Suportul pentru supraviețuire

Suportul pentru supraviețuire

Ce este?

Sutienul de tricou este unul dintre articolele dulapului pentru femei, ceea ce reprezintă un compromis între lenjeria de corp și îmbrăcămintea exterioară. Preferă să poarte femei active și atletice, precum și mame viitoare și tinere. Cel mai adesea tricourile-bras sunt folosite în timpul sportului, în timpul sarcinii și alăptării. Integrarea sutienului în cămașă îl face confortabil și practic, oferind o potrivire excelentă.

Producătorii și designerii au încercat să execute tricouri-brasuri în diferite variante pentru diferite ocazii. Cupele de astfel de tricouri pot fi ascunse sub pânza tricoului sau pot fi ascunse la suprafață, fie cu pietre, fie fără pietre.

Lungimea cămășii de sutien vine, de obicei, la linia șoldurilor, ascunzând în același timp laturile și burta suplimentară. În funcție de stil și destinație, brasurile de tricouri pot fi atît cîrlige subțiri, cît și late. Curelele subțiri sunt de obicei echipate cu un mecanism de ajustare a lungimii.

De ce aveți nevoie?

Tricouri sport-bras sunt concepute pentru a sprijini și fixa pieptul în timpul exercițiilor de sport. Ele oferă femeilor o oportunitate excelentă de a opri utilizarea lenjeriei de corp în timpul antrenamentelor. Este forma ideală de îmbrăcăminte pentru fitness, jogging, dans, tenis și alte sporturi.

Țesătura foarte elastică a acestor tricouri este plăcută corpului, se distinge prin indicii de igienă înalți, nu provoacă iritații ale pielii și reacții alergice.

Designul sutienului sport T-shirt este conceput ținând cont de trăsăturile anatomice ale structurii corpului feminin, precum și de modificarea poziției sale în timpul activității fizice. Stilul ei nu trebuie să interfereze cu îndoirea și ridicarea mâinilor, întoarcerea trunchiului și a altor exerciții sportive. Mike-bra ajută la obținerea celor mai bune rezultate în sport, oferind confort în timpul antrenamentelor.

Tricourile pentru femeile însărcinate și pentru alăptare ajută viitoarele mame și mamele tinere să se adapteze ușor la formele corpului în schimbare. Astfel de modele asigură admiterea nestingherită a copilului la pieptul mamei sale. Ele sunt mult mai convenabile decât tricourile obișnuite, deoarece ele combină un capac de rezervă și un sutien. Designul sutienelor pentru îngrijire oferă posibilitatea scoaterii rapide a paharelor datorită cârligelor speciale pe pahare sau pe curele.

Sutienul corector de tricou va corecta unele defecte ale cifrei. Făcut din materiale speciale de slăbire, ascunde perfect laturile și abdomenul, făcând talie mai subțire. Foarte adesea un rezervor de top pentru sutienul de îngrijire medicală este, de asemenea, corectiv. Astfel de modele vă permit să obțineți repede momentele tinere.

Ce tipuri există?

corsetry

Corset T-shirt-bras sunt convenabile în faptul că acestea combină imediat trei elemente de lenjerie de corp pentru femei. Acesta este un compromis unic de corset, tricou și sutien. Modelele Corset nu numai că suportă perfect sânii, dar oferă femeilor și o talie subțire.

Aceste tricouri aparțin grupului lenjeriei corective și au mai multe grade de corecție. Ca orice lenjerie de corp, acest model poate fi decorat cu dantelă și alte elemente decorative.

dantelat

Lenjeria de lenjerie nu iese niciodată din modă. Pare întotdeauna sexy și seducătoare. O femeie într-un sutien de dantelă T-shirt va fi întotdeauna centrul atenției, atrăgând opiniile altora. Complet sau parțial dantelă T-shirt sutien perfect face față cu rolul de un element independent de îmbrăcăminte exterioară.De asemenea, poate fi folosit ca unul dintre componentele unui ansamblu multistrat cu jachete și capse.

Din bumbac

Modelele de bumbac sunt cele mai naturale și mai igienice. Tricourile din bumbac nu irită pielea și nu provoacă alergii. Datorită naturii lor naturale, ele permit pielea să respire. Aceasta este o opțiune ideală pentru o vară fierbinte.

Tricourile din bumbac tricotate au o potrivire excelentă și sunt incredibil de confortabile pentru utilizare.

Este confortabil de purtat?

Mike-bra - acesta este unul dintre cele mai confortabile lucruri din dulapul pentru femei. Vă permite să evitați stratificarea în îmbrăcăminte, ceea ce este deosebit de important în timpul sportului, activităților în aer liber și alăptării.

Modelul corespunzător nu va crea senzații incomode. Sutienul Mike este o ocazie excelentă de a se îmbrăca rapid și confortabil.

Utilizarea incredibil de relevantă a tricourilor-sutien în sezonul fierbinte. Multe femei preferă să nu poarte sutiene în vară, dar acest lucru nu pare întotdeauna decent. Sutienul integrat în jersey va permite să respecte toate regulile de decență, va oferi suportul necesar pentru piept, dându-i o formă frumoasă.

Sutienul Mike este un lucru foarte practic în dulap. Se potrivește bine atât cu pantalonii, cât și cu fustele. Varietatea de modele vă permite să alegeți o astfel de cămașă pentru orice stil. Ele pot fi combinate cu sporturi și fuste clasice, pantaloni scurți, pantaloni scurți și blugi.

Este foarte convenabil să purtați o cămașă-sutien în timpul odihnei, să jucați sport, la serviciu și să vă întâlniți cu prietenii.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze