Cele mai frumoase tricouri

Cele mai frumoase tricouri

Astăzi este imposibil să-ți imaginezi orice dulap fără tricou. Acest lucru convenabil, practic este în căutare atât în ​​rândul copiilor, cât și al adulților.

Sfaturi pentru alegerea tricourilor

Pentru ca un tricou să devină un lucru cu adevărat favorit, trebuie să țineți cont de câteva principii importante atunci când îl alegeți.

Suntem adesea surprinși de ce unele tricouri costă 200 de ruble, în timp ce altele sunt mult mai multe.

Atunci când cumpărați un tricou, trebuie mai întâi să acordați atenție calității materialului. Cel mai bun și cel mai popular este bumbacul, care nu trebuie să alunece în timpul procesului de șosete, iar tricoul trebuie să își păstreze forma după multe spălări.

Mai întâi de toate, acordați atenție aspectului cămășii, culorii, modelului și stilului. După ce ți-a plăcut ceva, trebuie să evaluezi calitatea croitoriei. Cu abordarea corectă a alegerii unui tricou, vă va încânta mult timp.

Mulți cred că cu cât țesătura unui tricou este mai strictă, cu atât este mai bine. Acest lucru nu este în întregime adevărat, deoarece adesea bumbacul subțire durează mult mai mult, nu se rupe și nu își pierde prezentarea.

Dacă există o astfel de oportunitate, întoarceți chestia pe partea greșită. Calitatea cusăturilor poate spune multe despre fabricant. În primul rând, cusăturile ar trebui să fie plane și, în al doilea rând, firele nu ar trebui să rămână în toate direcțiile. Calitatea cusăturilor spune cât timp îți va servi cămașa, pentru că ești hotărât să o porți de duzină de ori.

Moda tricouri

Pentru vara

Vara este sezonul de îmbrăcăminte ușoară, liberă și respirabilă. T-shirt - perfect pentru crearea unui aspect de vară.

Tricourile de vară au o varietate de culori și forme. După o iarnă lungă, doriți ceva strălucitor și neobișnuit, așa că designerii de haine de vară au încercat și au creat multe modele interesante de tricouri pentru sezonul mult așteptat.

Moda pentru tricouri nu trece niciodată, stilul și designul lor se pot schimba.

În acest sezon la modă - gust personal. Puteți alege absolut orice tricou: cu amprente sub formă de inscripții sau personaje preferate de desene animate.

Pentru iubitorii de artă au fost create tricouri care ilustrează reproduceri ale artiștilor renumiți.

Cu o spate frumoasă

Când alegem un tricou, acordăm atenție părții sale frontale. Dar există tricouri care nu atrag atenția din față, dar când vă întoarceți spatele, veți impresiona pe alții. Foarte la modă și elegant să poarte tricouri cu o tăietură adâncă pe spate. Ele pot fi decorate cu dantele sau printuri boldate.

Una dintre cele mai populare tricouri cu un spate frumos a fost și rămâne un model de țesătură transparentă în spate. Aceasta poate fi o plasă fină sau doar un material mai subțire.

Cu pietre

Pietre - decorațiuni care pot fi folosite pe orice tip de îmbrăcăminte. Tricourile nu fac excepție. Ele strălucesc bine în soare, dând lucrurilor un aspect elegant festiv.

Dacă vă place modelul de tricouri decorate cu pietre, să acorde o atenție la calitatea bijuteriilor în sine și modul în care este atașat la țesături. Este foarte neplacut când pietrele se desprind în procesul de purtare sau spălare.

Cu imprimare

O imprimare este o imagine imprimată pe o țesătură. Datorită acestui model, tricoul dobândește unicitatea acestuia. Tricourile cu amprente sunt considerate cel mai popular model de acest tip de îmbrăcăminte. Originalitatea imaginii imprimate depinde de imaginația designerului. Dar poți spune cu siguranță că toată lumea poate alege un tricou tipărit după preferințele lor.

Tricourile de acest tip sunt o versiune casuală a îmbrăcămintei și sunt foarte potrivite pentru mersul pe jos, pentru a merge la filme sau la disco. Puteți avea în garderobă două sau trei tricouri cu imagini diferite pentru a ține pasul cu moda și pentru a vă simți confortabil când ieșiți.

alb

Se crede că un tricou alb ar trebui să fie în dulapul fiecărei persoane care se respectă. Albul este culoarea libertății și a independenței, ocazia de a privi în mod favorabil pe fundalul unor lucruri sumbre gri.

Culoarea albă este întotdeauna la modă și relevantă. Purtați un tricou alb, veți arăta întotdeauna bine. Desigur, în detrimentul practicabilității lucrurilor albe pot fi argumentate, dar nimeni nu te obligă să poarte un tricou alb pentru o plimbare cu un câine sau o drumeție în munți. Dar de ce să nu purtați un lucru alb în timp ce vă relaxați cu prietenii sau vizitați?

Asigurați-vă că tricoul alb nu este galben în procesul de spălare. Numai albul perfect vă poate evidenția gustul bun.

Tricouri strălucitoare

Gri, negru și alte nuanțe întunecate, desigur, foarte practic, dar plictisit repede și induce tentatie. Ei vin să înlocuiască tricouri luminoase și suculente, care nu te fac prea triste. Există o mulțime de culori strălucitoare, astfel încât chiar și conservatorii inveterați nu vor putea să se opună cumpărării de lucruri amuzante.

Cea mai frumoasă tricou din lume

Care ar trebui să fie cea mai frumoasă tricou? Fiecare iubitor al acestui articol are propriul răspuns la această întrebare. Un tricou poate fi o adevărată decorare dacă este corect selectat în culoare și subliniază bine demnitatea figurii.

Amintiți-vă că omul însuși este o decorare a lucrurilor. Același tricou poate părea diferit pentru diferiți oameni.

Cât de frumoasă este blugii de tricou?

Se crede că tricoul nu ar trebui să fie blocat în blugi. Acest lucru este adevărat, dacă lucrul este imprimat pe toată lungimea. În acest caz, l-ați ascuns în blugi, ascundeți partea din imagine.

Modelele clasice de tricou, alb sau negru, pot fi introduse în blugi. Trebuie remarcat faptul că tricoul trebuie să fie montat, iar blugii sunt de dorit să completeze centura. În acest caz, un tricou tricotat va arăta elegant. Tricourile prea slabe vor părea ridicole.

Pentru a umple sau a nu umple o cămașă în blugi - depinde de asemenea dacă tricoul este pe partea de sus. Dacă intenționați să purtați un tricou sub tricou, un tricou aruncat va arăta armonios.

Tricouri largi, coborâte de pe un umăr, puteți umple cu o margine, această imagine va arăta originală și vă arătați tuturor cureaua frumoasă.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze