Tricou alb

Tricou alb

Fashionist stilisti an de an, ei ne spun despre lucrurile de bază. Acestea sunt lucrurile care sunt combinate cu cea mai mare parte a dulapului. Acestea pot fi completate, decorate și vor dobândi noi caracteristici. Nu sunt atât de multe lucruri de bază - în medie nu mai mult de 20. White este liderul în dulapul principal.

Orice versiune de îmbrăcăminte exterioară, de jos, de bijuterii - și aici în fața ta din nou și din nou o imagine proaspătă. Acest articol de îmbrăcăminte își poate permite orice, este absolut accesibil tuturor. Atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și varietatea în magazine.

Știai că înainte ca oamenii de culoare albă să poarte doar lenjerie de corp? Da, era purtat sub uniforma soldaților.

Dar a fost în trecutul îndepărtat. Vă vom spune cum și cu ce să combinați acest lucru, care stiluri sunt cele mai populare și de ce aveți nevoie doar de un astfel de articol de garderobă.

Proiecte populare

Nici un model

Această opțiune este doar o necesitate în dulapul fiecărei fete. Acest detaliu va fi util în orice imagine, într-o varietate de idei. Materialul care se potrivește tot este bumbacul, un model montat, dar nu strâns. Acest tricou este cel mai ușor de combinat. Se vor potrivi sute de imagini, care vor înlocui multe articole.

Cu desen

Poate fi atât într-o floare cu flori, cât și pe o vesta. Cămașa de veste, desigur, este la fel de potrivită pentru aproape orice tinuta, așa cum este produsul fără tot.

Acum, tricouri populare - puncte polka, dungi, model repetat, cu inscripții de expresii interesante.

Această versiune va fi mai profitabilă, cu mai puține lucruri oficiale, mai mult stil de tineret.

Cu imprimare

O altă tendință de modă interesantă. La urma urmei, acum există destule variații atât în ​​magazine, cât și în departamente cu selecție de imprimare independentă. Când alegeți un tricou similar, prezentați-vă dulapul. Combinarea unui design similar este puțin mai dificilă. Dar puteți spune cu siguranță că blugi și pantaloni scurți sunt o uniune permanentă cu acest lucru.

Alb-negru

Banda nu va ieși niciodată din modă, mai ales într-o armonie de culori. Dacă găsiți o opțiune în stilul zebră - cumpărați fără să vă gândiți!

Imprimatele de animale sunt foarte populare printre fashionistas.

Potriviți haine în imaginea unor nuanțe mai clasice. Alb-negru - fără îndoială. Variația bumbacului este mai familiară și mai modernă. Un detaliu bun într-un arc strict.

Rotund sau V-gât

Acesta din urmă pune foarte bine în evidență volumul sânului, chiar dacă nu este foarte mare, iar decolteul nu este deschis. Vizibil reduce umerii, face figura mai subțire. Arată mai interesant, spre deosebire de primul. Gâtul rotund este considerat universal. Cu ea este mai ușor să puneți un fel de accesoriu, de exemplu - un colier.

Mai ușor să alegeți hainele de top, în special cele clasice. Și, de regulă, acest gât merge mai multe fete.

Tricou lung și scurt

Prima opțiune poate fi purtată ca un fel de tunica. Mergi bine cu pantaloni scurți. În cazuri excepționale, această opțiune poate fi reumplută, ceea ce îi conferă universalitate. Un alt mod de a purta șosete este de a lega fundul cu un arc pe o parte.

Un tricou tăiat este foarte la modă în acest an. Poate fi fie cu un manșon extins, fie cu unul scurt.

Sub o astfel de imagine se potrivesc pantaloni și fuste cu scaune înalte. În acest caz, un avantaj suplimentar - defecte mici în zona laturilor și a stomacului sunt închise, dacă nu sunt destul de perfecte.

Stiluri și modele

fără mâneci

În această perioadă nu este foarte drăguț opțiune la modă. Pe de altă parte, nimeni nu va observa sub jacheta. Dacă doriți să achiziționați un astfel de lucru, alegeți mai multe opțiuni alungite și montate. Puteți lega un fund nod, aveți posibilitatea să adăugați o bijuterie de greutate.

Cu mâneci scurte

De bază și cel mai modern lucru.Indiferent de material, design, potrivit pentru versiunea zilnică și pentru sport. Poate fi ușor combinată cu multe stiluri.

Cu mânecă lungă

Dacă doriți să vă uitați la modă, opriți-vă pe un manșon cu o lungime de ¾. Tricotaje este cel mai bun material cu o astfel de lungime de manșon. Tricoul poate fi pur și alb și color. De exemplu - dungi. Foarte important în orice anotimp. Poți să-l poarte cu ușurință, așa cum îmi umple, și peste pantaloni, blugi și chiar fuste.

polo

Acesta este un tricou cu un guler mic și cu butoane nu sub piept. În versiunea de bumbac se completează un stil mai liber sau sportiv. În sintetic, de exemplu, chiffonul - arată ca o bluză. Va fi avantajos să arăți ca și cu hainele clasice și mai simplu. În cadrul celei de-a doua opțiuni, purtați adesea un colier scurt, ceea ce face ca imaginea să fie și mai avantajoasă.

Ce material este mai bun

bumbac

Cea mai bună alegere atunci când cumperi un tricou. Acest material este bine respirabil, ceea ce este deosebit de important în zilele fierbinți. Nu provoacă alergii, iritații, plăcute organismului și confortabil de purtat. Un alt fapt foarte important este că bumbacul este mai durabil. Mai ales dacă are o calitate bună și densă. Având în vedere diferitele opțiuni pentru combinații, bumbacul este cel mai versatil model dintr-o varietate de stiluri.

tricotaje

Acest lucru este, de asemenea, de bumbac, dar într-un plexus diferit de fire. Arată mai interesant cu mâneci alungite. Aceasta este o opțiune destul de simplă și ieftină. Minus - întinsă rapid, mai ales cu îngrijire necorespunzătoare.

poliester

Stofă foarte durabilă, desigur, dacă este bine făcută. Aceste tricouri sunt mai mari în preț, dar proprietățile lor nu sunt inferioare bumbacului. Acestea sunt perfect respirabile, nu captați umiditatea și nu împiedica mișcarea. O alegere perfectă pentru sport.

synthetics

În majoritatea cazurilor, este o combinație de un anumit procent de bumbac și o substanță sintetică. Acest material poate provoca alergii și iritații, dar, în principiu, servește mult timp. Evaporarea rapidă a umezelii, este plăcută corpului. Și, poate, are cel mai mic preț între toate materialele.

Cum de a alege o calitate

Când cumpărați un tricou alb, asigurați-vă că acordați atenție cusăturilor. Fie că sunt făcute calitativ, exact, fără a se găsi reciproc. Verificați nu numai partea din față, ci și partea greșită. Potrivit cusăturilor din stânga, calitatea firelor, puteți spune cât timp acest costum vă va servi. Nu uitați de compoziție, țara de producție.

Desigur, modele mai bune sunt mult mai mari. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent să nu te poticci pe un fals. Această întrebare este destul de complicată, dar tot ceea ce puteți verifica singuri.

Mai întâi de toate, extindeți cămașa la lumină. Dacă țesătura este omogenă, fără transluență - firele bune sunt folosite, durabile. Cu goluri de fire rău sunt vizibile în lumină. Linia de jos este că o astfel de cămașă va pierde rapid apariția sa și este în pericol de rupere înainte de timp.

A doua modalitate - un pic trageți materialul în sus și în jos, în cazul în care panza este ușor de returnat, fără a se întinde - merită luată. Cumpărați în magazine de încredere și de încredere. Amintiți-vă spunând că "mizerabilul plătește de două ori". Într-adevăr, este mai bine să cheltuiți mai mult decât salvați, decât să aruncați un lucru într-o lună.

Ce să purtați

Plus un tricou alb în versatilitatea sa. Combinația de lucruri de vacanță și de zi cu zi o face deosebită, încă o dată. Faptul este că culorile plictisitoare sunt mai puțin amintite în memoria unei persoane. Și dacă sunt diluate cu accesoriile necesare sau de fiecare dată când un fund nou - nimeni nu vă va spune că purtați același lucru.

Probabil că deja înțelegeți cum economisește și bugetul. În plus, putem spune că acest lucru nu a ieșit din moda timp de câteva decenii. Schimbați numai combinațiile și stilurile.

Cu blugi

Primul loc în combinația cea mai la modă, populară și bugetară a acestui articol este dat blugilor. Combinația elegantă elegantă pentru o anumită perioadă de timp este un tricou de bumbac alb, cu mâneci scurte și blugi sau iubiți. Suprafața nu ar trebui să se potrivească. Demn și interesant - aceasta este o opțiune cu umeri coborâți, tăiate liber.

Ea merge bine cu blugi negri, mai ales cu un model "rupt".

O soluție elegantă este de a lega fundul unui tricou cu un nod și completați-l cu o suspensie lungă.

Poate fi în mod avantajos completarea imaginii sacoului. Utilizând blugi în culori deschise, este permis să joace cu diferite nuanțe ale unei jachete. Toate culorile curcubeului se vor potrivi perfect în acest echipament, aici sunteți deja determinat cu motivul eliberării.

Tricou alb în combinație cu blugi - aceasta este orice alegere din partea de sus. Acest duet va "lipi împreună" cu opțiuni absolut diferite, va accentua gustul tău bun. Ce este de adăugat? Acesta este un clasic.

Cu pantaloni

Într-o astfel de alegere, cercul se restrânge puțin. Cu toate acestea, o combinație foarte frumoasă va fi pantalonii clasici de top și colorați, care, apropo, sunt o tendință foarte la modă. Jacketul trebuie să fie selectat în culoarea fundului sau în culori pastelate.

Materialul de tricou poate fi fie din bumbac, fie din sintetic. În cazul celui mai recent model, un tricou bine fixat în pantaloni va fi cel mai conotant. Reutilizarea de bumbac nu este recomandată, numai în cazuri speciale.

Cu pantaloni scurți

Shorts sunt aceiași blugi, doar mai scurți. În combinație cu ele toate jachetele nu vor funcționa, cel mai bine este să alegeți un cardigan. Ar fi mai bine ca tăierea tricoului să se dovedească mai liberă. Aceasta este, fără îndoială, cea mai confortabilă unire. Dacă luăm în considerare o combinație tricotată, atunci cel mai profitabil lucru este un tricou cu mâneci lungi, cu o tăietură fixată în pantaloni scurți.

Dacă alegerea dvs. se încadrează pe poliester, atunci trebuie să cumpărați o versiune strânsă (pentru activități sportive) în combinație cu pantaloni de bumbac. Cu un fund de pantaloni sau satin, alegeți un top mai subțire și fără greutate.

Cu fusta

Desigur, totul depinde de materialul de jos. O combinație bună de vară este o fustă luminată, colorată și bumbac superior. În combinație cu poliester, satin, chiffon - tricoul poate fi sintetic. Ar trebui să fie în formă. Utilizați accesorii, altfel va fi plictisitor și ieftin.

Cu salopeta

Nu contează ce material este făcut, fie că este din piele sau blugi, o fustă sau pantaloni. Un tricou alb se va potrivi oricarei stiluri, va adauga un stil, ceea ce este important - nu va lua nici o atentie asupra sa.

Imagini și arcuri

Cu costum

Tricoul alb se diluează perfect imaginea strictă, va adăuga ușurință, tinerețe și libertate. Costumul va arăta mai puțin formal. Combinația de culori poate fi variată: de la negru clasic la pastel. Și de la verde până la purpuriu.

Cu amprentele

Poate fi o fustă colorată, pantaloni, blugi - orice. Astfel de lucruri se vor adăuga imaginii de vacanță, prospețime.

Cu piele și piele de căprioară

Un tricou alb va dilua acest material greu, greu. În această perioadă este foarte popular pielea colorată. Acestea sunt fuste, blugi și blugi.

Cu lucruri strălucitoare

Cu orice culoare va crea armonie imaginii. Contrastul acestei combinații va aduce jucăuș, prospețime și evidenția gustului dvs. impecabil.

Cu jachete, veste, pantaloni

Aceasta va crea neglijență ușoară, care, în timpurile noastre, este mult mai probabil ca un plus decât un minus. Pantofii în acest stil ar trebui să fie clasici.

Cu accesorii masive

Tricoul va face colierul casual, iar decorarea, la rândul său, va adăuga un pic de șic pentru el, combinându-l cu un fund mai elegant.

Tricou alb tăiat

Această tendință este foarte populară. Ar fi mai bine să te uiți cu blugi sau o fustă cu talie înaltă. Complet cu pantaloni scurți, imaginea va câștiga luminozitate și prospețime de vară.

Modelul de dungi colorate este foarte popular în acest sezon.

Eșarfă sau furat

Acum este foarte la modă să le purtați în interior.Acestea completează în mod avantajos imaginea, mai ales dacă fundul este destul de masiv.

Cu cămașă plată

Dacă doriți să fiți în tendință și sunteți plictisit de jachete obișnuite și cardigane, atunci această opțiune de stradă, cu blugi sau pantaloni scurți, arată foarte bine. Ca varietate, puteți lega fundul cămășii.

După cum puteți vedea, lucrul este foarte versatil.

Un model adecvat este suficient pentru a crea o grămadă de arcuri. Un tricou alb nu vă va lăsa să vă gândiți mult timp la întrebarea: "Ce să porți?". Experimentați, creați noi combinații de imagini, nu uitați de accesorii. Acordați atenție calității. Această mică, dar foarte importantă parte a dulapului, vă va servi foarte mult timp.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze