Tricou roșu - luați taurul de coarne!

Tricou roșu - luați taurul de coarne!

Fără a gândi, încercați să numiți cea mai populară, de neînlocuit și frecvent folosită bucată de îmbrăcăminte? Mulți oameni au venit în minte tricoul. Oamenii de ambele sexe de toate vârstele și pozițiile le place să folosească tricouri în imaginile lor.

Și acum numiți culoarea, care poate atrage atenția și prin care va fi dificil de trecut. În acest caz, răspunsul corect este roșu. Lumină roșie, cărămizie, cireș, coral, căpșuni ... Nuanțele pot fi listate pentru o perioadă lungă de timp. Să vorbim astăzi despre diferite tricouri de femei roșii.

Ce înseamnă culoarea roșie?

În mod firesc, în primul rând, culoarea roșie este asociată cu foc și sânge. Aceasta înseamnă bucurie, dragoste, frumusețe, dorință, plinătatea vieții, puterea. Culoarea roșie este aleasă de persoane pasionate, autosuficiente, energetice, temperamentale și cu încrederi în sine, care nu se tem să acționeze și sunt deschise noilor schimbări. Iar cei care nu-i plac această culoare simt subconștient lipsa acestor calități în sine.

Dacă doriți să ieșiți din mulțime, să vă acordați atenție, să vă bucurați și să vă simțiți diferit - veți primi cu siguranță haine roșii. Bineinteles, poti incepe mici: lac rosu, ruj rosu sau ambreiaj rosu ... Dar daca poti purta un rosu, un rosu tricou, pantaloni rosii sau o rochie rosie, atunci fii sigur ca parerile pasagerilor te vor indrepta cu siguranta.

Cum sa alegi si ce sa poti purta?

Nu există dificultăți speciale cu alegerea. Cheia unei achiziții reușite este orientarea corectă pe grila dimensională, materialul bun și o nuanță potrivită.

Toată lumea știe dimensiunea lor, dar doar în cazul în care ne amintim.

Cu o circumferință în piept de 80-84 cm și o circumferință a taliei de 60-64 cm, veți avea nevoie de 40-42 mărime rusă sau XS pe o rețea dimensională internațională.

Cu o circumferință în piept de 84-88 cm și o circumferință de talie de 64-68 cm, aveți nevoie de 42-44 mărime rusă sau internațională S.

Cu o circumferință în piept de 88-92 cm și o circumferință de talie de 68-72 cm, mărimea rusească este de 44-46, iar cea internațională M.

Cu o înălțime a pieptului de 92-96 cm și o circumferință de talie de 72-76 cm, acordați atenție mărimii rusești de 46-48 și L internațional

Cu o circumferință în piept de 96-100 cm și o circumferință talie de 76-80 cm, veți avea nevoie de dimensiunea rusă 48-50, internațională XL.

Cu o circumferință în piept de 100-104 cm și o circumferință a taliei de 80-84 cm, dimensiunea dvs. va fi de 50-52 ruși și XXL internaționale.

Cu o circumferință de 104-108 cm piept și 84-88 cm circumferința taliei, ar trebui să cumpărați dimensiunea rusească 52-54 și XXXL internațională.

De asemenea, trebuie să vă reamintim că atunci când cumpărați haine cu marcaj european, trebuie să sculați 6 din dimensiunea reală și atunci când cumpărați haine americane, trebuie să scăpați 38 pentru a obține indicatorul de dimensiune necesar.

Piața modernă de îmbrăcăminte este diversă în materiale și țesături de articole fabricate. Desigur, hainele cele mai populare și de funcționare sunt tricotaje. Este ușor de utilizat, ușor de spălat și dacă sunt incluse bumbacul și elastanul, un astfel de tricou își va păstra bine forma și nu se va întinde. Acest tip de tricou este bun pentru aspectul zilnic și pentru alte ocazii. Dar un tricou făcut din sifon, satin, vâscoză, poliester, dantelă - poate da feminității și romantismului imaginii tale.

În ceea ce privește nuanța culorii tricoului, merită remarcat faptul că acestea sunt împărțite în frig și cald. Și nu trebuie să uităm că unele nuanțe de roșu pot fi complete.

Abordarea corectă este alegerea unei nuanțe care să corespundă culorii pielii.

Acum ne întoarcem la întrebarea ce să purtați un tricou. De fapt, răspunsul este simplu: acesta este detaliul de bază al dulapului, astfel încât acesta poate fi combinat cu orice lucru.Este greșit să presupunem că un tricou este un articol exclusiv pentru sport și poate fi purtat doar cu pantaloni scurți și pantaloni.

Tricoul cu aspect tare va arăta organic cu blugi ripostați, pantaloni cu talie înaltă, fustă de creion sau fustă de soare. Și în aceste cazuri, tricoul ar fi cel mai bine îmbrăcat cu un tricou. Modelele gratuite cu tricouri vor merge, de asemenea, bine cu jambiere, iubiți și pantaloni scurți, iar aceasta va fi o altă ocazie pentru a vă demonstra presa perfectă.

Când doriți să purtați un tricou roșu, este important să luați în considerare schema generală de culoare a imaginii și să nu o exagerați cu luminozitate. Dacă alegeți un top luminos, atunci fundul trebuie să aibă o culoare liniștită monofonică, ca lumina (alb, nisip, bej, albastru deschis) și întuneric (albastru închis, negru, grafit). Accesoriile luminate ar trebui să fie evitate, focalizarea ar trebui să fie doar pe un tricou. Dar este permisă utilizarea părților (brățară, margele, ruj, pantofi, pungă) cu exact aceeași umbră ca și tricoul tău.

Opțiuni de culoare

Roșu și alb

O culoare destul de obișnuită pe tricouri este o combinație de alb și roșu. Ele se completează reciproc bine, adesea combinate cu dungi sau mâneci contrastante, dar este de dorit ca nuanța albului să fie clară și albă de zăpadă, altfel tricoul va părea murdar.

Roșu și negru

De asemenea, culorile populare și luminoase pot fi numite roșu-negru. Culoarea roșie energetică completează cu succes negrul discret și calm. Această combinație este perfectă pentru rochia de seară, dar în timpul zilei, hainele ar fi adecvate.

Roșu și albastru

Combinația dintre roșu și albastru este foarte bogată și luminată. Expresiv roșu poate uneori să se ocupe cu albastru echilibrat și este important ca nuanțele acestor culori arata armonios pe un tricou. Uneori, un duet de culoare roșie și albastră pare mai calm și mai organic.

Roșu galben

Roșu și galben împreună formează o pereche foarte luminată și suculentă. Este o combinație caldă și încălzitoare, adaugă bucurie și aduce gânduri de vară. Adevărat, roșul dă adesea culoarea portocalie galbenă, deci într-o astfel de combinație este de asemenea important să alegeți nuanțele corespunzătoare.

Moda imprima

Amatorii de tricouri sunt foarte populare cu tricouri cu poze - ele vă permit să diversificați imaginea, să atrageți o atenție suplimentară asupra dvs. și a imprimării și, de asemenea, să ridicați spiritele.

Cu o inimă roșie

Poate că unul dintre cele mai frecvent utilizate modele de tricouri este inima roșie. Pot exista mai multe dintre acestea, de dimensiuni diferite, în locuri diferite, iar uneori modelul este completat cu diverse inscripții, ceea ce face ca tricoul să fie mai original. Un astfel de tricou îți poate exprima emoțiile interioare și îți va transmite starea de spirit, vei sugera că vei găsi a doua jumătate sau te vei informa că există deja o mulțime de dragoste în viața ta. De asemenea, aspectul original a îmbrăcat tricourile cu inimile.

Cu stea roșie

Non-standard și neobișnuit este o cămașă cu un model de stea roșie. Poate fi descrisă cu emblema Uniunii Sovietice sau este legată de teme militare. Dar, în orice caz, acest tricou nu va trece neobservat.

URSS

Unii oameni, văzând pânza roșie, gândiți-vă la steagul URSS și acest lucru se reflectă în amprentele pe tricouri. Astfel de desene sunt destul de comune și își găsesc clienții. Într-un astfel de tricou vă arătați mândrie în țară și în mod eficient atrageți atenția.

dungi

Printre tricourile cu imagini, o variantă populară este tricoul cu dungi. Cele mai comune tricouri roșii în dungi albe și negre sau tricouri albe cu dungi roșii. O astfel de colorare îmbogățește bine imaginea, dar nu trebuie să uităm că în unele cazuri bara orizontală poate fi plină.

Cu inscripții

Dacă alegeți un tricou cu inscripții, asigurați-vă că acestea vor fi cu siguranță citite de alții.În funcție de ceea ce este scris pe tricou, urmează unde se poate pune un astfel de tricou: în birou, la o întâlnire sau la o plimbare. Există mai multe tricouri cu inscripții amuzante care te pot face să zâmbești și, datorită tehnologiei moderne, poți să faci un tricou cu propriile tale litere originale, care este foarte importantă pentru tine.

Modele populare

Cu gluga

Dacă alegeți un aspect sportiv, dar în același timp doriți să îl faceți original și neobișnuit, atunci un tricou roșu cu capota este perfect pentru acest lucru. Ea merge bine cu pantaloni scurți, sweatpants, iubiți și cu siguranță vă va distinge de mulțime.

polo

De-a lungul anilor, tricouri polo sunt foarte populare. Cel mai adesea sunt fabricate din bumbac (și acest lucru le face deosebit de confortabile), au un guler, mai multe butoane și în unele variante ale elasticului pe mâneci. Tricouri Polo îți diversifică perfect aspectul zilnic și alcătuiesc un duet de succes cu pantaloni scurți și fuste sport, iubiți și pantaloni scurți.

Un polo interesant va arăta cu o fustă pliată sau o fustă de lalele, cu blugi subțiri și pantaloni scurți.

Nici un model

Unul dintre modelele cele mai populare și câștigătoare este un tricou roșu simplu fără model. Aceasta este o opțiune de bază bună care va fi potrivită în orice situație și va atrage atenția celorlalți asupra dvs. Avantajul incontestabil al unui astfel de tricou este că este ușor și simplu să îl combinați cu alte haine.

Cu mâneci roșii

Originalul este un tricou simplu cu mânecă roșie. Este potrivit pentru cei care nu îndrăznesc să producă o imagine luminată, dar vrea să iasă în evidență. Culoarea principală a unui astfel de tricou poate fi alb, bej, gri, negru - acestea merg bine cu roșu și reușesc să "reface" întregul tricou.

Dacă încă nu aveți haine roșii în dulapul dvs., începeți mici, cumpărați un tricou roșu. Fiți încrezători, îndrăzneți și pasionați, luați această viață prin coarne!

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze