Pantaloni de vară pentru femeile obeze

Pantaloni de vară pentru femeile obeze

Cât de des femeile cu forme magnifice se lipsesc de ocazia de a purta lucruri frumoase, temându-se să expună centimetri în plus. Cu toate acestea, moda prezentului este universală, iar din ce în ce mai mulți designeri prezintă stiluri elegante de pantaloni pentru femeile obeze.

Ce stiluri de pantaloni de vara sunt potrivite pentru plin?

O femeie cu o mărime plus ar trebui să-și amintească două pantaloni interzise:

  • modele potrivite;
  • pantaloni plictisitori care nu au linii clare, de exemplu, pantaloni harem.

Nu trebuie să vă gândiți că puteți ascunde greutatea în plus în spatele numeroaselor straturi de materie, dimpotrivă, lucrurile fără formă vor adăuga volum și vor ascunde liniile feminine.

Pantaloni - banane

Unul dintre modelele elegante pentru anotimpurile întregi la rând sunt pantalonii, bananele. Acest stil are o tăiere liberă și se îngustează. În mod surprinzător, acesta este modelul în care femeile de dimensiunea PLUS sunt excluse din lista potrivită pentru forme curvace. Pentru a-ți schimba părerea pentru totdeauna, e suficient să încerci pantaloni-banane și observi că figura a devenit mai subțire și mai bună, iar gleznele și-au dezvăluit frumusețea.

Pantaloni de banana se potrivesc:

  • pentru femei cu șolduri pline;
  • pentru femeile care au kilograme în plus în abdomen.

Singura excepție de a purta astfel de pantaloni sunt picioarele pline, deoarece acest stil se concentrează pe picioare și eleganța lor.

Dacă o femeie este proprietarul picioarelor complete, nu trebuie să vă refuzați să purtați pantaloni ușori confortabili de vară, cu toate acestea, stilul ar trebui să fie special. Deci, femeile de lungă durată se vor potrivi cu pantaloni drepți tăiați din țesături ușoare, precum și pantaloni arșiți, având o extensie de la șold.

Modele reale

Femeile cu forme magnifice sunt adesea depășite de temerile legate de hainele potrivite.

Pentru a nu fi confundat, este suficient să alegeți pantalonii la podea. Sunt potrivite pentru toată lumea, trag figura bine, mai ales dacă este ales un model cu o talie mare.

Cu toate acestea, deplasându-vă de la aceste modele clasice, puteți vedea pantaloni lungi de 7/8 pe femei cu lungime întreagă. Acest model are o lungime de palmier deasupra gleznei. Atunci când alegeți aceste pantaloni, puteți să acordați atenție pantalonilor-banane, ascunde perfect defecte.

Lungimea de 7/8 este potrivită pentru femeile înalte cu picioare relativ subțiri în zona gleznei. Dacă sunteți proprietarul unor astfel de formulare, puteți să le încercați în siguranță. De asemenea, lungimea de 7/8 arată bine pe femeile stunate, cu toate acestea, în acest caz, este important să vă amintiți despre pantofi eleganți cu tocuri.

Ce să caut?

Pantalonii de vară pentru plin ar trebui mai întâi să fie ușori și să permită pielea să respire. In, bumbac, viscoză și denim se vor descurca bine cu această sarcină. Astfel de țesături naturale sunt frumoase, cu toate acestea, ei își pot pierde forma în zona genunchiului.

Opțiunea cea mai practică ar fi pantalonii din țesătură stretch. Pot fi aceleași țesături naturale, însă, ca parte a compoziției lor, ele ar trebui să aibă fire de sinteză care dau pantalonilor elasticitatea și elasticitatea. În astfel de pantaloni nu vă puteți teama să pierdeți în greutate sau să câștigați greutate prin câteva sentimente, deoarece materialul va schița liniile corpului.

Dacă materialul este selectat, este timpul să vă gândiți la culorile viitorilor pantaloni. Multe femei preferă un fund întunecat și este destul de justificată. Aceste culori nu atrag atenția asupra șoldurilor imperfecte. Cu toate acestea, ghidat de acest standard este monoton și plictisitor.

Designerii oferă femeilor obeze să poarte pantaloni luminoși și să le dilueze cu un vârf luminos. Pantaloni strălucitori de culori saturate, de exemplu coral și albastru, sunt, de asemenea, populare. Cu toate acestea, partea de sus a unor astfel de modele este importantă pentru a alege un calm și a ascunde lungimea tot excesul.

Pantalonii cu imprimare sunt la vârful popularității și, din ce în ce mai mult, femeile de dimensiune PLUS arată elegant în ele. Modelul floral este o opțiune bună pentru femeile obeze. Nu uitați de caracterul imprimării. Ar trebui să fie discretă și să nu aibă o imagine prea mare. Atunci când alegeți un pantaloni de tip stretch cu un model floral, este important să acordați atenție dacă modelul este distorsionat pe măsură ce se întinde materialul.

Ce sa poarte?

Componentele unui look elegant de vară sunt un top la modă. Bluzele, topsurile, jachetele și cardiganurile sunt soluția perfectă în zilele fierbinți.

În cazul în care modelul de pantaloni este ars, o bluză sau de sus trebuie să aleagă o siluetă montată. Când pliurile de grăsime de pe corpul de pe vârful strâns, poți purta o jachetă de bumbac ușoară, care nu va menține mișcările, cu toate acestea, imaginea va crea un stil foarte elegant.

Pentru pantaloni, având o tăietură dreaptă sau o margine îngustă a pantalonilor, partea superioară a tăierii libere arată armonioasă. De exemplu, bluze și topuri de șifon.

Dacă principalul dezavantaj al figurii este abdomenul, este important să alegeți stilul de acoperire care acoperă complet această zonă. Eficace cu problema excesului la tunică.

Imagini și arcuri

Vara ar trebui să fie cel mai strălucit sezon, astfel încât designerii din 2016 oferă femeilor cu forme luxuriante cele mai suculente și proaspete soluții de imagini cu pantaloni de vară.

De exemplu, coral pantaloni Cu o talie înaltă de tăiere dreaptă tăiat perfect combinată cu o bluză de șifon tăiată. Șorțurile moi pe o bluză vor da volumul sânilor și vor face proporția proporțională. Toci sunt parte integrantă.

Pantaloni gri ușor tăiat în combinație cu un vârf alb pe curele un aspect universal și clasic. Un cardigan de liliac peste un vârf va ascunde tot ce este inutil. Sandalele negre completează un arc elegant.

Pantaloni negri de banane cu un model floral monocromatic în alb - o opțiune bună de zi cu zi. Un top alb într-o bucată de mătase neagră va adăuga aspectul general al luminozității. Pantalonii cu pantofi mari vor ascunde faldurile suplimentare pe șolduri și abdomen, concentrându-se pe talie.

Există mai multe opțiuni pentru crearea de imagini cu pantaloni de vară, principalul lucru este să credeți în atractivitatea sa. Designerii au văzut deja frumusețea unui corp complet și au creat mii de lucruri la modă.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze