Cele mai elegante tricouri pentru fete și femei

Cele mai elegante tricouri pentru fete și femei

Tricourile sunt unul dintre cele mai versatile articole de garderoba, deoarece pot fi purtate cu orice si in acelasi timp un model selectat corespunzator poate fi potrivit pentru orice ocazie. Prin urmare, acest articol de îmbrăcăminte este atât de iubit de aproape toată lumea.

Cum de a alege un tip de cămașă?

Aceasta este o întrebare foarte importantă, deoarece un model de tricou selectat în mod corespunzător nu numai că va ascunde zonele problematice ale corpului, dar va sublinia și cele mai benefice.

Este demn de remarcat faptul că uneori este dificil pentru femei să aleagă un model particular de tricou. Pentru a nu vă confrunta cu dificultăți, este necesar să acordați atenție tipului figurinei.

Dacă sexul corect are o formă de clepsidră, atunci nu are absolut nimic de îngrijorat, deoarece orice model de tricou îi va potrivi. Desigur, opțiunea cea mai câștigătoare ar fi tricourile de țesături moi, care pun accentul pe forma ideală a proprietarului.

Dacă o femeie are o figură aproape de masculul construit (cum ar fi un "triunghi inversat"), atunci ea ar trebui să reducă vizual lățimea umerilor ei. În nici un caz nu se pot alege modele cu manșoane volumetrice, în acest caz ar trebui să fie obișnuite. Pentru a trage în mod iluzoriu o siluetă, puteți alege o imprimare verticală. Tricourile cu gulere și basci vor arăta destul de bine. Țesătura este, de preferință, moale. Proprietarul unei astfel de figuri ar trebui să acorde atenție modelelor feminine, pentru a ascunde rugozitatea inutilă și lățimea umărului.

Dacă o femeie dintr-o figură are șolduri, atunci tipul ei este numit "Pear", iar o tăietură liberă este ideală pentru ea. Fluturi, bibelouri, decupaje, o combinație de diferite culori și printuri, mâneci voluminoase - toate acestea trebuie folosite astfel încât atenția celor care privesc să nu se concentreze pe fund.

Proprietarii de tipul de cifră numit "Apple" au o problemă tummy. Pentru ei, cea mai bună opțiune ar fi tricourile cu tăiere liberă, precum și modelele alungite, decorate cu diverse elemente pe piept și umerii, cu decolteu adânc și printuri verticale.

Tipul de figura "dreptunghiular" sugerează că proprietarul său ar trebui să evidențieze talia, iar acest lucru se poate face cu ajutorul curelelor și bascilor, precum și a culorilor contrastante care evidențiază această parte a corpului. Elementele de decorare pe umeri vor arăta foarte avantajoase.

Atunci când alegeți un tricou, nu trebuie să uitați niciodată că trebuie să vă concentrați și asupra caracteristicilor pieptului. Femeile cu sani mari, bineînțeles, se potrivesc cu cămășile tricotate cu un gât adânc, iar femeile cu puțină valoare merită alese modele cu dantelă, draperii, care accentuează talia.

Modele de moda din acest sezon

În sezonul curent, tricourile simple cu sau fără imprimare sunt deosebit de relevante.

Ce este prezentat pe cele mai populare printuri?

 • Ornamente florale, panglici suplimentare de decor, margele, pietre, etc;
 • Inscripțiile făcute de scenariul retro, caracteristic pentru anii 60-70. gg.;
 • Obiecte și oameni celebri din epoci anterioare (și de cele mai multe ori în anii 60-70 ai secolului al XX-lea);
 • Caractere din diverse desene animate, inclusiv anime;
 • Celebrități moderne;
 • Logouri de companii bine-cunoscute;
 • Simboluri ale diferitelor țări (steaguri, embleme etc.);
 • Imagini gotice;
 • Animale, inclusiv imaginea lor 3D;
 • Fete frumoase.

Deci, după cum puteți vedea, amprentele sunt notabile pentru diversitatea lor, deci este foarte ușor să alegeți un tricou la modă

Tricouri cu broderie în stilul "etno" sau cu modele florale, precum și decorate cu dantele țesute, accesorii din plastic și metal, au devenit deosebit de populare.Tema mării a revenit la modă, care se caracterizează printr-o combinație de alb, albastru și roșu, utilizarea imaginilor de ancore, pescăruși etc.

Pentru un aspect elegant, puteți alege, de asemenea, tricouri pierdute cu o tăietură asimetrică, caracterizate prin modele speciale ale gulerului și ale fundului.

Cum să decorezi elegant un tricou cu broșe?

Broșurile de astăzi nu sunt mai puțin populare și accesorii la modă, decât tricourile. Și lucrurile minunate sunt că ele pot fi ușor combinate între ele.

Desigur, brosa este mai potrivită pentru modelele de afaceri și de seară ale tricourilor, în timp ce la sport nu va arăta destul de potrivit.

Există câteva reguli care trebuie luate în considerare atunci când combinați aceste două elemente la modă.

 1. Broșa trebuie să fie în acord cu forma și stilul pantofului sau geantă de mână.
 2. Broșa este cel mai bine atașat în zona pe care doresc cel mai mult să o evidențieze. De exemplu, dacă îl fixați pe umăr, puteți concentra atenția celorlalți asupra formei pieptului.
 3. Broșa nu trebuie să aibă aceeași culoare ca materialul de îmbrăcăminte, altfel se va uni cu ea.
 4. Combinația de broșă + tricou nu necesită adăugarea de bijuterii pentru gât, deoarece acest lucru va face ca imaginea să fie vulgară.

Imagini spectaculoase

Cea mai spectaculoasă și în acest mod clasic este combinația unui tricou cu blugi, și blugi zdrențuitori care sunt populare.

Jachetele clasice drepte se potrivesc aproape orice tricou. Dacă doriți să adăugați un efect de rebeliune, emancipare la imaginea dvs., atunci puteți combina blugi ripți și un tricou simplu sau dungat, un tricou cu o imprimare plictisitoare, la modă, cu o tăietură potrivită.

Blugi prietenilor vor arata perfect cu un tricou monocromatic, cel mai adesea culorile de baza - negru sau alb.

Tricourile sunt o bucată de îmbrăcăminte versatilă, care vă permite să experimentați imaginea în fiecare zi.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze