Pantaloni verzi

Pantaloni verzi

Cine te duci?

Având în vedere că pantalonii verzi reprezintă un element important al dulapului, în primul rând ar trebui să acordați atenție culorii lor. Potrivit teoriei tipurilor de culoare sezonieră ("primăvară", "vară", "toamnă", "iarnă"), atunci când alegeți hainele, este necesar să alegeți nuanțele astfel încât să nu se combine numai unul cu celălalt, dar să nu umbrească gama naturală a omului. Și, deși lucruri precum pantalonii, care cel mai adesea nu intră în contact cu părțile expuse ale corpului, ar putea să nu îndeplinească recomandările pentru un anumit tip de culoare, stilistii vă sfătuiesc să rămâneți la setul de culori de bază, astfel încât imaginea să fie cât mai naturală și mai armonioasă posibil.

Spre deosebire de alte culori, verde pot fi găsite în colecții pentru toate tipurile de sezon, doar nuanțele vor fi diferite - lumină, întuneric, cald sau rece.

De exemplu, "de vară" la tonuri moi, pastelate, și "de iarnă", dimpotrivă, alege luminoase și saturate. Pentru "toamnă" se caracterizează prin nuanțe adânci și întunecate, iar "primăvara" arată mai armonioasă în culori strălucitoare și aparent vopsite la soare. Moda modernă vă permite să nu vă adaptați la un singur lucru, ci să alegeți cele mai potrivite opțiuni pentru tipul dvs. de culoare sezonieră.

O altă componentă importantă a pantalonilor este forma lor. Aici găsim și suficiente opțiuni pentru tendințele modei, permițându-vă să vă diversificați dulapul și să alegeți cele mai potrivite opțiuni. Modernitatea dictează naturalețea și, dacă acum 100 de ani femeile trebuiau să se adapteze la un set limitat de imagini, acum există o ocazie de a se ghida după propriul lor stil și forma corpului.

Sisteme precum tipologia Kibby sau tipurile de Irena Reiter descriu diferite variații ale proporțiilor și vă încurajează să vă concentrați pe propriile date atunci când alegeți haine, mai degrabă decât pe imagini idealizate.

Stiluri populare

clasic

Pantalonii clasici nu își pierd popularitatea, pentru că o serie de probleme sunt cel mai bine rezolvate, dintre care cele mai frecvente sunt picioarele scurte sau strâmbe. În ansamblul cu pompe clasice, astfel de pantaloni prelungesc silueta, apropiindu-se de aspectul proporțiilor perfecte, deci pentru fetele de statură scurtă este un lucru indispensabil.

sport

Pantalonii verzi sport vor fi o soluție excelentă, deoarece, din punct de vedere al psihologiei, această culoare este asociată cu prospețimea, vigoarea și viața sălbatică. Purtați pantaloni verzi, de exemplu, pentru o alergare de dimineață, vă instalați inconștient pentru o stare activă, ceea ce vă va ajuta să vă treziți și să fiți în formă bună.

Pantaloni de vară

Pentru plimbări de vară, este mai bine să alegeți pantaloni de lenjerie, deoarece acest material este un termostat excelent și economisește de la temperaturi ridicate. Bumbacul este, de asemenea, acceptabil, dar caracteristicile sale sunt semnificativ inferioare inului. Pantalonii cu un conținut ridicat de materiale sintetice nu sunt, de asemenea, cea mai bună opțiune, deoarece pot fi foarte incomod în vremea caldă.

Un mic procent din sintetice din compoziție oferă confort atunci când se călcuiesc pantalonii. În plus, pantalonii tăiați liber ar fi o soluție excelentă pentru sezonul cald, cu toate acestea, nu ar fi de acord toate tipurile de figuri.

Modelele stilate

scurtat

În mod deosebit la modă sunt pantalonii de banană tăiați, care sunt recomandați să fie purtați cu pantofi cu toc înalt - aproape toată lumea are un astfel de arc. O soluție interesantă ar putea fi pantalonii cu genunchi care să se potrivească.

lung

Pantaloni de lungime clasică sunt indispensabili în garderoba fiecărei fete. Sunt universale și potrivite pentru plimbări și evenimente informale, precum și pentru întâlniri serioase și lucrări de birou. Cu toate acestea, în cel de-al doilea caz, pantalonii este mai bine să aleagă cele mai întunecate culori.

Pantalonii lungi sunt o alegere excelentă pentru arcul casual. Ele dau imaginii un punct culminant, seamănă cu un stil de adolescent și dau o anumită emancipare în acțiuni. În plus, dacă este necesar, pot fi purtate cu pantofi de călcâi care le aduc vizual mai aproape de pantaloni de lungime standard. În plus, nu uitați că, cu un cod de îmbrăcăminte strictă de talie mare, se prescrie lungimea pantalonilor până la mijlocul călcâiului.

7/8 lungime

Acest model este cel mai puțin potrivit pentru fetele mici, dar dacă totuși v-ați plăcut, asigurați-vă că purtați pantofi cu toc înalt pentru a ajusta vizual înălțimea. O bluză a unei tăieri libere sau a unei tunici este cea mai potrivită pentru pantalonii tăiați clasic, cu toate acestea, cu o creștere scăzută, o astfel de imagine poate fi prea voluminos.

îngustat

Pantalonii înguste sunt acum la vârful popularității - sunt ușor de folosit, ușor de combinat cu multe lucruri și subliniază favorabil forma picioarelor. Ele sunt de obicei realizate din denim elastic. Acestea sunt perfect combinate atât cu tricourile, cât și cu jachetele stricte, ceea ce le face destul de versatile.

larg

Pantalonii, pantalonii, pantalonii etc. sunt parte integrantă a unor stiluri precum hippies și boho. Aici pot apărea pulovere luminoase, precum și cămăși, bluze scurte, jachete tăiate în alb sau galben. Culorile mai subtile, pastelate care vor accentua luminozitatea pantalonilor și asocierea lor cu natura vor fi, de asemenea, potrivite.

Modă nuanțe

Printre varietatea de nuante de moda verde industria de moda scoate in evidenta astazi verde mai verde, verde inchis, verde luminos și albastru-verde.

Lumină verde

Lumina verde deschis merge bine cu toate celelalte tonuri pastelate și se potrivește fetelor de tip "vară", subliniind sensibilitatea și ușurința lor. Cel mai interesant va fi combinația cu roz pal.

Verde închis

Această nuanță este cea mai potrivită pentru toamnă. Poate fi folosit în siguranță în arcuri pentru muncă, dacă stilul corporativ nu implică un cod strict de îmbrăcăminte. În plus, este adesea o componentă a stilului militar acum popular, bazat pe culorile și stilurile uniformelor militare.

Luminoase verde

Lumina verde este cea mai potrivită pentru reprezentanții tipului "primăvară". Entuziasmul său și revolta de culoare este cel mai bun subliniază aspectul. Aici, verdele poate fi ușor combinat cu culori cum ar fi roșu și portocaliu.

Albastru verde

Albastru-verde - o umbră rece și dificil de percepție. Aceasta este probabil singura opțiune de verde care poate fi combinată în siguranță cu lucruri de albastru bogat. Cu toate acestea, o astfel de imagine este potrivită doar pentru reprezentanții tipului de culoare "de iarnă" - doamnele naturii sunt luminoase și contrastante.

Ce sa poarte?

Mă întreb ce trebuie să purtați cu pantaloni verzi. în primul rând trebuie să decideți asupra obiectivului. Va fi o întâlnire, o călătorie de cumpărături, o plimbare sau trebuie să te îmbraci pentru muncă în acest fel? Merită menționat aici că, de regulă, un cod de îmbrăcăminte pentru birou nu permite culori similare într-un costum, deci în acest caz ar trebui să cântăriți toate riscurile înainte de a lua o decizie finală. Rolul primordial este jucat de schema de culori pe care o alegeți - fiecare dintre ele va purta un anumit mesaj, care, dacă nu este recunoscut în mod conștient, este cu siguranță dezactivat în subconștient.

Dacă doriți să vă prezentați ca persoană distractivă și activă, atunci ar trebui să alegeți un verde luminos. Poate fi diluat cu nuanțe mai subțiri, alb, negru sau bej sau, invers, înveseliți cu galben, portocaliu sau roșu. Pentru un aspect mai serios, o combinație clasică de verde cu maro sau nisip este potrivită.

Evitați orice lucru albastru. Dacă este necesar, atunci alegerea este mai bună pentru a da o nuanță de lumină care nu va intra în conflict cu verde.

Imagini și arcuri

  1. Când combinați culorile luminoase, nu uitați de simțul proporției.Cel mai bine este să nu aveți mai mult de trei dintre aceste culori, care pot fi completate de nuanțe mai subțiri sau neutru - alb, negru, gri.
  2. Una dintre cele mai elegante opțiuni este fundul verde, topul alb. Dar țineți minte că o astfel de imagine este diluată cel mai bine cu alte culori și, în nici un caz, nu luați accesorii care să se potrivească cu pantalonii.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze