Pulovere pentru barbati 2019

Pulovere pentru barbati 2019

Fiind baza unor tipuri moderne de produse tricotate, jacheta rămâne un subiect de bază al îmbrăcămintei și acum. Puloverele de barbati din anul in curs se disting printr-o varietate de stiluri, culori si detalii moderne la moda. Combinația dintre aceste părți pe pulover formează un anumit tip de aceasta cu propriile caracteristici și nume.

Cum se numește

În interpretarea modernă, jacheta este un produs tricotat cu închidere frontală. Poate fi cu un guler sau fără. Alte modele populare care au apărut în timp.

pulover

Produsul fără fermoare cu guler înalt.

pulover

Tricotaje fără guler și încheieturi, cu gât în ​​formă de V.

cardigan

Knit fără guler pe butoane.

cardigan

Tricotaje purtate peste cap. Jacheta poate avea un neckline în formă de U sau un guler cu o cataramă.

bluză

Tricotaje cu închidere frontală. Diferă într-o mare varietate de modele. Poate avea un fermoar, hota, patch, buzunare.

Svitshot

Tricotaje fără catarame cu un colier în formă de U și o inserție în formă de V sub ea. O bluză poate avea buzunare, o glugă și amprente.

bombardier

O variantă de bluze cu guler stand-up și un fermoar sau închidere cu buton.

Crews

Aspect sportiv al unei jachete de pe încuietoare, cu un guler mic și cu manșete elastice.

Tipuri și stiluri

Într-o varietate de tipuri și modele de pulovere este ușor să se confunde, prin urmare, acestea sunt adesea clasificate în funcție de detaliu sau atribut caracteristic. De exemplu, alegerea se bazează pe opțiuni cu glugă sau guler, cu un anumit tip de fermoar sau fără el. Fiecare astfel de opțiune poate include mai multe tipuri de produse.

clasic

Un detaliu caracteristic al modelului clasic al sacoului este fermoarul de pe partea frontală a produsului. Jacheta poate completa colțul înalt sau scurt. Dar nu este o parte obligatorie.

Cu gluga

Capota este folosită în principal pe jachetă și pe jachetă. Dar există produse din lână cu o glugă. Ele pot fi până la jumătatea coapsei și mai mult. Modelele extinse adesea completează centura.

Cu gâtul

Bluzele cu gât sau cu guler înalt pot fi cu sau fără încuietori. Printre produsele din lână se numără puloverele cu fermoare de-a lungul întregii lungimi a produsului, un pulover și un jumper. Printre produsele din bumbac, un guler înalt poate fi o bluză și un cangur. Tricourile și cămășile din noul sezon au fost presărate de broșe. Acest produs este realizat din tricotaje subțiri fără catarame cu un guler înalt în unul sau două straturi.

Pe fulgere

Printre bluza tip sport, puloverul, jacheta bombardieră și cămașa olimpică au toată lungimea produsului. Produsele din lână cu fermoar sunt un tip clasic de jachetă. Dacă fermoarul este prezent numai pe guler, atunci numele mai corect al acestui tip de jachetă este jumperul.

Buton-jos

Butoanele sunt folosite în primul rând pe produsele din lână. Poate că au un guler sau o glugă. Aceste piese lipsesc pe cardigan. Există pulovere tricotate pe butoanele tipului de sport. Ele sunt completate de o centură la talie.

sportiv

Puloverele sport includ cele mai multe pulovere tricotate din bumbac sau sintetice. Printre acestea se numără bluze, bluze și bluze.

tricotat

Tricotajele sunt tricotaje pe bază de bumbac sau lână. Puloverele de bumbac sunt o jachetă, o bluză și o jachetă bombardieră. Produsele din lână tricotate includ un jumper, pulover, pulover, cardigan și un tip clasic de jachetă.

fără mâneci

Hoodies, hoodies și veste sunt populare printre jachete fără mâneci. Vesta are o tăietură în formă de V, poate fi nasturată sau nu are cleme. Bluza are, de asemenea, mai multe opțiuni pentru tăiere. Cele mai populare - cu o glugă și un fermoar.Aceeași opțiune fără fulgere - Hoody.

Merită evidențiat câteva modele interesante de pulovere, care sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă. Fiecare dintre ele are detalii distinctive deosebite, care nu le permit să fie confundate cu orice alt pulover.

Biker jacheta

Jacheta din piele este numită jachetă de piele cu un fermoar în diagonală. A apărut în anii '50 ai secolului trecut și este relevant acum. Acest fulger poate fi găsit pe pulovere. Ele sunt mai mult ca jerseuri, dar fermoar vă permite să le numiți modele similare jachete populare.

cangur

Kangaroo - tricotaje cu un buzunar mare de patch-uri pe partea din față a produsului cu două găuri pentru mâini. Cutia de buzunar poate fi terminată sau în formă de două buzunare orizontale. Pe partea de sus a produsului poate fi o glugă, guler, cleme.

manta

Mantaua este îmbrăcămintea extinsă cu o glugă din țesături naturale de tăiere liberă. Există mai multe tipuri de mantale: regale, monahale, judiciare și academice. Acest tip de îmbrăcăminte sa mutat în viața de zi cu zi. Acum poți întâlni mantaua, jacheta și mantaua.

Pantaloni scurți - manta, cu fermoar sau nasturi, pentru stilul sportiv de îmbrăcăminte. În mod tradițional, au o glugă și o tăietură liberă.

Femeie americană

Un american este numit jacheta bombardor, culoarea mânecilor fiind diferită de culoarea principală a sacoului. Butoanele americane servesc ca un element de fixare cu butoane metalice. O altă caracteristică distinctivă este prezența buzunarelor interne.

polo

Polo este un produs cu o cataramă mică în partea superioară, mâneci scurte și un guler stand-up. Această jachetă este realizată din tricotaje subțiri. Poate avea buzunare mici pe piept.

pulovăr

Hoodie este un tricot de bumbac cu o glugă fără cleme. Este purtat peste cap și nu are buzunare și patch-uri.

Tendințe de modă

Tendințele din 2017 dictează câteva soluții actuale pentru hainele bărbaților, în special pentru pulovere. Acestea sunt stratificate, pulovere cu un gat, dimensiuni supradimensionate, stilul de 40 de ani. În mod tradițional, designerii acordă atenție lungimii, culorilor, modelelor și materialelor.

lungime

Cu o lungime standard, orice jachetă coboară chiar sub centura de pe pantaloni. Dar există opțiuni mai lungi. Ele sunt în mare parte inerente produselor din lână. Pentru jachetele sportive cu o mișcare de lungime mare, prin urmare, există numai modele alungite.

alungit

Versiunile îndelungate de bluze, pulovere, cardigane și alte tipuri de pulovere acoperă zona feselor. Această lungime este tipică pentru mantaua de zi cu zi.

lung

Modelele lungi ajung la mijlocul coapsei. Printre acestea sunt pulovere și cardigan cu o centură și fără. Puloverele lungi au adesea o buzunar și o buzunar. Cardiganii sunt înțepați și pot avea un guler de șal.

Lungimea genunchiului

Lungimea produselor din lână, în special cardigan și pulovere cu glugă, poate ajunge la mijlocul genunchiului. Astfel de modele sunt din ce în ce mai frecvente datorită tendințelor modei și avantajelor inerente ale acestui model.

Soluții colorante

Actualmente în noul sezon vor fi bomboane, lumini și culori pastelate. În colecții există culori negre, maro, alb, gri, albastru, cafea și roz. Orice model al sacoului poate fi găsit în culoarea camuflajului.

negru

Negru în noul sezon domină imaginea. Suportul negru poate fi combinat cu fundul negru, pantofii și accesoriile de aceeași culoare. Puloverul negru poate fi combinat cu o cămașă pentru a se potrivi. Dar o cămașă albă într-un stil de afaceri nu se estompează în fundal. Contrastele de inserții albe sunt permise în stil casual și sportiv.

alb

Culoarea albă este completată de contrastul negru. Este adiacent liniilor geometrice: dungi, asimetrie. Jumperii albi împodobesc ornamente strălucitoare. Inscripțiile și logo-urile mari sunt aplicate pe jachetele sportive.

gri

Modelele în gri sunt monotone sau combină gri cu nuanțe întunecate de albastru, verde și roșu. Culorile gri închis și negru pot fi prezente.Culorile reale nu fac excepție: indigo și turcoaz. Ele formează un tandem cu o nuanță întunecată de gri.

roșu

Pentru îmbrăcămintea bărbaților în noul sezon se folosesc în principal nuanțe de roșu. Acestea sunt completate de albastru închis, negru sau gri. Se folosesc de obicei piese mici în culori luminoase, cum ar fi portocaliu.

camuflaj

Camouflage pulovere sunt realizate din tesatura de bumbac tricot gros. În mare parte, aceste bluze și bluze cu o glugă. Mai puțin frecvente sunt puloverele și puloverele, cu buzunare în formă de U și V, respectiv. Puloverele de camuflaj pot fi decorate cu inscripții luminoase și au mâneci simple în culori neutre.

roz

Culoarea roz deschis a intrat în stilul bărbaților. Este folosit în principal în modele monocrome de jumpere și bluze. În modelele sportive, acesta este completat de logo-uri și inscripții albe.

Print și desene

În noul sezon mozaic mozaic, celulă, benzi câștigă popularitate. Imprimările geometrice, animale, plante și abstracte sunt utilizate în mod activ. Banda și celula pot fi mici și mari, colorate și alb-negru, pot combina atât culori neutre cât și luminoase.

Cu cerb

Deer este una dintre cele mai populare printuri de animale. Se mai numeste printul de iarna. Decorează pulovere de lână cu diferite modele, adesea fulgi de zăpadă. Tablourile de iarna nu ies din moda. Ele sunt relevante în sezonul următor.

dungi

Lucrurile în dungi din noul sezon sunt prezente în aproape toate colecțiile de designeri de modă. Bright și neutru, sunt pline de diferite tipuri de jachete. Banda poate fi aleasă orizontală sau verticală. Lănțișoare largi seamănă cu blocuri de culoare. Ele pot fi amplasate numai pe o mică parte a produsului, creând o linie verticală sau orizontală.

Cu blană

O altă tendință în noul sezon va fi puloverul cu blană. Mai multe opțiuni pentru astfel de jachete sunt relevante:

 1. Cu guler și manșete pentru blană;
 2. Cu blană sub formă de aplicații;
 3. Bluze, împodobite cu blană pe toate suprafețele interioare;
 4. Bluze în care blana este combinată cu diferite materiale sau piele.

Puloverul din bumbac împodobit cu blană înlocuiește cu ușurință puloverul de lână. Astfel de produse sunt universale și sunt potrivite pentru stradă, spații sau interioare auto.

materiale

Principalele materiale pentru diferite tipuri de jachete sunt:

 1. bumbac,
 2. Lână de oaie,
 3. cașmir,
 4. alpaca,
 5. mohair,
 6. Merino lână,
 7. Poliester.

Cele mai populare sunt produsele din diferite tipuri de lână. În plus, colecțiile de noi sezoane dictează moda pentru fleece, blugi și catifea.

lână

Fleece este un material sintetic cald din poliester, care are mai mult de trei decenii. Puloverele din fleece au o serie de calități pozitive:

 1. lumină,
 2. elastică,
 3. Respiră bine
 4. Uscați rapid
 5. Nu este nevoie de îngrijire,
 6. Păstrați izolația termică chiar și în stare umedă,
 7. hipoalergenic,
 8. Aveți o rezistență medie la uzură,

Calitățile negative ale produselor sunt:

 1. Inflamabilitate la lumină
 2. electrizant,
 3. Poluarea rapidă.

dril

Tipurile de produse denim pentru bărbați sunt cămăși și jachete. Ele diferă în calitate, care depinde de tipul de denim. Există mai multe dintre ele:

dril

Denimul cel mai de înaltă calitate și mai scump, care are o latură albă.

gin

Această țesătură este pictată uniform pe ambele părți și este utilizată pentru produse ieftine.

întindere

Denim cu elastan, care este folosit pentru modelele bine montate.

CHAMBRAY

Jachetă ușoară pentru uzură de vară, inclusiv cămăși pentru bărbați.

Broasca creionului

Denim dens și gravat.

Eikrem

Denim fără vopsire.

catifea

Velvet - material cu un pui de somn scurt pe partea frontală a produsului. Este folosit în principal pentru modele de jachete de sport. Poate conține atât mătase naturală, cât și fibre chimice. Materialul de mătase este nobil și are următoarele proprietăți:

 1. Rezistent la uzura,
 2. moale,
 3. Nu colectează praful
 4. Nu este electrificat,
 5. Nu se deformează și nu se micsorează în timpul spălării,
 6. Păstrează bine căldura
 7. respirabil,
 8. Nu te distruge
 9. Are o strălucire frumoasă.

Prezentare generală a produselor noi

Barbatii poarta jachete sport pentru uzul zilnic. Printre cele mai căutate mărci care fac bunuri sportive de calitate sunt Nike, Adidas și Reebok.

Nike

În sortimentul Nike puteți găsi hanorace, bluze și bluze. În plus, marca face modele de zi cu zi de cardigane, pulovere și pulovere. Modelele sport pot avea mâneci lungi sau scurte. Sunt hanorace fără mâneci.

În colecția de modele în culori neutre (negru, gri și alb), de asemenea, diferite nuanțe de nuanțe albastre, întunecate de verde, vernisaj și relevante în culorile noi de culoare roșie. Produsele sunt decorate cu sigla și marca, adesea reflectorizante.

Pentru fabricarea produselor Nike se folosesc materiale din bumbac, poliester și amestecuri ale acestora. Cu cât este mai cald elementul, cu atât este mai mare procentajul de bumbac din compoziția sa. Produsele ușoare cu ventilație bună sunt fabricate din poliester cu adăugarea perforațiilor laser.

Pentru a crea confort, pulovere de diferite tipuri pot avea:

 1. Mansete și tifon pentru o mai bună potrivire;
 2. Găuri în manșete pentru degetele mari, astfel încât manșoanele să nu fie deplasate;
 3. Buzunar pentru cangur;
 4. Mâneci Raglan pentru a asigura ușurința de mișcare;
 5. Hota cu căptușeală și șnurul pentru a proteja împotriva frigului;

Modelele pentru vreme rece păstrează cald bine. Pentru fabricarea lor se utilizează adesea o cârpă cu o grămadă.

Adidas

Colecția Adidas oferă o gamă largă de olimpiadă, hanorace, pulovere, bluze, mâneci lungi și veste. Principalele materiale folosite pentru acestea: footer, polarflis, fleece, poliester, velur si taffeta. Schema de culori are negru, nuanțe de albastru și gri, alb, galben, albastru, roșu, burgund și purpuriu. Marca comercială Adidas, trei dungi albe, se află pe sigla mărcii. La unele modele, aceste benzi se pot vedea pe mâneci și manșete.

Cele mai comune părți ale produselor:

 1. Mesh inserturi pentru un sentiment rece;
 2. Dungi de contrast pentru toate părțile de îmbrăcăminte;
 3. Buzunar pentru cangur;
 4. Ventilatoare rezistente la vânt;
 5. Buzunare cu fermoar sau buzunare mari în piept pe modele alungite;
 6. Capotă de volum cu căptușeală, șnur și uneori cu clapetă;
 7. Camuflaj de mâneci sau inserții;
 8. Mâneci și glugă de contrast;
 9. Mâneci Raglan;
 10. Guler și manșete ondulate;
 11. Thoturi cu manivete.

Majoritatea produselor sunt decorate cu logo-ul brodat pe piept. În plus, marca utilizează inscripții de litere, de epocă și animale, dungi colorate și blocuri de culoare. Pe unele modele ale celei mai recente colecții imprimate tipărite în stilul anilor 90.

Reebok

Brandul Reebok face jumperi și hanorace care sunt în cea mai mare parte slim. Ele sunt caracterizate de negru, albastru, gri, albastru și roșu. Cea mai mare parte a gamei este făcută din bumbac 100%. Există, de asemenea, modele de fleece, un amestec de poliester cu bumbac sau viscoză.

Părțile comune folosite de marca:

 1. Fulgere lungă, uneori asimetrică;
 2. Poarta de sus;
 3. Mansete elastice și tivul inferior;
 4. Confort ergonomic;
 5. Buzunar cu buzunar sau buzunare cu fermoar.

Produsele împodobesc logo-ul mărcii pe piept sau mâneci, culori contrastante, dungi. Designul unor modele este realizat în stil retro.

Cum sa alegi

Atunci când alegeți o jachetă, principalele criterii sunt stilul, materialul și culoarea. Stilul produselor depinde de scopul lor. Pentru muncă, puteți alege un pulover, pulover sau cardigan. Pulover poate completa pantalonii de afaceri, cămașă și cravată. Pentru plimbări, puteți achiziționa modele originale, jachete de tip sport.

Modelele de bumbac sunt potrivite pentru sezonul cald, cele din lână se vor încălzi în vreme rece în afara sezonului și vor deveni de bază în sezonul de iarnă. Materialele îmbinate sunt mai practice decât cele realizate din fibre naturale. Dar produsele din lână naturală păstrează mai bine căldura.Este preferabil să oferiți lână alpaca, oaie sau merino. Din materiale sintetice, țesăturile care includ vâscoză au proprietăți destul de bune.

Culoarea jachetei trebuie selectată în funcție de paleta de culori a dulapului și, din nou, de scopul acesteia. Pentru jachete de lucru de lucru neutre și întunecate de nuanțe de albastru și verde, maro sau visiniu. Culorile luminoase, printurile pe jachete se vor înveseli în timp ce mersul pe jos.

Cum sa poarte

Orice pulover este important pentru a combina corect cu alte dulapuri de lucruri. Jachete sport practic nu cauzează dificultăți. Ele sunt combinate cu un tricou, pantaloni sport sau blugi.

Un pulover sau cardigan cu o gât V-adânc în culori discrete pot fi folosite într-un stil de afaceri. Această decupare implică o combinație cu o cămașă. Cu ea poți purta un jumper fără un guler. Marginile gulerului de cămașă de la oricare dintre pulovere ar trebui să fie ascunse sub el.

Sub o haină fără curea, poți purta un tricou sau un tricou, dacă nu sunt vizibile de sub el. Cardiganii cu butoane și orice pulovere cu fermoar vă permit să purtați un tricou fără restricții asupra gâtului sau a înălțimii gâtului.

Cămașa este purtată în formă ascunsă, dar există o excepție. În stilul stradal, ei îl poartă și nu sunt înțepați și un pulover fără guler este purtat peste el. Orice cămașă fără guler este ușor de completat cu o eșarfă largă, la modă în noul sezon.

Imagini elegante

Alegerea lucrurilor, fiecare se bazează pe vârsta lui. Cu cât omul este mai în vârstă, cu atât mai multă dorință față de culorile rezervate și combinațiile conservatoare. Tinerii iubesc experimentele, modalități de a ieși din mulțime. În primul rând, ele vin în ajutorul tendințelor modei, al combinațiilor elegante și al gustului propriu.

tineret

Cu orice jachetă puteți crea mai multe imagini elegante, mai ales dacă este un lucru cu o încuietoare. Noutatea în noile anotimpuri în îmbrăcăminte poate fi folosită cel mai bine la o vârstă fragedă. Pentru a crea o astfel de imagine, poți să iei un cardigan luminos, o cămașă simplă și un tricou. O cămașă și o cardigan nu pot fi fixate, iar mânecile trebuie să fie înfășurate. Setul va fi completat cu pantaloni ușori, pantofi și pălărie.

Orice sacou cu butoane sau un fermoar poate fi purtat cu un tricou. Afișările luminoase nu interferează cu imaginea. Acestea ar trebui să fie amplasate fie pe un tricou, fie pe un pulover. Acest sacou poate fi purtat cu un cămașă clasic alb și pantaloni. Dacă jacheta are imprimate, atunci merită luată o cravată cu același model. Blugi blugi, un capac, o eșarfă și cizme pe o platformă pot adăuga un sacou monofonic și o cămașă în stil clasic.

Bluza - unul dintre dulapurile principale de lucru. Dar un model nu poate fi folosit pretutindeni. Dulapul potrivit necesită cel puțin două copii în diferite stiluri. Setul minim ar trebui să constea dintr-o jachetă în stil clasic pentru muncă și în sport pentru recreere activă.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze