Cele mai frumoase pulovere

Cele mai frumoase pulovere
Se zvonește că primul pulover din lume a apărut în Egipt în secolul al XIII-lea și la purtat exclusiv pe corpul gol ca un izolator suplimentar împotriva vântului. Cele mai frumoase pulovere din lume! Ce sunt ei acum și cum diferă de cei care au fost odată?

Pentru primele secole ale existenței sale, stilul primului pulover a suferit numeroase transformări, transformându-se dintr-o haină ușoară în îmbrăcăminte exterioară. Stiluri multiple modificate pentru totdeauna a intrat în uitare, dar unele sunt populare chiar și acum, modernizate și sunt considerate foarte frumoase.

tipuri

Manecile realizate manual sunt foarte apreciate. De ce? Da, pentru că sunt cu adevărat frumoase și cel mai important lucru este acela că permit femeilor la modă din întreaga lume să-și demonstreze individualitatea și viziunea frumuseții, să aleagă acel stil și culoarea care doar îi plac și fără a exagera decora orice imagine.

tricotat

Astfel de pulovere sunt puțin probabil să scape vreodată de modă și numai stilurile vor fi măsurate în popularitate. Acest sezon sunt cele mai populare pulovere tricotate cu mâneci lungi. Stilul care a fost apreciat de doamnele lumii întregi este un cardigan Lalo, tricotat de un vâscos mare.

Pulovere gratuite cu o imprimare animală originală, sub formă de cerb și fulgi de zăpadă, la vârful popularității. Bluzele cu desene tridimensionale arată foarte neobișnuit, mai ales dacă acest desen este realizat manual.

cald

Acestea sunt puloverele mega-populare cu fleece. Stilurile pierdute, cu un pui lung, arata ca au fost cumparate pentru crestere, dar aceasta este principala lor atractie. Este interesant faptul că mânecile unor astfel de jachete pot ajunge la oasele degetelor sau chiar mai mult, dar această alungire dă fetelor un aspect seducător. Lumina neglijenta este acum la moda, asa ca daca haina arata intinsa, esti in tendinta.

ajurat

Cea mai bună opțiune pentru primăvara și toamna acestui sezon. Aceste pulovere sunt tricotate din fire ușoare și decorate cu diverse modele. Imprimeurile geometrice și florale sunt la modă acum. Aceste pulovere sunt purtate, de obicei, peste buzunare de culoare identică. Dacă purtați o haină de culoare roșie, cu o culoare de contrast mai sub un sacou de dantelă, veți obține un efect foarte interesant.

Buton-jos

Astfel de bluze sunt de obicei utilizate ca elastice de lumină și purtate peste alte elemente ale dulapului. Ele pot fi tricotate sau tricotate. Există modele cu ambele capace și fără. Gâtul poate fi diferit - de la semicircular la forma V. Anterior, modele de astfel de jachete cu pietre erau la modă, dar acum exemplare monocromatice și dungate sunt considerate a fi trendy.

Pe jugul rotund

Aceste pulovere se disting printr-un gât destul de neobișnuit care ascunde complet gâtul. Acum flirtul poate fi îmbinat cu modele în formă de frunze și forme geometrice. Acestea pot fi atât dense cât și luminoase și, în mod ideal, completează orice stil.

lungime

În urmă cu cinci ani, bluze scurte cu burtă mică erau considerate incredibil de frumoase. Astăzi, epoca lor a trecut și alungite stiluri fără forme de pulovere, care sunt adesea numite supradimensionate, sunt considerate la modă.

lung

Astfel de pulovere pot ajunge la jumătatea coapsei sau mai mult seamănă cu o tunică rochie. Modelul asimetric este, de asemenea, destul de popular acum, partea din față a acestuia fiind scurtă, iar partea din spate este lungă.

Culori moderne

Bluzele cu model de gradient sunt considerate cele mai frumoase în acest sezon. Aceasta se întâmplă atunci când o umbre se transformă ușor în altul, formând un efect de undă deosebit.Pulovere de nuanță pastel nu sunt mai puțin populare, precum și culori clasic alb, negru, gri. Nuanțele luminoase nu sunt mai puțin populare.

verde

Bălți de culoare verde, mlaștină, tei, smarald și nuanțe de jad sunt acum în cea mai mare tendință.

roșu

În moda sunt, de asemenea, nuanțe de visiniu, purpuriu, stacojiu, lingonberry, pepene verde, corali și cireșe.

galben

Culoarea muștarului la vârful popularității. Jachetele de nuante portocalii stralucitoare si galbene sunt considerate a fi nu mai putin populare.

Ce să purtați

De obicei, puloverele tricotate sunt purtate sub blugi și pantaloni subțiri, însă designerii de modă din acest sezon sfătuiesc să le combine cu alte elemente ale dulapului.

Cu fusta

Tricotate pulover perfect cu fusta, dar numai dacă este făcut din material dens și este suficient de lung, care este, nu mini. Dacă puloverul este întins, puteți ridica aceeași fustă midi sau chiar deasupra genunchiului. Se pare o fustă de mătase interesantă, în combinație cu o jachetă de piele sau o jachetă de buton. Dacă vă place să purtați un jumper, potriviți fusta lor la podea. O opțiune destul de îndrăzneață este o fustă asimetrică cu o jachetă supradimensionată.

Mănuși cu umeri deschise, de asemenea, vor fi o mare plus față de fustă la podea, chiar dacă este completat de un neckline. Fuste plisate amestec frumos cu pulovere dantelă. Adăugarea obligatorie la imaginea elegantă va fi saci voluminoase fără formă și cizme. O versiune mai verde - o fusta, un pulover tricotat, sandale cu tocuri, o geanta - o cutie.

Cu jambiere

Adăugarea perfectă la un pulover elegant, fără cusur, mai ales în cazul jambierelor din piele. Această combinație se potrivește de asemenea cu cizme elegante cu călcâi și cu o eșarfă tricotată. Botierele, în acest caz, pot fi scurte și alungite. Pentru o perioadă mai caldă, pantofii obișnuiți sunt potriviți.

Cum sa alegi

Jacheta poate fi nu doar un element elegant al dulapului, ci și un spotter al figurii. Deci, dacă proprietarul unei siluete dreptunghiulare alege un sacou bine fixat, ea subliniază doar absența unei talme, dar modelele asimetrice fără formă, cu un gât semicircular, vor arăta grozav.

Pentru proprietarii de o formă triunghiulară se potrivesc jachete cu mâneci - o bâtă. Extinde vizual umerii și fac silueta proporțională. Această cifră este subliniată în mod favorabil și se modelează cu maneci pe gât și în bluză.

Cu doamne largi, cu șolduri înguste mai bine să poarte jachete alungite drept tăiate, iar proprietarii de figura în formă de un măr - pulovere cu talie înaltă siluetă în formă de A. Fetele care au norocul să aibă o talie subțire, precum și umeri și șolduri de aceeași lățime se vor potrivi puloverelor de orice stil.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze