Costumele pentru bărbați

Costumele pentru bărbați

Despre marca

Rețeaua de magazine Sudar a apărut pe piața rusă cu mai mult de 20 de ani în urmă. Compania se caracterizează prin dezvoltarea și creșterea constantă a cererii de consum, ceea ce ia permis să deschidă noi orizonturi și să satisfacă cererea celor mai exigenți clienți.

Puteți găsi un sortiment vast de îmbrăcăminte pentru bărbați în magazinele "Sudar" - de la cămăși la jachete și haine

Brandul tânăr a devenit deosebit de faimos, datorită gamei largi de costume pentru bărbați - mai mult de 2000 de articole. În plus, aici veți fi întotdeauna oferite la un costum frumos o mulțime de cămăși și legături la modă, butoni, cravate și alte accesorii.

Produsele achiziționate în rețeaua "Sudar" pot fi înmânate gratuit în curtea chimică de pe teritoriul magazinului sau pentru a se încadra în figura din studioul situat aici. Pentru costumele sale de marcă, compania produce bio-ambalaje ecologice pentru polietilenă specială reciclabilă.

Caracteristici și avantaje ale produselor

Popularitatea costumelor "Sir" se datorează în mare parte politicii flexibile de stabilire a prețurilor a companiei. Orice cumpărător poate găsi aici un model potrivit pentru ei înșiși, iar prețurile încep de la 6000 de ruble. În plus, există oferte speciale și un sistem de reduceri pe care companiile mari le pot bucura atunci când cumpără îmbrăcăminte corporatistă pentru angajații lor.

Dacă sunteți în căutarea unui model de clasă de afaceri de elită, compania a pregătit pentru clienții săi o gamă largă de astfel de costume, elegante și clare la modă. Ele nu sunt inferioare acestora în produse elegante și elegante pentru a vizita nunți și alte evenimente festive.

Privire generală asupra modelului

Colecția de costume "Sir" este prezentată cu produse cu un singur rând și dublu-breasted. Modelele din trei piese, compuse dintr-o jachetă, o vesta și pantaloni, sunt oferite ca un costum de afaceri.

Costumul din trei piese se referă la stilul clasic al bărbaților. Toate elementele sunt cusute din același material. Un astfel de model spectaculos este adecvat nu numai ca un reprezentant luminos al liniei de afaceri moderne.

Trei cu o vesta frumoasă sunt indispensabile ca rochia de mireasă a mirelui.

De regulă, jachetele montate pe două rânduri sunt mai potrivite pentru bărbații subțiri, iar spatele îngustat va sublinia umerii largi. Imaginea unui bărbat într-o astfel de sacou devine elegantă și curajoasă.

O varietate de stiluri și culori vă permit să alegeți potrivirea perfectă pentru orice tip de figură. Pentru bărbații cu o plenitudine mică, compania produce jachete de îmbrăcăminte liberă, cu o curea pe unul sau două butoane. Un astfel de stil deschide o cămașă elegantă și face vizual silueta mult mai subțire. Stilul de costum aleasă corespunzător va decora figura și va sublinia cu îndemânare demnitatea sa.

Costumele "Sir" din două piese, compuse dintr-o jachetă și pantaloni, sunt universale și vă vor surprinde cu o gamă largă de modele. Convenabil și democratic, aceste stiluri se referă la stilul casual. Ele pot fi purtate cu o cămașă deschisă, fără cravată. Costumul cu o singură iarnă va fi o soluție bună pentru uzul zilnic. În același timp, jacheta și pantalonii costumului din două piese pot fi cusute nu numai dintr-un singur material, ci și din diverse țesături, potrivite cu culoarea și textura designerilor companiei.

Costumele Dabi sunt trios versatil și durabil, în care două perechi de pantaloni sunt oferite sacoului. Se știe că pantalonii sunt supuși unei uzuri mult mai rapide decât o jachetă.

În compania "Sir", aceste truse sunt vândute la un preț care nu depășește costul unui costum regulat, constând dintr-o jachetă și o pereche de pantaloni.Seturile Dabi de înaltă practică sunt disponibile într-o varietate de culori, incluzând atât modele simple, cât și costume fabricate din țesături într-o celulă mică și mai mare, precum și tandemuri la modă dintr-o haină carouri și două perechi de pantaloni simpli.

Materiale și culori

Materialul utilizat pentru croirea costumului afectează prețul produsului. Costumele clasice sunt fabricate din lână 100%. Țesăturile naturale, precum lenjeria și bumbacul, sunt prezente în modelele de vară și de primăvară.

Pentru costumele groase destinate toamnei și iernii, se utilizează nu numai lână, ci și țesături cu aditivi artificiali. Materialele amestecate practice includ vâscoză și poliester, precum și un procent mic de elastan. Costumele realizate din ele au costuri mai mici decât cele realizate în întregime din materiale naturale.

Costumele prezentate în colecție sunt în mare parte din țesături netede și mată, unele dintre cele mai festive modele fiind fabricate din materiale cu un luciu ușor. Paletele de culori albastre și gri sunt reprezentate pe scară largă de nuanțe precum asfaltul și gri închis, albastru și gri-albastru. De asemenea, în colecție există costume tradiționale negre, elegante, atât în ​​stilul de afaceri, cât și pentru ocazii speciale.

Pentru modelele de jachete cu două breșe, sunt folosite în principal țesături de culori închise închise, precum și într-o cușcă ușoară, puțin vizibilă.

Ce să purtați

Compania "Sudar" a pregătit pentru clienții săi o mulțime de surprize plăcute. Pentru acei bărbați care doresc să ridice complet toate elementele necesare pentru un set armonios cu costum, există cămăși și cravate de vânzare, fluturi și alte accesorii sub formă de cleme, curele și butoni.

Puteți profita întotdeauna de sugestiile unui designer și puteți obține o cămașă și o cravată modernă care se potrivește cel mai bine texturii și culorii unui costum nou. Cămașă pentru costume "Sir" sunt variate și interesante, din gama companiei au reprezentat mai mult de 600 de specii.

Este ușor să alegeți cămăși pentru costume nu numai în nuanțe luminoase, alb și albastru, dar și într-o bandă neutră, precum și gri și negru. Tricourile sunt fabricate din bumbac și amestecul său cu poliester.

O cravată ar trebui să fie prin reguli de etichetă mai întunecată decât un costum și o cămașă. În plus față de nuntă, care este de obicei pus pe o cravată neagră, în alte cazuri, alegerea depinde de situație.

Tie pentru o întâlnire de afaceri, de regulă, dungi monofonice sau inconspicuoase. În cadrul unui costum strict, ale cărui soiuri sunt oferite pe scară largă de compania "Sudar", este necesar să se poarte o cravată albastră sau închisă gri, un produs cu un model elegant elegant.

Dacă sunteți regele petrecerilor și iubiți divertismentul social, vă sunt prezentate modelele luminoase cu modele, roșii, verde și roz. În ele veți arăta creativi și originali, mai ales dacă o cravată la modă se potrivește culorii ochilor dvs.

Imagini elegante

  • Costumul este albastru strălucitor, cu o jachetă cu un singur rând. Pantalonii s-au îngustat până jos, cu săgeți, cu curea mică. Ansamblul este completat de o cămașă ușoară și o cravată de polka dot.
  • Modelul de tânără din țesătură gri deschis, cu sclipici. O jachetă elegantă, cu o siluetă monoblocată, cu un singur rând, se fixează cu două butoane. Pentru costum este aleasă o cămașă subțire și o cravată de burgundă.
  • Culoarea costumului aripii porumbeilor din material amestecat. Un singur sacou cu jachete cu buzunare. Modelul este completat de o cămașă roz și o cravată albastră, cu un model mic.

opinii

Cumpărătorii de costume "Sir" iau notă de calitatea înaltă a serviciilor din lanțurile de magazine. Produsul este pe deplin compatibil cu mărimea specificată, cusăturile sunt curate, nu există filete nicăieri, butoanele sunt cusute calitativ, buclele sunt curățate bine.

Cumpărătorii sunt unanimi în opinia că costumele "Sir" sunt cusute pe modele la modă, au un aspect atractiv și modern.

Alegerea este decentă și largă, care a atras atenția respondenților la magazinele magazinului "Sir".

Satisfăcut cu bărbați și țesături de înaltă calitate, în special în modelele de clasă business. De asemenea, cumpărătorii celebrează în mod unanim o gamă largă de triple pentru ocazii speciale și nunți. A fost deosebit de plăcut pentru mulți clienți că două perechi de pantaloni au fost oferite unei haine.

Costumele costumelor, atât prețurile scumpe, cât și cele medii - de la 8 mii de ruble - justifică costul lor. Sistemul de discount este destul de flexibil, astfel încât orice cumpărător poate găsi un model ieftin pentru ei înșiși.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze