Asian Eye Makeup

Asian Eye Makeup

Fetele asiatice arată exotică și întotdeauna atrag atenția celorlalți. Ochii lor căprui sunt numiți misterioși și atrăgători. Dar dacă o fată din Rusia poate uneori să se plimbe cu umbre și să-și alcătureze genele, machiajul ochilor asiatici are o serie de diferențe.

Caracteristici machiaj

Principala diferență dintre chipurile asiatice este tăierea ochilor. Forma lor este îngustă, oarecum înclinată, pleoapele mobile aproape întotdeauna atârnă și nu au falduri. Genele sunt rareori lungi și pufoase, deoarece fetele asiatice trebuie să fie mai greu de ajustat gravitatea aspectului. Dar, în cele mai multe cazuri, pomeții unei astfel de persoane sunt foarte expresive, iar buzele sunt mici, dar pline. Pentru dezavantajele fondului general, se adaugă o subtilă gălbuie a feței și a pielii poroase.

În ciuda acestor caracteristici, baza machiajului asiatic (femeile chineze, femeile japoneze, femeile coreene, uzbeci, fetele kazahiste etc.) reprezintă un accent deosebit pe pielea perfectă și pe aspectul ușor și primit. Pentru a evidenția ochii, trebuie să aduceți pielea în stare perfectă. Aceasta este o condiție necesară, fără de care un machiaj frumos nu va funcționa.

Sarcina de machiaj a ochilor asiatici este corectarea formei: trebuie să le măriți vizual în dimensiune, să deschideți aspectul, să îl exprimați.

Toate subtilitățile "ochiului deschis" al machiajului implică utilizarea de produse cosmetice speciale.. Ele se bazează pe cultura și tradițiile țărilor. Acest lucru nu este doar machiajul ochilor: pentru a crea o imagine în mod corespunzător, aveți nevoie de armonie a tuturor caracteristicilor faciale. Corectarea inciziei ochilor, este important să nu-și piardă individualitatea.

O trăsătură distinctivă a machiajului asiatic este naturalețea. Ceea ce este permis în țara noastră, ele sunt departe de a fi întotdeauna binevenite. Fiecare make-up este supus unui caz specific și ar trebui să arate natural, ca în cazul în care toate caracteristicile faciale sunt perfecte prin natura lor. Principalul lucru - pentru a demonstra frumusețea feminină, nu cosmetice.

În cazuri speciale (un eveniment solemn, o sărbătoare națională, o nuntă etc.) este permisă o anumită libertate, dar ținând seama de tradițiile țării. Machiajul asiatic sa gândit la cel mai mic detaliu: fiecare lovitură în el are semnificația sa. Chiar și închinarea tendințelor modei (stilul anime, idolii) poate afecta machiajul ochilor, așa cum este elocvent indicat prin utilizarea unui lipici special care ridică pleoapele.

Prepararea pielii

Stilul femeii asiatice - farmecul natural și sănătatea. În primul rând trebuie să puneți în ordine pielea: va accentua frumusețea ochilor. Înainte de aplicarea cosmeticelor, curățați pielea și clătiți-o cu apă rece pentru a restrânge porii.

Tonul pielii este egalat cu ajutorul fundației și datorită naturii culorii naturale a nuanțelor nu sunt permise roz. Tonul tonului trebuie să se potrivească perfect cu tenul.

O nuanță importantă este scăderea cercurilor întunecate din jurul ochilor: acestea sunt inacceptabile, deoarece fac ochii plictisiți și dureroși. Pentru a elimina aceste deficiențe, trebuie să utilizați un agent de concealer sau un concealer cu un ton mai ușor decât culoarea naturală a pielii.

Atingerea finală pentru a crea o dermă fără cusur va fi un strat ușor de pulbere liberă. Pielea impecabilă ar trebui să strălucească, spun asiatici.

Ei folosesc un semnalizator și un accent ușor sub formă de fard de obraz - astfel încât pielea strălucește cu sănătate.

Soluții colorante

Stilul de machiaj în stil asiatic aderă la nuanțele naturale. Paleta în același timp poate fi variată: baza culorii este plăcută și naturală, dar permite adăugarea de contraste moi la tonul de bază. Principalul lucru este să arăți natural și armonios. Acest machiaj va fi potrivit în orice imagine și este potrivit pentru diferite direcții de stil.

Spre deosebire de femeile europene, care își arată adesea ochii cu culori agresive, Asia pune accentul pe frumusețea naturală. Un rezultat excelent este obținut printr-o combinație de contraste netede și piere a mai multor tonuri naturale aproape de culoarea pielii (tehnica ombre). Nu poate exista nici o șansă în alegerea culorii umbrelor: trebuie să vă dați ochii o profunzime vizuală.

Paleta de umbre pentru ocazii speciale permite culori mai întunecate și mai saturate. Acesta este adesea prezent în tonuri de gri închis și negru. Cosmetica pentru evenimente nationale speciale. Poate include culori strălucitoare și neobișnuite până la roz, albastru, violet, argintiu.

Umbrele roșii sunt un tabu: ei fac ochii bolnavi, umflați și lacrimi, cei ideali sunt cei a căror culoare este aproape de o roșie naturală, dar puțin mai întunecată.

Tipuri de machiaj

Machiajul asiatic este multilateral și național. Indiferent de imaginea aleasă, se dovedește a fi bogată și armonioasă. O frumusete cu ochi buni stiu foarte multe despre aplicarea cosmeticelor, astfel incat ochii lor sunt intotdeauna frumosi, iar imaginea se distinge printr-un gust delicat si o anumita aristocratie.

Machiajul asiatic poate fi:

 • de fiecare zi (zi), realizat în stilul minimalismului;
 • searamarcate de contraste mai strălucitoare;
 • naționaldemonstrând cultura unei anumite țări;
 • etapa (pop), reprezentând artistul în cea mai bună lumină.

În funcție de cazul specific, metodele de aplicare a produselor cosmetice pot varia.. Opțiunile de machiaj variază în funcție de țara de reședință a fetei. Interesul deosebit față de caracteristicile aplicării cosmeticelor pentru a schimba tăierea ochilor face ca machiajul asiatic să fie popular. Încercând acest stil, fetele europene caută un nou mod de exprimare, obosit de machiaj masiv.

Trebuie remarcat faptul că machiajul în stil asiatic nu implică sculptarea față. Este important să fii tu însuți, deci o schimbare vizuală a caracteristicilor faciale nu este binevenită. În plus, această abordare nu se potrivește imaginii luminoase și misterioase a asiaticului.

Cum să aplicați?

Machiaj frumos - visul multor fete. Și dacă machiajul național este diferit, clasicul rămâne neschimbat: nu contează în ce țară trăiește fată (China, Coreea, Kazahstan, Uzbekistan, Mongolia).

Făcând machiajul ochilor din Asia nu este la fel de dificilă cum ar părea. Dacă treceți prin fiecare pas, puteți stăpâni rapid tehnica unui aspect expresiv și atrăgător.

Lucrul la crearea ochilor frumosi incepe cu aplicarea bazei sub umbra. Dacă acest pas este ignorat, cosmeticele pot arăta neclar după câteva ore după aplicare.

zi

Jocul de machiaj de dimensiuni reduse și de zi cu zi este o soluție universală. Pentru ao crea, nu veți avea nevoie de artilerie de produse cosmetice: este suficient un set standard de pungi cosmetice:

 • pentru totdeauna aplicați umbre ușoare, creând efectul ochilor și adâncimii mari;
 • pleoapele superioare cosmetice întunecate machiaj întunecat, fără a uita de unghiul extern;
 • la baza liniei genelor pleoapa în mișcare desenează conturul cu un eyeliner lichid;
 • centrul pleoapei superioare accentuați umbrele albe, creând un efect de volum;
 • aceeași culoare petrec o pereche de lovituri de-a lungul marginea inferioară a genelor și la colțul exterior;
 • timpul de mascara vine: este aplicat în două straturi în sus și destul de puțin pe genele inferioare, fără a uita să le pieptească cu atenție, eliminând efectul lipicios;
 • rămâne să subliniem linia de spranceana culoarea naturală a umbrelor, corectarea tonului feței, buzele de machiaj cu un ruj strălucitor sau o strălucire transparentă.

Datorită culorilor naturale ale umbrelor, acest machiaj nu va arăta luminoasă, chiar dacă ochii sunt accentuați cu ochelarii.

seară

Machiajul seara poate fi mai luminos decat machiajul zilei.Permite utilizarea unei benzi largi de căptușeală și mai multe straturi de carcasă. Ombre este una dintre cele mai populare tehnici de umbrire. Principiul său respectă regula: cu cât se aplică umbrele mai aproape de linia genelor, cu atât culoarea lor este mai închisă. Cu această tehnică, este posibil ca aspectul să fie expresiv, iar ochii - mari.

Tehnica însăși nu este mai complicată decât cea anterioară:

 • înainte de a aplica machiaj pleoapelor preparate folosind baza;
 • apoi umbrele ușoare creează aparența adâncimii la colțul exterior de la pleoapă până la linia sprâncenelor, provocând umbre de-a lungul pleoapelor superioare și inferioare;
 • atent umbrire - o tehnică obligatorie care vă permite să arătați frumos și natural, chiar și nuanțe întunecate;
 • întuneric umbre rezumă pleoapele inferioare și superioare, întinzând ușor tonul;
 • efect ombre fixat cu o perie;
 • fonduri reziduale pe perie poți să te plimbi de-a lungul liniei de creștere a sprancenelor (literalmente, o pereche de lovituri);
 • pentru a mări ochii Poți folosi ochelarii: în primul rând, trasează o linie subțire din colțul interior (la linia de creștere a genelor);
 • fără a atinge colțul interioradăugați grosimea liniei de linie;
 • rămâne să se facă genele și faceți aspectul larg deschis cu ajutorul buclelor de curling.

Stil coreean

Tehnica idolilor coreeni nu lasă multe fete indiferente. Aceasta este o imagine marionetă unică, care, cu aspectul ei neobișnuit, arată natural și frumos. Regula principală rămâne aceeași: pielea ideală este baza succesului și a expresivității ochilor.

Metoda de aplicare a cosmeticelor permite utilizarea creionului și lucrul cu pleoapele inferioare:

 • pe zona superioară a pleoapelor pune baza;
 • după întemeiere formarea pleoapei pleoapei maro deschis, tonul pielii ușor mai întunecat;
 • mai aproape la marginea creșterii genelor, cu atât mai întunecate aleg umbra umbrelor, fără să uită să o întindă în sus;
 • de-a lungul graniței pleoapa inferioară provoacă o accidentare abia vizibilă cu umbre ușoare: va mări ochii;
 • întuneric umbre este necesar să se sublinieze colțul exterior: ele sunt puse în direcția de la colțul exterior până la mijloc, fără a uita să adăugați o picătură de bani la pleoapa inferioară;
 • nu e nevoie de ochelari: de-a lungul liniei de creștere a genelor trageți o linie cu un creion maro;
 • accent de ochi ar trebui să fie moale: linia trebuie să fie ușor umbrite;
 • după umbre vine rândul de rimel: se aplică în două straturi, nu la genele superioare și la pieptănare abia la cele inferioare;
 • rămîne să adăugați blush - și imaginea femeilor coreene este gata!

Cum sa alegi cosmeticele?

Alegerea machiajului potrivit nu este o sarcină ușoară. Diferența în machiajul ochilor din Asia este utilizarea de cosmetice speciale, cele mai multe dintre ele sunt făcute special pentru pielea și ochii de acest tip. Omologii europeni nu dau întotdeauna efectul dorit, deoarece scopul lor în ansamblul său este o funcție decorativă. În plus, trebuie să selectați produse cosmetice pe baza tipului de piele.

Produsele speciale sunt concepute cu un efect suplimentar în minte și sunt destinate nu numai pentru reglaje sau îngrijire, ci și pentru protejarea feței de radiațiile ultraviolete, precum și a altor factori de mediu negativi. Aceasta este o cosmetică persistentă care nu alunecă și nu se răspândește în timpul zilei.

Eyeliner este una dintre metodele preferate ale machiajului uzbec, chinezesc și coreean. Consistența sa trebuie să fie lichidă, iar culoarea trebuie să fie exclusiv negru. Umbra unui creion poate fi negru și maro. Unele fete adaugă un creion alb la pungă.

Un kit de machiaj standard ar trebui să includă concealer, concealer, creion pentru ochi, creion, umbra ochilor, rimel, blush, strălucire transparentă și ruj. Femeile avansate ale modei folosesc cosmeticele speciale: perna și nuanța. Perna (tampon special cu impregnare tonală) înlocuiește bine tonaliul, aplicat cu un strat subțire, natural. Tint - produse cosmetice pentru sprâncene, ochi și obraji. Alegerea unor astfel de produse, puteți avea încredere în stabilitatea machiajului.

Când cumpărați produse cosmetice în stil asiatic, trebuie să țineți cont de o serie de nuanțe:

 • umbre perfecte - Matte și aproape de ton în paletă;
 • fundație impecabilă - una a cărei textură este ușoară și uniformă;
 • buna mascara - textură medie cu efect de prelungire și perie confortabilă;
 • culoare mascara pentru machiaj pe timp de noapte maro inchis, pentru seara - negru;
 • zi ruj ar trebui să fie aproape invizibil, seara permite un indiciu de saturație.

În plus, când cumpărați produse cosmetice, trebuie să acordați atenție perioadei de valabilitate. Nu puteți vopsi droguri restante, astfel încât să nu dăuneze sănătății pielii.

Machiaj secretele artiștilor

Artiștii profesioniști de machiaj au în arsenalul lor o serie de trucuri, datorită cărora puteți face orice aspect special. Experții subliniază unicitatea formei naturale a ochilor asiatici, făcând-o în același timp nobilă și seducătoare.

Pentru a obține rezultatul maxim, trebuie să acordați atenție mai multor nuanțe:

 • nu poate întrerupe accentul ochi ruj luminoase sau sprâncene negre: plasarea necorespunzătoare a accentelor va face ochii plictisitori și inconspicuoase;
 • pentru a mări dimensiunea ochilor în loc de umbre albe poți folosi un creion, deci linia va fi mai subțire;
 • vopselele de colorare - o condiție prealabilă pentru ochii frumoși, este mai bine să folosiți un mijloc cu efect de prelungire;
 • atârnă pleoapa poate fi corectată utilizând linia sprâncenelor: capătul descendent este trunchiat, părul superior este desenat mai clar;
 • umbra textura pentru că accentul ochiului ar trebui să fie mat, luciul și perlele nu sunt permise;
 • pentru machiajul de zi cu zi este mai bine să folosiți un creion de negru de fum în loc de un dermatograf;
 • ridicați pleoapele Puteți folosi pliantul imaginar, pictat cu umbre sau un creion cu umbre;
 • distruge frumusetea ochilor poate un dermatograf greșit al pleoapei inferioare: va reduce vizual forma și va face chiar mai îngustă.

În plus, în arsenalul de artiști de machiaj există un mic truc: puteți schimba secțiunea ochilor experimentând cu ajutorul săgeților. În acest caz, este important nu atât de mult cum să le desenezi, cum să trasezi o linie:

 • dacă nu atingeți colțul interior, și pornind săgeata din mijloc, se va extinde tăierea ochilor;
 • adăugând la semi-săgeată o linie scurtă de culoare închisă, ochii vor apărea mai largi;
 • dacă rezultatul întări efectul "ochiului pisicii", forma va crește, dar lățimea ochilor dispare imediat.

Corectarea aspectului prin machiaj este un proces fascinant. Fiecare stil și ocazie vor permite diversificarea machiajului asiatic.

Dacă sunteți interesat de o creștere vizuală a ochiului, aruncați o privire la acest tutorial video.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze