Pantaloni pentru pantaloni

Pantaloni pentru pantaloni

Cine va merge?

Pantalonii sau pantalonii drepți sunt potriviți pentru aproape orice tip de figurină. Arată deosebit de avantajos pe o figură asemănătoare părului, corectându-și în mod vizibil neajunsurile. Acest model ascunde perfect fundul greu: șolduri largi și rotunde, picioare întregi. În acest caz, o mică parte superioară este compensată vizual: un piept mic și umeri înguste. Pentru o figură de acest tip, ar trebui să acordați atenție liniei taliei - este mai bine dacă este prea mare.

Pantalonii potriviți se potrivesc perfect pe alte tipuri de figuri. Ei vor sublinia în mod favorabil demnitatea ceasului și a triunghiului inversat. Forma acestor pantaloni va pune accentul pe talie și picioarele subțiri. Pe picioarele subțiri, pantalonii cu săgeți arată foarte frumos. Femeile cu parametri perfecți își pot permite pantalonii cu talie joasă.

Modele reale

Pantaloni-țevi cu săgeți au devenit tendința acestui sezon. Ei vor putea să se concentreze asupra formei subțiri și frumoase a picioarelor. Modelul cu săgețile are nevoie de timp pentru a se fierbe și pentru a avea grijă de ele, dar rezultatul merită timpul. Pantalonii cu țevi cu săgeți sunt perfecți pentru a lucra în birou, pentru întâlniri cu prietenii, ca un costum solemn pentru evenimente oficiale.

Pantalonii-țevi mari sunt potriviți pentru orice figură. Aspectul pantalonilor largi cu talie înaltă arată foarte elegant. Astfel de modele echilibrează proporțiile corpului, ascundând prea multe sau, dimpotrivă, picioarele subțiri. Pantalonii cu picior larg sunt foarte confortabili, fiind uzura casuală. Ele sunt folosite ca îmbrăcăminte pentru toată lumea pentru a lucra în birou și ca îmbrăcăminte festivă.

Pantaloni-tevi cu buzunare este un model elegant de pantaloni pentru uzul de zi cu zi. Modelele care sunt aproape de stilul obișnuit au buzunare de patch-uri pe partea din spate și laterală. De regulă, aceste buzunare nu au o capacitate mare și au o funcție mai decorativă.

Pantaloni de vară - țevi cusute din țesături ușoare. Pentru coasere, se folosesc în principal țesături mixte și naturale, cum ar fi bumbacul, lenjeria, viscoza, care au proprietăți igienice bune și permit pielea să respire. Modelul vă permite să creați o imagine elegantă pentru munca de birou și un costum elegant pentru întâlniri importante.

Pantalonii clasici - țevi, de regulă, au o aterizare ridicată și o curea cusută. Lungimea pantalonilor această tăietură ajunge la mijlocul călcâiului. Model cu săgeți vizual picioare subțire. Modelele clasice sunt adesea scutite de buzunare și elemente decorative. Aceasta este o opțiune excelentă pentru întâlnirea cu prietenii, pentru a merge la o cafenea sau pentru un cinematograf, precum și pentru a lucra în birou.

Pantalonii de afaceri - țevi se încadrează perfect în codul de îmbrăcăminte cel mai rigid. Tăierea lor oficială în combinație cu țesături nobile de culori reținute vă permite să creați cu ușurință costume de afaceri pentru fiecare zi. Pantaloni în stilul de afaceri din lână, bumbac și țesături amestecate sunt populare.

Culori și amprente colorate

Populare în sezonul trecut, amprentele mari de flori și-au pierdut ușor pozițiile pe podiumurile de modă. Locul lor a fost preluat de motive abstracte, cele mai frumoase printuri vegetative, flori mici și imitații de broderii florale, picături mari de neon. O bandă reală și medie, care a reușit să eclipseze o celulă populară.

În acest sezon, brandurile de modă s-au bazat pe materiale bogate monocrome. Acestea sunt tot felul de nuanțe de aur și argint, tonuri de acuarelă și coral, ocru, ultramarin și pudră ușoară. Culorile profunde saturate își păstrează poziția în modelele clasice de pantaloni. Printre acestea, industria modei cele mai căutate este negru, verde, albastru și maro.

Ce sa poarte?

Pantaloni-tuburi se potrivesc perfect în seturi cu o jachetă, a căror culoare și textură pot diferi de culoarea și textura țesăturii din care sunt cusute pantalonii. În jos sub jacheta poți purta un vârf fără mâneci sau un capac de rezervor ușor. Un set de cotidian excelent este obținut dacă pantalonii sunt îmbinați cu o tunică sau o jachetă tricotată. Este important să țineți cont de regulile de bun gust, care nu se recomandă să amestecați printuri între ele și dacă alegeți pantaloni cu un model, partea superioară ar trebui să fie solidă și invers.

Aveți posibilitatea să diluați un set de haine cu pantaloni-țevi cu ajutorul unor accesorii elegante. Ele pot repeta nuanțele țesăturii utilizate la coaserea pantalonilor sau pot acționa în contrast cu acestea. Coliere scurte și lungi, brățări și inele se potrivesc foarte bine cu pantalonii. Pentru a finaliza ansamblul trebuie să ridicați o pălărie la modă cu o cremă, o pungă elegantă și să nu uitați de ochelari de soare.

Cel mai bine este să potriviți încălțămintea pentru pantaloni cu tocurile. Acest set arată incredibil de feminin și atractiv. Pentru o plimbare lungă, puteți ridica pantofi sau sandale confortabile pe un călcâi larg mai larg.

Imagini elegante

Puteți crea o imagine elegantă într-un stil marin, cu ajutorul pantalonilor alb sau albastru și a unui top albastru și alb. O imagine armonioasă completă a unei coafuri adecvate, asemănătoare cu o cămașă marină, și ochelari mari întunecați.

Un costum laconic de culoare perlată, compus dintr-un tub de pantaloni, o jachetă și un vârf, se potrivește perfect imaginii unei femei moderne. Stiletto-uri cu tocuri de ambreiaj originale transforma costumul intr-o rochie de seara pentru ocazii speciale.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze