Bluza de la Stone Island

Bluza de la Stone Island

Despre marca

În lumea modei, marca Stone Island a făcut multe descoperiri uimitoare pe care alți producători de îmbrăcăminte le folosesc acum cu succes. Fondatorul mărcii a încercat să facă haine de înaltă calitate pentru bărbați, indiferent de poziția lor în viață, religie și profesia aleasă. Și el a făcut-o!

Pentru prima dată în 1982, au cusut haine cu sigla companiei pe manșonul din orașul italian Ravarino. Inițial, a fost considerată a doua linie a fabricii deja cunoscute a C.P. Compania, care a produs în plus îmbrăcăminte diverse accesorii și pantofi sport pentru bărbați.

Scopul principal al fondatorului mărcii, predecesorul italian în lumea modei Massimo Osti, a fost utilizarea unor materiale specifice pentru croirea îmbrăcămintei unice, ținând cont de istoria veche a țării și de tradițiile sale. Designerul a dorit să facă produsele practice, durabile, frumoase și confortabile în același timp. Trebuie remarcat faptul că ideea de Massimo a fost un succes, dar hainele s-au dovedit a fi destul de scumpe, dar populare și în cerere.

Prima colecție a reprezentat îmbrăcămintea exterioară de design non-standard, și deși de-a lungul timpului au apărut alte tipuri de produse, jachetele mărcii au rămas cartea de vizită.

Inovatorul Osti a început să producă îmbrăcăminte din materiale precum nailon, fire metalice, țesături, culori schimbabile în funcție de condițiile de temperatură ale mediului etc.

Încet, dar sigur, produsele Stone Island au devenit faimoase în afara Italiei. În prezent, există buticuri de marcă în multe capitale și în marile orașe ale lumii.

avantaje

Lucrurile Stone Island au un design interesant și o calitate impecabilă. Când a croit metode de înaltă tehnologie. Originalitatea brandului constă în faptul că autorul său a decis să lucreze cu materiale utilizate anterior în industrii foarte departe de industria modei. Toate acestea au contribuit la crearea imaginii unui om care este indiferent față de opinia lumii înconjurătoare.

Pentru a se potrivi

Publicul principal al companiei este tinerii sub 30 de ani. Imbrăcămintele din piatră sunt în principal purtate de fanii fotbalului, reprezentanți ai diferitelor grupuri. Cu alte cuvinte, lucrurile mărcii sunt alese de personalități încrezătoare și puternice, bărbați cu bogăție, deoarece marca este destul de scumpă.

Puloverul Stone Island este perfect pentru adolescenți, tineri și tineri cu trăsături fizice excelente. Fizicul atletic este ideal pentru un produs de la un producător de renume.

Ce înseamnă logo-ul?

O trăsătură distinctivă distinctivă a îmbrăcămintei TM Stone Island este o bucată mică de țesătură pe maneca stângă sau pe umărul unui produs cu o imagine brodată de trandafir vânt. Plăcuța (așa cum o numesc într-un cerc de fotbal) este detașabilă, este fixată pe haine cu mai multe butoane.

Emblema, datorită trandafirului vântului, provoacă multe asocieri cu NATO. De asemenea, seamănă cu o busolă, o insignă a unui batalion militar. Această etichetă va evidenția un om din mulțime, va sugera altora care poartă nu este o persoană obișnuită. Compasul nu indică la ce club observatorul de fotbal se îmbolnăvește, nu arată în ce organizație funcționează, aceasta este o mare oportunitate de a afla printre o mulțime mare de oameni același fan al zgomotului la complexul sportiv.

Prezentare generală a ultimei colecții

Colecția Stone Island a sezonului 2016 a fost inspirată de jocul de lumină și de umbră. Paleta de culori bogate, în combinație cu detalii lustruite, completează în mod ideal ansamblul urban de îmbrăcăminte. Cu ajutorul tricotului din Insula Stone puteți îmbunătăți bine dulapul. Un pulover subțire de bumbac va economisi în timpul temperaturilor ridicate, deoarece materialul respiră.

Iubitorii de tunică monocromă vor aprecia stilul sportiv. Cămașă de polo se potrivește în zilele fierbinți. O caracteristică distinctivă a colecției 2016 este o tăiere clasică și un minim de decor.Excepția este patch-ul logo-ului, astfel încât hainele mărcii pot fi purtate chiar și în birou. O combinație armonioasă de bluze de marcă cu blugi de culoare deschisă, ca o opțiune, îi puteți înlocui cu pantaloni informali.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze