Pantaloni lungime 7/8

Pantaloni lungime 7/8

Este puțin probabil că va exista cel puțin un moda care nu are o pereche de pantaloni elegant în dulapul ei. Pantalonii aleși în mod corespunzător evidențiază întotdeauna demnitatea figurii și asigură o purtare confortabilă. Moda pantalonilor a venit în lumea noastră de foarte mult timp, și tot timpul sa dezvoltat, creând tot mai multe modele noi. În acest an, pantalonii cu o lungime de 7/8 au devenit loviturile sezonului. Să examinăm în detaliu ce modele sunt cele mai populare, ce să purtați cu astfel de pantaloni și ce culori sunt în tendință.

Cine te duci?

Pantalonii tăiați, ca multe alte soiuri, au mai multe stiluri. Fiecare fată, în funcție de tipul ei de figură, poate alege astfel de pantaloni care se potrivesc perfect. De exemplu, modelele șoldului sunt mai potrivite pentru fetele subțiri și subliniază perfect demnitatea figurii lor.

Pentru proprietarii de forme magnifice există un model liber în coapse, astfel încât să nu le împiedice mișcările și să nu se concentreze atenția asupra defectelor figurii.

Care ar trebui să fie lungimea?

De regulă, lungimea acestor pantaloni atinge maximum de gleznă și, uneori, de 3 - 4 centimetri deasupra ei. Mulți sunt afectați de îndoieli, în detrimentul atâtor timp, se pare că acest gen de pantaloni va reduce creșterea.

Nu vă puteți îngrijora, deși lungimea este oarecum îndrăzneață și neobișnuită, dar pantalonii 7/8 lungi nu vă vor mânca înălțimea vizuală. Este exact opusul - subliniind picioarele tale subțiri, vă vor face vizibil puțin mai înălțimea.

Care sunt stilurile de moda?

Dintre fetele subțiri, pantalonii clasici de 7/8 lungi, care sunt pantaloni drepți decupați, care nu au buzunare, sunt populare. De regulă, ele sunt întotdeauna strânse în șolduri. În plus, fetele subțiri se potrivesc cu pantaloni tăiați cu săgeți, care reprezintă de asemenea șolduri drepte, strânse, pantaloni, dar cu buzunare sau manșete la partea inferioară.

Pentru proprietarii de forme magnifice există și un model de succes de pantaloni de 7/8 lungime. Acestea sunt pantaloni, îngustați până la capăt, dar deschiși în șolduri, ceea ce vă permite să distrageți atenția de la deficiențe.

Culori reale

În plus față de varietatea de stiluri, există, de asemenea, o varietate considerabilă în culorile pantalonilor. Și trebuie avut în vedere că nu toate culorile sunt combinate între ele. Cu combinația potrivită, imaginea va fi uimitoare. Dar dacă combinația de culori nu este corectă, puteți ruina totul și ar putea părea ridicol. Rețineți, de asemenea, că nu toate culorile vor fi potrivite pentru un anumit stil de pantaloni.

albastru

Pantalonii albastri vor arăta grozav atât pe fetele subțiri, cât și pe cele pline, fără a se concentra asupra defectelor figurii lor. Pantalonii cu lungime de 7/8 în albastru vor fi relevanți în orice moment al anului, în orice situație. De exemplu, pantalonii drepți și pantalonii cu săgeți sunt perfecte pentru evenimentele de afaceri. Pantalonii drăguți vor găsi, de asemenea, o mulțime de aplicații în viața de zi cu zi.

alb

Pantalonii mai scurți, în alb, cel mai logic, vor fi în tendință în sezonul cald, mai ales dacă sunt fabricați din țesături ușoare. Culoarea albă îndepărtează soarele, permițându-vă să vă simțiți confortabil chiar și la căldură. De asemenea, trebuie menționat faptul că pantalonii albi sunt mai potriviți pentru fetele subțiri cu șolduri subțiri.

Din moment ce culoarea albă poate crește vizibil volumul de fete prefăcute, este mai bine să se abțină de la a le cumpăra.

bej

Fetele chinuitoare ar trebui să fie mai atente cu culoarea bej, precum și cu alb, astfel încât achiziționarea de astfel de pantaloni nu le joacă în minus. Dar fetele subțiri pot, fără teama de a purta astfel de pantaloni. Culoarea bej, fiind un ton calm, natural, se potrivește de asemenea oricărui eveniment.Fie o întâlnire, o întâlnire de afaceri, o plimbare cu prietenii, studiu - cu echipamentele de echitatie potrivite si accesorii, veti arata mereu elegant si potrivit.

negru

Poate că negrul este cea mai versatilă culoare în îmbrăcăminte. Și, de asemenea, absolut orice fată cu orice tip de figura este potrivită, deoarece reduce vizibil volumele. În plus, pantalonii negri vor fi, de asemenea, relevanți în orice anotimp și adecvați în orice situație, deși este preferabil să le purtați în sezonul mai rece. Culoarea neagră atrage razele soarelui, ridicând temperatura corpului și creând unele disconforturi.

colorat

Recent, pantalonii colorați, precum și pantalonii cu desene color și printuri au devenit din ce în ce mai populare. Diverse desene, dungi, zebre, flori - orice ar arăta grozav, original și neobișnuit de popular în acest sezon. Și fiecare fată își poate alege un model potrivit cu modelul pe care-l place sau doar cu culoarea unui ton.

Dar atunci cand alegi pantaloni sau pantaloni de culoare in sprint, trebuie sa iti amintesti ca vor arata elegante si la moda numai cu top si accesorii selectate corespunzator. În caz contrar, imaginea se poate transforma pur și simplu într-un gust rău.

Ce sa poarte?

Pantaloni de 7/8 lungi sunt populare în variantele de șosete cu alte lucruri. De exemplu, în căldura verii, astfel de pantaloni vor fi perfect combinați cu bluze ușoare, toate tipurile de tricouri, tricouri și bluze - astfel imaginea dvs. va fi proaspătă, lumină și aerisită în timpul verii. În sezonul noros sau în sezonul de toamnă, pantalonii 7/8 vor fi perfect potriviți cu cizme sau cizme de gleznă cu câțiva centimetri deasupra gleznei și cu un strat de pâslă. Această imagine poate fi completată cu o curea largă elegantă, o eșarfă frumoasă tricotată sau furat.

Nu este cazul să purtați astfel de pantaloni în frigul rece al iernii, deoarece din punct de vedere al încălzirii nu este practic, dar merită remarcat că ar arăta destul de bine cu cizme înalte și cu o blană scurtă de blană care acoperă abia fese.

Ce pantofi sunt potrivite?

Combinația dintre pantalonii 7/8 cu pantofi este foarte diversă. Pentru plimbări de vară în căldură plină de suflet, sandalele cu tălpii plate sau prețioase de balet sunt perfect.

În vreme rece, astfel de pantaloni pot fi combinați cu adidași, adidași, papuci elegante cu oxfords sau așa-numitele snickers - adidași eleganți pe o pană cu o limbă mare.

În timpul iernii, precum și în toamna rece sau vremea de primăvară, atât cizme înalte, cât și cizme de lungime medie sau cizme de gleznă sunt perfecte.

Pentru ieșirile de seară, petreceri sau întâlniri, o opțiune excelentă ar fi sandale sau pantofi cu toc înalt - în care picioarele dvs. vor arăta chiar mai subțiri, iar glezna va fi chiar mai subțire.

Imagini și arcuri

Luați în considerare și câteva din cele trei opțiuni pentru combinarea pantalonilor de 7/8 lungime cu alte lucruri. De exemplu, pentru o plimbare de vară cu prietenii din centrul orașului, pantalonii albi, subțiri, monocromi sunt perfecți sau cu culori discontinue în combinație cu o bluză de culoare deschisă de sticlă de lamaie și sandale plate decorate cu pietre prețioase.

Imaginea poate fi completată cu brățări ușoare de același stil și cu o geantă mică, cu o curea de umăr.

Pentru petrecere, opțiunea ideală ar fi pantaloni drepți 7/8 de culoare bej, cu săgeți, un vârf elegant de mentol, cu maneci ușoare, și pantofi de toc de culoarea rasinei și un ambreiaj elegant, care să se potrivească cu culorile acestei imagini.

Pentru cumpărături, puteți alege arcul cel mai convenabil și confortabil, completând pantalonii albastri drept fără săgeți cu adidași negri sau oxfords, un tricou alb cu o imprimare discretă și o felie de mână negru sau gri.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze