Tricouri galbene

Tricouri galbene

Vara este timpul zilelor fierbinți și, prin urmare, este necesar să aveți în dulap piese de îmbrăcăminte strălucitoare și în același timp elegante. Cel mai adesea asemenea articole sunt tricouri și fuste sau pantaloni scurți.

Cum de a face acest lucru, pentru a putea purta lucruri simple și familiare, rămânând elegant și la modă? Foarte simplu - foloseste doar culoarea potrivita! Și ce culoare va fi cea mai la modă vară din 2016? Categoric - galben!

Nu este de mirare că această culoare însorită se numește "culoarea liderului". Este luminoasă și caldă. Cu ajutorul unui tricou galben, puteți reîmprospăta cu ușurință dulapul, precum și aspectul în general. Culoarea galbenă în forma ei pură a devenit populară în lumea modei nu cu mult timp în urmă, deoarece designerii nu au mai văzut nimic special în ea înainte. Poate totul într-o viziune asupra lumii în schimbare.

Deci, la fiecare zece ani, rochiile femeilor devin din ce în ce mai clare, iar viziunile asupra modului de viață devin tot mai eliberate. Nimeni nu vrea să arate standard, ci dimpotrivă, toată lumea vrea să fie la modă și modernă. Deci, culoarea galbenă a ocupat o poziție înaltă în industria modei în această vară.

Ce înseamnă culoarea galbenă

Întotdeauna și peste tot, culoarea galbenă a cauzat asociații cu soarele și cu faptul că dă viață tuturor lucrurilor vii. De aceea are o energie atât de pozitivă și de viață afirmantă.

Această culoare însorită pare a fi un simbol al bunei dispoziții, datorită căreia este perfect pentru a avea femei în sexul frumos.

Culoarea galbenă poate provoca, de asemenea, asocieri cu aur, astfel încât textilele acestui ton arata luminoase și încrezătoare, chiar și fără decoruri suplimentare.

În plus, pentru mulți este asociat cu o viață nouă. Chiar și în anatomia feminină, există conceptul de "corp galben", care este, de asemenea, asociat cu apariția unei noi vieți. Deci, culoarea galbenă oferă adesea indicii despre o viață continuă și de durată și o viață nouă. Și asta e frumos.

Cine poartă tricouri galbene fără un model

Tricourile galbene sunt în trend? În plus față de studioul de designeri de modă, spectacole de modă și prezentări, care sunt triple de agenții de model, cunoscători de noutăți la modă văd întotdeauna idolii lor - vedetele de cinema și vedetele cinematografice cu ochii pe ele. Deja de mai multe ori în istoria modei mondiale, au apărut direcții întregi datorită apariției unor stele celebre, sub o formă sau alta, de îmbrăcăminte, care a fost considerată anterior inacceptabilă pentru Boemia. Cine dintre ei se aprinde astăzi în tricouri simple galbene?

Se pare că există un număr mare de astfel de reprezentanți, printre care Cameron Diaz și Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker și Kim Kardashian, Rita Ora și Fergie și mulți alții. Stelele lumii, în calitate de agenți de trend, poartă deja în mod activ tricouri galbene, bucurându-se de strălucirea lor. Deci, aceste produse sunt cu siguranță în tendință în această vară.

Modele de moda:

Nu trebuie să exagerezi și să crezi că un tricou este o îmbrăcăminte exterioară exclusiv clasică. Firește, pe de o parte este așa, dar pe de altă parte - pot exista mai multe opțiuni pentru execuția sa. Cele trei modele cele mai la modă din acest sezon sunt polo, cu mâneci lungi și scurte.

polo

Această opțiune este cea mai apropiată de sport. Prin urmare, este mai bine să o combinați cu diferite modele de fuste sau pantaloni sport. Atât opțiunile de fundal, cât și cele de culoare închisă, vor părea destul de originale Culoarea galbenă în această privință este foarte democratică și universală. Dar aici, designerii recomandă încă să observe monotonia, să aibă un aspect foarte elegant și atractiv.

Cu mânecă lungă

Acest model va arăta excelent cu blugi sau pantaloni arșiți. O astfel de variantă a produsului va crea așa-numitul "efect de zbor", care va oferi o mai bună netezire mișcărilor și mersului femeii.O pungă neagră cu o curea largă pe umăr și pantofii negri va arăta, de asemenea, bună în această imagine.

Cu mâneci scurte

Tricoul cu mâneci scurte este capabil să creeze cea mai strictă imagine. Un manșon blând, o fustă îngustată până jos, o mână mică, pantofii cu toc înalt sunt un set excelent, atât pentru a apărea în birou, cât și pentru un eveniment social serios. În astfel de cazuri, această imagine va arăta elegantă, la modă, modernă și foarte proaspătă.

Ce culori combină galbenul?

Există o gamă clasică de combinații de culori. O caracteristică distinctivă a culorii galbene este faptul că aceasta servește ca o completare excelentă atât pentru culorile luminoase, cât și pentru culorile întunecate. Combinația galben-negru este adesea găsită chiar și în natură. Pe de altă parte, galbenul se armonizează perfect cu albul, deși imaginea de aici va fi mai blândă și nu mai strălucitoare ca în cazul tonului negru.

Albastrul este o culoare clasică de combinat cu galben. Această compoziție arată foarte elegantă și strălucitoare. De exemplu, un tricou galben și pantaloni albastre fac mereu o impresie plăcută cu privire la purtătorul unui astfel de arc.

Roșul poate fi, de asemenea, găsit ca supliment, dar nu se poate spune că această soluție are succes. Două culori de foc vor concura în campionat și acest lucru va duce la fuziunea a două culori strălucitoare.

Gri și maro poate fi o alegere bună ca un accesoriu elegant pentru un tricou galben. Dar cu aceste culori nu poți să exagerați. Spre deosebire de tonul negru bogat, care accentuează perfect luminozitatea și veselia galbenului, aceste două culori îl pot umbri.

Culoarea bejului, cremei și fildeșului arată, de asemenea, foarte originală și calmă și, de asemenea, oferă imaginea unor note luminoase, pe lângă faptul că arată foarte impresionant.

Ce să purtați

Există un număr mare de opțiuni. Un tricou galben, în funcție de modificările sale, poate fi folosit atât ca parte a unei imagini de plajă, cât și ca parte a unui costum de afaceri strict sau a unei imagini create pentru vizitarea unor evenimente sociale.

Pantaloni scurți de orice lungime, de la plajă sfidător de scurtă până la blugi clasici, vor arăta grozav și incredibil de strălucitori, cu un tricou galben. Restricțiile speciale în această privință sunt practic irelevante.

Aceeași libertate de acțiune este permisă și în alegerea încălțămintei. Slaturile, pantofii, valize, adidași, adidași, variante de vară ale cizmelor de dantelă vor completa perfect aspectul galben. Cu partea de sus există anumite opțiuni, deoarece tricoul galben în sine poate fi folosit ca partea de sus. Poate fi completat și cu o jachetă sau cu o jachetă scurtă, cu o tunică lungă, fără buton sau cu o jachetă. Există un loc unde imaginațiile umblă, dar cel mai important lucru nu este să uiți de accesorii.

Brățările întunecate, pantofii galbeni și o geantă de mână, potrivită în culoare, se vor potrivi foarte bine cu tricoul galben și fusta albastru închis. Un astfel de tricou luminos îndreaptă în mod miraculos postura și, de asemenea, conferă femeilor putere internă și energie. Ar trebui să ne amintim că această culoare va da întotdeauna o taxă suplimentară de veselie și va da o bună dispoziție.

În plus, găsirea unei combinații armonioase de modele și culori nu este deloc dificilă. Este dificil să găsești o a doua culoare atât de armonioasă încât să se potrivească atât de bine cu alte nuanțe de îmbrăcăminte. Cel mai important lucru în această problemă este să adere la armonie de culoare și apoi imaginea se va dovedi a fi perfectă.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze