T-shirt originale

T-shirt originale

Înainte de sărbătorile, mulți au încurcat ceea ce un cadou pentru a face prieteni apropiați. Tricoul original original, care poate fi doar într-o singură copie, va fi un cadou excelent, memorabil pentru o lungă perioadă de timp.

Tricouri moderne și originale

Cu desene

Cele mai populare tricouri personalizate sunt tricouri cu modele. Desenele pot fi absolut orice, variind de la imagini de caractere de desene animate la fotografie.

Printre varietatea de tricouri care pot fi cumpărate într-un magazin obișnuit, foarte des doriți să aveți un lucru unic, al doilea nu există. Găsiți o imagine după preferințele dvs. și comandați-vă propriul tricou.

Ca cadou pentru mulți, este bine să obțineți tricouri cu propria fotografie sau cu o fotografie a unui iubit.

Cu inscripții

Inscripțiile de pe tricouri reflectă cel mai adesea natura proprietarului lor. Oamenii aleg tricouri cu inscripții apropiate de caracterul lor. De regulă, fetele se iubesc, iar inscripțiile de pe tricouri le caracterizează cu aspecte pozitive.

La cererea dvs., inscripțiile pot fi atât din față, cât și din spate. Cea mai recentă tendință a devenit tricouri cu inscripții sub formă de felicitări sau dorințe comice. Un astfel de dar va înveseli pe eroul ocaziei și își va aminti de multă vreme vacanța.

Inscripțiile de pe tricouri pot fi complet în diferite limbi. Dacă doriți să adăugați o enigmă imaginii dvs., faceți o inscripție în latină sau spaniolă. Veți ști ce este scris pe tricoul dvs., iar alții vor ghici.

Pentru doi

Tricouri împerecheate arata foarte drăguț și gustos. Iubitorii iubesc să poarte asemenea tricouri, având în vedere că le aduce mai aproape, adaugă dragoste relației.

Tricourile pentru două pot fi fie cu desene originale, fie cu inscripții. Toate inscripțiile pe tricouri împerecheate pentru iubitori au un caracter romantic. Acestea pot fi numele iubitorilor sau o declarație de iubire.

În plus față de tricouri pentru iubitori, există perechi de tricouri pentru sora și fratele, tata și fiica sau prietenii.

Cu amprentele

Imprimeurile sau desenele imprimate sunt foarte des găsite pe tricouri. Dar nu întotdeauna acele tricouri care sunt vândute în magazine obișnuite, vin la gustul tuturor. În acest caz, puteți imprima pe un tricou absolut tot ceea ce vă place.

Tricourile cu imprimeuri personalizate sunt fabricate pe echipamente de înaltă calitate, folosind vopsea de primă clasă. Astfel de tricouri nu se estompează și nu își pierd aspectul original după spălare.

Dar ar trebui să urmați câteva reguli pentru îngrijirea acestor tricouri. În primul rând, temperatura apei în timpul spălării nu trebuie să depășească treizeci de grade. În al doilea rând, trebuie să călcați tricouri pe partea stângă, așezând de preferință o tifon pe suprafața imaginii.

Cămașă de polo

Cămășile de polo sunt valoroase atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Aceasta este opțiunea medie dintre cămașă și tricou. Polo-urile arata destul de elegante si elegante, iar daca adaugati un design original sau caractere la moda unui astfel de tricou, acesta va deveni cu siguranta preferat.

Cum sa faci un tricou original

Pe langa faptul ca poti obtine un tricou original prin comanda, poti sa-ti transformi singuri vechiul lucru, care va avea oa doua viata. Tot ceea ce este necesar pentru aceasta este dorința de a crea și de a avea cel puțin puțină imaginație.

extinde

Extinzând vechea tricou, îi oferim un aspect complet nou. A face o astfel de up-grad la domiciliu este destul de simplu. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de stofă nesupravegheată, care poate fi de orice culoare sau structură.

Puteți extinde tricoul în jurul margini sau chiar în spatele acestuia. Lungimea pe care o alegi singur.Tricourile, șoldurile ascunse, pot fi purtate cu jambiere sau blugi strâmți.

Tricouri originale și feminine, alungite cu o țesătură transparentă sub formă de plasă.

Moduri suplimentare de personalizare

Decoratiuni decorative sau dantelă. În acest caz, puteți oferi vechiului tricou un aspect nou, decorându-i gulerul cu dantelă sau brodând spatele cu bretele.

În plus față de guler, dantelă arată bine pe fundul unui tricou sau pe mâneci.

Detalii suplimentare despre blugi. Patches de denim arata destul de elegant. Puteți să luați un buzunar de la blugi vechi și să-l coase pe spatele unui tricou. Butoane sau încuietori pot fi de asemenea potrivite pentru decorare.

Pietre și paiete - decorațiuni pentru orice ocazie. Cu ajutorul pietrelor sau paietelor, puteți oferi unui tricou regulat un aspect mai festiv și mai elegant. Lipiți pietrele în formă de inimă cu marginea unui tricou sau broderie cu o inscripție originală.

Cât de neobișnuit să dai?

Uneori felul în care este prezentat un cadou este amintit mult mai mult decât darul în sine. Surprinde-ți perechea de suflete inventând un mod original de prezentare a unui tricou nou.

Puteți juca un pic, lăsând note cu ghicitori în întregul apartament. Fiecare notă poate conține un mesaj poetic care indică locația cadoului. Pentru a oferi o metodă mai festivă, puneți notele într-un balon. În acest caz, va fi necesar să spargeți mingea pentru a ajunge la mesaj.

Lăsați un cadou la locul de muncă al celei de-a doua jumătăți. Ziua va avea cu siguranță succes dacă persoana dvs. apropiată o va începe prin primirea unui mic cadou. Desigur, va fi necesar să aveți grijă de fundalul cadoului cu o zi înainte ca iubita să găsească o surpriză.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze