Pulover "bat"

Bluza pentru bluze

Deja ce sezon într-un pulover "bat" este în mare cerere în rândul fashionistas. Elementele voluminoase ale acestei tăieri rămân la vârf de popularitate, după cum reiese din show-urile de modă mondiale.

Stilul bat este o combinație de frumusețe și confort. Formele neobișnuite dau sofisticarea și eleganța imaginii. În acest costum, fiecare fată se va simți confortabilă și inimitabilă.

caracteristici

O bluză în stilul unei lilieci este o bluză sau o bluză cu mâneci tăiate. Particularitatea acestui stil este că astfel de modele sunt făcute fără cusături de umăr. Lăcașul și mânecile largi se îngustează până la perie, asemănătoare cu imaginea unui liliac. De fapt, de aceea jacheta cu mâneci din această tăietură este numită expresia "lilieci".

avantaje

Orice stil de produs "bat" nu menține mișcarea. În ea o femeie se simte liberă și confortabilă.

Lucrurile unei tăieturi similare sunt o opțiune excelentă pentru hainele pentru fete cu cifre "triunghi" sau "triunghi inversat". Sub manșon, puteți ascunde umerii largi sau, dimpotrivă, umerii largi și brațele subțiri sau pline. Reprezentanții sexului echitabil cu figura "dreptunghi" asemenea jachete ajută la ascunderea principalului lor dezavantaj - talia.

Stilul "bat" are, de asemenea, un punct negativ - acest tip de îmbrăcăminte reduce vizibil creșterea. Prin urmare, femeile cu o creștere scăzută ar trebui să fie atente la astfel de haine sau să învețe cum să le combine cu alte elemente ale dulapului lor.

model

Modelul "bat" ocupă un loc special în dulapul fiecărei femei care se străduiește să se bucure de confort și confort, păstrând totodată ritmul cu noutățile sezoniere la modă. În legătură cu interesul sporit și cererea mare pentru acest stil, designerii de modă inventează în mod constant noi modele cu mâneci de bât. Există o clasificare în funcție de anumite caracteristici.

  • Lungimea sacoului (produsele pot fi de lungime medie, scurtate sub formă de tops, alungite, caracteristică stilului rochiei).
  • Lungimea maneca (maneca lunga, maneca cu trei sferturi si maneca scurta). În același timp, există mai multe opțiuni pentru finisarea mânecilor manșetei.
  • Sezonalitate (pentru fiecare sezon puteți găsi un model de țesături potrivite).
  • Grilaj (oval, rotund, în formă de V, triunghiulară, franc). Este de remarcat, de asemenea, că nota poate fi nu numai pe partea frontală a produsului, ci și din spate. Există modele cu o tăietură pe spate aproape până la talie.
  • Model de guler (guler-guler, guler stand-up, guler stand-up).

ajurata

În mod separat, trebuie remarcat frumusețea și povestea unui pulover deschis de o tăiere similară. Aceste haine arata usor si fara greutate, oferind o imagine de feminitate, farmec si luminozitate. Cel mai adesea, produsele deschise sunt croșetate, bumbac subțire sau lenjerie este folosit ca materiale.

Cu mâneci scurte

Puloverele de tip bat de dimensiuni mici, cu mânecă scurtă sau cu manșon de trei sferturi, sunt deosebit de populare. Un model cu o astfel de lungime a manecii atrage atenția asupra mâinilor și brațelor sofisticate ale femeilor. Este bine combinată cu brățări masive largi.

materiale

Bluzele cu mâneci scurte arata la fel de interesante în viața de zi cu zi și sunt potrivite pentru diverse sărbători. Ele sunt fabricate din materiale diferite, cele mai des utilizate sunt țesăturile subțiri, elastice și bine drapate.

În funcție de sezon, condițiile meteorologice și natura evenimentului, puteți alege modelul corespunzător. De exemplu, un pulover sau o bluză din sifon, dantelă, mătase, satin și alte materiale de aer vor fi potrivite pentru o sărbătoare sau un fel de sărbătoare.Modelele pentru fiecare zi sunt în principal fabricate din bumbac, velur, lână. Astăzi, datorită calităților sale, îmbrăcămintea tricotată este în mare cerere.

De asemenea, câștigând pulovere tricotate de popularitate în stilul "bâtului", în timp ce modelul poate fi atât mașină, cât și tricotată manual.

Cum sa poarte

Mergeți la o sărbătoare? Gândindu-te la rochia de la cursul de la institut? Ce să mergi la o întâlnire romantică? În esență, îmbrăcămintea în stil bat este aspectul ideal care ar fi potrivit pentru orice eveniment în orice moment al anului. Datorită varietății materialelor utilizate și a caracterului practic al stilului în astfel de haine, fiecare femeie se va simți confortabilă, liberă și încrezătoare. Este necesar să examinați cu atenție întregul echipament și să selectați corect elementele rămase ale imaginii.

Ce să purtați

Îmbrăcămintea "bat" este combinată cu multe elemente ale dulapului pentru femei. Puloverele scurte arata grozav intr-un ansamblu cu fuste de diferite lungimi si pantaloni de orice taietura. Sub puloverele alungite se potrivesc blugi, skinny, jambiere, fuste scurte sau pantaloni scurți. Puloverele lungi de bat sunt purtate ca un element independent de îmbrăcăminte - ca o mini-rochie. O bluză de tip sportiv este mai bine să se combine într-un set cu o fustă scurtă în pliantă.

Dacă vorbim de pantofi, modelele de pe platformă, cizme înalte și pantofi cu toc înalt se potrivesc sub hainele unei astfel de tăieturi.

Desigur, fiecare imagine trebuie să fie completată cu accesorii. Cu astfel de haine puteți combina brățări largi, ceasuri pe o curea groasă, inele de volum și cercei, margele și lanțuri lungi.

Imagini elegante

Pentru a arăta elegant, trebuie doar să asamblați în mod corespunzător toate elementele imaginii. Pentru stilul popular, jacheta scurtă cu mâneci largi și fusta lungă a podelei va fi o combinație excelentă. Pentru cei care iubesc imaginile din anii '90, un set de rochii mini bat și pantofi cu toc înalt sau cizme jack va fi perfect. Pentru o imagine tipică a anilor 80, o combinație de bluză sau o jachetă subțire de o astfel de tăiere, o fustă scurtă și cizme cu toc înalt vor fi tipice.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze