Jacheta jacheta - stilul marin este mereu la moda!

Jacheta jacheta - stilul marin este mereu la moda!

Unele teme de moda au fost mult timp recunoscute ca clasice care nu își pierd popularitatea. Unul dintre ele este stilul marin, care este întotdeauna la modă, iar reprezentantul său luminos este jacheta dungată.

Ce este de asemenea numit

Bluza cu o imprimare dungată, numită și costum de marinar sau vesta, stabilită cu fermitate în dulapul pentru femei. Trupa este întotdeauna în tendință, iar tema marină reîmprospătează imaginea și îi conferă o dispoziție specială.

caracteristici

Se crede că bara orizontală este plină. Cu toate acestea, sa dovedit deja că efectul vizual depinde de mărimea și locația benzilor. Vesta corectă nu va strica deloc o figură. În plus, dungile vă permit să reglați silueta mai bine.

Femeile la modă, cu formă de pară, sunt potrivite pentru modele scurte cu o bandă largă, care extinde vizual linia superioară a umerilor și măresc pieptul. În partea de jos a imaginii pot fi pantaloni negri înguste, acest lucru va echilibra proporțiile și va face silueta armonioasă.

Fetele subțiri pot purta în siguranță lucrurile într-o bandă de orice stil. Și doamnelor cu curvă ar trebui să acorde atenție modelului liber cu o bandă de lățime medie.

Dacă încă vă este frică de extindere vizuală, adăugați linii verticale imaginii. Acesta poate fi un colier lung sau o eșarfă. Un alt secret al armoniei vizuale este aruncarea unei jachete sau a unui cardigan deasupra. Bluza dungată va fi vizibilă, însă imprimarea va fi limitată la partea superioară a rochiei.

O bluză dungată cu un umăr mic este o altă metodă de schimbare vizuală a proporțiilor. În plus, acest detaliu va adăuga imaginea cochetării și senzualității.

Opțiunile pentru pulovere dungate sunt variate. Acestea sunt veste cu bluze directe, tăiate gratuit, bluze montate, topuri de cultură, mâneci lungi slinky, jachete tricotate și alte opțiuni. Stripurile pot fi amplasate pe întregul produs sau pot fi decorate părțile sale individuale.

În orice caz, tema maritimă din imagine prezintă un sentiment de prospețime și de dragoste. O vestă se potrivește aproape cu orice tip de îmbrăcăminte.

model

marin

Modelul clasic "mare" este o bluză albă de tăiat liber într-o dungă albastră. Dar designerii moderni prezintă atât variante alb-negru, cât și dungi de alte culori. Accentul pus pe tema mării este, de asemenea, realizat prin imaginea ancorelor, a roților de mână și a altor desene.

Astfel de modele sunt combinate cu pantaloni monocromi, fuste, pantaloni scurți și blugi. Ca un pantof, puteți alege atât pantofi clasici, cât și pantofi confortabili.

Cu o bandă deschisă

Tricotajele pot avea și o temă nautică. Sunt deosebit de interesante bluzele deschise cu dungi. Acesta poate fi un pulover cu un guler înalt, o cardigan cu nasturi sau un jumper subțire cu mânecă scurtă.

În funcție de culoare și stil, aceste jachete sunt combinate cu diferite elemente ale dulapului. O bluză dungată poate fi aruncată peste un tricou pe o seară rece de vară sau purtată în timpul iernii, combinată cu pantaloni, fuste strâmte și pantofi calzi.

Cu dungi pe mâneci

Modele cu benzi numai pe mâneci - o altă opțiune interesantă. Partea principală a produsului în astfel de cazuri este fie monofonic, fie decorată cu un fel de imagine. Desenul poate fi pe mare sau alt subiect abstract.

Cu ancora

Logslivs, tricouri și jumătăți tricotate cu o ancoră sunt considerate incredibil de la modă. Desenul poate decora un model colorat sau poate fi desenat pe o bandă.

Asemenea modele arata elegante cu blugi, pantaloni scurti, pantaloni stramti si fuste pufoase in albastru. Combinație de vară elegantă se obține într-o combinație de bluză cu lucruri albe. Ventilatoare de gamă alb-negru pot de asemenea să facă un set eficient.

Dungi largi

Trupa largă nu este asociată cu tema marină, dar nu mai puțin impresionantă. Deși merită să ne amintim că această dimensiune de imprimare adaugă volumul. Prin urmare, doar fetele fragile își pot permite hainele cu dungi orizontale largi.

materiale

Materialul bluzei dungate poate fi diferit. Tricourile, tricourile și mânecile lungi sunt cusute din tricotaje de lenjerie subțire. Materialul puloverului dungat poate fi tricot sau tricot. Bluzele de tipar sunt realizate din țesături stretch. Uneori puteți găsi modele de șifon.

Culori populare

albastru

Banda albă și albastră este considerată clasică. Îmbrăcămintea cu o astfel de imprimare creează un aspect proaspăt, tineresc, mai ales în hainele de vară, în combinație cu pantaloni scurți, blugi și pantaloni ușori.

negru

Versiunea alb-negru a unui pulover dungat arată mai mult contrast și impresionant. Poate că acesta este motivul pentru care depășește chiar culorile vestimentare clasice în popularitate.

Tricourile, topsurile, jumperii în dungi alb-negru arata superb cu fuste rosii pufoase si blugi albastri. În combinație cu elemente de dulap negru, o asemenea jachetă creează un arc laconic și elegant. Și iubitorii de culori strălucitoare combină acest model cu culorile verde, galben, violet și alte culori strălucitoare.

roșu

Nivelele luminoase ale lucrurilor dungate sunt la fel de populare și în timpul verii. O bluză roșie dungată albă arată uimitoare, împreună cu haine albe și haine de denim.

gri

O bandă alb-gri în haine este o opțiune pentru cei cărora le plac imaginile calme. O astfel de colorare revigorează și creează arcuri armonioase cu lucruri negre și albe. O combinație cu blugi este întotdeauna o opțiune casual câștigătoare.

Roșu cu dungi negre

Îmbrăcămintea cu dungi roșii și negre arata luminoasă și atrăgătoare. Această culoare nu este recomandată pentru doamnele cu curvă. Cea mai bună combinație pentru astfel de lucruri - pantaloni negri sau blugi de culori închise.

Cum sa alegi

Alegerea unui pulover dungat trebuie să țineți cont de caracteristicile figurii și de ceea ce veți combina cu un lucru nou.

Fetele pline nu ar trebui să cumpere modele strânse și prea scurte. Este mai bine să alegeți un stil gratuit de culori alb-negru sau albastru și alb, cu o lățime de bandă clasică de 1,5-3 cm.

Pentru moda subtilă nu există restricții. Trebuie doar să te gândești în ce fel vei folosi chestia asta. Pentru combinații clasice, este mai bine să luați un model într-o bandă de culori restrânse fără modele. Pentru arcuri de zi cu zi și bluze vesele cu ancore, și modele luminoase.

Ce să purtați

Rochie roșie

Pantaloni scurți de imprimare arata spectaculos cu fuste roșii. Principala regulă - partea superioară a imaginii trebuie să fie ascunsă în interiorul fustei. Neglijența în acest caz nu este validă. Ideal pentru astfel de imagini și bluze strânse în dungi.

Fusta cu creioane

Combinația unei veste dungate cu o fustă de creion este o opțiune ideală, potrivită chiar și pentru aspectul afacerii. Cu o fustă neagră și pompe puteți obține un arc non-trivial pentru birou. Cu o fustă luminoasă și pantofi de balet - un aspect elegant pentru mersul pe jos. Într-o zi rece, tinuta poate fi completată cu o haină sau o jachetă tăiată.

Cu pantaloni

O pereche excelentă pentru o bluză de top sau cu dungi va fi pantaloni negri sau blugi clasici albastri. Accesoriile luminate pot adăuga varietate aspectului. Pantaloni albi sau culori strălucitoare - nu mai puțin opțiune spectaculoasă. În acest caz, pantofii pot fi pantofi, piese de balet și pantofi confortabili.

Cu pantaloni scurți

Într-o zi fierbinte, o bluză dungată poate fi purtată cu pantaloni scurți. Culoarea pantalonilor scurți poate fi oricare, dar modelele de culori negre, albe și albastre sunt cele mai potrivite.

Imagini elegante

Imaginea laconică din alb și negru arată elegantă și elegantă. Fusta cu creion evidențiază demnitatea figurii. Șaleturile Stiletto prelungește picioarele și dau imaginii o feminitate specială. Punga de mână neagră completează armonios arcul.

O vesta clasică și blugi albastre sunt o combinație perfectă. O haină albă reîmprospătează imaginea, în timp ce sacul și pantofii roșii deschizați îi aduc o atingere suculentă și luminată.

Un aspect casual versatil este un pulover dungat, blugi albi strași și căruțe de balet pastelate. O jachetă de denim și o pungă de culoare gri se potrivesc perfect într-un arc.

Ce ar putea fi mai feminin decât o fustă scurtă? Gama alb-negru a pantofului și bluza cu dungi ascuțite este completată de un accent violet luminos. Varsator vara optiune pentru fashionistas subțire.

Faimoasa combinație spectaculoasă a unei veste roșii cu o fustă roșie și-a găsit întruparea în acest arc elegant. Beige pantofi pe un călcâi - alegerea ideală, nu distrage atenția de la o schemă de culoare în haine. Lanțul de argint este un accesoriu original care continuă tema nautică.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze