Tricouri sport

Tricouri sport

Imbracamintea a suferit mari schimbări în ultimii o sută de ani. Tricourile sportive sunt acum mai deschise decât tricourile și lenjeria de corp pe care o purtau o dată atleții. O varietate de tricouri lovește imaginația, așa că ar trebui să le înțelegeți bine. Un set modern de haine pentru sport este de neconceput fără o cămașă.

specie

Numirea tricourilor sport afectează lungimea, designul și tăierea și alegerea materialului. De exemplu, hainele de rulare sunt diferite de formele de yoga. Pentru aproape orice sport, un tricou devine o parte indispensabilă a setului. Tricoul sport poate fi combinat cu un sutien special sau îl puteți înlocui. Lenjeria obișnuită în timpul activităților active împiedică mișcarea, se întinde și își pierde forma datorită umidității, astfel încât să nu puteți face fără rufe speciale. Cel mai adesea alocă tricouri pentru clase în sala de sport, alergând, dansând și instruind.

Pentru fitness

Pentru fitness, tricourile sunt ideale, aproape de stilul tricourilor clasice. Acestea ar trebui să absoarbă transpirația, să nu împiedice mișcările, dacă este necesar, să susțină pieptul (depinde de dimensiune).

Pentru dans

La clasele de dans poarte tricouri diferite: de la ultrascurt la lung. Ele pot fi de orice culoare și design. Principalul lucru a fost să se miște confortabil, iar stilul a subliniat favorabil sau a ascuns ușor corpul.

Pentru tipurile de dans dinamice, sunt alese modele scurte și strânse cu suport pentru a deschide presa și a arăta mușchii să se joace. Miscările ușoare și netede vă permit să purtați orice tricou.

Pentru instruire

Pentru antrenamente active (cu salturi, de exemplu), este recomandat să alegeți lenjeria de corp care sta confortabil și nu restrânge mișcările.

Uită-te la modelele cu cupe cusute, cu o armă profundă și curele largi. Confortul este o calitate importantă!

Ce să purtați

Ce combinați și combinați tricourile sport? Seturi pentru activități sportive, puteți crea o mulțime, multe dintre ele vor fi cu un tricou, de sus sau de o haină peste o vestă. Opțiunile cele mai îndrăznețe și originale au bătut cămașa ca o parte activă a dulapului.

pantaloni scurți

Pantalonii scurți și un capac de rezervă sunt o combinație excelentă. Ideal pentru fitness și antrenament. Pantaloni scurți prelungesc vizual picioarele, tricourile subliniază bustul, umărul și spatele.

jambiere

Colanți sau jambiere cu tricou este o tendință fierbinte, care este utilizată în mod activ pentru orice tip de antrenament. Contrastul în setul de culori va arăta calm și versatil, cămașa poate fi liberă sau subțire, lungă sau scurtă. Dacă selectați un set cu culori active repetitive, acesta va evidenția proporțiile, astfel încât va fi benefic să arătați talia exactă și umerii și picioarele frumoase. Veți găsi cu siguranță în centrul atenției!

adidași

Adidașii sunt principalele pantofi sport. Ele ajută la "terminarea" imaginii corecte și armonioase. Orice tricou ar fi potrivit numai cu adidașii. Mike este un fel de coquetry, un memento de feminitate, adidași echilibrând și armonizând stilul.

Cu adidași pentru a obține mai aerisit și stil urban. Adidașii fac kitul cu adevărat sportiv.

Specii populare

Stiluri sportive Tricouri foarte mult. Aproape orice hobby activ are propriile cerințe pentru lenjerie și îmbrăcăminte. Cu moda pentru un anumit sport, atributele sale și îmbrăcămintea devin relevante, ajungând la nivelul de luciu, catwalks și "haute couture". Dar puteți găsi astfel de modele de tricouri sportive, care se schimbă ușor, rămânând totodată la fel de populare și iubite.

lung

Tricourile sportive alungite arată în mod eficient ca două piese cu tricou. Această opțiune multi-strat este de a alege pentru a ascunde burta. Acesta este adesea ales de către iubitorii de incepatori de formare și de fitness.Pentru auto-studiu pe stradă este o opțiune foarte corectă și practică. Bună pentru yoga și unele dansuri.

scurt

Cămășile crăpate dau o imagine picantă imaginii ca partea principală. Complet cu cămașă de sus sau lung poate înlocui lenjeria sport. Modelele scurte se potrivesc, sunt strânse și se păstrează mai bine.

plămâni

Tricourile ușor și aproape fără greutate sunt modele de țesături naturale sau special concepute, care permit pielea să respire. Ei nu au mâneci, gâtul poate fi de diferite adâncimi. Acest tricou ajută la crearea efectelor vizuale corecte: luptătorii "trag" o frumoasă spate și umeri, subliniază pieptul.

Lungimea ajută la învelirea bustului, panourile laterale într-o culoare contrastantă subțire.

Se potrivește perfect

Modelele montate și fixate perfect evidențiază meritele unei figuri subțiri.

Ei vor face curbe expresive ale pieptului și taliei. Datorită unei potriviri dense și confortabile, ele pot purta cu ușurință funcționalitatea lenjeriei sport. Ele sunt adesea armate cu inserții de țesături elastice pentru a crea un efect de reținere a pieptului.

impermeabil

Tricourile sport impermeabile moderne sunt necesare pentru sportul activ. Retenția remanentă a umezelii îi păstrează aproape uscate, creând condiții confortabile pentru organism. Pentru a obține acest efect se obține atunci când fibrele higroscopice sunt țesute în zonele problematice ale axilor, spatelui și gâtului. În unele tricouri, inserțiile de plasă se descurcă cu acest rol.

Caracteristici plăcute

Tricoul sport a devenit atât de variat și relevant datorită calităților "inteligente" și stilului potrivit. Multe branduri consideră că este un ton bun pentru a produce modele cu dublă utilizare.

Cu un efect de sprijin

Tricourile sport sunt relevante pentru că oferă o sarcină corectă pentru mușchii umărului, ajută la menținerea posturii. Fetele cu dimensiuni modeste pot purta acest model fără sutien.

Cu sutien intern

Aceste tricouri sunt alese de fete cu forme magnifice. Mike ar trebui să stea pe corp și să fie fixat pentru a ține pieptul. Cupele pentru astfel de modele sunt imperceptibile în aspect, deci sunt foarte estetice și confortabile.

Cu arme profunde

Mănuși fără tricouri rămân la vârful popularității: sunt sexy, expun corpul, trebuie să se conformeze. În ele, evaporarea transpirației poate apărea foarte intens, astfel încât acestea sunt fabricate din materiale inteligente care asigură umiditate și igienă. Modelele fără sudură reprezintă o bucurie deosebită, deoarece sunt plăcute organismului și materiale confortabile, moderne, fac ca cusăturile să fie invizibile.

Brațul este o parte provocatoare a cămășii, dacă nu este strâns, apoi alegeți un sutien sport.

Cu gluga

Cu moda pentru antrenamente stradale au apărut astfel de modele originale și de huligan. Ele sunt destinate activităților în aer liber, dar sunt atât de îndrăznețe și frumoase încât doresc să fie purtate în hol. Hota ajută la concentrarea, împrejmuirea de tot, și se poate transforma într-un suport de dans.

Cu mânecă lungă

Modele puțin conservatoare de tricouri sportive nu sunt la fel de comune. Aceasta este o opțiune bună pentru dansul în cameră, yoga, activități în aer liber.

Cum de a alege un tricou de sport?

Acordați atenție scopului modelului de pe pachet: sportul activ necesită îndepărtarea umezelii îmbunătățită și susținerea bustului. Rolul este jucat de locul de antrenament (sală de gimnastică, stradă), sezon.

Mărimea și circumferința pieptului sunt importante: modelele cu o bună fixare și curelele laterale confortabile sunt necesare pentru un piept magnific. Dacă nu există cupe în interior, atunci veți avea nevoie de un sutien sport. Pentru fetele cu forme miniaturale (cu sanii de până la a doua dimensiune), toate opțiunile sunt posibile.

Atunci când alegeți o culoare, amintiți-vă că gri, albastru închis și negru sunt universale și merg pentru toată lumea. Nuantele neonului luminos sunt, de asemenea, practice, fac imaginea veselă, alte culori ar trebui să fie selectate în funcție de tipul de culoare. Câte tricouri ar trebui să fie? Întrebarea este individuală, deși este dificil de limitat.Este mai bine ca garderoba să aibă o pereche scurtă și o pereche de cămăși lungi. Acesta este setul minim, în timp ce continuați să jucați sport, puteți găsi cu ușurință numărul optim de tricouri pentru toate ocaziile.

Acum există multe opțiuni pentru tricouri sportive, astfel încât găsirea unei versiuni confortabile va fi ușoară. Concentrați-vă pe recomandările producătorului și pe propriile dvs. sentimente. Imaginea ta ar trebui să te placă. Purtați tricouri, mutați-vă și îmbunătățiți-vă!

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze