Pantaloni înfricoșați

Pantaloni înfricoșați

Pantalonii înflorați au fost purtați pentru prima dată de marinari. Pantalonii s-au lărgit de la șolduri, ceea ce ia făcut ușor să se rostogolească în timp ce spălați puntea, pentru a nu uda. În plus, acestea ar putea fi îndepărtate rapid dacă marinarul a căzut accidental în apă. Aceste pantaloni se numesc cloche, ceea ce înseamnă "clopot" din franceză. Treptat, pantalonii înfundați au ieșit din uz și s-au întors numai în anii 60 ai secolului trecut mulțumită reprezentanților tendinței hippie și de atunci ne încântă periodic cu aparițiile lor pe podiumuri de modă.

Cine te duci?

Deoarece există mai multe soiuri de fit ars, o femeie de orice dimensiune corporală poate alege "ea". În plus, în unele cazuri, pantalonii arșiți pot chiar corecta vizual unele defecte de figurină.

Semnalul sonor

Pantalonii arși de șold sunt largi, se aseamănă cu o fustă sau se lărgește ușor, de lățime medie. Există modele pentru sezoanele calde și reci, ele diferă în materia de la care sunt făcute. Pantalonii încastrați se așează deosebit de bine pe femeile înalte, cu șolduri largi. Extinderea treptată a pantalonilor de la șold elimină acest dezavantaj. Pantalonii de la șold vor ajuta, de asemenea, să ascundă curbura picioarelor și vițeii excesiv de puternici.

Genunchiul clopotului

Șoldurile strâmte, pantalonii se extind numai de la genunchi. Exista optiuni extreme cand flacarile de la genunchi sunt foarte largi, dar ele ar trebui lăsate pentru costume de carnaval, iar pentru uzura obișnuită, alegeți o opțiune mai modestă. Pantalonii înfipțiți de la genunchi se duc la fete subțiri, înalte, care trag figura. Este mai bine să poarte cu pantofi pe călcâi.

Pantaloni clasici falsificați

Pantalonii clasici arșiți le aduc aminte strămoșilor lor mai mult decât oricare altul - pantalonii marionetă uniformi. Acestea ar trebui să fie simple, cu săgeți, extinzându-se ușor de la șolduri. Nu veți pierde dacă vă potriviți cu un blazer sau un sacou strict cu ei.

Caracteristicile modelelor

Pantalonii înflorați, în ciuda faptului că unesc toate detaliile tăieturii sub formă de picioare extinse, au caracteristici în funcție de modelul specific. Să analizăm în detaliu modul în care unele ecusoane diferă de celelalte și de cele pe care ar trebui să le alegeți.

Talie mare

Pantalonii cu talie înaltă combină două tendințe de modă, împrumutate din anii 90 ai secolului XX. Acestea sunt pantaloni perfecți pentru o figură non-perfectă. Talia mare va ajuta sa scape si sa ascunda burta, daca exista una, iar pantalonii cu picioare largi vor ascunde defectele piciorului de la ochii curiosi, iar in afara de aceasta, taietura aruncata are si proprietatea de slăbire și întindere a siluetei. Dacă sunteți un iubitor de pantofi cu tocuri, acest lucru va remedia efectul și va face picioarele infinit de lungi.

scurt

Pantalonii scurți înfrânți sunt, de asemenea, împărțiți în flabre de la șold și genunchi. Aceste modele evidențiază gleznele frumoase și gleznele grațioase și sunt deosebit de bune în combinație cu pantofii de vară deschisi.

larg

Pantaloni largi arșiți din țesături diferite. Pantaloni din țesătură plisată arată elegant și neobișnuit, chiar și din apropiere, nu este întotdeauna ușor să dezasamblați aceste pantaloni sau fuste. Cel mai bine este să alegeți o flacără largă din țesături subțiri, bine drapate. Nu uitați că pentru pantaloni largi merită să alegeți un vârf montat.

Culori moderne

Au dispărut zilele când femeile la modă îmbrăcate uniform în rochii și costume de aceeași culoare și stil la modă. Designerii moderni în fiecare sezon recomandă mai multe nuanțe pentru a alege de la.

alb

Pantalonii albi arata foarte bine in vara, cand vremea uscata va permite sa pastrati puritatea lor mai curata. Purtați pantaloni albi în combinație cu toate culorile restului de haine, cu excepția tonurilor gri și bej, care alături de alb arată ca murdare.

negru

Pantalonii negri sunt un clasic pentru toate timpurile. Pentru birou, completați-le cu o cămașă albă și o jachetă neagră pentru o seară - cu o bluză strălucitoare sau o bluză de mătase strălucitoare. În timpul verii, purtați pantaloni negri din bumbac, sifon sau satin, în vreme rece, din lână subțire sau velvet.

roșu

Numai doamna curajoasă, care nu se teme să atragă atenția asupra ei, poate pune un detaliu atrăgător de toaletă ca pantaloni roșii. Trebuie să aveți un gust delicat, pentru a nu trece peste linia de excentricitate și vulgaritate. Pantalonii ar trebui să domine ansamblul, lăsând restul detaliilor de îmbrăcăminte să fie tăiate concise și culori modeste. Potrivit gri perlat, negru, albastru închis.

albastru

Pantalonii cu pantaloni albastri ne amintesc de originea acestui detaliu al dulapului. Pentru ei într-o pereche, o vestă sau o cămașă în dungi subțiri alb-albastru și un capac al unui cantar.

Ce sa poarte?

Cu blazer

Există multe combinații reușite cu pantaloni mărunțiți. Primul vine în minte, desigur, un blazer, poate fi în ton pantaloni sau contrast. Completați călcâiul sau pielea.

Crop top

Un vârf foarte scurt poate fi purtat doar de fete cu o burtă plată, frumoasă. Dacă aveți un pantaloni cu talie înaltă, sunt perfecte pentru o pereche de vârf. Pantofi de vară ușori. Stiletto sandale sau apartamente de balet, în funcție de locul în care intenționați să mergeți.

Cu roșiață

Blugii și coșul de crengi vor crea cel mai închis și mai modest ansamblu. Pentru a dilua aspectul său puritan, purtați bijuterii etnice și tocuri înalte sau pantofi de pantofi. În timpul verii, o colaci de mătase sau bumbac fără mâneci este adecvată.

Imagini și arcuri

retro

De vreme ce pantalonii au fost la modă la diferite perioade de timp, pot exista mai multe imagini în stil retro. O imagine a unui pantalon hippie ars cu o tunică în stil etnic, cu mâneci de clopot și mocasine brodate. Imagine a la 90s: pantaloni arși de la genunchi și vârful culorilor acide.

elegant

Purtați pantaloni din mătase monocromă sau pantaloni din satin, cu buzunar de buzunar sau curea de spaghete. Pantofii trebuie să se potrivească, să fie pe un toc frumos grațios și fără prea mult decor.

masculin

Purtați o pantaloni înfricoșați cu o cămașă de tonă și cu bretele fixe. Complet cu oxfords sau loafers. Joacă pe contrast și adaugă feminitatea pentru a ajuta la cercei lungi, părul și machiajul în vrac, cu accent pe ochi.

strict

Ușor de remarcat pe pantaloni întunecați, jacheta la mijlocul coapsei cu tonuri cu pantaloni și cămașa ușoară va ajuta la crearea unui arc versatil pentru muncă. Încălțămintea pentru bărci, cu sau fără călcâi, va completa aspectul.

ocazional

Un aspect elegant pentru viața de zi cu zi ar trebui să fie confortabil și creativ în același timp. Puneți pantalonii sau bluzele înfipt cu un tricou de curse, puteți pune o jachetă bombardor sau jachetă din piele de piele. Accentul pus pe detaliu este o pălărie de fedora și o eșarfă de mătase ușoară înfășurată în jurul gâtului.

Pentru ușurința combinării, este mai bine să aveți pantaloni în dulapul vostru, atât din șold, cât și din genunchi de diferite culori. În acest caz, nu este dificil să creați un kit elegant pentru orice scop.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze