Pantaloni de schi pentru bărbați

Pantaloni de schi pentru bărbați

Pentru hainele pentru sporturi profesionale sunt întotdeauna prezentate o mulțime de cerințe. Ar trebui să fie cât mai confortabil posibil și, în același timp, practic, să protejeze corpul de influențele negative ale mediului și să-și mențină în mod constant temperatura optimă.

Oamenii care adoră schiul alpin știu de la început cât de neprietenos poate fi natura. Vântul rece, înghețul și zăpada în combinație cu acțiunile active pot afecta negativ sănătatea dacă ridicați hainele greșite. Pantalonii de schi pentru bărbați sunt proiectați special pentru a desfășura activități în sezonul rece, fără a aduce probleme și disconfort.

caracteristici

Principala caracteristică a pantalonilor de schi este faptul că acestea sunt cusute dintr-o țesătură specială din membrană cu proprietăți de vânt și impermeabilizare. Este interesant faptul că umezeala nu intră în interiorul pantalonilor, dar se duce bine dacă corpul se transpiră, astfel încât efectul sălii de aburi nu are loc. Acest lucru se datorează faptului că structura țesutului membranar este poroasă, dar este acoperită cu un strat special de acoperire. Acest praf, în același timp, oferă pantalonilor dvs. funcții rezistente la murdărie.

O altă caracteristică importantă a pantalonilor este umplerea lor. În mod tradițional, pantalonii de schi sunt izolați cu poliester de umplutură. Acest material sintetic unic încălzește perfect corpul și, în același timp, permite umiditatea, sporind proprietățile "respirației" ale pantalonilor.

Tăierea anatomică face ca acest tip de îmbrăcăminte să fie confortabil de purtat, dar merită să se considere că întotdeauna necesită o îngrijire specială. Spălarea la temperaturi mai mari de 30 ° C, centrifugarea, folosirea diferitelor tipuri de produse de îndepărtare a petelor, precum și uscarea în lumina directă a soarelui vor avea un efect dăunător asupra duratei lor de viață.

Cum sa alegi

Dar pentru a cumpăra pantaloni de schi de calitate nu este atât de ușor. Faptul este că acest tip de îmbrăcăminte are o serie de caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când alegeți:

  • Pantalonii de schi trebuie să aibă o membrană și cusături bine lipite, altfel nu se vor încălzi.
  • Este mai bine dacă toate orificiile de ventilare sunt acoperite cu fermoare, mai degrabă decât cu velcro, care se uzează rapid.
  • Pantalonii de căptușeală trebuie să fie naturali, nu sintetici și să nu fie permeabili la umiditate.
  • Izolarea poate fi naturală sub formă de gâscă în jos, dar această opțiune va fi mult mai scump decât sinteponovogo.

Amintiți-vă că gradul de rezistență la umiditate a materialului din care sunt realizate pantalonii trebuie să fie de cel puțin 5000 mm pe metru pătrat, iar gradul de permeabilitate a vaporilor - nu mai puțin de 5000 g în saci.

schi

Atunci când alegeți un pantaloni de schi ar trebui, în primul rând, să ia în considerare caracteristicile tăiat lor. Pantalonii cu buzunare cu fermoar și talie înaltă sunt considerate cele mai bune. Prima caracteristică vă permite să păstrați în mod constant obiecte mici în zona de acoperire, fără teama că acestea vor cădea. A doua caracteristică face pantalonii mai confortabili de purtat, deoarece doar pantalonii înalți nu mențin mișcările, economisind în același timp de la pătrunderea zăpezii sub haine. Culoarea luminată este atributul principal al unui pantaloni de schi de succes, deoarece acestea sunt un indicator care vă permite să găsiți salvatorii mai repede dacă se întâmplă ceva.

Tendințe de modă și modele populare

De obicei, atunci când alegeți un pantaloni, schiorii nu sunt ghidați atât de caracteristicile lor estetice, cât și de cele funcționale. Dar există cinci producători de top de îmbrăcăminte de schi. Pantalonii de la aceste branduri combină în același timp caracteristicile de calitate și atractivitatea estetică.

  • Theta SV - pantaloni din material textil elastic. Acestea sunt adaptate caracteristicilor anatomice ale corpului masculin, astfel încât vă permit să vă mișcați chiar și într-o poziție neobișnuită. Nețesutele negre contrastează favorabil cu pantalonii portocalii.
  • Bormio - cea mai bună opțiune pentru condiții de iarnă cu adevărat dure. Căptușeala și manșetele din jurul zonei deschise ale corpului fac ca pantalonii să fie cât se poate de calzi, iar culorile care combină nuanțele de verde și negru sunt, de asemenea, elegante.

  • Pulbere cu pulbere - pantofi de schi usor și practic pentru condiții de vreme rece. Țesătura impermeabilă și orificiile de ventilație pe perimetru fac ca pantalonii să fie cât se poate de calzi și confortabili, iar nuanța albastră contrastează bine cu nuanța albă a zăpezii.

Mammut Verbier Pant și Boulder Gear Pantalonii Pinnacle au dovedit de asemenea valoarea lor. Acestea sunt relativ ieftine, dar au toate caracteristicile necesare pentru sportul activ.

Ce să purtați

Dar pentru a combina pantaloni de schi trebuie să fie cu o jachetă, care este, de asemenea, proiectat pentru schi. Se distinge printr-o glugă adâncă, un guler înalt, manșete pe mâneci și o placket, precum și o abundență de buzunare cu fermoare.

Există modele foarte subțiri de jachete pentru protecția împotriva vânturilor mici și modele mai dense, cu mai multe straturi, pentru condiții meteorologice mai severe. Și pentru a completa imaginea de schi va ajuta pantofi sport, pălărie și mănuși.

Opțiuni de modă 2017

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze