Diferite jachete, cardigan, pulover și sacou

Diferite jachete, cardigan, pulover și sacou

Ce este

bluză

Jacheta este un model de îmbrăcăminte tricotată, cu fermoar. Mănuși au apărut destul de mult timp. Manuscrisele vechiului Egipt descriu un lucru foarte asemănător unei bluze. Și în secolul al XVIII-lea, marinarii irlandezi au început să poarte pulovere, deoarece un pulover de lână protejează bine împotriva vântului și umezind.

Jacheta poate fi cu un guler mare, stand-up, sau nu au deloc un guler. Unii pot confunda o jachetă cu un cardigan, dar acest lucru nu este teribil, deoarece o distincție clară a apărut relativ recent.

cardigan

Un cardigan este îmbrăcăminte împletită din lână care este nasturată. Numele "Cardigan" este derivat de la Contele Cardigan. El a inventat hainele cu nasturi ca o alternativă la o uniformă caldă. Astăzi, cardiganii sunt foarte solicitați, atât la bărbați, cât și la femei. Cardiganul poate fi purtat cu pantaloni și pantaloni, și cu rochii și fuste.

pulover

Pulover - îmbrăcăminte de exterior, care nu are fermoare. Cea mai importantă diferență dintre un pulover este un guler. Produsul în care nu există guler nu este un pulover. Cuvântul "pulover" provine din puloverul englezesc, ceea ce înseamnă "a transpira". Faptul este că puloverul a fost inițial creat din lână naturală. Dacă jacheta poate fi tricotată, atunci puloverul este fabricat exclusiv din lână.

sacou

O jachetă este o mostră a unei versiuni scurte de haine pentru femei. Lungimea sacoului ajunge de obicei la talie, doar unele modele au o lungime aproape de fese. O trăsătură distinctivă a sacoului este că este destinată doar sexului corect. Jacketul este folosit pentru a crea o imagine pentru fiecare zi. Poate fi combinat atât cu pantalonii, cât și cu pantalonii, ca și cu fuste și rochii.

pulover

Pulover este o altă versiune de haine tricotate. Pulovadorul, de regulă, are o crestătură triunghiulară și, în același timp, nu are dispozitive de fixare. Numele "pulover" vine și din cuvântul englez "pull over", ceea ce înseamnă "pus pe partea de sus". Inițial, puloverele erau purtate numai de reprezentanții sexului mai puternic. Mai ales au fost comune la sportivi din cauza confortului lor. Și numai în secolul XX, Coco Chanel a introdus puloverele în garderoba pentru femei. Hainele s-au dovedit a fi atât de confortabile și practice încât au câștigat inima și un loc sigur în dulap pentru femei. Astăzi, acum două secole, puloverele sunt cel mai adesea purtate de bărbați.

diferențele

Deci, ia în considerare diferența dintre aceste lucruri unul de celălalt:

  1. Bluza si cardigan. Ambele opțiuni sunt efectuate în felul următor - tricotarea, dar jacheta este fixată cu un fermoar, iar cardiganul este exclusiv pe butoane. De asemenea, cardiganul are o tăietură adâncă, are o tăietură fixată. Unele modele au o curea. Un cardigan poate avea o lungime până la genunchi, în timp ce o jachetă are o lungime până la talie.
  2. Pulover. Spre deosebire de alte opțiuni, care pot fi fabricate din tricotaje, un pulover este fabricat exclusiv din lână. O altă trăsătură pe care o are un pulover este un guler mare, care se potrivește cu gâtul. Gulerul poate fi pliat în două sau trei straturi, dacă se dorește. Lucrul care a condus gulerul nu este un pulover.
  3. Pulover. Cel mai adesea, puloverul este fabricat din tricotaje. Puloverul este purtat peste cap, are un gât V.
  4. Jacheta. Diferența principală a sacoului este că este exclusiv o parte din haine.
Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze