Femeile pentru femei

Femeile pentru femei

Adesea completarea dulapului cu haine noi, femeile nu se gândesc la modelul însuși, numele și caracteristicile sale caracteristice. Cu toate acestea, fiecare moda respectatoare de sine știe despre cele mai recente actualizări literalmente totul, și le alege cu pricepere din mii de lucruri pe rafturile magazinelor. Astfel de haine elegante, dar puțin cunoscute, includ chinos.

Ce este?

Chinezii sunt fabricați din bumbac și in. Ei au o tăietură liberă și diferite grade de siluetă slabă.

Istoria chinos este înrădăcinată în secolul trecut. Atunci un anumit comandant al regimentului britanic a decis să lupte împotriva prafului pe uniforma unui soldat într-un mod foarte original. A amestecat praful de praf cu boabe de cafea și a adăugat sucul dudului. Rezultatul a fost o culoare de nisip moale, care a fost într-adevăr incredibil de practică. Dar nimeni nu a auzit despre pantaloni numiți chinos.

În timpul celui de-al doilea război mondial, când Spania era în război cu americanii, materialul pentru uniformele militare ale acestuia din urmă era furnizat din China. "Chinos" în traducere din spaniolă a însemnat "chineză", din acest moment acest nume a devenit o parte a istoriei. În primul rând, țesătura, și mai târziu pantalonii înșiși numiți chinos. În Europa, chinosul a câștigat rapid un loc în topul popularității și încă nu dorește să meargă pe podiumul campionatului.

Cine este potrivit?

Chinos crează un volum pe șolduri, iar acest lucru merită să ne amintim atunci când se decide să cumpere un astfel de model.

Pantalonii se potrivesc perfect fetelor slabe, precum și proprietarilor de formă triunghiulară. În acest caz, chinos va crea rotunjimea gura-udare și arată glezne și glezne subțiri.

Pentru femeile cu șolduri largi, care doresc să poarte astfel de pantaloni, stilistii recomanda modele de tăiere liberă, dar fără o cantitate mare de țesătură pe șolduri.

Creșterea scăzută nu reprezintă un obstacol în calea purtării chinos. Toci și chinos sunt un amestec armonios pentru fetele subdimensionate.

Din păcate, picioarele pline în glezne reprezintă o contraindicație pentru acești pantaloni de orice model. Lungimea scurtată a pantalonilor înguste va oferi un volum mai mare în această zonă, făcând picioarele absolut drepte și fără îndoiri feminine.

Culori populare

Deși comandantul regimentului a creat culoarea khaki la modă pentru pantaloni-chinos, femeile moderne de modă și designerii nu doresc să se oprească, inventând noi combinații de culori cu acest model.

albastru

Pantaloni în culori albastre - este aproape un ansamblu clasic. Această culoare face parte din culorile de bază, în majoritatea cazurilor, într-o gamă de albastru închis.

Modelele albastru închis, combinate cu o bluză albă, sunt un stil de birou. Cu toate acestea, datorită acestei culori bogate, întreaga imagine dobândește nuanțe moderne și vibrante.

Puiul albastru arata bine cu un top alb. Nuanțele Pastel, de exemplu, piersic sau roz vor fi benefice pentru a umbra o nuanță bogată și pentru a face imaginea mai strălucitoare.

Chinezii înlocuiesc adesea blugi în dulapul pentru femei. Ele sunt, de asemenea, convenabile și practice, iar dacă le alegeți în schema de culori albastră va fi incredibil de versatilă. În plus, chinos din bumbac va încânta un preț accesibil, spre deosebire de blugi, realizate din denim natural.

alb

În vara femeilor tradiționale la modă îmbrăcați în pantaloni albi. Este ușor să te uiți blând și ușor în ele. Cu toate acestea, temându-se de a crea un volum suplimentar pe șolduri, mulți refuză de la această îmbrăcăminte feminină. Într-adevăr, culoarea albă în stiluri individuale poate crește șoldurile, dar nu numai în chinosuri care se potrivesc liber. Culoarea albă din acest model favorizează pielea tăbăcită pe gleznele subțiri.

Culoarea albă este combinată cu absolut orice top, cu toate acestea, există imagini ale căror stil este testat în timp.Deci, stilul marin poate fi creat cu ajutorul chinos și tricouri cu dungi, și întotdeauna clasic cu ajutorul unei bluze negre.

bej

Culoarea istorică a chinos este bej. Datorită varietății de nuanțe, fiecare fată poate alege tonul ideal pentru ea însăși. Nu orice femeie va risca să se întoarcă la un astfel de costum, deoarece culoarea care este greșită pentru tipul de culoare a pielii poate de-personalitate orice frumusețe.

La modă femeile evită cu ușurință această problemă de pantaloni bej-chinos, punerea pe un luminos de sus și completarea imaginii cu accesorii flashy. Pantalonii cu aspect deosebit de frumos se uită în tandem cu culorile de portocale și cafea.

gri

Porumbeii gri ar trebui să fie în garderoba oricărei femei, deoarece cu ei puteți crea o varietate de imagini. Același model de pantaloni există în siguranță atât în ​​ceea ce privește imaginea de afacere, cât și în zilnic.

Pantaloni gri cu un jumper in aceeasi culoare, dar cateva nuante mai luminoase arata elegant si subtire. O bluză strălucitoare albastră, cu imprimare florală, în combinație cu pantofi albaștri și chinos gri pentru tineri.

negru

Nu este nici un secret că nu există nici o persoană căreia culoarea să fie neagră. El întotdeauna ascunde defecte și conturează în mod favorabil silueta feminină.

Pălării negre sunt perfecte pentru birou. Toate anotimpurile, cu excepția vara, pantalonii negri pot fi ușor combinați cu orice top.

Care ar trebui să fie lungimea pantalonilor?

Chinos are o lungime caracteristică care le distinge de modele Capri și alte stiluri. Potrivit experților stilului, lungimea ideală ar trebui să depășească nivelul gleznei cu 5 cm. În același timp, pantalonii înșiși pot fi mai mici, principalul lucru este să faci un rever elegant la pantaloni.

Reverul în chinos este o trăsătură distinctivă a acestui model. Cel mai bun aspect este pantalonii care nu sunt obișnuiți, deoarece în acest caz libertatea este păstrată în imagine.

îngustat

Chinos poate fi aproape tăiat drept, dar, în mod tradițional, acest model a fost creat silueta îngustată și a permis salvarea țesăturii pe pantaloni.

În plus față de toate avantajele pantalonilor bine strânși, trebuie avut în vedere că întotdeauna se concentrează pe șolduri și picioare. Prin urmare, dacă picioarele nu sunt la fel de perfecte cum ne-ar plăcea, este mai înțelept să vă îndreptați atenția către modele drepte. Culorile subtiri pot arăta în siguranță picioarele lor în chinuri ultrafashion slabe.

Ce sa poarte?

Chinezii sunt combinați cu cămăși, tricouri și bluze. Merită alegerea lor în funcție de stilul de pantaloni. De exemplu, chinos cu o talie mare arată bine cu vârfuri scurte, atât de populare în ultimul sezon.

Pentru pantaloni care se potrivesc pe șolduri, puteți alege o bluză clasică pentru cămașă.

Pantofi pentru pantaloni, chinos este mai bine pentru a ridica cu tocuri. Pantofii clasici vor fi organici în stil de birou, și sandale luminoase - în fiecare zi.

Fetele înalte pot avansa în continuare în experimente și pot purta chinos cu pantofi plat. Deci, designerii au prezentat pantaloni uniți cu cizme de lac de formă masculină. Sandalele și apartamentele de balet sunt potrivite pentru zilele fierbinți.

Imagini și arcuri

Nu există opțiuni pentru a crea imagini elegante cu chinos, deoarece sunt cu adevărat foarte compatibile și universale. Vom spune doar despre unii dintre ei.

Stilul de birou de vară fără un cod strict de îmbrăcăminte permite culori strălucitoare Pantalonii Coral cu talie înaltă, în tandem cu cămașă albă și mâneci laminate, vor crea o imagine frumoasă. Bej barca cu pantaloni poate face vizual picioare mai lungi si mai subtire.

Pantalonii de menta cu talie joasa si o bluza de culoare bej deschis sunt perfecte pentru un look casual. Puteți să le adăugați la pantofi pe platformă sau pe un curs plat.

Un aspect blând și romantic poate fi creat cu pantaloni de culoare lăcustă, în combinație cu un top floral și un cardigan tricotat roz. Sandalele de toc din aur completează acest aspect moale.

Purtați un chinos și se simt confortabil poate orice fată. Principalul lucru - pentru a găsi stilul dorit și a nu fi frică de cele mai îndrăznețe experimente.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze