Pantaloni de mătase

Pantaloni de mătase

Tesutul de mătase este considerat unul dintre cele mai simple și mai rafinate. Acest material este atât moale, cât și elastic. Vara, rochii din mătase devin o adevărată descoperire, deoarece această țesătură este respirabilă și nu împiedică respirația corpului.

Împreună cu rochii și bluze, pantalonii de mătase sunt, de asemenea, populare acum. Mătase moale, care alunecă de-a lungul picioarelor, arată foarte feminină și delicată. Cu toate acestea, spre deosebire de blugi de bază, care pot fi combinate cu orice, astfel de pantaloni nu sunt combinați cu totul.

Stil adecvat

Popular în anii optzeci, pantaloni de mătase și acum găsi o mulțime de fani. Prin urmare, designerii experimentează stiluri de bază, completându-le cu imprimări neobișnuite și elemente decorative.

vară

Principalul accent în hainele de vară, ca și înainte, este pe silueta lor liberă. Modelul clasic de vară al pantalonilor de mătase are o tăietură dreaptă și un minim de detalii. O altă diferență de pantaloni de vară este o culoare strălucitoare. Aceasta poate fi o imprimare neobișnuită, de exemplu, etnică sau o tăiere interesantă, ceea ce face ca pantalonii să arate ca o fustă ușoară.

Pentru o petrecere

Pentru a vă oferi petrecerii un aspect mai festiv, alegeți un model decorat. Inserțiile dintr-o altă țesătură arată impresionant. Stratul lucios sau satinat, în special în zonele cu probleme, va da volum cifrei. Pentru a arăta mai subțire, alegeți pantalonii decorați cu accente mată.

Cu imprimare florală

Pentru plimbare este modelul perfect menționat anterior, cu o imprimare florală. Modelul expresiv sub formă de flori mici sau o abstracție de lumină vă va oferi imaginea de dragoste. Dar amintiți-vă că imprimarea florală ar trebui să fie completată cu un vârf calm pentru a arăta elegant.

afaceri

Pantalonii de imprimare florale nu sunt cu siguranță ceva care se poate potrivi cu ușurință într-un stil de birou. Dar dacă codul de îmbrăcăminte la locul de muncă nu este strict, atunci puteți încerca să creați un arc oficial bazat pe pantaloni de mătase monocrom. Acest material arată destul de elegant și scump, așa că, cu partea superioară de sus, astfel de pantaloni te vor face o doamnă elegantă.

Care model este mai bun?

O varietate de modele de pantaloni de mătase vor încânta fiecare fată care a decis să obțină această bucată elegantă de îmbrăcăminte. Dar care model ar trebui să fie preferat? Pentru a vă da un răspuns la această întrebare, trebuie să cunoașteți toate avantajele și dezavantajele fiecăruia.

Pe o bandă elastică

Pantalonii de mătase pot fi atât elastici, cât și dantele. Eraserul este mult mai confortabil de purtat, pentru că puteți fi sigur că nodul nu se va dezlega în momentul nepotrivit și nu vă va provoca nici un neplăcut.

Pantaloni cu elastic sunt potriviti chiar si pentru fetele gravide, pentru ca se intind liber. Principalul lucru - de a alege pantaloni care se potrivesc bine în dimensiune. Talpa elastica poate fi o buna alternativa la elastic.

larg

În ciuda faptului că acum există un număr mare de modele slabe de pantaloni de mătase, cea mai bună opțiune este încă pantalonii clasici largi. Motive gratuite tăiate și orientale - acest lucru distinge modelul de bază care a venit la noi la începutul secolului trecut.

Pantalonii mari sunt cei mai buni pentru vremea caldă. Stratul ușor acoperă pielea, protejându-l de lumina soarelui nemiloasă. Dar nu vei fi fierbinte, deoarece mătasea trece perfect curenții de aer.

Cu dungi

Lămpile decorative dau imaginea de rigoare. Tipurile imprimate decorate pe laturile cu dungi tonale vor arăta foarte elegant. Dacă intenționați să purtați pantaloni de mătase ca parte a stilului oficial, puteți alege în siguranță un model cu dungi.

Cine te duci?

Pantaloni de mătase ușori și confortabili se vor potrivi chiar și fetelor cu o figură atipică.Tesutul aerian ascunde cu îndemânare volume excesive în șolduri și fese. De asemenea, astfel de haine sunt potrivite pentru cei care sunt nemulțumiți de o figură prea băietică, cu șolduri înguste și lipsă de coturi netede. Pantalonii de mătase vor adăuga un aspect romantic aspectului tău și vor face figura mai sexy.

Foarte des sunt fete însărcinate. Pantalonii pe o elastică moale sunt plăcute organismului și nu se sapă în piele. Prin urmare, punerea lor, chiar și în această poziție, veți rămâne frumoasă, atrăgând opiniile altora.

Ce sa poarte?

Pantalonii de mătase arata eleganți, deci este mai bine să le combinați cu un vârf calm. Preferați materialele și stilurile care sunt simplitate demonstrativă.

Nu este necesar să alegeți culori pastelate ușoare. Pentru a crea un look de vară bazat pe pantaloni de mătase, topuri strălucitoare, bluze sau jachete vor face. Asemenea materiale precum bumbacul, denimul și pielea sunt bine combinate cu mătasea. Este important să nu supraîncărcați imaginea cu o abundență de materiale aerisite, combinând mătase cu sifon sau cu guipure.

Nu puteți completa hainele tricotate și cele grele, de exemplu, cardigane sau pulovere. Va arata nepotrivit.

Chiar mai important este alegerea pantofilor de calitate. Calitatea pantofilor determină cât de elegant este imaginea. Prin urmare, este mai bine să abandonați adidații simpli, adidași și papuci. Din modelele cu viteză redusă se potrivesc apartamente de balet din piele cu un minim de decor.

Pantalonii de mătase mult mai spectaculoși se uită în combinație cu pantofi eleganți de culori neutre. Pantaloni de mătase, completate de bărci elegante, vă fac o adevărată doamnă. De asemenea, încercați să alegeți sandale elegante cu curele subțiri pe gleznă și degetul deschis. Ele vor face picioarele mai lungi vizual și se vor potrivi armonios cu imaginea.

Tendințe de modă

Pantaloni de mătase se potrivesc perfect în timpul verii. Acest stil de pijama ușoară apare periodic în numeroase colecții de designeri celebri. Încercând să urmeze tendințele modei, multe fete le introduc în garderoba lor. Pantalonii ușori nu sunt numai acasă, ci și la muncă, plimbări și chiar la petreceri. Nu vă temeți că va arăta necorespunzător.

Pantalonii de mătase, desigur, nu pot fi numiți o alternativă completă la o rochie de vară sofisticată. Încercați însă să aduceți această atingere orientală dulapului dvs. și cu siguranță veți fi mulțumiți!

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze