Machiaj de sprâncene

Machiaj de sprâncene

Industria de frumusețe modernă sa concentrat asupra imaginii naturale și astăzi sprancenele naturale sunt la modă - groase, pline și bine îngrijite. Fiind naturală nu înseamnă a scoate rimelul, creionul și fundația, înseamnă alegerea texturii potrivite și a finisajului pentru un produs decorativ. Și, bineînțeles, acest lucru se aplică pe deplin sprancenelor.

caracteristici

Sprâncenele sunt "fața feței", a spus Elena Krygina, artistul de machiaj rusesc. Sprancenele de azi au cea mai naturală formă și culoare, ele sunt întotdeauna așezate și nu întotdeauna în ordine, în funcție de imaginea pe care o pot fi pieptănate sau așezate de-a lungul unei linii naturale de creștere, firele de păr pot fi colorate suplimentar cu rimel sau fără ea.

Sprâncenele potrivite vă ajută să rezolvați mai multe probleme în machiaj și aveți mai multe caracteristici:

 • Ele vă permit să aranjați accente în machiaj;
 • Trebuie să se armonizeze cu ochii, dar nu atașați de ele, de exemplu, dacă puneți accentul pe buze, atunci sprâncenele pot fi încă mari și răspândite. Dimpotrivă, în cazul în care machiajul este în stilul "Smokey Ice" sau în est, noi încă facem sprâncenele voluminoase;
 • Trebuie să aibă forma corectă, care este selectată de artiștii machiajului sau de masterat, puteți să o faceți singur. Este ușor de creat timp de 7-14 zile cu henna sau vopsea sau pentru o zi cu cosmetice decorative;
 • Există o mulțime de moduri de a transforma sprancenele: umbra ochilor, creion, rimel, ruj, geluri;
 • Sprâncenele bine îngrijite de forma corectă poate înlocui machiaj sau pune-l în dispoziție;
 • Fără designul lor imposibil de imaginat nu o singură femeie modernă: să acorde atenție celebrităților naționale și cele occidentale, politicienilor, modelelor - toate au sprâncene și sunt cât se poate de naturale;
 • Viteze spontane la modă vă permit să faceți ochii sunt mai mari și nasul este mai mic.

Modă forma și tendințele din sezon

Sprâncenele machiaj astăzi subliniază forma lor naturală și nu o creează din nou (așa cum a fost acum 5-7 ani). În absența propriilor sprâncene make-up vă permite să le creați din nou și, în funcție de metodă, ar putea fi:

 • Tattoo make-up sau tatuaj;
 • Mikrobleyding;
 • Colorare cu henna sau vopsea;
 • Cosmetica decorativa (inclusiv permanent).

Fetele cu par gros și sprâncene sunt cele mai norocoase: trebuie doar să le dea forma corectă pentru tipul de față, îngrijirea părului și utilizarea machiajului la minim - doar un gel de fixare sau rimel. Restul poate fi dat singurului sfat - asigură îngrijire de noapte suplimentară pentru firele de păr și pentru a le crește. Sprancenele naturale promit să rămână la vârf de modă pentru o lungă perioadă de timp!

Dacă vorbim despre nuanța reală a firelor de păr - este naturală, cât mai aproape posibil de culoarea părului natural (la rădăcini) sau diferă de 1-2 tonuri (mai ușoare sau mai întunecate). Fețele albăstrui-negre sunt în afara modei acum, exact ca și sprâncenele - dungi subțiri. Modelele de podium reprezintă tendința de modă a sezonului - decolorată, dar accentul se pune pe pielea perfectă din porțelan și buzele umflate. Este puțin probabil ca această modă să se înrădăcineze în viața de zi cu zi, dar clarifică faptul că sprancenele pot fi luminoase (mai ales dacă sunteți blonda). Albul sau lumina sunt contraindicate în frumusețile orientale și doamna cu părul brun, cu ochi căprui, arătată blondelor (naturale și vopsite), blondă, într-un cuvânt, fetelor cu aspect fără contrast.

Modă formă - cea care merge pe față. Artiștii de machiaj și-au prezentat formula și s-au oferit să se familiarizeze cu calculele.

Desenăm punctele perfect pentru sprancene și conectăm contururile cu un creion închis - un fel de schemă este gata.

Desenați o linie dreaptă de la aripile nasului prin colțul interior al ochiului la vârf - sprancenele noastre vor începe aici. Prin aripa nasului trage o linie prin colțul exterior - acolo se va termina. Pentru a determina îndoirea ei, trageți o linie dreaptă din aripile nasului prin centrul pupilului - aici va fi cel mai înalt punct.

A face sprâncene la domiciliu vă permite să găsiți forma ideală prin încercare și eroare, dar această metodă este o mare oportunitate pentru a vă cunoaște pe voi înșivă și despre caracteristicile feței dumneavoastră. Este important să nu vă implicați în pensete și să nu îndepărtați părul în exces, este suficient să umblați în formă și să lăsați câteva "sprâncene" în stoc - astăzi este la modă să aveți sprâncene ușor de neglijat.

Într-o tendință, sprâncenele unei "aterizări" medii naturale: cele scăzute vor face ochii să arate cumpliți, prea mari - tot timpul uimitori. Este important să observăm mediul de aur și să ne concentrăm asupra celor plantați în mod natural.

culoare

 • Blondele. Persoanele naturale cu părul natural își dau sprâncenele naturale, adică de origine naturală. Ele pot fi colorate cu henna sau vopsea 1-2 tonuri mai întunecate - aceasta va face aspectul mai expresiv.

Artiștii de machiaj recomandă blonde vopsite pentru a-și ușura sprâncenele cu un colorant în tonuri de culoare maronie și chiar bej, deoarece nici un machiaj nu le va face mai ușoare, iar părul închis va arăta ridicol. În tendința din acest an - sprâncenele albite, merg la blondele fără contrast și arată bine pe podium, în viața de zi cu zi, exemple, din păcate, nu sunt întotdeauna de succes. Pentru ca sprâncenele să arate decent, trebuie să aveți tonul perfect al pielii.

 • roșu. Părul de păr natural de morcov nu vine întotdeauna complet cu sprâncene: alegeți un creion de teracotă sau de cupru \ umbra \ ruj. Dacă sunteți o femeie cu păr brun deschis, culorile sunt în mare parte dintr-o gamă rece sau maro clasic.
 • Parul întunecat. Dacă sprâncenele sunt întunecate și groase, sunteți norocoși. Buclele întunecate de lux au o sprânceană de formă naturală și nu sunt pictate, ușor așezate și sub formă. Se întâmplă că natura a acordat părul, dar nu și sprâncenele - părul subțire trebuie corectat cu un creion sau umbre la o scară maro. Pentru femeile brun-brunet și brunet, este universal, trebuie doar să alegi o nuanță de 1-2 tone mai închisă decât culoarea naturală a rădăcinilor părului. Dacă doriți să vă întineriți, străluciți firele naturale întunecate sau alegeți un "decorativ" 1-2 de nuanțe mai ușoare decât umbra naturală (sau nu) a părului.

Bomboanele din gama de cappuccino se amestecă bine cu subtonea gri, castan cu maro clasic.

 • negru. Buclele albastru-negru sunt combinate cu nuante reci ale sprâncenelor. Eliminați orice maro cu roșu și alegeți un subtunecos gri de produse cosmetice decorative.

Sfaturi pentru alegere

 • Principala regulă este alege nuanțe calde de produse cosmetice pentru un aspect cald (piele subtonă) și rece - pentru frig. Culoarea părului dvs. poate fi orice și numai tonul pielii este constant și vă permite să alegeți mijloacele potrivite pentru o machiaj armonios a sprancenelor;
 • Înainte de a cumpăra un creion sau o umbră nu fi leneș puneți pigmentul în magazin și faceți o plimbare în aer liber - lumina soarelui vă va permite să vă uitați la "machiaj" chiar și într-o zi acoperită de nori;
 • Nuanțe de produse cosmetice pot fi ușor combinate între ele și se amestecă pentru a obține perfecțiunea. Bineînțeles, dacă vorbim despre umbre.

Ce fac artiștii de make-up?

Cea mai ușoară modalitate de a transforma și corecta sprâncenele este să folosiți un creion, spun artiștii de make-up. Un creion bine ascuțit vă permite să terminați părul lipsă sau să creați literal nou de la zero, dar nu durează mult - înainte de spălare sau de contactarea cu apă.

Umbrele reprezintă o modalitate excelentă de a obține sprâncenele naturale groase.. Umple bine decalajul dintre firele de păr și le dă volum, dar, ca un creion, păstrează cam o zi.Profesioniștii de make-up profesioniști folosesc adesea un ruj pentru sprâncene - o compoziție cremoasă, pigmentată, aplicată pe sprâncene cu o perie subțire, și vă permite să desenați sprâncenele într-o tehnică de păr și să umpleți decalajul dintre firele de păr. Există o combinație de mai multe produse decorative: cu un creion, maestrii deseneaza fire de par si creeaza un contur, o curbura si o forma, umple-o cu umbre.

Artiștii de machiaj folosesc coloranți pentru sprâncene - persistă pe piele și păr pentru 2-3 săptămâni sau henna (durabilitatea este de aproximativ 14 zile).

 • Ce este necesar? Prezentăm o listă de instrumente pentru decorarea sprâncenelor la domiciliu, acestea fiind folosite de obicei de artiștii de machiaj:
 1. Pensula cu peri rigizi. Poate fi un pieptene profesionist sau o perie curată de la o veche rimel.
 2. subțire perie perie.
 3. Pensetă.

Părul trebuie pieptat de fiecare dată înainte de machiaj - aceasta vă permite să umpleți corect golurile sau să formați un contur. După crearea formei cu un creion, curățați-le cu o perie rigidă de peri - amestecând suplimentar pigmentul. Peria înclinată este utilă pentru lucrul cu umbrele de ochi sau cu rujul. Forma instrumentului vă permite să desenați fire de păr sau pur și simplu să umpleți golurile între cele existente cu pigment. Pensete - vechiul rezident al machiajului oricărei doamne. Îndepărtează firele de păr, dar astăzi nu trebuie să te implici în ele, altfel poți pierde o formă naturală elegantă.

 • Ce se aplică? Creioane, umbre întunecate, ruj, rimel, gel - toate acestea sunt folosite de artiștii de machiaj. Cel mai rezistent strat acoperă rujul sau stratul semi-permanent, mai puțin umbra clasică și creionul. Artiștii de machiaj folosesc aproape întotdeauna gel sau rimel - fixează ferm firul de păr și le dau un volum suplimentar, lungime.

Ghid pas cu pas la domiciliu

Cum de a desena umbre?

Discutați despre cum să creați sprâncenele cu umbre. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de: umbra și umbra cât mai aproape posibil de culoarea parului la rădăcini sau 1-2 tonuri mai întunecate / mai ușoare, perie mărunțită, pieptene pentru păr.

 1. pieptene perierea firelor de păr în direcția creșterii naturale;
 2. aplica pe pensulă unele umbre, trageți-o pe braț cu o mișcare ușoară (aceasta va îndepărta excesul de pigment) și trageți conturul sprâncenelor cu o linie discretă;
 3. Linia de sprancene poate marca în avans sau duceți-vă deja la final (sau prin ochi). Începeți să conduceți fundul acestuia, ușor retras la baza și la vârful și de la aproximativ 2/3 din sprânceană de sus;
 4. La bază face o pereche de lovituri în sus, ca și cum ar fi desenarea firelor de păr;
 5. vopsea spațiul interior cu ajutorul unei tehnici de păr - aplicați niște umbre pe perie și începeți să pictați linii în sus;
 6. vă rog atenție la creșterea naturală a firelor de păr și repetarea acestora cu o perie, mișcările trebuie să fie clare și abrupte pentru efectul cel mai natural;
 7. Spațiu după punctul de sus vopsea peste în direcția părului în jos un pic, aici desenarea firelor de păr nu este adecvată;
 8. După încă o dată pieptene prin sprâncenele pieptene - este uniform și încă o dată distribuie pigmentul umbrelor și le amestecă ușor.

Piepteni cu peri rigizi, astfel încât să nu penetreze complet pigmentul și să se distribuie uniform de-a lungul firelor de păr și între ele. Tehnica penei este atipică aici, adică nu este necesar să se facă un spot monoton dintr-o sprânceană, este necesar să se recreeze firele de păr și să le umbrească ușor.

Câteva lecții de la domiciliu vă permit să stăpâniți tehnica pas cu pas și să vă faceți sprâncenele un model de rol, principalul lucru fiind instruirea și o oglindă, produse cosmetice de înaltă calitate, iar fundația de bază este forma corectă.

corecție

Sprâncene de machiaj poate fi permanent, atunci va fi vorba de microblare și tatuare. Tatuajul seamănă cu un tatuaj - pigmentul se aplică sub piele și durează câțiva ani. Microbierea este o tehnică diferită - firele de păr sunt aplicate pe piele, iar efectul procedurii pare mai realist. Cu toate acestea, microblazerul nu este potrivit pentru toată lumea, dar mai ales pentru fetele cu piele grasă.Faptul este că pigmentul se estompează de-a lungul timpului și se formează o mătușă incredibilă în loc de fire de păr.

Tattoo este potrivit pentru absolut toată lumea și necesită corecție (cum ar fi microblare, vopsirea cu vopsea sau henna). Corectarea tatuajului apare la aproximativ 3-5 săptămâni după procedura inițială. După prima excursie la maestru trebuie să așteptați până când pigmentul "se stabilește", crustele coboară și pielea se vindecă complet. Apoi, este necesar să "terminați" sprâncenele într-un sens literal și să umpleți lacunele rezultate cu vopsea, să corectați formularul sau chiar să-l schimbați ușor.

Fotografiile înainte și după tatuare pot sperie sau pot încânta - în funcție de ce maestru și de anul în care veți găsi tatuajul. Tehnologiile moderne, materialele și experiența maeștrilor vă permit să o faceți de înaltă calitate și purtabilă, nu devine albastră și nu devine un spot purpuriu, cu o corecție corectă și atunci când se referă la un maestru experimentat.

Master Classes

Determinați forma sprâncenelor după tipul feței:

 • Crescent sau Formă de comă fetițe potrivite, exclude orice linii ascuțite și curbe;
 • pătrat forma feței este corectată de sprâncenele moi curbate ca un curcubeu;
 • Prea mult timp pentru a echilibra aproape drepte sprâncene fără îndoire;
 • Reglați triunghiul frontal vă va ajuta scurt sprâncenele cu vârful curbat.

Pielea trebuie pregătită înainte de eliberare: curățați-o, aplicați un hidratant și un ton - acesta din urmă este creat înainte de a începe să lucrați cu sprâncene și ochi în general.

 1. pieptene periați firele de păr în sus și ridicați un creion de ardezie bine ascuțit;
 2. Începeți desenul sprancene din baza sa, tineti un creion la un unghi drept de 90 de grade si duceti-l in jos sub sprancene. Mai aproape de cot, rotiți creionul în lateral, ceea ce va face conturul mai moale și mai natural și continuați să conduceți linia la vârf. Linile nu trebuie să fie clare;
 3. Când conturul este gata, trebuie să umple spațiul lui este mângâiat, așa că creionul trebuie să fie bine ascuțit;
 4. După un bun pieptene prin perierea firelor de păr în sus;
 5. Poți rezolva gelul clar sau rimelul.

Orice machiaj este potrivit pentru sprâncenele largi. Și mai ales fumurile "fumoase", precum și săgețile de orice lățime și lungime, care nu depășesc sprâncenele și buzele goale.

Greseli frecvente

 • Înainte de colorare, sprancenele se sparg - cea mai importantă greșeală. Pre-creați forma sprâncenelor cu un creion, vopsiți-le cu vopsea sau henna și numai după aceea îndepărtați părul în exces.
 • Aplicarea fundației după machiajul sprâncenelor. Artiștii de machiaj sunt sfătuiți în primul rând să creeze un ten.
 • Sprâncenele sunt prea întunecate. În cazul în care culoarea parului este cald maro - sprâncenele negre ar trebui să fie excluse. Astăzi, ele ar trebui să fie excluse din fiecare și înlocuite cu umbre reci cu subtunetă gri, dacă părul are culoarea unei aripi de corb din natură (sau de la un stilist).
 • Prea subțire. Nu vă lăsați amărât de fire de păr, mai ales înainte de a crea o formă.
 • Prea curbată. Această formă se adresează fetelor doar cu o față pătrată.

Sprâncene machiaj de la artistul de machiaj Irina Grinchenko, a se vedea următorul video.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze