Ce pot purta pantalonii turcoaz?

Ce pot purta pantalonii turcoaz?

În unele culturi, turcoazul este folosit ca protecție împotriva energiei negative a oamenilor din jurul lor. Aceasta este o culoare pură și nobilă. Culoarea și-a luat numele în onoarea gemstone-ului turcoaz.

Caracteristici color

După cum se știe, culoarea turcoaz este obținută prin amestecarea culorilor albastre și verzi. Aceasta este ceea ce determină o paletă atât de bogată de culori, cu care puteți combina culoarea turcoazului. Trei nuanțe principale de turcoaz sunt determinate: aqua, aquamarine și blue-green (se mai numește și verzuie-albastru).

Pentru a se potrivi

Pantalonii turcoaz sunt la fel de potriviti pentru barbati si femei. În cazul în care pantalonii sunt scurtat, atunci ei umbresc foarte eficient pielea întunecată. Turcoaz, una dintre puținele flori care se potrivește tuturor femeilor și bărbaților. Trebuie doar să alegeți nuanța potrivită. Femeile cu păr întunecat ar trebui să acorde atenție nuanțelor luminoase ale turcoazului. Pentru fetele cu părul drept, sunt mai potrivite pantaloni de nuanțe saturate. Pentru femeile cu părul roșu de modă, nuanțele turcoaz întunecate sunt o opțiune excelentă.

Tendințe de modă

Culoarea turcoaz pentru mai multe sezoane într-un rând deține prioritatea printre culorile pe care designerii le oferă modelelor de modă și fashionistas.

Pentru bărbați, chinos a devenit la modă în acest sezon. De asemenea, clasicele bătrâne vechi nu și-au pierdut relevanța. Modurile își pot reaproviziona garderoba în acest sezon cu pantaloni efectivi largi sau drepți de turcoaz. Plaid pantaloni turcoaz sunt la vârf de popularitate.

Pentru stilul de afaceri, designerii oferă pantalonilor pentru bărbați turcoaz combinat cu o cămașă albă și pantofi maro sau bej. Tie trebuie aleasă în funcție de culoarea pantofului. Pantaloni clasic turcoaz cu un tricou alb și drapate peste o cămașă albastru deschis va crea un look perfect pentru un aspect casual. În general, alegerea culorii îmbrăcămintei pentru pantaloni în culori turcoaz ar trebui să urmeze același model ca și pentru femei.

Pentru femei, pantalonii turcoaz ar trebui, de asemenea, să fie selectați, ca orice alt pantaloni, după tipul corpului. Proprietarii picioarelor lungi se potrivesc cu pantaloni scurți sau îngustați. Femeile la modă, cu picioarele mai dense, ar trebui să acorde atenție sporului, pantalonilor drepți și așa-numitelor "banane". La vârf de popularitate, pentru mai multe sezoane la rând, se îngustează, trăgând pantaloni și rămân slabe. Pantalonii violet turcoaz apropiat de stilul masculin au devenit noutatea sezonului. Pantaloni foarte populare și cu talie înaltă, așa-numitul "american".

Ce să purtați

Culoarea turcoazului arată grozav cu aproape toate culorile. De exemplu, o opțiune câștig-câștig ar fi o combinație cu alb, negru, orice nuanțe de maro, gri. De asemenea, nu ar trebui să uităm de accesorii. Turcoaz margele sau brățări va funcționa cel mai bine, accesorii de argint va arata, de asemenea, minunat.

În acest sezon, combinația de pantaloni de culoare turcoaz și cobalt-albastru de sus (bluză, tricou sau jacheta) a devenit cea mai strălucitoare și mai la modă. Această combinație nu va rămâne neobservată de ceilalți.

Puteți purta pantaloni turcoaz cu partea de sus a aceleiași umbre. O astfel de imagine solidă - vârful imaginilor la modă de astăzi.

Imagini elegante

Alegeți o cămașă de culoare albă și pantaloni turcoaz subțiri pentru un aspect de afaceri. Pentru a completa imaginea, trebuie să purtați pantofi bej și o geantă de mână în aceeași culoare.

Pentru un aspect casual, alegeți pantaloni de orice culoare turcoaz cu un top alb sau bej. Pantofii pot fi luați pe un călcâi mic.

Pantaloni turcoaz și nuanțe pastelate sunt perfecte pentru un look de seară. Pantofii și accesoriile pot fi de asemenea alese în această direcție de culoare.

Pentru un aspect sportiv, pantalonii tăiați și un vârf dungat sunt o opțiune excelentă.Pantofii ar trebui să fie în mișcare joasă (apartamente de balet, slip-ons sau adidași).

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze