Costum pentru copii din blană

Costum pentru copii din blană

Fără îndoială, fiecare părinte dorește ca copilul să se simtă confortabil și confortabil în haine, întotdeauna să fie cald în sezonul rece. O soluție excelentă ar putea fi costumul pentru copii.

Aceste costume sunt foarte practice, principala lor caracteristică distinctivă este că acestea sunt foarte calde. Desigur, aceasta nu este singura caracteristică pozitivă a unor astfel de costume, există o serie de ele. Am decis să vă spunem în detaliu despre astfel de costume minunate pentru copii.

Caracteristicile și avantajele materialului

Primul pas este să dai seama ce fel de material - fleece? Fleece este o cârpă moale caldă, o alternativă la lână. Nu absoarbe apa și permite pielea să respire.

Pentru prima dată lână a început să fie folosită în 1979, și de atunci materialul a fost îmbunătățit și modificat. S-au adăugat fibre sintetice.

Baza de lână modernă - țesătură tricotată din poliester sau alt material, pufos pe ambele părți. Adesea, fleecul este chiar elastic, ceea ce îl face și mai confortabil pentru copii. Una dintre caracteristicile materialului este că nu absoarbe umezeala. Faptul este că în inima țesăturii sunt bule mici de aer.

Fleece este foarte cald, de aceea este adesea folosit atunci când confecționați haine pentru copii. Chiar și atunci când este umed, materialul își păstrează proprietățile și se usucă repede. Avantajul este că lucrurile de la el sunt foarte ușoare, le puteți lua întotdeauna cu dvs., pe lângă ele sunt și ele compacte.

Costume pentru costume sunt foarte practice, copilul dumneavoastră o va purta cu siguranță pentru o lungă perioadă de timp. În plus, este plăcut la atingere, copiii poartă asemenea costume cu plăcere. Marele avantaj este, de asemenea, că nu necesită îngrijire meticuloasă specială.

În plus față de cele de mai sus, este demn de remarcat faptul că costume au un preț rezonabil. Bineînțeles, totul depinde de alegerea unui articol de pe piața de masă sau a unui brand de lux. Cu toate acestea, fiecare părinte va găsi un costum potrivit pe baza bugetului.

Tendințe de modă

Foarte des, îmbrăcămintea din lână este expusă formării de pelete, ceea ce afectează calitatea termică a produsului. Dar tehnologia nu se oprește.

Acum, puteți găsi costume de fleece cu o marcă anti-pile - aceasta este o compoziție specială care împiedică formarea de pelete. Această tendință în producție este deosebit de relevantă pentru lucrurile copiilor.

În plus față de toate costumele obișnuite, constând dintr-o jachetă și pantaloni, la moda se potriveste acum cu salopeta cu fermoar. Acestea sunt deosebit de relevante pentru copiii mici, ceea ce vă permite să purtați și să eliminați confortabil obiectul. Un tampon asimetric sau lung în spate este un exemplu în care tendințele adulților de modă se reflectă în lumea modei pentru copii. Partea lungă a sacoului face costumul mai cald.

Costumele din blană, sub formă de animale, sunt la modă. Costumele sub formă de urși și iepuri sunt foarte populare. O astfel de imagine va crea cu siguranță o dispoziție plăcută pentru copilul tău. Producătorii își completează adesea costumele cu detalii suplimentare sub forma unei buzunare sau a unor buzunare. În plus față de hota, puteți alege opțiunea cu un guler stand-up.

Modă nuanțe

O varietate mare de gama de costume vă permite să alegeți opțiuni elegante pentru copilul dumneavoastră. Pentru fete, puteți alege nuante paste la modă sub formă de roz delicat sau lamaie. Pentru băieți, o mare varietate de soluții monofonice și nu monofonice. Este albastru închis, verde strălucitor, kaki și albastru.

Costumele de teme scandinave, de exemplu, cu cerb sau fulgi de zăpadă, sunt foarte populare iarna. În mod special, ei au un fundal roșu.

Marci

În țara noastră, producătorii finlandezi s-au dovedit a fi pe piața îmbrăcămintei pentru copii. Poate că consumatorii preferă mărcile finlandeze din cauza asemănării condițiilor meteorologice.

Marca Reima - una dintre acestea, există pe piață de peste 70 de ani. Compania utilizează în producția de cele mai recente tehnologii. Costumele pot fi achiziționate la un preț rezonabil.

De asemenea, popular este marca americană Malden Mills. Această companie produce îmbrăcăminte sub marca. Polartec. Costumele sale sunt de cea mai înaltă calitate.

În Rusia și țările CSI, marca este foarte renumită Crockidangajate în haine pentru copii (de la 0 la 12 ani) din 2000. Combină perfect tendințele de calitate, preț și modă.

Cum sa alegi

Decideți asupra stilului unui costum de fleece. Alegeți cea mai practică opțiune pentru copilul dvs. Alegerea dimensiunii, dați preferință modelelor puțin mai mult decât este necesar.

Faptul este că fleece nu este recomandat să poarte pe un corp gol. Absorbste umezeala slab, inclusiv transpiratie. Prin urmare, sub un costum gratuit de fleece, veți avea ocazia să purtați haine suplimentare.

De asemenea, notați grosimea produsului. Alegerea va depinde de momentul în care veți purta acest costum. De exemplu, microfleecul este cel mai subțire (100 grame pe metru pătrat), produsele fabricate din astfel de materiale pot fi purtate chiar și în vreme caldă. Lână standard - densitate medie (200 grame pe metru pătrat), costumul acesteia fiind potrivit pentru vreme rece. Și grosimea densă densă (300 grame pe metru pătrat) este perfectă pentru vreme rece și înghețată.

Ce să purtați

În acest caz, totul va depinde de stilul costumului - fie că acesta va fi separat sau combinat, de exemplu, pe curele. Multe branduri oferă în colecțiile lor. opțiunea de aspect total, care facilitează foarte mult sarcina părinților.

Salopetele din fleece, datorită faptului că sunt subțiri, poți purta cu ușurință sub un sacou. În acest caz, stratificarea nu va menține deloc mișcările. Acest kit este perfect pentru iarnă. De asemenea, îl completăm cu cizme calde, cu un capac și cu o eșarfă. Vă rugăm să rețineți că toate salopetele au picioare alungite pentru a se potrivi confortabil într-o slingă. Sub pieptar poți purta și un pulover sau un manșon lung.

Îmbrăcămintea din fleece poate fi purtată ca un articol separat. Dar am menționat deja, fleece nu ar trebui să fie purtat pe un trup gol. Puneți un tricou sub vârf. În plus, va fi convenabil să scoateți partea de sus a costumului în interior și să rămâneți în tricou.

Poți să spui Thudespre Costumele din blană sunt multifuncționale. Ele sunt ideale ca haine independente, de exemplu, în vara rece sau în toamna caldă. Și în timpul iernii poate fi purtat sub o haină sau un costum de salbă.

Imagini elegante

  1. Costum de blană pentru fete de nuanță roz. Culorile delicate vor arăta minunat pe micile modașe.
  2. Un costum luminos de lână cu imprimare de iarnă. Un exemplu de imprimare scandinavă pe fundal roșu.
  3. Costum turcoaz pentru fete. O alegere excelentă pentru viața de zi cu zi.
  4. Un costum de blană de băiat de kaki este camuflat. Această umbră este foarte populară în rândul tinerilor.
  5. Costumul tematic nautic pentru un băiat. Mai degrabă, această umbră se va potrivi copiilor, mai degrabă decât un copil un pic mai matur.

Ți-am spus în detaliu despre minunatele costume de fleece. Alegerea este a ta! Poate, costumele de fleece sunt într-adevăr o opțiune ideală pentru un copil în sezonul rece.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze