Pantaloni din bumbac

Pantaloni din bumbac

Țesăturile naturale au fost întotdeauna populare cu designerii, iar bumbacul nu face excepție. Pantalonii de bumbac sunt o garanție a confortului în orice situație, deoarece sunt perfect respirabile și nu provoacă alergii. În vreme rece, în astfel de pantaloni, nu veți îngheța, iar în vremea caldă vă veți simți confortabil și nu veți transpira.

Selectăm stilul

Tesatura din bumbac pare destul de scumpă, astfel încât pantalonii acestui material vor arăta bine nu numai la mare, ci și la birou sau la o întâlnire de afaceri.

vară

Pantalonii de bumbac sunt literalmente îmbrăcați în vară. Pantaloni de aer ușor - aceasta va arăta bine pe o plimbare romantică pe plajă și într-un cod strict de îmbrăcăminte. Cele mai multe fete preferă să aleagă pantaloni albi de vară. În vreme caldă, ele par mai potrivite decât pantalonii mai întunecați. De asemenea, vă recomandăm să vă uitați la pantalonii de vară cu modele interesante, cum ar fi floralele.

afaceri

O opțiune bună pentru birou ar fi pantalonii bărbați din bumbac. Dacă alegeți un model cu o săgeată, picioarele dvs. vor arăta mai subțiri și mai lungi. Pentru a spori acest efect, adăugați pantaloni cu tocuri înalte, care acoperă aproape complet piciorul.

sport

În antrenamentul activ și în studioul de dans nu se poate face și fără pantaloni de bumbac simpli. Acest material nu împiedică mișcarea, deci nimic nu va interfera cu antrenamentul. În ele nu veți simți nici măcar transpirația, depunând eforturi maxime în timpul ocupației sale.

Alegerea pantalonilor de sport din bumbac este foarte mare, dar vă recomandăm să rămâneți pe modele cu elastic, deoarece în ele veți fi cel mai confortabil la tren.

de fiecare zi

Pantalonii din bumbac nevopsit pot fi, de asemenea, un costum foarte casual. Ele pot fi combinate cu tunici alungite, cămăși sau polcă și tricouri strălucitoare.

Pentru o petrecere

Ghivecele mai blande din bumbac gros pot fi o opțiune bună pentru o petrecere. Nu vă fie frică să combinați culorile și să vă completați costumul cu accesorii luminoase și bijuterii de costume voluminoase.

Care model este mai bun?

Stilurile pantalonilor de bumbac la modă sunt diferite, deoarece acest material, în funcție de densitate, poate fi aproape aerisit și strict și menținând forma. Prin urmare, înainte de a merge la magazin pentru o nouă pereche de pantaloni de bumbac, familiarizați-vă cu stilurile de bază și caracteristicile acestora.

Liniile drepte

Tesatura de bumbac sa stabilit ca fiind cel mai potrivit material pentru coaserea pantalonilor cu o tăietură dreaptă. Aceste pantaloni, completate de săgeți bine rotunjite, se potrivesc perfect în costumul oficial.

Pantalonii drepți sunt potriviți pentru fete cu toate tipurile de figuri. Ele fac picioarele mai subțire, siluetă netedă și ajută la echilibrarea figurii fetelor cu șolduri înguste.

Pe o bandă elastică

Pantaloni de bumbac cu elastic sau cravate - aceasta este alegerea fetelor sport. În plus, ele sunt potrivite pentru doamnele care se pregătesc pentru nașterea unui copil. Eraser se întinde bine și nu aduce disconfort. Designul elegant de joggers, picioarele cărora se termină și cu benzi elastice largi. Astfel, pantalonii sunt destul de slăbiți de-a lungul întregii lungimi a picioarelor, dar se îngustează la gleznă.

larg

Pantalonii tăiați gratuit, arșiți în partea de jos, sunt adesea cusute din bumbac. Este de acceptat ca astfel de modele să nu fie perfect călcate, ci ușor îndoite. Această tehnică se numește efectul de strivire și, datorită acestui fapt, pantalonii arată mai democratic și proaspeți.

Pantalonii clasici arșiți arată bine în bej, gri sau alb. Această opțiune arată cel mai natural. Cu aceste pantaloni puteți face un set de birou excelent.

îngust

Pantaloni saraci în ultimii ani au câștigat o mare popularitate. Pantaloni de bumbac de acest tip nu fac excepție. Așa-numitele "țigări" arată foarte bine. Spre deosebire de cele slabe, ele se potrivesc tuturor femeilor, pentru că nu subliniază defectele existente. Acest model este un pic mai slab în partea de jos. "Țigarete" ușor deschis glezna, subliniind frumusețea și grația. Pantalonii drepți fac picioarele mai subțiri și mai subțiri.

Tăiere liberă

Din tesatura de bumbac sunt modele foarte interesante de tăiere gratuită a pantalonilor. Bumbacul mai moale și subțire este potrivit pentru coaserea pantalonilor ușori sau afghani, în timp ce materialul este o bază solidă pentru pantalonii clasici de vară cu săgeți. Astfel de pantaloni pot deveni cu ușurință parte dintr-un costum de afaceri în timpul unui timp fierbinte.

Care este avantajul bumbacului?

Tesatura de bumbac are un număr de avantaje care încântă atât designerii, cât și clienții. În primul rând, acest material este foarte durabil și rezistent la efectele apei, a soarelui și chiar a timpului. Pantalonii de bumbac nu se uzează de mult timp, nu se estompează la soare și nu se estompează în timpul spălării. Ele sunt moi, respirabil și confortabil de purtat.

Un alt punct pozitiv - bumbacul este ușor de colorat. Prin urmare, din acest material puteți obține pantaloni strălucitori de orice culoare.

Ce sa poarte?

Întrebarea despre ce să purtați pantaloni de bumbac este, de asemenea, importantă, deoarece este o combinație corectă de lucruri care face imaginea cu adevărat elegantă. Pantalonii din bumbac clasic, drepți, cu săgeți, sunt cel mai bine combinați cu bluze ușoare de sifon și cămăși de culoare deschisă.

Alegeți o pereche de pantaloni de bumbac ușori și cămăși casual pentru bărbați. O imprimare poate fi orice altceva decât o cușcă, iar pozele sunt încă la vârful popularității. O alternativă la cămăși poate fi tunicile, tricourile sau topurile ușoare.

Tendințe de modă

Tricotul de bumbac este folosit pentru croitorie de mai multe secole la rând. În acest timp, acest material sa stabilit ca fiind de înaltă calitate și versatil. Prin urmare, indiferent de modul în care moda se schimbă în timp, pantaloni de bumbac de diferite stiluri și culori sunt întotdeauna în tendință. Uită-te la modelele care sunt acum populare, și veți găsi cu siguranță ceva pentru tine în rândul lor, deoarece pantalonii de bumbac sunt combinația perfectă de stil și confort pe care fiecare fata modernă este în căutarea.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze