Designer T-shirts - să fie original

Designer T-shirts - să fie original

În societatea modernă, tricourile sunt un lucru universal pe care tocmai îl poartă toți - fie bărbați, femei, copii, fie pensionari. Tricourile sunt confortabile și practice în uzul de zi cu zi și arată bine cu alte părți ale dulapului. Toată lumea dorește să aibă în garderobă un tricou special, luminos și unic, cu o imprimare tipică de designer.

Designer tricouri și tricouri - care este esența lor?

Designer T-shirts au o deosebire deosebita, in primul rand, in calitatea materialelor si modul in care lucru este cusut. În plus, o caracteristică caracteristică, desigur, este stilul unic, caracteristic doar pentru unul sau altul de designer - tricourile dobândesc individualitate, devin unice în stilul lor. Acesta va fi un avantaj fără îndoială atunci când alegeți un designer pentru cei care vor să difere de ceilalți, precum și pentru a vă demonstra originalitatea și gustul în haine. Prețurile pentru articolele de designer sunt destul de mari, dar, de regulă, merită, pentru că fiecare cunoscător de modă dorește să-și arate personalitatea chiar și în alegerea hainelor.

Tricou ca un costum casual și nu numai

Fără îndoială, tricoul este un atribut indispensabil în garderoba pentru uzul zilnic, datorită practicității și confortului său. Dar acest lucru nu se limitează la utilizarea sa. Mulți designeri celebri își fac lucrările din materiale scumpe și decorează diverse tipuri de pietre, șireturi și broderii realizate manual. Datorită acestui decor, tricourile pot ajuta, de asemenea, la alegerea unui look de seară și vor fi perfect combinate cu încălțăminte cu tocuri și coafuri de seară.

În plus, un tricou de designer, adaptat la caracteristicile individuale ale viitorului său proprietar, poate fi un cadou excelent care va aminti în mod constant despre donator. Deci, dacă nu știți ce să oferiți unui iubit, luați notă de acest sfat!

Cu amprente de designer

Odată cu sosirea vară, mulți fashionistas și fashionistas încearcă să-și actualizeze garderoba cu noi haine elegante. În sezonul actual, tricourile de design multicolore, decorate cu diverse amprente originale, sunt foarte populare. Astfel de lucruri sunt perfect combinate nu numai cu uzura casuală, ci și cu îmbrăcăminte în stil de afaceri sau chiar pot deveni un element constitutiv al unui look de seară. Camerele avansate de modă din colecțiile lor au prezentat o selecție largă de diverse amprente de culori cele mai de neconceput. Motivele reale ale anului 2015 au fost desene animistice și florale.

Printre oamenii care încearcă să țină pasul cu tendințele modei, sunt populare și tricouri cu inscripții diferite sau fotografii ale personalităților celebre. Asemenea lucruri sunt potrivite pentru fete tinere și băieți pentru uzul zilnic. Marele avantaj al acestor tricouri este acela că au o tăietură liberă care nu împiedică mișcarea, astfel încât acestea sunt perfecte pentru vremea caldă. Este mai bine să le combinați cu pantaloni și fuste din bumbac sau denim.

Dolce & Gabbana

În noul sezon, copertele liniei de tineret D & G conțin caracterele revistelor pentru bărbați Chic and Penthouse. Aceste lucruri nu sunt cenzurate și create de designeri pentru tinerii îndrăzneți care nu se îngrijesc cu adevărat de opiniile altora. Nu uitați italienii și idolul tineretului anilor 80, Billy Idol, a cărui imagine împodobește lucrurile autorului. Dolce & Gabbana nu se îndepărtează de tendințele actuale ale lumii, tricourile de designer ale femeilor sunt decorate cu printuri florale, care prezintă ruine și monede antice.

Versace

Noua colecție de vară de la Versace reamintește nouăzeci.Modelele prezentate pe podium au fost impregnate cu eclectism, în fiecare imagine creată spectatorul a văzut un amestec de mai multe stiluri dintr-o dată. Marca rămâne adevărată față de regula principală - sexualitate evidentă. Aceasta explică prezența inserțiilor transparente, potrivirea formei tăieturii, vârfurile scurte, expunerea modelelor caroseriei.

Versace, printre altele, a prezentat tricouri unisex cu colaje de cele mai proaspete imprimate de designer. Pe multe modele există simboluri ale mărcii - capul unei meduze.

Nina ricci

Nina Richie produce modele de tricouri concepute pentru a crea un aspect romantic și elegant. Fanii designerului remarcă faptul că hainele acestui brand sunt notabile pentru ușurința lor, astfel încât, chiar și în cea mai caldă vreme, vă simțiți cât mai confortabil în astfel de lucruri. Tricourile cu imprimeuri de la Nina Ricci sunt realizate în stil etnic, decorate cu modele florale și florale. Ele sunt perfect combinate atât cu fuste, cât și cu pantaloni sau pantaloni de orice stiluri.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze