Tricouri 3D

Tricouri 3D

Ce înseamnă tricoul 3D?

Tricourile 3D au apărut relativ recent și au creat imediat o senzație reală. Nu toată lumea știe ce este? Îmbrăcămintea, vopsită prin tehnologia 3D, are o imagine foarte realistă, tridimensională. Această caracteristică vă permite să creați cele mai incredibile, elegante și luminoase imagini extravagante. Multe magazine oferă servicii de proiectare 3D personalizate.

specie

Există mai multe tipuri de tricouri 3D. Ele diferă în tăiere (tricouri, tricouri cu fundul asimetric, lupte), material (bumbac, microfibră, interlock) și, bineînțeles, principalul lucru - o imagine 3D pe ele.

Tricouri cu imprimare 3D

Tricourile diferă de tricouri prin faptul că nu au mâneci. Ele sunt produse ca tricouri, acoperite cu un model complet, și tricouri, modelul căruia este situat numai în față sau în spate. Sunt deosebit de neobișnuite tricourile, desenul 3D pe care creează iluzii vizuale. De exemplu, imită armura sau părțile goale ale corpului, de parcă ar privi din găuri.

Cu desene

Desenele 3D pe tricouri sunt foarte diverse. Produsele tricotate cu imaginea iluziilor optice sunt populare. Ei pur și simplu fascinează cu singularitatea lor și este imposibil să-i ia ochii de pe ei, în sensul literal al cuvântului! O altă direcție - printuri de legume. Copiii și adolescenții își aleg de bunăvoie tricotajele cu scenele sau eroii desenelor și filmelor lor preferate.

American joker tricou

Compania din SUA, numită The Mountain, produce tricouri cu desene 3D. Unul dintre cele mai populare este un tricou cu un personaj din cartea de benzi desenate despre Batman și clovnul Joker. De obicei, el se uită în mod amenințător din întuneric, cu fundal negru în tricou. Aceste tricouri sunt vândute în magazine de rock și sunt populare cu reprezentanți ai subculturilor de tineret.

Cu animale, lupi

Tricouri cu o imagine 3D a animalelor - aceasta este probabil cea mai lovită! Fetele drăguțe aleg tricouri cu fluturi fermecătoare și pisoi, băieți - cu urși brutale și imagini de lupi. În epoca antică, oamenii au ales un totem printre animale, ecouri ale obiceiurilor vechi sunt încă în viață astăzi. Doar oamenii moderni nu poartă un colier de dinți, dar tricouri cu imagini ale unui animal congenial.

avantaje

Avantajele tipăririlor 3D față de desenele convenționale sunt incontestabile: desenul este realist, acoperă toată țesătura, nu se freacă și nu îndepărtează produsul. Toată lumea va găsi o imagine în favoarea lor. Cineva este șocat de imaginea din jur a unei explozii nucleare, cineva preferă flori delicate sau o copie a unei imagini celebre. Tricourile cu o imagine tridimensională permit tuturor să reflecte personalitatea lor în desen.

Seturi de tricouri 3D

Îmbrăcămintea 3D este o parte foarte luminată a imaginii! Dacă faceți un set de tricouri 3D, nu faceți alte accente luminoase pentru a evita supraîncărcarea. Nu purtați bijuterii sub formă de broșe, coliere, margele. Acestea vor interfera cu percepția integrală a imaginii, vor face mai puțin realiste, și aici este tot sarea imaginilor tridimensionale.

Tehnologie de producție

Desenul pe țesătură pentru obținerea unui efect tridimensional se aplică în două etape:

  1. Desenarea imaginii pe material. Pentru a face acest lucru, utilizați cerneală pe bază de apă, sigură pentru sănătate. Se pare o imagine clară, dar nici un volum în această etapă încă.
  2. Când cerneala din imagine este complet uscată, treceți la pasul următor: se adaugă fragmente de film termic, acestea dau imaginii un efect 3D. Produsul este plasat sub presa termică.

Numai la sfârșitul celei de-a doua etape a lucrării este produsul finit, care, datorită imaginii sale tridimensionale luminate, îi plătește pe cumpărători.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze