Machiaj pentru fete

Machiaj pentru fete

Machiajul pentru femei și adolescenți este un fenomen complet natural și acceptabil. Acesta este un semn de grooming, o modalitate de exprimare. Un astfel de machiaj nu provoacă o furtună de emoții și de convingeri. Machiajul pentru fete este o temă specială, una dintre cele mai discutate și controversate.

Ce este copilul?

Pentru a înțelege ce este machiajul copiilor, trebuie să țineți cont de diferența dintre adulți și adolescenți. Acesta nu este un motiv pentru a părea mai vechi și arata ca o mamă, o soră mai mare, idolul său de pe ecranul TV, așa cum mulți cred în mod eronat. De fapt, aceasta este o tehnică unică, necesară pentru un anumit caz.

Prin urmare, raționamentul că este la modă și modern pentru a alcătui copii la nivelul adulților este eronat.

Copii make-up este o modalitate de a face tot posibilul. Nu este aplicabil în viața obișnuită, deoarece este inadecvată: fata este frumoasă prin natură și strică frumusețea naturală a copilului este inacceptabilă. O astfel de machiaj ajută în cazuri speciale, adaugă luminozitate și unicitate imaginii. Acest tip de produse cosmetice este deosebit de relevant pentru fetele de 9, 10 și 11 ani: este pur și simplu inutil pentru fetițe.

Caracteristici și beneficii

Cosmetica pentru copii este diferită de alte analogii. Spre deosebire de scopul unui arsenal de adulți și adolescenți, aceste produse nu vizează corectarea caracteristicilor faciale. Sarcina ei este de a arăta individualitatea copilului în situația dorită.

Element de machiaj pentru copii - vârsta fetei. Este imposibil să pictezi pielea bebelușului și ochii copiilor: cosmeticele lor sunt produse de igienă. Până la șase ani, este permisă doar arta fetei.

Unele mame achiziționează produse cosmetice pentru copii la fiicele lor aproape de la vârsta de grădiniță. Și, deși în căutarea tendințelor modei le pare că copilul făcut pare a fi irezistibil, de fapt, aspectul fetei îi amintește unui adolescent cu un corp nedezvoltat.

Una din trăsăturile care nu permit aplicarea precoce a machiajului este structura pielii: la copii este mai subțire, prin urmare mai puțin protejată și are o penetrabilitate ridicată.

Cosmetica hipoalergenică bazată pe apă și bază naturală, cu efect ușor și blând, sunt folosite pentru machiajul copiilor. Este fundamental diferit de alte analogii, deoarece este dezvoltat ținând seama de tendința crescută a pielii delicate a copiilor la rănire.

Cosmetica pentru copii ia în considerare structura celulelor epidermice pentru fiecare vârstă, de aceea are un PH neutru, nu conține componente chimice și conservanți care distrug structura pielii.

Datorită compoziției produselor cosmetice, machiajul pentru copii este caracterizat prin durabilitate scăzută. El poate pierde apelul foarte repede dacă copilul atinge fața.

Când este potrivit?

Modulul de machiaj pentru copii este o modalitate de a se evidenția într-un caz particular. Poate fi scenic sau festiv. În funcție de ocazie, este minunat pentru:

• fotografii;

• ziua de naștere;

• spectacole (dansuri în sala de bal, gimnastică);

• imagine scenă (teatru pentru copii);

• vacanță;

• bacalaureat în școala primară.

În general, este un dar pentru copii, cu care poți să rămâi singur și în același timp să fii special. Astfel de produse cosmetice nu înfundă porii, nuante de saturație diferite ale paletei și nu irită pielea delicată a feței.

Jocul pentru copii poate fi tradițional și fantezie (face-art), când se aplică un model unic pe față. Subiectul celei de-a doua metode (akvagrim) este divers. Desene populare ale acestui machiaj sunt:

• aripi de fluturi și păsări;

• caprine de animale;

• chipuri de clovni;

• schițe piratate;

• imagini ale idolilor preferați (Monster High, Winx);

• Povești de groază de stil de Halloween;

• stele, scântei, inimi;

• modele mici independente.

Fetele de machiaj nu acceptă "artileria grea" a cosmeticelor. Chiar și o pictura pe față (desenarea vopselelor pe bază de apă) ar trebui să fie ușoară. În caz contrar, aspectul va pierde farmecul vârstei. Nu este necesar să fie pictat la școală: acesta nu este locul pentru a demonstra machiajul copiilor.

De ce aveți nevoie?

Pentru a picta o fată ca o femeie adultă este urâtă și fără gust. Chiar și spectacolele de modă ale colecțiilor de îmbrăcăminte pentru copii de renumiți cățători ocolește machiajul agresiv al copiilor. Artiștii cu machiație experimentați au un accent ușor, lăsând copiilor dreptul la individualitate.

Scopul machiajului copiilor este să surprindă și să acorde atenție. Într-un caz, este un machiaj luminos, în celălalt - accente de îndemânare. Acesta este un dumnezeiesc pentru cei care vor să facă o vacanță în orice ocazie.

Pentru partidele tematice, spectacole, dansuri, culori multicolore sunt permise, dar sunt supuse unei anumite tematici. De exemplu, machiajul în stilul Halloween nu este confundat cu nimic. Același lucru se poate spune despre machiajul unei fete care participă la un concurs de dans.

Make-up pentru spectacole - o temă luminată. În acele cazuri în care este necesar, puteți selecta ochii și puteți desena o imagine în același stil cu hainele. Deci, caracteristicile faciale vor fi vizibile de departe: acesta este scopul acestui machiaj. Imbracaminte si machiaj ar trebui sa fie in acelasi stil si culoare.

Make-up sub fotografie, gradul de absolvire 4, ziua de naștere - o lucrare frumoasă a unui artist de make-up. Aceasta nu este o simpla machiaj standard: nu este mai putin important decat coafura si hainele.

Stylistii experimentati pot sa decoreze cu cosmetice nu numai adolescentii si fetele de 8 ani, ci si copiii de pana la 5-7 ani.

Alegerea fondurilor

Alegerea produselor cosmetice pentru machiajul copiilor nu este o sarcină ușoară. Trebuie să se țină cont de faptul că nu toate componentele cosmeticelor pentru femei și adolescenți sunt permise:

nu poate exista fundație aplicarea acestuia va conduce la îmbătrânirea precoce și la frământarea pielii;

• este permisă pulberea minerală liberă cu o textură ușoară aplicată cu un strat subțire;

• în cazuri extreme se utilizează un corector bactericid. pentru a elimina cercurile întunecate din jurul ochilor;

• alegerea rujului depinde de caz: fetițele nu au nevoie de ea (suficientă balsam de buze); femeile de 8 și 9 ani pot să acorde atenție versiunii transparente cu strălucire minimă;

• mascara este cumparata pentru fete mai mari, culoarea admisă este maro, aproape de culoarea genelor;

• pentru fotografierea fotografiei alegeți umbre ușoare aproape de tonul natural al pielii;

• fără căptușeală: Aceasta este o prerogativă a adulților, nu trebuie să îmbătrâniți copilul în acest fel;

• umbrele strălucitoare, maro, creion alb și rimelul negru strălucitor sunt permise numai pentru performanțe (pentru fotografii, ziua de naștere este contraindicată).

Pictura pe față este potrivită pentru toți copiii. Aceste vopsele sunt inofensive și vă permit să schimbați instantaneu copilul dincolo de recunoaștere.

Ce trebuie să cauți când cumperi?

În ciuda celei mai bogate selecții de produse cosmetice pentru copii, în alegerea ei puteți întâlni o mulțime de capcane. În cazul în care eticheta este "pentru copii" pe preparat, aceasta este departe de a fi un indicator al unui produs bun și inofensiv. Ambalajul colorat luminos este o recepție dificilă pentru companiile care atrag copii. Este dificil să descurajați fetița de a cumpăra acest sau acea cosmetică, dacă pachetul prezintă un personaj preferat de desene animate sau un idol muzical.

Când cumperi unelte de machiaj, ar trebui să iei în considerare câteva recomandări:

• nu trebuie inclusă compoziția cosmeticelor hormoni de origine vegetală și animală;

• nu sunt permise ingrediente exotice: ele pot provoca iritarea pielii și alergii. Efectul produselor cosmetice ar trebui să fie moale;

• dacă pe ambalaj este scris un întreg lanț ingrediente chimice, acest instrument nu poate fi cumpărat;

orice produs de frumusețe ar trebui să fie spălate cu apă curată;

termenul de valabilitate - o condiție importantă: produsele expirate pot răni grav pielea delicată, neformată;

• scump nu înseamnă mai bine: importante pentru producător, ale căror produse au o mulțime de feedback pozitiv;

• este mai bine să faceți o achiziție într-un magazin de încredere (fără chioșcuri și vânzări din partea reprezentanților companiilor cosmetice).

Cum se aplică: tehnici de performanță

Copii make-up în înțelegerea de mulți - este machiaj pe machiajul mamei mele. De fapt, tehnica aplicării cosmetice depinde de caz. Acesta este un stil elaborat (pisică, zână, bufniță, personaj de scenă, culoare indiană etc.), care va necesita cunoașterea unor nuanțe de aplicare a produselor de machiaj.

În plus, mult depinde de vârsta fetei: ceea ce este adecvat la vârsta de 11 ani este inacceptabil pentru moda de 5 ani.

Cosmetica aplicată exclusiv pentru curățarea pielii. Medicamentele de intervenție trebuie să fie minime.

Arta fetei

Tehnica este realizată cu ajutorul unei pictură (vopsele degresate sau creioane de machiaj, de exemplu, Alpino pe bază de apă) și perii de vopsea. Vopselele pot fi amestecate pentru a obține tonul dorit, dacă este necesar, se diluează cu apă. Desenul poate începe cu orice zonă a feței.

Cu fiecare accident vascular cerebral nou, tonul este îmbunătățit și modelul este desenat, fără a atinge ochii și gura. Această tehnică seamănă cu pictura de guașă. Datorită tehnicii, puteți crea o imagine a unui clovn, japonez, tipi, bufnițe, pirați, fete-pisici sau artă în spiritul anime-ului.

Etajul se completează

Acest machiaj este necesar pentru ca fața din scenă să pară expresivă și caracteristicile faciale să fie vizibile. Este bine pentru gimnaste și actrițe tinere. Se aplică cu perii speciale, folosind culori strălucitoare de produse cosmetice. Tehnica poate fi amestecată atunci când se utilizează produse cosmetice și vopsele pe bază de apă.

După ce au pulverizat pielea feței, umbrele sunt aplicate pe zona pleoapelor în tonul costumului de scena, apoi sunt conturate astfel încât să poată fi mai bine văzute de departe. Genele - un punct important: fără ele, machiajul nu va fi suficient de luminos. Nu putem uita de ruj: cazul o cere. Ca să nu fie dezgustat atunci când este atins, aveți nevoie de foarte puțini bani. Se aplică în centrul buzelor, care se întinde până la granițele lor.

Imagine pentru o fotografie

Confecționarea tematică a fetei depinde de imaginea aleasă. Acest factor determină intensitatea machiajului și un set de produse cosmetice. În unele cazuri, este suficient să se schimbe pielea, să se pulverizeze luciul și abia să parcurgă umbrele superioare ale pleoapelor. În altele, o imagine de păpuși este creată special.

Pentru a face acest lucru, umbrele de nuanțe diferite sunt aplicate pe pleoapele mobile și inferioare, creând un efect de ombre. Apoi utilizați un creion maro, trasând o linie de-a lungul creșterii genelor de-a lungul pleoapei superioare și de jos în zona colțului exterior al ochiului, trasând un accident vascular cerebral subțire care urmează forma ochiului. Este rândul de rimel: este aplicat într-un singur strat pe genele superioare.

Machiajul perfect nu tolerează efectul lipicios, astfel încât genele trebuie pieptate bine.

În vacanță

Acesta este un stil special când este permisă o mică libertate. Ar trebui să fie adecvat, natural. Din moment ce această zi este specială, puteți permite un pic de strălucire și umbre. Cu toate acestea, ar trebui să existe o măsură în totul: o machiaj generos al unui copil de cinci ani va fi ideal doar sub formă de desene pe piele.

Fetele mai în vârstă își pot pulpa fața, aplică o mică umbra ochilor și genele ușor de nuanță. În loc de ruj, este mai bine să folosiți o strălucire transparentă: copiii uită de multe ori că buzele lor sunt confecționate, astfel încât este posibil ca rujul să se murdărească.

Utilizarea de produse cosmetice pentru adulți poate provoca îmbătrânirea precoce a pielii, flambibilitatea pleoapelor, tonul buzei albastre. Această abordare poate face ca genele să fie slabe și rare.

Când decorăm un copil cu produse cosmetice, nu trebuie să uităm că frumusețea este naturalitatea și sănătatea. Primul pas către crearea unui machiaj frumos ar trebui să fie igiena. Pielea curată și sănătoasă a feței reprezintă o bază excelentă pentru orice machiaj, fie că este vorba de o imagine clasică sau de carnaval.

Cum se face machiajul copiilor cu un model - în următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze