Pantaloni din piele pentru bărbați

Pantaloni din piele pentru bărbați

Mulți în dulap au o jachetă din piele sau alt element de îmbrăcăminte exterioară, să nu mai vorbim de pantofi, dar nu toată lumea își poate permite să cumpere pantaloni din piele. Și chestiunea nu este în costul lor ridicat, ci în imaginea brutală, de care sunt cu siguranță o parte. În anii 1980, toți rebelii americani purtau pantaloni din piele, dar ultimul sezon de modă surprinde publicul conservator.

Designerii de renume recomanda acum purtarea pantalonilor de piele absolut tuturor, nu numai pentru fete, ci si pentru barbati. Care sunt modelele masculine de pantaloni din piele?

Caracteristici și tipuri de materiale

Ești foarte greșit dacă crezi că toate pantalonii de piele sunt la fel. Ele, precum țesătura, pot diferi în stiluri, aspect și calitate a materialului. În colecțiile la modă de astăzi, puteți găsi pantaloni îngust și foarte larg, mat sau lucios, negru și multi-colorat.

În funcție de stil, acest tip de îmbrăcăminte poate împiedica ușor mișcarea sau poate fi complet confortabil. Este interesant faptul că ele pot fi create atât din piele naturală, cât și artificială, însă merită să ne gândim că acest tip de îmbrăcăminte nu este pentru toți oamenii.

Cum să alegi și cine să meargă

Îți poți permite doar să poarte pantaloni din piele îngustă dacă ești un reprezentant al unui anumit subcultură - biker, rocker sau alt tip.

La bărbații cu o privire mai puțin rebelă la viață, aceste pantaloni într-un aspect casual nu vor arăta foarte potrivit. Un aspect simplu pe stradă poate fi completat de pantaloni mai largi care se potrivesc perfect, cum ar fi pantalonii de țesătură, dar nu picioarele bine fixate. Alegerea stilului potrivit pentru pantaloni din piele, amintiți-vă:

  • Trebuie să existe spațiu liber în șolduri și picioare inferioare când purtați pantaloni. Că vă va permite să vă simțiți confortabil în timp ce vă mișcați.
  • Dacă vă place să conduceți o mașină sau o motocicletă, trebuie să vă asigurați că spațiul rămâne în zona genunchilor. Uneori, pentru alegerea pantalonilor potriviți trebuie doar să alegeți un stil puțin mai mare.
  • Dacă centura are curea pentru a purta o curea, este necesar să vă asigurați că pantalonii sunt într-adevăr completați cu o centură și purtați-i numai cu ea.
  • Pantalonii de vopsea sunt cel mai bine lasati oamenilor in public. Pentru persoanele care nu sunt legate de scenă, acest tip de îmbrăcăminte este mai bine să fie înlocuit cu pantaloni cu o textura din piele mată.

Dacă sunteți în pantaloni din piele se simt fizic sau emoțional inconfortabil nu ar trebui să le alegeți. Probabil, acest tip de îmbrăcăminte doar nu se încadrează în imaginea ta și nu ar trebui să te urmărești după modă.

Stiluri și modele populare

În acest sezon, modelele de pantaloni din piele pentru bărbați repetă complet tăierea congenerului de țesături. Există modele clasice care se disting printr-un aspect strict și concis, precum și pantaloni, personificând libertatea și confortul.

Chinasul este, de asemenea, adesea fabricat în piele, dar cel mai popular tip de pantaloni din piele seamănă cu blugi. Este interesant faptul că, deși pantalonii de piele sunt cusute în conformitate cu normele general acceptate, ele pot fi diferite de celelalte pantaloni în aspectul lor. Ce pantaloni din piele sunt cele mai populare pentru bărbați în acest sezon?

Cu dantela

Este acest model de pantaloni care este cel mai solicitat în cercuri rocker. Acest lucru se datorează faptului că niturile metalice, adesea însoțite de șnururi, sunt perfect combinate cu alte atribute ale brățărilor rock cu brăzdare, fitinguri metalice pe haine etc.

Șnurul poate merge de-a lungul întregii părți laterale a cusăturii și astfel strânge cele două părți ale pantalonilor, creând un aspect extraordinar. Buzunarele laterale și din spate fac pantalonii cât se poate de practice și o tăiere liberă de denim nu împiedică mișcarea.

Cu inserții din piele

În plus față de pantalonii, care sunt complet realizați din piele sau din material artificial sub ea, există și modele combinate. Aceasta este atunci când pielea nu este baza pantalonilor, ci doar o parte din ea. Pot fi inlay-uri, dungi și buzunare, precum și alte elemente. Dar cealaltă parte a produsului poate fi orice bază de țesături - blugi, bumbac, lenjerie, sintetic, etc. Aceste pantaloni sunt cel mai adesea aleși pentru un aspect casual.

motociclist

O caracteristică distinctivă a acestui model de pantaloni este aceea că este special creată pentru o ședință lungă și confortabilă. Acest lucru este evidențiat de dungi elastice de protecție pe genunchi și buzunare adânci pe părțile laterale ale piciorului. Aceste pantaloni nu rețin în timp și nu ștergeți pe șolduri. Însă natura naturală a materialului în acest caz nu este deloc fundamentală. Oamenii cunoscuți sunt sfătuiți să aleagă astfel de pantaloni cu o mărime mai mare, astfel încât să nu restrângă mișcarea.

îngustat

Aceste pantaloni vă permit să creați imaginea cea mai îndrăzneață și brutale. Merită să considerăm că aceste pantaloni sunt doar tipi cu o figură perfectă. Pe bărbații prea subțiri și strâmți, un astfel de model nu pare a fi la locul lui.

În general, acest stil este cel mai riscant și cu alegerea greșită a dimensiunii poate face imaginea unui tip ușor feminină. Este mai bine să nu alegeți modele prea înguste, deoarece textura pielii în sine vă permite să restrângeți oarecum silueta.

Dimensiuni mari

Pentru bărbații care se disting prin densitatea excesivă a siluetei, stilul de pantaloni din piele este contraindicat, dar pentru băieții puțin grași puteți alege modelul potrivit. Este mai bine dacă vor fi pantaloni din piele mată, elastică și întotdeauna autentică.

Un model de pantaloni din piele de dimensiuni mari ar trebui să fie potrivit, dar în nici un caz nu ar trebui să-și înfășoare picioarele. O opțiune bună - ușoară aprinsă de pantalonii de ton roșu, care sunt strânși cu o centură.

colorate

Nuanța tradițională a pantalonilor din piele este neagră, dar alte culori se găsesc în colecțiile de modă moderne. În acest sezon, cel mai popular este umbra brun-roșu, sau pentru a fi mai precis - culoarea frunzelor de toamnă. De asemenea, în lista populară include nuanța maro închis, albastru și mlaștină. Acești tipi pot alege nuanța vernisată a pantalonilor de piele.

Ce să purtați

Se pare că alegerea unei combinații armonioase cu pantalonii din piele nu este atât de ușoară, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Acest tip de îmbrăcăminte se armonizează perfect cu multe elemente ale dulapului, și nu neapărat piele. Dar există combinații care în acest caz pot fi numite clasice.

Sub jacheta din piele

Cel mai bine este să combinați un pantaloni de piele clasic cu o jachetă din același material cu un șarpe asimetric. Această combinație poate fi numită motociclist tradițional, dar, de asemenea, rockerii adesea "păcătuiesc" în acest fel.

Dacă sunteți un admirator arzător de îmbrăcăminte din piele și împărtășiți opiniile unei anumite subculturi, nu ezitați să alegeți o astfel de combinație, dar într-o manieră cotidiană va fi necorespunzătoare.

Cu o cămașă albă și vesta sau sacou

Cu această combinație, pantalonii negri sunt cel mai bine combinați, dar dacă alegeți un model de altă culoare, puteți juca cu o combinație de nuanțe. Această combinație se va potrivi perfect stilului de petreceri informale, unde vă puteți arăta "eu".

Cât de mult

În funcție de magazin și de brand, prețul pantalonilor bărbați din piele originală de calitate variază de la 190 la 230 de dolari pe unitate.

Imagini elegante

O pălărie și o haină largă cu briză vă vor ajuta să creați o imagine cu pantaloni din piele. Nu uitați să completați imaginea de pantofi elegant dantelativ dantela.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze