Cămașă de curse

Cămașă de curse

Odată cu debutul vara, alegerea este corectă sau devine foarte relevantă. Unele modele intră în tendință doar pentru a fi uitate în sezonul următor. Și unii chiar după câteva decenii rămân relevanți și în cerere. A doua categorie poate fi atribuită și o cămașă de lupte.

Acest top simplu se poate face sub forma unei cămăși și sub formă de sutien. O trăsătură distinctivă a acestui stil este că scuterul deschide umerii și lamele.

Partea din spate constă dintr-o bandă, care este împărțită pe umeri în două curele largi. Acest format vă permite să sprijiniți pieptul, fără a vă constrânge mișcările.

Lupta la modă este potrivită pentru sport, precum și pentru a crea pe bază de arcuri la modă.

Ce să purtați

Inițial, tricourile erau purtate numai ca lenjerie și în mare parte sportivi și militari. Le-au pus sub îmbrăcăminte, astfel încât această bucată de îmbrăcăminte să absoarbă excesul de sudoare. Deoarece luptătorii au fost creați pentru sport, chiar și acum sunt cel mai bine combinați tocmai cu îmbrăcămintea sport.

Această cămașă este excelentă pentru crearea unui aspect sportiv, completată de adidașii sau adidașii dvs. preferați și pantaloni scurți. Este convenabil să intri în sport într-o astfel de echipă, deoarece lupta nu constrânge mișcările.

De asemenea, bortsovka poate fi combinată cu lucruri de zi cu zi: blugi, pantaloni scurți, fuste simple. Elegant arata ca o combinație de două cămăși care poartă una deasupra celeilalte. Cu toate acestea, puteți completa imaginea cu o bortsovka cu elemente de stil nu numai de zi cu zi, dar și de birou. Cu toate acestea, numai dacă intenționați să purtați o jachetă sau o jachetă de sus.

Alegeți un sutien

Când cumpărați o bortsovka, țineți cont de faptul că atunci când faceți arcuri, va trebui să acordați atenție nu numai la ceea ce să o purtați, ci și la ce sutien să alegeți sub partea superioară a rezervorului. De vreme ce spatele luptătorului este deschis, curelele sutienului sunt vizibile atunci când sunt purtate. Prin urmare, se pune întrebarea, ce este corsetul de purtat sub lupte, pentru a nu arăta vulgar.

La trei întrebări se poate răspunde imediat. În primul rând, designerii, desigur, au inventat și au creat un sutien special cu curele care nu sunt localizate paralel unul cu celălalt, dar traversate în spate.

A doua opțiune este, de asemenea, evidentă - dacă nu doriți să cheltuiți bani pe un sutien special, cumpărați doar unul obișnuit, dar cu curele detașabile și fixați-le în cruce. Astfel, ele nu vor fi vizibile sub tricouri.

Și, în sfârșit, ultima modalitate este să cumperi plăcuțe de silicon pe piept. Ele sunt o alternativă bună la un sutien pentru fetele cu sânii mici. Siliconul este adiacent corpului, ridicând pieptul, astfel încât nevoia de a susține curelele de ceașcă dispare. Sub tricoul, garniturile de silicon vor fi complet invizibile, iar obișnuința de a purta lenjerie de corp este ușoară.

Stiluri reale

Universal în termeni de combinație cu alte lucruri, concursul de lupte din acest sezon rămâne la vârful popularității. În plus față de modelul clasic de tricotaje albe, alte modele sunt acum la modă, care merită discutate în detaliu.

Cu brațele mari

O pușcă de țesături aerisită cu brațe mari va adăuga o ușoară imagine. Acest model este foarte potrivit pentru fetele subțiri și va fi o salvare reală în vremea caldă. Ea merge bine cu vârfurile contrastante, purtate sub fund, și cardigane sau jachete drapate peste umeri.

suprapusă

Modele asemănătoare și potrivite, care pun accentul pe o figură subțire. O astfel de luptă poate fi făcută în orice culoare, dar și decorată cu dantele sau ornamente.Se pare o opțiune interesantă, cu o spate complet dantela, care poate fi combinată cu o fustă ca rochie de seară.

sportiv

Lupta sportivă este un clasic indispensabil. Din moment ce îngrijiți corpul și un stil de viață sănătos este acum la modă, nu puteți face fără îmbrăcăminte bună. Fabricat din materiale de calitate, lupta se potrivește cu definiția de îmbrăcăminte bună. Aveți posibilitatea să completați un arc elegant pentru a merge la sală de gimnastică cu pantaloni talie înalt și adidași elegant.

Cu imprimare

Wrestling clasic este un tricou alb de tricotaje fine. Dar acum, designerii se retrag cu îndrăzneală de la standardele general acceptate, făcând această bucată de îmbrăcăminte luminoasă și ochi-prinderea. Imprimeurile folosite pentru decorul Bortsovka pot fi orice, de la mazăre clasică sau dungi până la modele tropicale care acoperă țesătura.

Moda arcuri

A face un arc elegant pe baza luptei este destul de simplu. Arată la fel de bine cu blugi cu înălțime scăzută și cu pantaloni întunecați. Să ne uităm la niște arcuri interesante în care rolul principal este jucat de lupte.

Cea mai simplă și potrivită pentru uzura de zi cu zi este o combinație de lupte albe cu blugi clasici albastri. Este mai bine să alegeți pielea slabă, care va accentua frumusețea picioarelor dvs. și nu va cântări în jos. În vreme rece, această imagine poate fi completată cu o jachetă elegantă. Cel mai bine, dacă jacheta va fi scurtată.

Pentru o plimbare cu prietenii într-o zi de vară fierbinte, puteți combina wrestling cu pantaloni scurți cu o talie înaltă în acest sezon. Sub pantaloni scurți simpli, care se potrivesc standard, puteți ridica doi luptători într-o culoare contrastantă, purtând una peste alta. Sau combinați un tricou de culoare deschisă cu un luminos. Puteți completa arcul la modă cu pantofi confortabili, cu o viteză redusă și o geantă elegantă.

Luptătorul este o mântuire reală pentru cei care sunt întotdeauna chinuiți de întrebarea "Ce trebuie să porți astăzi?". Alegeți un luptător versatil, combinați-l cu lucrurile dvs. preferate din garderoba dvs. și nu pierdeți ocazia de a arunca un tricou ușor într-o zi caldă de vară.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze