Costum de camuflaj pentru copii

Costum de camuflaj pentru copii

Caracteristici și beneficii

Ce este camuflajul? Termenul ascunde un tip de colorare care permite deghizarea în sălbăticie și în mediul înconjurător. Utilizată pe scară largă în armată.

Hainele de o anumită culoare erau plăcute nu numai de militari, ci și de aderenții activi de recreere, geologi. Vă permite să fuzionați cu natura pe vânătoare, în timp ce pescuitul, drumețiile. Este cald, fără teamă de vânt și vreme rea.

Recent, camuflajul a început să cucerească piața de îmbrăcăminte pentru copii. În plus față de avantajele incontestabile, sub formă de proprietăți protectoare, le permite copiilor să se simtă mai maturi, mai încrezători. La urma urmei, de cele mai multe ori doresc să-și imite părinții, iar un costum "ca cel al unui tată" este perfect potrivit pentru acest scop.

specie

Camuflajul este diferit în funcție de condițiile sezoniere, teren și peisaj.

La început, culorile de camuflaj însemnau exclusiv kaki, care se traduce din persană ca "murdărie". Ulterior, schema de culori sa extins la câteva varietăți principale, inclusiv camuflajul pentru deșert, pădure, junglă, peisaj de iarnă, safari, aplicabil exclusiv în Africa de Sud, precum și așa-numitul "mesteacan". Culoarea "Birch" conține inițial trei segmente de culoare și se numește "Palm". Ulterior, a fost modernizată, numărul de flori a fost redus la două pentru a reduce prețul, a fost numit "Birch" în viața de zi cu zi și a fost ideal pentru trupa de mijloc.

În ceea ce privește materialul, pentru coaserea frecvent utilizată este o țesătură de ploaie, fleece, o țesătură cu un conținut ridicat de fibre de poliester numită "Oxford", și o țesătură combinată sintetică de oprire.

Impermeabil - aceasta este o opțiune destul de economică. Modelele de iarnă sunt echipate cu izolație. Acestea pot fi spălate într-o mașină de spălat și scoase la viteze mari. Țesătura este bună deoarece nu are nevoie de călcare după spălare.

Fleece, datorită structurii sale, are calități ridicate de izolare termică, nu se estompează sau se ruinează.

Oxford este un material de înaltă rezistență. Produsul fabricat din această țesătură va servi timp de mulți ani, trecând de la copii mai mari la cei mai tineri. Dintre minusuri - spălare manuală.

Rip-stop este un material unic. Nu suferă deformări, nu se sfărâmă, nu se estompează. Potrivit pentru mașini lavabile.

Cum sa alegi

Abordând alegerea unui costum de camuflaj pentru copii, se recomandă să acordați atenție în primul rând unui set complet. Asigurați-vă că aveți buzunare și bucle de centură pentru o centură sau curea, o încuietoare bună, balamale pentru montarea echipamentului de camping. În mod ideal, materialul din care este cusut produsul este impregnat cu o compoziție care îl face impermeabil și rezistent la apă.

Verificați etichetele pentru îm Sunt de acord, în cazul în care costumul nu este lavabil într-o mașină de spălat, și necesită doar curățare uscată, acest lucru nu face foarte convenabil de utilizat. Copiii se murdăresc adesea și, după un timp, chiar și culorile de camuflaj care nu marchează nu vor salva situația.

Când cumpărați un costum de dimensiune, pregătiți-vă că într-un an copilul va crește și centura cu care este furnizat modelul va fi în zona pieptului. Este mai bine să luați un pic cu o marjă. Lungimea este ușor de reglat, tragând centura în talie.

Dacă un costum de camuflaj este cumpărat pentru utilizare în scopul propus, și anume, pentru mascare, verificați potrivirea culorilor cu condițiile naturale de vreme și încercați să atingeți. Este preferabil ca țesătura să nu facă sunete de rumenire în timpul mișcării.

Imagini elegante

Cel mai adesea puteți găsi costume de camuflaj concepute pentru sezonul cald, dar puteți găsi modele proiectate pentru off-sezon și rece.

Stylistii oferă copiilor să se simtă ca apărători viitori ai Patriei, reîncarnați în parașutiști serioși, îmbrăcați într-o jachetă, echipați cu o glugă, pantaloni izolați și o beret albastru simțit.

Fetele vor arata independente, elegante si in acelasi timp se vor simti confortabile intr-un costum moale din lana. Pentru a crea un arc plin de fată, puteți să vă sfătuiți să alegeți un tricou asemănător și să completați imaginea coapsei în orice moment, alegeți o gumă de camuflaj ca accesoriu însoțitor.

Visează un copil să devină cercetătoare? Este necesar să începeți pregătirea din copilărie! După ce a ales salopetele "Berezka", nu există nici o îndoială că participarea la jocuri active, cum ar fi "Zarnitsa", copilul se va simți confortabil, va putea să se mascheze cu ușurință în condițiile naturale ale zonei forestiere locale, plus hainele vor fi perfect protejate de mușcăturile de căpușe. Și câte ochi invidiați de tovarăși se vor întoarce pe sine - și nu vor conta. Camouflage jumpsuit va fi un zeu pentru acești băieți!

Alegerea unui costum încălzit, ar trebui să te uiți la modelul de camuflaj culori "Winter". Salopetele îți vor permite să rămâi uscat pentru o perioadă lungă de timp, deoarece zăpada nu va mai avea unde să fie ciocănită. O jachetă deasupra va servi ca o garanție suplimentară pentru o ședere confortabilă în frig. Gulerul Tsigeykov are proprietăți excelente în apă, zăpada nu se lipeste de ea în timpul jocului în curte și o pălărie cu urechi de aceeași culoare poate fi atingerea finală.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze