Costume de costume

Costume de costume

Dulapul pentru femei este bogat într-o varietate de haine. Cei care lucrează în birouri, cu oameni, trebuie să aibă în arsenalul unui lucru universal, ca un costum de îmbrăcăminte. Va da sansa de a arata elegant, elegant si serios, fara a va reduce deloc feminitatea.

Caracteristici și beneficii

Rochia și costumul într-o singură sticlă sunt produse de două articole de îmbrăcăminte. Este o haină și o fustă, o jachetă și o sușetă. Ambele perechi sunt strict combinate în formă și stil. Această versiune a costumului a intrat în vogă în timpul primului război mondial. Rochiile au început să devină mai scurte, au pierdut pretenția lor anterioară, au fost supuse diferitelor experimente, până când nu s-au transformat într-un costum de îmbrăcăminte strict și au îndeplinit cerințele acelui timp. Primele modele au fost o fustă extinsă, o jachetă voluminoasă, decorată cu un guler răsucite și buzunare cu patch-uri. Costumul de îmbrăcăminte diferă de un costum simplu prin faptul că este cusut fără căptușeală.

Modele și modele moderne

Există o mulțime de variante de modele de îmbrăcăminte. Și le puteți lua pentru orice ocazie. Jachete adiacente sau libere cu diferite tipuri de buzunare și gulere, mâneci și catarame diferite. Modelele de fuste sunt, de asemenea, foarte diferite. Siluetele sunt drepte, cusute cu pliuri sau pene. Puteți găsi fuste libere sau adiacente cu diferite lățimi.

noapte

Costum de îmbrăcăminte de seară nu este neobișnuit, ci o decizie foarte interesantă atunci când alegi hainele. Jachetele elegante și fustele feminine sunt capabile să creeze o imagine foarte eficientă, care nu va risipi aura unei femei de afaceri. În același timp, va arăta grozav la orice ceremonie solemnă și va fi o mare alternativă la o rochie obișnuită.

vară

Vara nu este un motiv să refuzi un costum de îmbrăcăminte. Pentru această perioadă, există modele ușoare de țesături subțiri. Dacă nu veți purta un costum de îmbrăcăminte la lucru, atunci veți găsi stiluri foarte elegante. De exemplu, o rochie care merge pe podea sau, dimpotrivă, este foarte scurtă. Femeile tinere cu o figură frumoasă subțire se vor găsi într-o rochie de rochie doar fermecătoare.

Versiunea de vară a acestei îmbrăcăminte poate fi concepută atât pentru petrecerea timpului liber, cât și pentru lucru și ocazii speciale. Sifonul usor, mătase care curge este folosit pentru croitorie.

bascii

Un costum de îmbrăcăminte cu cocoașă este un costum care are propria decorare. Baska este o navetă de volum la talie. Nu este potrivit pentru toată lumea, dar este foarte decorat cu acele produse pe care este folosit. Dacă trebuie să corectați defectele din abdomen, atunci nu ezitați să alegeți un costum cu un basci.

Un baston pe un costum va echilibra umerii largi sau va ascunde lipsa de talie, împărțind vizual partea superioară a corpului și a șoldurilor.

Costumele de costum stricte vor beneficia doar de decorarea bascilor. Și dacă nu sunteți proprietarul unei figuri asemănătoare părului, atunci puteți alege în siguranță.

afaceri

Stilul de afaceri este cel mai potrivit pentru purtarea costumului. Aceasta este o oportunitate pentru fiecare femeie să privească strict, fără a diminua atractivitatea ei. Unul dintre principalele modele de îmbrăcăminte pentru afaceri este o fustă dreaptă și o jachetă potrivită. Lungimea ideală a fustei este până la sau ușor deasupra arțarului. Aici aveți libertate completă de acțiune. Suprafața poate fi prezentată sub forma unui bolero, a unei jachete scurte sau invers, a unui cardigan lung care acoperă tivul fustei.

Pentru persoanele în vârstă

Costum de îmbrăcăminte pentru femei în vârstă este o soluție elegantă. Acesta va arăta tuturor celor din jurul vostru că, ca și înainte, sunteți în cel mai bun caz și vă simțiți încrezători în abilitățile voastre.Alegeți stiluri în funcție de caracteristicile figurii.

Singurul lucru de evitat este culorile luminoase. Ele sunt mai potrivite pentru tineri și pot să arate fără gust. Deși depinde totul de curajul tău și de vârsta în care te simți un suflet.

Cu jacheta

Un costum frumos de îmbrăcăminte este cea mai de succes investiție în imaginea unei femei de afaceri. O haină de bună calitate se va așeza perfect pe figură, va ascunde defectele și se va potrivi armonios cu imaginea.

Jachetă scurtă - una dintre cele mai comune opțiuni care se potrivește oricărui stil de îmbrăcăminte. Produsul cu o jachetă de tip alungit trebuie ales dacă rochia are un stil suficient de liber și nu este foarte potrivit pentru muncă. În acest caz, o jachetă lungă va face imaginea mai strictă.

bandaj

Bandajele de rochie sunt modele bine montate, cusute din bucăți de țesături de diferite lățimi și așezate în diferite direcții. După ce ați selectat corect modelul rochiei de bandaj, puteți corecta forma și puteți ascunde vizual zonele cu probleme.

Corectarea figurii cu ajutorul unui costum de îmbrăcăminte de bandaj se datorează țesăturii foarte dense din cauciuc din care este cusută. Dar amintiți-vă că nu totul poate fi ajustat. Dimpotrivă, modelul de fixare poate evidenția dezavantajele

Dimensiuni mari

O rochie potrivită, o jachetă tăiată, ecouând țesătura unuia și altui produs - toate acestea vor permite unei femei cu forme mari să arate perfect. Jacheta va ascunde plinătatea mâinilor și a burții. Lungimea rochiei la genunchi va masca toate zonele problematice de pe picioare, lăsând doar partea inferioară subțire deschisă.

colorate

În mod tradițional, pentru producția sa sunt utilizate materiale de culori pastelate. Bej, roz deschis, tonuri gri-perle obișnuite. Dar, în fiecare an, paleta se extinde și urmează tendințele modei din fiecare anotimp.

Dacă alegeți un costum alb sau bej, nu puteți merge prost. Cei care preferă bogat albastru sau negru profund vor câștiga, de asemenea. Nu renunta la costumul de rochie, cusut in mai multe culori. El își va cuceri frumusețea și bogăția.

Pentru toți fanii de luminoase există vesti bune. Orange, fuchsia, roșu a devenit popular chiar și pentru croitorie de îmbrăcăminte de afaceri. În timpul verii puteți alege culori blânde și luminoase, de exemplu, albastru, roz, bej.

materiale

Costum poate fi cusut din orice material. Totul depinde de stilul și scopul său. Opțiunile de vară sunt ușoare și curgătoare, iar hainele de birou vor fi făcute din țesături groase. Costum de costum pentru o rochie seara va fi creat din materiale bogate scumpe.

Cum sa alegi

Este necesar să alegeți un costum de îmbrăcăminte cu o înțelegere clară pentru ce ocazie este destinat. Nu cumpărați modele foarte scurte pentru lucru sau foarte stricte ca o rochie de seară.

Trebuie să fii atenți la tipul tău de figura. Datorită jachetei, multe defecte pot fi foarte bine ascunse. Sub el, kilogramele suplimentare pe talie dispare cu ușurință, dacă modelul este alungit. Datorită stilului părții superioare a costumului, umerii prea îngusti sunt corectați. Baska ascunde lipsa taliei. Diferite stiluri de fuste evidențiază subțire picioarelor sau prelungesc vizual cifra.

Ce să purtați

Cu care accesorii și încălțăminte pentru a purta un costum de îmbrăcăminte depinde, desigur, în ce ocazie este destinat. Stilul de afaceri salută pantofii, în sezonul cald închis sandale sunt permise. Dacă modelul dvs. este proiectat pentru o ședere plăcută, puteți alege în siguranță pantofii eleganți care vor decora costumul.

De regulă, rochia nu tolerează nici o bijuterie. Pentru femeile obeze, ele sunt cu atât mai puțin recomandate în combinație cu această îmbrăcăminte. Pantofii ar trebui să fie cât mai atrăgători. Pentru o versiune de vară ușoară este permis să poarte o curea subțire.

Imagini frumoase

Unele modele de costume de îmbrăcăminte sunt mai populare decât altele.De exemplu, preferințele universale se înclină spre fuste înguste și jachete tăiate care se potrivesc frumos figurii.

O altă opțiune feminină și comună este o rochie A-line. Acest stil este deosebit de popular la femeile cu burtă care pot fi ușor ascunse. Chiar dacă aveți o figură mare, nu trebuie să renunțați la fuste strânse, ci să le combinați cu jachete lungi.

Frumos imaginea dvs. va fi atunci când lucrurile se suprapun cu succes unul cu celălalt. Același material din partea superioară și inferioară, inserții asemănătoare de tăiere, decorare pot fi prezente în costum, făcându-l mai armonios.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze