Mike-alcoolic

Mike-alcoolic

Este clar că un asemenea detaliu al dulapului utilizat ca tricou alcoolic poate fi utilizat în mod activ într-o gamă largă de opțiuni de culoare. Poate fi atât modele ușoare, cât și întunecate, fără a mai menționa nuanțele multicolore de acid, printurile, pietrele și margelele, care servesc ca decoruri suplimentare pentru produs.

A folosi-o în garderobă nu este absolut dificilă, practică și eficientă. Principalul lucru este să urmați standardele de combinații de culori.

De ce se cheamă asta?

Câte amintiri provoacă numele "Mike-alcoolic" printre cei născuți în perioada sovietică. Bineînțeles, este posibil să fii ironic despre asta de multă vreme, dar în ansamblu, ei au luat foarte serios problemele alcoolismului în spațiul sovietic. Studiile și studiile științifice despre această problemă au fost realizate, deși nici o sursă oficială nu a exprimat vreodată motivul real al unui astfel de fenomen general în acel moment ca alcoolismul masculin.

În acest moment, mulți oameni au fost privați de posibilitatea de auto-realizare, fie că este vorba despre știință, artă, producție sau servicii. Toate acestea au fost reprimate rapid și nemilos de autoritățile statului, iar oamenii care au fost deosebiți de originalitate pe fundalul maselor grele comune au primit termeni precum dizidenți, kulaci și speculatori.

Aceste tendințe au o anumită continuitate în lumea modernă. Și din moment ce omenirea nu a reușit să eradică o viață mai bună, oamenii au început să bea. Alcoolul cel puțin o perioadă de timp a îngăduit să înnebunească creierul, astfel încât să nu se vadă plictisirea din jur. Utilizarea alcoolului de calitate scăzută a devenit rapid un obicei pe care doar câțiva ar putea să-l scape. Ca rezultat al efectelor dăunătoare ale influențelor regulate asupra sistemului nervos central, oamenii nu se mai controlează, monitorizează apariția lor, coboară și încep să apară la oameni pe călcâi.

Din moment ce cămașa de pe curelele din acei ani era un element de lenjerie de corp și fiecare bărbat din Uniunea Sovietică, atunci populația rusă a primit acest nume "cămașă alcoolică", deoarece o persoană decentă nu mergea pe stradă sub această formă.

Inițial, astfel de tricouri au apărut ca element al costumului de baie pentru femei, apoi au migrat în garderoba bărbaților sub formă de lenjerie de corp, iar acum aproximativ 20 de ani au început să apară din nou în aspectul femeilor, deja ca un detaliu al toaletei la modă și elegantă.

Culori populare

alb

Culoarea albă este recomandată pentru a fi utilizată foarte atent, deoarece subliniază în mod clar deficiențele figurii, care indică fiecare extra margine. Pe de altă parte, tonul alb face imaginea mai spirituală și mai sublimă.

negru

Culoarea neagră este absolut universală. Este potrivit pentru aproape toată lumea și poate fi folosit ca o legătură către mai multe părți ale imaginii. De asemenea, merită să vă amintiți o astfel de proprietate utilă de culoare neagră ca trăsături pentru a ascunde defectele de figura, astfel încât să nu neglijați o alegere bună ca negrul.

colorat

În ceea ce privește opțiunile de culoare, atunci trebuie să observați o anumită precizie. Deși, dacă rămâi la clasic, totul va fi bine, dar imaginea va fi originală și unică.

Varietate de modele

Având în vedere faptul că tricoul alcoolic poate fi folosit cu aproape orice îmbrăcăminte, în orice imagine și într-un spectru larg de culori, este necesar să fii conștient de varietatea modelelor și materialelor prezente pe piață.

Cele mai multe dintre casele de modă de lider au opțiuni de produs similare în colecțiile lor. Ce să spun despre producătorii de îmbrăcăminte în general.Aș dori un pic mai multe detalii pentru a trăi pe cele mai de bază dintre ele.

tricotat

Acest model poate fi atribuit direcției "vintage", pentru că înfățișarea se va asemăna cu o dantela. Aerisit, ușor și elegant este cel mai potrivit pentru a crea o imagine creativă, care zboară, într-un noroadă ușor de veche și bibliotecară. Dar nu presupuneți că nu pare tentant. Uneori foarte mult invers. În epoca actuală a revoluției sexuale, emancipare generală și permisivitate, o astfel de imagine poate fi o descoperire foarte valoroasă.

transparent

Acesta este exact opusul unui model tricotat. O atenție deosebită în procesul de aplicare a acestei opțiuni ar trebui acordată alegerea lenjeriei, care va străluci prin țesătura transparentă a cămășii. Astfel de modele pot fi purtate doar de fete cu o figură ideală, care nu sunt lipsite de un anumit curaj.

montat

Opțiune montate pentru șosete, care este frumos de a avea o burtă plată. Arată bine cu pantaloni scurți sau blugi strâmți cu o talie joasă. Succesul femeilor în acest mod este asigurat la bărbați. Astfel de haine sunt ideale pentru vacanțe de plajă și excursii turistice.

Pe curele

Mike alcoolic - un termen care a venit din trecutul sovietic, dar merită să ne amintim că curelele de aici pot fi foarte diferite. Printre acestea sunt benzi clasice largi sau cele care converg pe o spate. Un astfel de model poate fi numit "wrestling", deoarece este similar cu tricourile clasice ale luptătorilor sambo și freestyle, iar benzile subțiri pot fi de asemenea folosite.

Bortsovka și T-shirt în acest stil arata cel mai bine, fără o jachetă și alte articole de îmbrăcăminte, pentru că vă lasă umerii deschisi. O cămașă cu curele clasice va arăta bine dacă se pune peste ea o jachetă sau un cardigan.

evazată

O altă opțiune care poate ajuta la ascunderea defectelor de figura și la creșterea vizuală a creșterii. Arată bine cu o fustă lungă pe podea sau cu blugi arșiți. Aceasta va ajuta la crearea imaginii șaizeilor hippie.

Cum și ce să purtați

Merită să se acorde atenție faptului că tricoul de pe curele este cel mai adesea folosit ca un pachet între anumite elemente de îmbrăcăminte, de exemplu, între o fustă lungă și o jachetă sau pantaloni scurți și o vestă. Fără îndoială, poate fi folosit ca o piesă de garderobă independentă, dar cel mai adesea un astfel de produs acționează ca un element al unei imagini complexe. Puteți lua în considerare mai multe opțiuni în detaliu.

pantaloni scurți

Pare excelent combinat cu pantaloni scurți. Acesta va avea o vedere de neegalat atât în ​​vacanță, cât și pe fundalul peisajului urban, pe o vacanță de vară însorită. Un tricou alb cu o imprimare asociat cu pantaloni scurți, decorați cu dantelă la margine, arată foarte elegant și elegant. Tricou de aproape orice culoare este, de asemenea, bine combinat cu pantaloni scurți, în cazul în care pe partea de sus a acesteia de sus de aceeași culoare cu pantaloni scurți este îmbrăcat în plus. Fie că este vorba de o jachetă, o vestă sau o tunică - se va arăta la modă și elegantă.

Pantaloni din piele

Dacă doriți să creați o imagine mai agresivă și mai brutală a unei femei cu bicicleta, atunci pantalonii de piele cu talie mare sunt perfecți, mai ales dacă purtați o vestă de piele peste tricoul dumneavoastră. Desigur, aceasta este ceva de la retro, dar această combinație pare foarte interesantă, elegantă și independentă.

Fusta lunga

Această opțiune poate fi numită în mod sigur cea mai comună. Purtați o fustă lungă pe podea, puteți crește vizual creșterea și să dați imaginii o feminitate mai mare. O cămașă de pe curele, purtată pe partea de sus, va oferi o imagine sublimă și creativă unei fete care, dimpotrivă, are nevoie de protecție și sprijin pentru bărbați.

Jacheta denim

În combinație cu o jachetă denim și blugi îngust, o cămașă alcoolică va ajuta pentru a forma o imagine îndrăzneață și luminos. Nu prea brutal, dar, totuși, va fi imaginea unei fete, gata să meargă chiar și pentru o ușoară extravaganță.

Cardigan lung și jachetă tăiată

Atât un cardigan alungit, cât și o jachetă tăiată vor ajuta la crearea unor imagini moderne, dar în același timp și calme și neutre. În orice caz, un tricou alcoolic este purtat la eliberare, așa că merită să ne amintim că lucrurile lungi în sine cresc vizual creșterea și fac figura mai subțire, și scurtată accentuează talia, șoldurile și fesele.

Tendințe de modă și imagini

Astăzi există zeci de tendințe stilistice diferite în mode. Fiecare element care poate servi drept bază pentru crearea anumitor imagini este folosit pentru o sută la sută. Cămășile alcoolice au strălucit în mod repetat la cele mai înalte spectacole de modă din ultimele două decenii. Ele sunt utilizate în mod activ de designeri francezi, italieni, ruși și americani. Beneficiul utilizării acestei forme de îmbrăcăminte este că oamenii de diferite vârste pot să o poarte.

În 2016, un tricou alcoolic a ocupat, de asemenea, o poziție înaltă în garderoba de vară a femeilor din multe țări ale lumii și până în prezent nu și-a pierdut relevanța. În oraș sau în vacanță, în pădure sau pe plajă, aproape peste tot această formă de îmbrăcăminte va fi potrivită. Singurele excepții sunt dulapurile de birou, deși aici totul depinde direct de specificul profesiei.

Nimeni nu se va aștepta de la un designer, artist, programator sau multiplicator de costum de afaceri strict, cu excepția cazului în care este un manager de top în direcția lui. Reprezentanții profesiilor de mai sus pot merge în siguranță la birou chiar și în șisturi. Ei bine, ce pot face - oamenii sunt creativi, așa că au dreptul de a crea în haine atât de confortabile.

O poveste complet diferită, cu manageri de birou, asistenți, secretari, traducători, contabili, finanțatori și avocați.

Mike-alcoolic este acum în tendință și acest lucru este un fapt. Toți designerii moderni îl includ neobișnuit în colecțiile și emisiunile sale. Cămașa de pe curele poate actualiza în mod neașteptat dulapul și îl face mai saturat. Se recomandă combinarea acestui articol de îmbrăcăminte cu lucrurile obișnuite, creând o mulțime de imagini noi și originale.

Pantaloni scurți, blugi, pantaloni înfricoșăți și subțiri, fuste, mini-fuste, jachete, cardigane, jachete și capse - toate acestea merg bine cu o cămașă lungă pe curele.

Imaginile devin luminoase, noi și unice. Poate că vor trebui să-și aleagă câteva accesorii noi, dar cel mai important - ar trebui să acordați atenție cu siguranță tricourilor de pe curele. La urma urmei, acest articol de garderobă poate fi etapele finale în crearea unei imagini elegante și practice.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze