Împleti pantalonii

Împleti pantalonii

Moda nu sta in picioare, in fiecare sezon ne ofera modele atat noi cat si uitate. Designerii sunt nedumerit de modul în care să bată deja familiar pentru noi detaliile dulapului, astfel încât acestea să se joace într-un mod nou. Și reușesc! Un exemplu viu este pantalonii unei tăieturi neobișnuite, cu miros sau imitație.

Ce sunt pantalonii?

Pantalonii cu miros sunt largi, asemănători cu o fustă lungă, sunt drapați foarte mult la talie și șolduri. Există, de asemenea, un model care este destul de normal în tăiere, dar cu o pliantă care imită mirosul în zona de fixare frontală. De asemenea, pantalonii cu jambiere cu o fusta cu o invelitoare arata destul de original.

De ce se potrivesc?

Să examinăm în detaliu unde să purtăm pantalonii femei cu mirosul, cu ce să combinăm, ce imagini pot fi făcute cu această noutate extravagantă și brusc la modă.

Pentru vară

Pantalonii lungi lungi, cu un miros, se potrivesc cel mai bine vara. Mirosul este ca un adevărat, în acest caz, pantalonii sunt de fapt două jumătăți cu legături sau cleme și false. În acest din urmă caz, mirosul este o drapare pricepută a țesăturii suprapuse pe o parte. Aceste pantaloni permit aerului să circule în pliuri largi, fluturând din cea mai ușoară respirație, făcându-i foarte confortabil să meargă în căldura.

Pentru vară, pantalonii sunt cusute din țesături subțiri și ușoare, cum ar fi mătasea de viscoză, satin, capsare, satin.

Pentru birou

Stilul de birou implică o tăiere strictă laconică, culori calme și moi.

Pentru a schimba hainele de birou și a le face unice, puteți folosi pantaloni originali cu miros. Alegeți pantaloni din tesatura mată de culoare neclară, cu un miros ușor la talie, completați imaginea cu o cămașă ascunsă în pantaloni și o jachetă la mijlocul coapsei. Pantofii din acest set ar trebui să fie clasici și stricți: pantofi potriviți, pantofi, atât cu călcâi, cât și fără el, în sezonul de vară - sandale cu vârf și toc închis.

Pentru o petrecere

Alegerea unui costum pentru o seară, dăruiți-vă liber imaginației, atunci nu vă puteți uita înapoi la codul vestimentar. Pantaloni tricotate din viscoza tricotate sau chiar pantaloni subtiri din lana de sutien pot fi purtati cu un bold scurt, cu paiete sau pietre mari, care vor accentua talie si o taietura neobisnuita de pantaloni. De asemenea, ca o bluză de top cu flounces sau cu umeri deschise, veți obține o tinuta în stil oriental.

de fiecare zi

Pantalonii cu miros sunt buni și pentru viața de zi cu zi. Pantaloni din denim, lână fină, bumbac gros, combinați cu tricouri, tricouri, cămăși, puneți un sacou bombardier peste partea de sus și veți obține o tinuă casuală. Fetele cu picioare lungi se potrivesc cu pantaloni cu un miros de 7/8, deschizand glezna. Un astfel de model va face din vedere cifra mai subtilă și mai fragilă. Se recomandă purtarea unor astfel de pantaloni cu pantofi ușori, fără greutăți, pantofi de balet și sandale pe un călcâi mare.

Alegerea unui stil

În ciuda numelui comun, pantalonii cu miros sunt atât de diferiți încât va fi ușor să alegeți un model potrivit pentru dvs. Este necesar doar să examinați cu atenție principalele tipuri de stiluri prezentate în magazine și să evaluați sobru corpul, caracteristicile, avantajele și dezavantajele acestuia. Principala regulă a unei femei elegante: accentuăm demnitatea în toate modurile posibile, mască slăbiciunile.

Cu miros asimetric

Cel mai comun model este acum pantalonii cu un miros asimetric, mai exact imitația acestuia. Seamănă cu o pliuță de țesătură, drapată de la o jumătate din pantaloni la alta în zona taliei și șoldului din față.

Pliul poate fi cusut în centură, poate avea legături decorative, butoane, butoane.Astfel de pantaloni, de regulă, nu au picior foarte larg, uneori este o tăiere foarte clasică, cu excepția detaliilor sub formă de miros. Acesta este partenerul cel mai ușor de combinat, puteți să le purtați cu orice vârf, cu care sunteți obișnuiți să purtați pantaloni, singura avertizare - mirosul nu ar trebui să fie închis, deoarece este punctul culminant al tăierii.

Cu o cusătură

Poate că acesta este cel mai interesant model de pantaloni! Pantalonii cu o cusătură sunt părți cusute numai de-a lungul unei cusături în trepte, în loc de o cusătură laterală - un miros. Păstrează pe corp întregul design al corzilor. Partea din spate a pantalonilor este mirosită și legată în față, partea din față a spatelui. Acest model este foarte potrivit pentru femeile pline, realizate din tricotaje sau mătase, se potrivesc cu ușurință figurii, ascunzând totul în mod inutil. Purtați-le cu un tricou scurt sau semipreparat scurt, modelele lungi vor adăuga volumul la talie și șolduri.

Pe legături

Pantaloni drăguți cu miros pe corzi. O centură lungă este un element decorativ suplimentar care poate fi bătut diferit. De exemplu, legați un nod sau cravată nod, înfășurați în jurul taliei. Acest lucru vă va permite să purtați o pereche de pantaloni de fiecare dată.

larg

Pantaloni largi cu un miros pot fi purtați de doamne de orice dimensiune corporală. Proprietarii unei figuri subțiri vor sublinia fragilitatea sa într-un stil similar, doamnele de forme magnifice vor ascunde excesul și vor arăta chiar mai moi și mai feminine.

Ce sa poarte?

Este posibil să purtați pantaloni uzați cu orice partener combinat cu alte pantaloni, cum ar fi tricouri, bluze, bluze, tricouri și tricouri. Este necesar să se excludă doar tunicile și toate modelele alungite care acoperă mirosul, sau să le poarte învelite sub o curea de pantaloni.

Imagini la modă

Caracteristica la modă a sezonului este de a combina stiluri și tendințe opuse. De exemplu, pantaloni romantici din satin cu un miros și un vârf de culoare protectoare sau pantaloni din denim cu nituri și pantofi fără greutăți pe un stiletto. Grunge-ul a revenit la modă cu tricourile sale întinse și puloverele tricotate. Adăugați la ele cizme crude brutale și blugi friși cu un miros asimetric. Stilul boho este încă relevant.

Nu vă fie teamă să experimenteze, moda - doamna este capricioasă și inconstantă, folosește ocazia și ia timp să poarte articole noi oferite ei!

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze