Pantaloni bărbați kaki: modele populare și ce să poarte?

Pantaloni bărbați kaki: modele populare și ce să poarte?

Pentru mulți, khaki a fost asociat exclusiv cu o imagine militară, dar în ultima vreme îmbrăcămintea acestei culori a umplut pur și simplu etapa la modă. Lucrurile în stilul militar sunt purtate atît de bărbați, cît și de femei, completând aspectul lor de zi cu zi cu el.

Probabil, o astfel de popularizare rapidă a stilului militar este legată de caracterul său practic, care este atât de apreciat de cetățenii moderni. Judeca pentru tine: nuanta kaki este nemarcata, merge bine cu multe lucruri din garderoba si se potriveste perfect in orice stil. Care sunt caracteristicile celei mai comune bucăți de dulap pentru bărbați în stilul de pantaloni kaki?

Caracteristici color

Caracteristica principală a umbrei kaki este evidentul ei inconsecvență. Această culoare a fost creată pentru mascarea în stepi, câmpuri și păduri, astfel încât să poată combina mai multe culori diferite dintr-o dată.

Petele abstracte de nisip, maro, gri, verde, măsline, albastru și bej pot fi combinate în diferite combinații, creând modele incomparabile.

În funcție de terenul în care trebuie să se mascheze, armata preferă să aleagă diferite tipuri de combinații, dar în timp de pace ne permitem să ne bucurăm de uniformitatea nuanțelor de mai sus.

Cum să alegi și cine să meargă

Khaki este o umbră universală, așa că pantalonii acestei culori se vor potrivi absolut tuturor. Singurul lucru care merită respins când alegeți astfel de pantaloni - acesta este locul șosetelor și stilului lor:

  • Pantaloni de nuanțe clasice și monofonice vor fi potrivite pentru o imagine zilnică și de afaceri.
  • . Pentru un aspect neoficial, puteți alege pantaloni tăiați pe larg, care se disting printr-o anumită abstracție de kaki.
  • Pantaloni harnici kaki se pot potrivi într-o imagine destul de clasică, adică combinată cu un costum.

Este important să se considere că pantalonii ar trebui să fie perfect potriviți în mărime, adică nu trebuie să aleagă imediat lângă. Pentru alegerea pantalonilor potriviți ar trebui să vă mișcați activ picioarele chiar în sală.

Stiluri și modele populare

O caracteristică integrală a pantalonilor "kaki" este doar culoarea lor. În caz contrar, ele nu se deosebesc de pantalonii clasici, pantalonii extinși, chinosul slab, încărcătura confortabilă cu buzunare laterale laterale sau blugi tradiționali.

Designerii preferă să împartă pantalonii kaki în două tipuri - cei cu puf și cei fără ele. Prima versiune a pantalonilor este mai potrivită într-un stil de afaceri, de aceea este de obicei creată într-o culoare monocromatică neutră. Al doilea tip este mai informal, perfect pentru aspectul obișnuit și poate combina toate nuanțele de kaki.

materiale

Pantalonii Khaki sunt fabricați numai din țesături naturale - bumbac subțire, care este perfect respirabil și cântărește puțin. Modelele calde pantaloni khaki pot merge pe tot felul de izolații, completate cu garnituri și membrane din fleece.

Ce să purtați

Pantalonii clasici kaki se amestecă perfect cu cămășile și jachetele. Atunci când selectați o imagine armonioasă, este important să țineți cont de compatibilitatea nuanțelor. Olivele se potrivesc bine cu bej și maro, cu nisip gri și smântână.

Opțiune universală - o cămașă albă cu cravată și o jachetă în ton cu pantalonii. Ca pantofi este mai bine să folosiți pantofi clasici. Cele mai bune accesorii în acest caz vor fi o centură și o geantă - geantă.

Imaginile obișnuite pot fi completate cu pulovere, tricouri, jachete și cămăși.

Pentru un sezon mai cald, puteți chiar să ridicați o jachetă într-un stil similar. Completarea perfectă a imaginii va fi cizmele brute, cizmele sau adidații obișnuiți.

Tipurile de vară de pantaloni scurți kaki pot fi combinați chiar și cu papuci. Punga este mai bine să alegi mai mult în fiecare zi.

Pe o lungă călătorie puteți merge cu un rucsac și undeva în afaceri - cu personal.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze