Lungimea corectă a pantalonilor pentru femei

Lungimea corectă a pantalonilor pentru femei

Fiecare femeie vrea să se ridice la starea ei și să fie încrezătoare în impecabilitatea ei. Cu toate acestea, cu fluxul rapid de moda, uneori este dificil sa navighezi ce si cum sa poarte. Lungimea pantalonilor este una dintre cele mai frecvente greșeli cu care chiar imaginea ideală se transformă într-o asemănare inegală. Pentru a evita acest lucru, amintiți-vă lungimea de bază a pantalonilor moderni.

Lungimea etichetei

În mod tradițional, lungimea pantalonilor pentru etichetă trebuie să ajungă la mijlocul călcâiului. Într-adevăr, această lungime este cea mai rezonabilă și vă permite să faceți vizual picioare mai subțiri și mai lungi. Cu toate acestea, nu numai femeile, ci și regulile etichetei nu sunt capabile să țină pasul cu stilurile care apar în mod regulat. Deci, această lungime este complet inadecvată pentru pantofii la modă și pantaloni înfloriți.

Ca urmare, recomandarea generală privind lungimea pantalonilor este: cu cât marginea pantalonilor este mai largă, cu atât ar trebui să fie mai lungi și cu cât sunt mai mici pantalonii, cu atât lungimea pantalonilor va fi mai scurtă.

Cu alte cuvinte, dacă o femeie a ales o pantaloni arșiți, atunci lungimea ar trebui să ajungă aproape la podea și dacă blugi slabi sunt înguste, atunci lungimea care deschide glezna este permisă.

Cât timp ar trebui să fie pantalonii?

Mergând la magazin pentru o nouă achiziție, este important să înțelegeți care lungimi corespund anumitor stiluri. Apoi, alegerea va fi plăcută, iar achiziția va fi utilă.

scurtat

Pantalonii mai scurți - tendința ultimelor anotimpuri. Înființate în anii 50-60, au fost numite Capri și au fost cumpărate de toate modașii de atunci.

Timpul a trecut, iar pantalonii tăiați sunt încă populare. Ele sunt ideale pentru fetele înalte, precum și pentru fetele de înălțime medie, dacă sunt purtate cu pantofi cu toc.

Lungimea ideală a pantalonilor tăiați ar trebui să deschidă glezna și să expună puțin piciorul. În acest caz, partea din spate a pantofului ar trebui să atingă marginea pantalonilor sau să nu ajungă la o distanță mai mare de 1 cm. Pentru alegerea corectă a pantalonilor scurți este important să încercați încălțămintea cu care acest model va fi compatibil în imaginea finală.

7/8 lungime

Lungimea la modă, numită 7/8, este incredibil de populară în ultimele anotimpuri ale colecțiilor de case de modă. Apărând în Anglia, ea a câștigat inimile bărbaților și femeilor, pentru că, inițial, un costum similar a fost făcut într-un stil unisex.

Acum 7/8 pantaloni sunt exclusiv garderoba pentru femei. Cele mai populare modele sunt pantalonii drepți sau blugi, precum și bananele care sunt potrivite pentru toate tipurile de corpuri.

Lungimea pantalonilor ar trebui să fie de 65,5 cm pentru o înălțime medie de 168 cm. Dacă vă concentrați atenția asupra numerelor, nu este inclusă în planurile de cumpărături plăcute, este suficient să alegeți lungimea de deasupra gleznelor latimea palmei.

3/4 lungime

Lungime ¾ - una dintre cele mai comune stiluri de pantaloni de stil clasic. Stilul de birou poate fi considerat complet dacă există săgeți în pantaloni ¾ și sunt fabricate din țesături naturale.

Astfel de pantaloni deschid tibia, ajungând la mijloc, demonstrând frumusețea picioarelor feminine subțiri.

sportiv

Sweatpants, de asemenea, nevoie de potrivire dreapta. Pantaloni de lungime dorită vor putea oferi confort în sport, precum și încredere în frumusețea lor în toate situațiile.

Pantaloni pentru sport vin în mai multe stiluri. Pantalonii drepți ar trebui să cadă ușor pe adidași, în timp ce părăsesc talpa deschisă. Cu pantaloni mai lungi, confortul îmbrăcămintei de sport se va pierde.

Pantalonii din transpirații cu elastic la partea inferioară trebuie să acopere glezna, lăsând pantofii deschiși.

Liniile drepte

Regula de etichetă cu privire la lungimea pantalonilor până la mijlocul călcării este rezonabilă numai pentru modele clasice drepte.Modelele de birou ar trebui să acopere jumătatea tocului. Cu o astfel de lungime, figura unei femei este capabilă să se transforme vizual, picioarele să devină mai subțiri, iar proporțiile să se îmbunătățească.

Bărbații drepți sunt de asemenea supuși acestei reguli. Acest stil și lungimea sa sunt universale pentru orice tip de figură.

larg

Pantalonii largi în afara sezonului necesită o atitudine responsabilă față de lungimea lor. Pantalonii prea scurți vor crește vizibil șoldurile, iar cele lungi vor face uzura inconfortabilă. Pantalonii largi ideali ar trebui să acopere cea mai mare parte a călcâiului, lăsând în același timp tocul pantofului deschis. O distanță de 2 cm de podea este considerată optimă.

Pantaloni-palazzo reprezintă, de asemenea, modele de stil larg. Acestea sunt fabricate din țesături ușoare care au purtat piciorul în timpul mersului pe jos. Pentru a preveni astfel de pantaloni de a face picioare mai scurte, lăsând o distanță medie de 1 cm la podea.

semnal luminos

Pantalonii cu incandescență au o extensie a coapsei sau a genunchiului. Acest model uitat se întoarce pe podiumuri, ceea ce înseamnă că este necesar să cunoaștem lungimea corectă a acestor pantaloni.

Lungimea pantalonilor arși are aceleași valori ca și în stilul cu pantaloni largi. 2 cm de la podea - distanța standard la care ar trebui să fie marginea pantalonilor.

Am selectat lungimea cu călcâi

Pantalonii cu selecția potrivită arată armonios ca și cu pantofii pe un plat și cu pantofi cu toc înalt. Cu toate acestea, lungimea pantalonilor ar trebui să varieze.

Călcâiul sau lipsa acestuia nu afectează pantalonii îngust și tăiat. Poți să le porți fără să te gândești la selecția de pantofi, iar rezultatul va fi un câștig de câștig.

Pantalonii mari și pantalonii înflorați nu se disting prin universalitate similară. Stilistii recomanda cumpararea a doua perechi de pantaloni de diferite lungimi, deoarece pantalonii care se potrivesc perfect fara toc, pot face o imagine absurda in prezenta lui.

Cum se măsoară

Pentru alegerea lungimii corecte a pantalonilor folosind măsurătorile. Dar luăm adesea un centimetru cu noi pentru a face măsurătorile înainte de a merge la magazin? Dacă este absent, este mai bine să faceți cumpărături în acea încălțăminte care intenționează să-și facă o rochie nouă. În acest caz, puteți vedea cât de deschis este călcâiul și cum va arăta imaginea completă.

O altă metodă de măsurare este suprapunerea pe pantalonii noi de pantaloni noi, care diferă în lungimea corectă.

Cum de a alege lungimea perfectă a pantalonilor?

Pantalonii perfecți ar trebui să sublinieze toate virtuțile unei figuri feminine. Astfel, pantalonii scurți sunt potriviți pentru fete înalte și pantaloni clasici drept pentru femei cu forme curbate care acoperă mijlocul călcâiului.

Pentru șolduri largi, pantalonii arșiți care acoperă aproape întregul picior vor fi modelul optim.

Fetele miniatură de statură scurtă nu ar trebui să aleagă pantaloni scurți. O astfel de alegere va scurta picioarele, transformând o figură frumoasă într-una disproporționată.

Ce lungime prelungește picioarele

Cele mai multe fete nu se pot lăuda cu linii de siluetă perfecte, cu toate acestea, acest lucru nu este un motiv pentru a vă lipsi de posibilitatea de a fi irezistibil.

Alegerea pantalonilor la podea, puteți face picioarele mult mai lungi și mai subțiri. Nu uitați că această regulă se aplică modelelor cu pantaloni largi și pantaloni înfloriți. Săgețile de pe pantaloni vor transforma orice fată într-o frumusețe cu picioare lungi.

Modelele înguste nu ar trebui să aibă o lungime suplimentară și să creeze un acordeon pe linia marginilor pantalonilor și începutul pantofilor. Astfel de pliuri de țesături preiau centimetri din picioarele subțiri și le dau un volum suplimentar.

Tendințe de modă

În 2016, pantalonii scurți sunt în afara concurenței. Lungimea acestor modele poate fi de 7/8 sau ¾. Pantalonii trăgiți provin din țesături naturale și sunt completate de săgeți. Stilul de birou în combinație cu stiluri scurte este o tendință care merită atenția tuturor modelelor de modă.

Pantalonii Palazzo nu coboară din podiumuri de modă și sunt prezenți la spectacolele celor mai renumiți designeri. Puneți pe acest model nu numai că aveți încredere în stilul dvs., dar vă simțiți confortabil, deoarece țesătura subțire care curge ușor ascunde deficiențele șoldurilor și picioarelor.

Importanța lungimii pantalonilor este subestimată de multe femei. Cu toate acestea, dacă acordați atenție acestei probleme, vă puteți transforma figura și puteți face pantalonii un element favorit al dulapului.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze