Dimensiuni de tricouri pentru femei

Dimensiuni de tricouri pentru femei

Selectarea necesită o atenție deosebită. Succesul întregii imagini depinde de modul în care arată hainele respective. Înainte de a cumpăra, trebuie să încercați absolut toate lucrurile. Cu toate acestea, această posibilitate nu este întotdeauna reprezentată. Prin urmare, este important să cunoașteți câteva reguli simple, după care veți arăta mereu uimitor.

Cum să alegeți dimensiunea potrivită

Există o modalitate cea mai ușoară de a afla dimensiunea dvs. - ia unul dintre lucrurile vechi și uita-te la etichetă. De regulă, fiecare dintre ele conține informații detaliate nu numai despre producător, ci și despre dimensiunea hainei. În general, dimensiunea îmbrăcămintei este o expresie a taliei, pieptului, șoldurilor. Intervalele de dimensiuni sunt acceptate pentru toate tipurile de îmbrăcăminte.

Pentru tricouri există două cantități de bază: lungimea și lățimea. Lungimea este măsurată de la marginea superioară a gâtului până la marginea inferioară a produsului de-a lungul spatelui. Lățimea este măsurată între axile. Acești parametri sunt utilizați pentru a construi modele de produse.

O altă modalitate de a calcula dimensiunea dvs. este măsurarea curelelor corpului cu o bandă. Apoi selectați o mărime în funcție de valorile tabelului corespunzătoare volumelor dvs.

Dimensiunea îmbrăcămintei este indicată de anumite litere sau abrevieri numerice. Fiecare țară producătoare are propriul sistem de desemnare a dimensiunilor. Există trei sisteme fundamentale: europene, internaționale, americane și rusești. Cu toate acestea, în fiecare țară se pot găsi anumite intervale de dimensiuni.

Sistemele dispun de linii adecvate pentru cerințele de bază ale standardului. Sistemul rus este o serie numerică. În țara noastră există standarde și documente de reglementare care stabilesc parametrii de bază dimensionali, precum și abaterile admise de la acestea.

Sistemul american include atât denumiri alfabetice cât și numerice. Există un truc dificil: pentru a traduce dimensiunea americană în limba rusă, trebuie să adăugați "36" la numărul indicat pe etichetă. De exemplu, mărimea americană "8" va corespunde rusei: 36 + 8 = 44.

Sistemul internațional include denumiri de litere în alfabetul latin. Aceeași metodă este adoptată în Italia, Spania, Franța, Germania. Aceste țări sunt liderii de trend. Ei dictează lumii ce va fi la modă în acest sezon. Să ne ocupăm de acest sistem.

Un tricou este o piesă destul de versatilă a dulapului pentru femei, pentru a determina mărimea a carei doi parametri sunt suficienți: volumul pieptului și circumferința taliei.

XXS

Această dimensiune este considerată cea mai mică din întreaga gamă de dimensiuni. Pentru sistemul rus, această dimensiune este comparabilă cu "38", iar pentru cea americană de la "0". Pentru această dimensiune, potriviți cifrele cu următoarele volume: talie - 58; piept - 76; șolduri - 82.

XS

Următorii parametri sunt caracteristici pentru această dimensiune: volumul sânului - 80; mărimea taliei - 62, volumul șoldului - 86. Această mărime corespunde rubricii "40" sau "2" american.

S

Din tabelul rusesc "42", este americanul "4". Circumferința pieptului - 84 cm; talie - 66; șolduri - 92cm. Deschide un număr de dimensiuni cele mai comune.

M

Este universală, combinând două unități dimensionale. Aceasta corespunde rubricii "44" și "46" rusești sau "6" și "8" american. Această dimensiune este ideală pentru o figură cu următorii parametri: volumul sânului - de la 88 la 92 cm, circumferința taliei - 70-74 cm, circumferința șoldului până la 100 cm.

L

În mod obișnuit pentru ruși "48-50", sau "10-12" pentru americani. Această mărime corespunde parametrilor: circumferința pieptului până la 100, circumferința taliei până la 82 și mărimea șoldurilor până la 108 cm.

XL

Corespunde rubricii "52" și "14" americanilor. Parametrii: piept - 104, talie - 86, solduri - 112.Una dintre cele mai populare dimensiuni ale femeilor americane.

XXL

Rusă "54-56", respectiv, "16-18" american. Pe piața imbracamintei rusești această dimensiune este considerată a fi foarte mare. Ea completează seria standard, care poate fi găsită în orice magazin. Toate mărimile care sunt mai mari decât acestea sunt rareori găsite în punctele de vânzare obișnuite. Mai des, astfel de lucruri sunt prezentate în buticurile specializate.

Corpulentul tinere femei poartă această dimensiune cu următorii parametri: circumferința în piept până la 112 cm, talie până la 94 cm și șolduri până la 120 cm.

XXXL

Această dimensiune corespunde rubricii "58". De asemenea, el nu sa întâlnit în magazinul de îmbrăcăminte uzual. Ideal pentru doamnele magnifice cu următoarele volume: piept - 116 cm, talie - 98 cm și solduri - 124 cm. Toate dimensiunile după aceasta au o cifră de la începutul desemnării - 4,5, etc.

tabel

Pentru confort, toate gamele de dimensiuni ale diferitelor sisteme sunt colectate în sortimente speciale. De regulă, ele sunt universale și conțin informații detaliate despre parametrii principali și dimensiunile lor. Tabelele simple includ sistemele de bază: rusă, internațională și americană. Tabelele detaliate sunt completate de sisteme japoneze, engleze, europene și chiar italiene.

Practic, în fiecare magazin modern de îmbrăcăminte online, puteți găsi sortimente similare, cu indicarea volumelor și dimensiunilor. Acest lucru este destul de convenabil, deoarece adesea numerele din tabele au o anumită eroare. Prin urmare, dacă ridicați un tricou printr-un magazin online, utilizați tabelele sale dimensionale. Astfel, șansele de a obține un tricou de dimensiuni mai mici sau mai mari vor fi minime.

Cum se determină mărimea creșterii

Înălțimea este o caracteristică la fel de importantă pentru dimensionare. Deseori în sortimentele de dimensiuni sunt indicate valori ale gamei de creștere. Când alegeți un tricou, acest parametru nu poate fi neglijat. Într-adevăr, tricoul prea scurt sau incredibil de lung poate strica permanent aspectul.

Documentele de reglementare oferă valori de creștere pentru copii și adulți. Pentru femei, cele mai mici dimensiuni adoptate în sistemul internațional corespund unei înălțimi de 158 până la 163 cm. Dacă aveți o figură standard, fără nici un dezavantaj semnificativ, puteți alege cu ușurință dimensiunea în funcție de înălțime. Desigur, valoarea creșterii nu poate fi considerată singurul parametru necesar pentru alegerea unui tricou. Cu toate acestea, acestea nu trebuie neglijate.

Adesea, există momente când încercați să faceți mărimea și se dovedește că cămașa dvs. este prea scurtă sau invers. Pentru a alege dimensiunea corectă, valoarea creșterii ar trebui să nu aibă mai puțină atenție decât valoarea volumului sânului.

Dimensiunea perfectă a tricourilor pentru femei

Pentru a alege tricoul perfect, trebuie să înțelegeți exact ce stil doriți. De fapt, tăierea este de mare importanță. Alegeți un tricou este necesar în funcție de imaginea la care vă aspirați. Prejudiciul potrivit căruia un tricou este potrivit doar pentru stilul de tineret a intrat în uitare.

Designerii mondiali au dezvoltat o gamă largă de modele elegante pentru stilul de afaceri, casual sau romantic. Pentru coaserea acestor tricouri folosiți țesături naturale de înaltă calitate, fibre elastice modificate. Se potrivesc perfect unei figuri, subliniind îndoielile sale grațioase. Acest tricou este ales strict în dimensiune. În mod ideal, ar trebui să se întindă pe figură, fără să se înfigă și să nu meargă.

Tăierea dreaptă se potrivește cu aspectul casual. Aceste tricouri arata grozav cu pantaloni scurți sau blugi. Ridicați un tricou drept, luând în considerare circumferința taliei și lungimea tricoului pe spate. Nu ar trebui să fie prea scurt.

În plus, un tricou tăiat drept nu se potrivește cu talia. Dimpotrivă, acesta este conceput pentru a ascunde defectele minore. Nu este necesar să luați un tricou cu dimensiuni mai mici. Țineți minte că țesătura are capacitatea de a "ședea" după spălare.

Pentru a crea un aspect casual, tineresc, tricourile pentru o tăietură gratuită vor face.Aceste tricouri sunt aproape fără dimensiuni. Adesea, doamnele cumpără în mod special un tricou gratuit de două până la trei dimensiuni mai mari. Sunt legați la talie, încastrate sau purtate pentru eliberare. Acestea se potrivesc cu blugi rupte sau subțiri, pantaloni scurți pentru denim sau țesături, jambiere.

O tehnică interesantă este crearea unei imagini în care un tricou gratuit este furnizat ca element independent. Acest tricou are o lungime considerabilă, poate fi purtat ca o rochie.

În concluzie, aș dori să observ că succesul imaginii depinde nu numai de dimensiunea corectă.

Stilul ar trebui să se potrivească aspectului și tipului corpului. Tricourile luminoase cu aplicații sub formă de urși sau pisoi pe formele luxuriante ale femeilor mature arată cel puțin ciudat.

Creați-vă imaginile perfecte cu gust și minte.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze