Tricouri de mătase

Tricouri de mătase

Tricou de mătase este un element de garderobă de bază. Este ideal pentru crearea unei imagini cu mai multe straturi și întotdeauna arată mai avantajos decât lucrurile realizate din țesături de bumbac. O cămașă de mătase va ridica întotdeauna întregul ansamblu la un nivel superior numai prin prezența sa. La urma urmei, țesăturile de mătase sunt foarte feminine și întotdeauna atrage atenția. De asemenea, această cămașă poate completa întotdeauna rochia cu un neckline prea adânc sau o bluză foarte scurtă.

Cum sa alegi

Alegerea unui top de mătase frumos astăzi nu este atât de ușor cum pare la prima vedere. Printre numeroasele opțiuni este extrem de dificil să găsim unul. Există câteva recomandări care vă vor ajuta să determinați.

Mai întâi de toate, este demn de remarcat faptul că este imposibil să se gândească la un model mai bun decât un model semi-adiacent. Deci, el nu va fi prea strâns pentru tine și să adauge un disconfort suplimentar. Acest stil nu ascunde avantajele cifrei, care este, de asemenea, un avantaj important.

Partea tradițională cu curele subțiri în alb arată bine pe umeri de sex feminin grațios. Dacă vreți să purtați câteodată un solo de top, adică fără lucruri suplimentare, alegeți modele cu gât V și brățări suficient de largi.

Atunci când alegeți un top de mătase asigurați-vă că acordați atenție adâncimii gâtului și lungimii. Cel mai bun lucru este să ajungeți la gropile coapselor și să acoperiți burta. Amintiți-vă că nu trebuie să alegeți vârfuri cu un gât foarte profund. Materialul de mătase în combinație cu acesta poate juca împotriva dvs.

În ceea ce privește culoarea, totul depinde de preferințele dvs. Modelele de emerald și de culoare burgundă sunt foarte populare.

De ce de fapt mătase?

Care este motivul pentru o astfel de popularitate pe cămăși de mătase? E vorba de trăsăturile acestui material minunat. Mătasea este o țesătură naturală care nu provoacă o reacție alergică și se potrivește chiar cu cea mai sensibilă piele. În plus, nu încalcă circulația naturală a aerului și nu interferează cu pielea pentru a respira chiar și în cea mai caldă vreme. În plus, este incredibil de frumoasă și feminină.

Modele populare

Cu dantelă

Topul cu dantelă arată foarte feminin, dar se cer mai multe. Nu este potrivit pentru arcuri conservatoare și stil de afaceri. Această opțiune este mai bine lasată pentru datele romantice și sărbătorile.

În stil de lenjerie

Cu câțiva ani în urmă, stilul de lenjerie sexy a devenit relevant. Astăzi fabricăm rochii similare, costume și multe altele. Dar cele mai populare sunt topurile în stilul de lenjerie. Un astfel de lucru este capabil să dilueze chiar și echipamente foarte stricte.

Acest model este perfect combinat cu fuste creion și pantaloni monocrome laconi. Lenjeria în stil de îmbrăcăminte este pur și simplu concepută pentru a fi purtată cu pompe lacuite.

Pe curele

Blaturile de mătase pot fi atît cîrlige subțiri, cît și groase. Fetele subțiri cu mâini subțiri și cu clavicule grațioase pot alege ambele opțiuni. Dar este mai bine să subliniem din nou fragilitatea ei și să acordăm prioritate benzilor subțiri. O doamnă cu kilograme în plus și zone cu probleme în mâinile stilistului recomandă preferarea topsurilor cu curele largi.

Culori și nuanțe potrivite

negru

Negru este culoarea care nu va pierde niciodată relevanța sa în lumea modei. Modelele din această culoare arată incredibil de frumoasă și sexy. Sub ele doriți doar să purtați o fustă strictă, pompe și faceți un machiaj spectaculos cu ruj roșu. Dacă doriți, un top negru poate fi purtat în birou, dacă puneți un sacou laconic deasupra unui singur buton.

verde

Așa cum am menționat mai devreme, culoarea loviturii sezonului este o nuanță de verde - verde smarald. Adâncimea sa completează perfect textura elegantă a țesăturii de mătase. Prin urmare, dacă trebuie să alegeți o opțiune pentru o sărbătoare, atunci cel mai bun lucru nu este găsit.

alb

Măștile albă de mătase arată foarte solemnă și elegantă. În ciuda faptului că această culoare este considerată universală, produsele de mătase în design nu sunt potrivite pentru toată lumea. Fețele cu fete înfundate sunt mai bine să aleagă opțiuni pentru nuanțe luminoase. Culoarea albă este perfectă pentru reprezentanții tăiați din podea frumoasă. Contrastul culorii pielii și a materialului va sublinia frumusețea lor.

corporal

Corpul combină bine cu o paletă de culori diferită. De la roșu la negru. Dar este foarte important să alegeți modelul astfel încât să nu fuzionați împotriva fundalului său. Prin urmare, prin fitinguri repetate, veți găsi cu siguranță un vârf de mătase potrivit, care vă va face o adevărată regină.

Ce să purtați

Mătase de top în armonie perfectă cu lucruri diferite. Apoi vom vorbi despre combinațiile cele mai de succes și practice.

sacou

Nu vă puteți gândi la o combinație mai bună decât un vârf de mătase de bază și o jachetă elegantă. O fustă frumoasă cu creion, blugi sau pantaloni va completa acest aspect. Nu mai puțin ideal este un costum clasic clasic. În partea de sus se deschide linia sexy a umerilor și a brațelor, iar jacheta adaugă condimente, ascunzând tot excesul.

Dacă aveți nevoie să creați cea mai eficientă imagine, ridicați pantalonii din piele de modă de astăzi și o jachetă roșie aprinsă. Diferitele texturi ale țesăturii vor crea o combinație interesantă și neobișnuită. Accentul final va fi sandale grațioase și bijuterii masive. Într-un astfel de arc, nu vă veți pierde nici măcar la un eveniment de gală.

Este de remarcat faptul că combinația de top și jachetă este potrivită pentru muncă și nu încalcă codul de îmbrăcăminte. Deci chiar și în birou poți să arăți feminin și cât mai atractiv posibil. Seara, pantofii de lucru pot fi transformați în bărci frumoase și pot merge la o întâlnire. Acesta este principalul avantaj al topului de mătase de bază.

Jachetă fără mâneci

În sezonul 2016-2017, jachetele elegante fără mâneci sunt foarte populare. Ei sunt, de asemenea, prieteni buni cu vârfuri de culori diferite. Mănuși vă permit să arătați mâinile frumoase și să nu vă ascundeți decolteul. Aceasta este o alternativă bună la jachete în vremea verii fierbinți, când doriți să vă simțiți cât mai feminin.

Astăzi există mănuși în diferite stiluri și stiluri. Dar dacă sunteți un fan al clasicilor, atunci este mai bine să dați prioritate modelelor alungite cu un singur ton la un buton. La vârful popularității sunt nuanțe de culoare alb, bej, roz, violet și albastru deschis. Din nou, această combinație este minunată pentru diferite situații și evenimente de viață.

cardigan

Un cardigan este un minunat lucru confortabil și cald care va salva într-o seară rece de vară. În forma sa dezbrăcată, poate fi o alternativă la o jachetă. Această opțiune este ideală pentru întâlniri, deoarece arată extrem de feminină.

Astăzi sunt relevante pentru pastel pastel blând palette. Dacă aveți nevoie să vă ascundeți spargerea prea adâncă, este logic să cumpărați un model cu un miros.

În sezonul rece puteți crea un arc interesant cu mai multe straturi. De exemplu, partea de sus a mătăsii, jacheta și cardigan. În acest caz, este important să se considere că cardiganul ar trebui să fie destul de subțire. Aceasta este singura modalitate de a evita bulkiness inutil.

Cardiganul volumetric poate fi combinat cu un top bland, care va oferi o opțiune foarte bună. Aceste lucruri vor contribui la evidențierea fragilității naturii feminine.

Merită remarcat faptul că topul de mătase frumos armonizează bine cu alte haine. Nu neapărat bazat pe clasici. Astăzi, multe doamne tinere combină topul cu jachetele din piele. Textura pielii și a mătăsii este foarte diferită, ceea ce contribuie la crearea unui efect incredibil.

Astăzi, un număr imens de designeri oferă să poarte o cămașă de mătase peste vârf. Completul perfect ar fi pantalonii sau o fusta.Dar amintiți-vă că puteți umple doar cămașa în față, iar în spatele ei ar trebui eliberată. Pompele și ambreiajul luminos vor completa aspectul armonios.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze