Pantaloni maro

Pantaloni maro

Culoarea brună se referă la un număr de universale, care sunt combinate cu aproape totul. Prin urmare, cumpărați pantaloni maro noi, puteți fi sigur că există întotdeauna un motiv să le purtați. Ele sunt bine combinate cu culorile de bază și pot înlocui ușor pantalonii de bază negri dacă sunteți obosit de ele. Dar, în unele cazuri, arcurile bazate pe pantaloni maro nu par a fi perfecte.

Stil adecvat

Pantalonii maroști elegant sunt cel mai adesea prezentați ca bază pentru aspectul clasic al afacerilor. Dar aceasta nu este singura combinație interesantă pe care o puteți crea cu pantalonii maro.

Pentru birou

Pantalonii clasici drepți arată bine în birou. Stilul de afaceri nu se limitează la culorile închise, astfel încât să puteți utiliza toate nuanțele de maronie în desenarea imaginilor oficiale. Pantalonii luminoși de culoare bej, care se completează cu o cămașă liberă în stil bărbați, vor arăta foarte proaspeți. Această imagine va fi completă cu bărci maro, cu o cantitate minimă de decor.

Uneori, fetele pline pot purta pantaloni clasici cu nuante maro inchis pentru a lucra. Astfel, nu veți rupe codul de îmbrăcăminte și veți face picioarele vizual mai subțiri.

Pentru vară

Setul de vară nu este neapărat scurt de scurtături sau o rochie deschisă. Pe baza pantalonilor maro deschis sau bej, puteți crea, de asemenea, un costum pentru acest sezon fierbinte, în care vă veți simți confortabil. Căutați pantaloni scurți care se îngustează până jos sau pantaloni din țesături subțiri, respirabile, cum ar fi inul.

Pantalonii de vară pot fi combinați cu un capac de lumină deschis. Încercați să cumpărați un top de cultură la modă sau pur și simplu puneți pe tricou preferat cu o imprimare interesantă. Încercați să alegeți culori deschise și, dacă este posibil, materiale naturale.

Pentru o petrecere

Dacă nu ai nimic de purtat la petrecere, pantaloni maro și apoi vin la ajutorul tău. Pentru această ocazie, puteți alege un pantaloni de catifea închisă sau piele de căprioară.

Pantalonii clasici maro nu arata prea plictisitor la o petrecere, trebuie sa fie completate cu un luminos cap si accesorii interesante. Puteți alege un tricou sau o bluză cu o imprimare animală. Ea merge bine cu maro.

de fiecare zi

Pentru un aspect casual, pot fi folosite pantaloni maro-picior drept. Acestea vor fi combinate armonios cu un vârf etanș, monoton, de exemplu, un vârf sau o broască cu coardă. Eșarfa de culoare vă va ajuta să aduceți o notă luminată în imagine. Pantofii casual ar trebui să fie confortabil. Pot fi oxfords, bete de balet sau pantofi cu călcâi fix.

clasic

Este dificil să vă imaginați un stil clasic fără pantaloni stricți de tăiere dreaptă care să fie până la mijlocul călcâiului. Fabricate în maro, aceste pantaloni vor arăta modern și mai strălucitor decât negrul obișnuit, dar nu mai puțin elegant. Feminitatea în imagine va aduce aceleași pompe clasice pe tocuri. Acestea pot fi bej sau negru și nu trebuie combinate în culori cu o geantă de mână.

Care umbra este mai buna?

Vorbind despre posibilitățile de a combina diferite culori în arcul dvs., nu trebuie să uităm că pantalonii înșiși pot varia de asemenea în nuanțe. Pantaloni maro - conceptul de generalizat. De fapt, pantalonii maro deschis și corespondența lor întunecată sunt foarte diferiți unul de celălalt. Și ceea ce arată modelul de lumină uimitor nu poate fi combinat cu unul mai întunecat.

Lumină maro

Nuanțele de lumină maro includ vanilie, bej, ciocolată și culoare ocru. Cel mai bun dintre toate celelalte nuanțe de lumină sunt combinate cu ele, care sunt acum foarte la modă acum.

Pantalonii maro de cea mai ușoară umbra sunt buni pentru vară. Fiind o pereche de tonuri mai întunecate decât pantalonii albi clasici, acestea sunt considerate mai practice. Pantaloni maro ușori arata bine cu un top bej sau maro. Puteți completa kitul cu o eșarfă sau un șal de culoare crem. Această combinație va arăta foarte elegantă și restrânsă.

Gri maro

Noble pantaloni gri-maro sunt o alegere bună pentru un kit de afaceri. Aceste pantaloni sunt tăiate drept, puteți să le combinați cu o culoare de lumină superioară și pantofi negri.

Pantalonii gri-maro merge mai bine cu culori reci. Alegeți culoarea albastră, verde sau purpurie și cu siguranță nu veți pierde.

Dark maro

Pantalonii maro inchisi sunt potriviti pentru a face un kit de afaceri stilat. Alegeți un top mai ușor, de exemplu, o cămașă strict albă sau pastel nuanțe bluza chiffon.

Pantalonii maro inchis arata grozav cu un coral sau portocaliu. Astfel de colorare va ajuta la revigorarea imaginii și adăugarea de prospețime la ea. Fetele romantice pot purta pantaloni de culoarea ciocolatei si le pot completa cu un top roz moale. Nu uitați de o astfel de combinație clasică, cum ar fi maro închis și turcoaz.

Ce sa poarte?

Am menționat deja mai multe variante de combinații interesante de pantaloni maro cu alte lucruri. Dar să aruncăm o privire mai atentă asupra modului în care să alegem în mod corespunzător elementele principale ale unei imagini de afaceri pentru această bucată de îmbrăcăminte, pentru a nu fi confundată cu alegerea voastră.

cămașă

Varianta testată de-a lungul anilor este o cămașă de culoare deschisă. Manșonul poate fi lung și scurt, iar tăietura însăși poate fi montată și liberă. Principalul lucru este să potriviți cămănia potrivită pentru tine pe figură. Opțiunea clasică este o cămașă cu buzunare de patch-uri, un guler stand-up și mâneci ușor laminate. În ea, veți arăta de afaceri.

sacou

Jacheta care completează imaginea nu trebuie să fie solidă. Deși jachetele în culori pastelate arată foarte elegant, modelul clasic de celule tweed va reveni la modă ca o alternativă excelentă.

Un analog excelent al jachetelor va fi o piele superioară, cum ar fi o jachetă sau o vesta. Purtarea de haine din piele este acum la modă, mai ales în combinație cu culorile roșu, bej sau negru.

Cureaua

Pantalonii de susținere a centurii nu reprezintă doar o adăugare funcțională importantă a pantalonilor, ci și un accesoriu elegant. Puteți alege atât o centură de piele largă, cât și o centură subțire de piele ușoară. Pentru a accentua o talie subțire, alegeți o centură care are un ton mai întunecat decât pantalonii înșiși.

Și câteva cuvinte despre accesorii. Cu pantaloni maro, ornamentele din lemn și bijuteriile din aur, completate cu pietre verde sau de aur, arată bine.

pantofi

Nu uita pantofii. La urma urmei, ea este cea care acordă cea mai mare atenție atunci când se întâlnește. În primul rând, indiferent de ce alegeți, pantofii dvs. ar trebui să fie întotdeauna curați și bine îngrijite. În al doilea rând, alegerea pantofilor depinde direct de stilul pantalonilor și de înălțimea ta.

Dacă nu sunteți înalt, alegeți pantofii cu tocuri. Mai ales dacă pantalonii aleși sunt ușor scurtați, deoarece tind să scadă câteva centimetri de înălțime, ceea ce nu este cu siguranță pentru tine.

Fetele înalte se pot uita la cizme sau la oxfords din piele brună. Vara, acordați atenție deschise apartamente de balet sau sandale cu o talpă realizată sub copac.

Arcuri și imagini

Pe baza pantalonilor maro puteți crea un aspect casual foarte interesant. Încercați o pereche de pantaloni de culoare maro închis, pantaloni scurți și o jachetă tweed cu nuanțe liniștitoare, cizme înalte și o curea din piele brună. Sub o astfel de arc va merge un sac mare în culoarea cizme.

Un aspect complet maro va arăta elegant.Se crede că culoarea brună are un efect calmant asupra conștiinței noastre, astfel că acest arc va arăta foarte confortabil și cald. Combinați diferite nuanțe de maro, cum ar fi pantaloni de culoare închisă, un cardigan de culoare bej și un vârf de pudră. Pungă brună închisă și cizme de umbră potrivite, cu un călcâi stabil.

Alegerea pantalonilor maro de la o masă de alte culori, asigurați-vă că să acorde atenție la ce culori le combină. După ce ați creat compoziția potrivită a culorilor și hainele selectate conform figurii dvs., veți putea să apară în astfel de pantaloni și la întâlniri de afaceri și în locuri publice în compania prietenilor.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze