Machiaj pentru o fotografie

Machiaj pentru o fotografie

Machiaj profesional pentru o fotografie - cheia succesului. Elimină procesarea obositoare a fotografiilor cu ajutorul editorilor grafici și permite ca cadrele să fie fără probleme. Acest make-up are o serie de caracteristici.

Oferă machiaj pentru fotografie

Indiferent de locul de filmare, tema aleasă, imaginea, îmbrăcămintea, accesoriile, machiajul ar trebui să fie adecvate și atractive. Machiajul profesional este o artă, o armonie a fanteziei și naturalității. Artiștii de make-up experimentați numesc acest lucru o make-up pentru fotografii în care accentele sunt stabilite cu pricepere - și, în același timp, imaginea nu este fără individualitate.

Astăzi, machiajul pentru o fotografie este ales nu numai de femei. De mult timp aceasta a devenit o normă pentru a le ordona pentru fotografierea copiilor - începând cu vârsta preșcolară (și chiar pepinieră). Dacă fetele reacționează calm la un astfel de fenomen, machiajul masculin pentru lovituri de fotografii provoacă numeroase opinii contradictorii. Cu toate acestea, ea este radical diferită de cea feminină și nu seamănă deloc cu imaginea unui idol muzical. Acesta este doar un instrument pentru a obține fotografii atractive în care un bărbat arată în cea mai bună lumină.

Caracteristicile machiajului pentru fotografie includ:

  • Abordare profesională. Aceasta nu este doar o procedură standard cosmetică. Make-up-ul este opera unui machiaj care vede exact unde este necesară corecția și în ce volum. Aceasta este impecabilitatea fiecărei linii și accident vascular cerebral.
  • Naturalitatea ca bază a imaginii. Succesul fotografiei depinde de aplicarea corectă a produselor cosmetice. Machiajul pentru fotografie este destul de saturat, dar nu creează un sentiment de congestie și efectul mascului. Este posibil să se folosească întregul arsenal de produse cosmetice, dar fața ar trebui să pară naturală.
  • Nicio sculptură. Camera este capabilă să capteze congestia machiajului, care la prima vedere pare frumoasă și potrivită. Din aceste fotografii de multe ori arata o persoana complet diferita.
  • Respectarea imaginii dorite. Alegerea cosmeticelor nu poate fi aleatoare sau universală. Ceea ce este important nu este o elaborare atentă separată a nuanțelor (ruj, fard de ochi, pudră), dar armonie a paletei de culori de machiaj, haine, coafură și caracterul ales.
  • O paletă nobilă de nuanțe de produse cosmetice. Acidul și tonurile otrăvitoare sunt inacceptabile: chiar și machiajul luminos nu are nevoie de ele. Un astfel de accent va simplifica stilul și va face imaginea fără gust. Chiar și un make-up atractiv și creativ poate fi creat cu o gamă decentă de culori, fără a striga despre ele.
  • Folosind cosmeticele "dreapta". Chiar dacă fotografiile sunt rar făcute, cosmeticele trebuie să fie adecvate vârstei, tipului de piele și să se adapteze tonului. Cele mai bune produse de machiaj vor fi marcate cu HD, oferind o naturalitate maximă cu un strat dens de aplicare.

Machiajul pentru fotografia de astăzi nu este doar un accident vascular cerebral al imaginii. În semnificația sa, este comparabilă cu un machiaj de nuntă, când chiar și imperfecțiunile mici sunt inacceptabile. Ajută la a face față creării unei dispoziții corecte și contribuie la comportamentul perfect al filmărilor.

Machiajul depinde de tema aleasă de fotografie. Poate fi:

• natural (natural);

• luminos;

• neobișnuit (arta feței);

• creativ.

Fiecare specie este supusă unui caz specific. "Sezonul" filmării afectează de asemenea paleta de culori și intensitatea aplicației. De exemplu, tonurile moi și calde fac imaginea caldă, astfel încât acestea vor fi potrivite în timpul verii. Fotografiile de iarnă necesită tonuri reci ale paletei de culori.

Sexul și vârsta sunt, de asemenea, importante:

  • femeie - nu este limitat în alegerea artileriei de frumusețe și poate fi atât blând și creativ;
  • copil - exclude tone de produse cosmetice, accentuează farmecul vârstei;
  • masculin - permite o intervenție minimă, concentrându-se pe pielea curată.

Una dintre regulile actuale ale fotografiei (strada, studio) este alegerea texturii matte cosmetice. Glare make-up poate ruina aspectul, dând persoane o mizerie. În acest caz, machiajul frumos pe fotografie pentru a captura nu va funcționa.

Locații populare

Astăzi, alegerea locurilor pentru o fotografie este variată. Filmările pot fi efectuate în natură, acasă, în studio și chiar pe plajă. Alegerea depinde de imaginația și capabilitățile fotografului, precum și de dorințele clientului.

Sesiunile foto naturale sunt una dintre cele mai populare opțiuni. Nimic nu va scoate în evidență frumusețea momentului, cum ar fi frunzișul verde al copacilor, florile sălbatice, parcul de toamnă, frunzele colorate, plaja sau zăpada albă. Dacă fotograful este un profesionist în domeniul său, fundalul fotografiei va arăta ca și cum ar fi fost împușcat în cele mai bune locuri din lume.

Este un machiaj saturat adecvat, cu caracteristici faciale pronunțate, astfel încât acestea să nu fie pierdute pe fundalul general.

Fotografia la domiciliu vă permite să surprindeți cele mai bune momente ale vieții familiale fericite. Acesta nu este un stil minimalist cu machiaj de zi cu zi, așa cum pare: este o întreagă lume care poate fi demonstrată în emoții și sentimente. Acest make-up permite un întreg arsenal de produse cosmetice - cu o alegere potrivită de nuanțe în favoarea naturalității.

Sesiune foto în studio - un fel de joc. Acesta este cazul atunci când machiajul poate fi diferit în grade de intensitate. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că lumina studiată poate reduce saturația machiajului real. Dacă fotografierea are loc în studio, intensitatea machiajului ar trebui să fie mai mare. Lumina naturală (naturală) este mai moale, astfel încât machiajul poate fi mai blând și mai natural.

ouătoare

Coafura - un punct important de fotografiere. Fără ea, machiajul nu va arăta frumos. O sesiune foto este o ocazie speciala, asa ca doar lasarea parului vostru nu este o optiune. Este necesar să le dați volum, să răsuciți buclele neconfundate. Chiar și stilul obișnuit al unei femei de afaceri nu acceptă simplitatea în timpul filmărilor. Este necesară așezarea, indiferent dacă este vorba de un look modest romantic sau seara de lux.

tinutele

Hainele necesare sunt selectate ținând cont de tema aleasă și ajută la o mai bună penetrare a atmosferei fotografice. Mulțumită ei, imaginea devine relevantă și completă.

Alegerea îmbrăcămintei trebuie tratată cu atenție, altfel imaginea nu se potrivește cu tema, fundalul și expunerea.

idei

Tema filmărilor este foarte diversă. Fotografii experimentați pot oferi cele mai neobișnuite idei cu costume și interioare care se potrivesc cu orice preferință.

Cele mai relevante și mai interesante teme ale filmărilor sunt:

• fantezii maritime (imaginea unei sirene, tineri, căpitan, sirene);

• schițe întunecate (vampiri, producții de Halloween, fantome);

• fotografiere de afaceri (excelent pentru portofoliu);

• sărbători de familie (la pomul de Crăciun, scene de Crăciun, ziua de naștere, recreere în aer liber);

• motive de flori (expunere cu culori mari și voluminoase);

• imagine a lui Amazon (seducătoare de stil, adesea pe plajă);

• sesiuni foto în așteptarea copilului (momente delicate și emoționante);

• producții romantice și de nuntă (povesti de dragoste in fotografii);

• primii copii care trag bebeluși (în haine obișnuite sau costumate - botezuri, o imagine a unei flori, balerina, pisoi și altele);

• portofolii de modeleo (perspective avantajoase ale modelelor pentru lucrarea planificată);

• imagini de marionetă (fotografierea copiilor cu obiecte interioare extinse, perii mari, oglinzi, arcuri, în care copilul joacă rolul de papusa Barbie, Winx);

• spectacole sportive în sala de sport sau pe stradă (demonstrație a frumuseții și corpului potrivit).

O sesiune foto poate fi formată din două sau trei teme și poate fi realizată și într-o gamă de culori specifică (albastru, roz, gri). În acest caz, îmbrăcămintea, machiajul și mobilierul ecou în culori.

Pentru gravide

Așteptarea unui copil este un subiect special. Dacă în această perioadă nu apare alergică la cosmetice, vă puteți permite umbrele, rimelul și rujul. Shades mai bine alege naturale. Acestea sunt culori ușoare, bej, ciocolată, maro, gri și fum. Este mai bine să refuzați culoarea neagră a umbrelor: va simplifica o imagine și va adăuga o umbră. Nu utilizați pigmenți roșii: ei vor face ochii bolnavi, umflați și lacrimi.

În general, make-up-ul va fi mai intens decât în ​​fiecare zi, dar nu la fel de luminos ca seara:

• folosind un creion maroniu, de-a lungul liniei de creștere a genelor petrec o linie subțire;

• peste linia și pe tot parcursul secolului distribuie umbrele pe tonul mai închis decât culoarea naturală a pielii, efectuând pene;

• pornind de la centrul pleoapei superioare, Umbrele accentuează colțul exterior mai luminos, care leagă liniștit umbrele;

• tonul întunecat completează redarea în umbra: se aplică cu o perie subțire, subliniază colțul exterior și umbrește ușor;

• dacă doriți să măriți efectul ochilor mari, Puteți utiliza un creion negru, mărind luminozitatea colțului exterior;

• colțul interior scapă de subtilitatea roșie folosind umbre albe cu umbre obligatorii;

atingerea finală va fi o rimel.

Amazon machiaj

Imaginea unei frumusețe seducătoare - o temă preferată a sexului echitabil. Din moment ce acest stil implică lumină naturală, lucrarea folosește o ombra cu pene moi:

• după aplicarea bazei pe mobilul superior, precum și pe pleoapa inferioară și colțul interior au pus umbre ușoare și i-au umblat;

• umbrele mai întunecate sunt adăugate la pleoapa inferioară, combinând ușor două tonuri;

o culoare mai închisă accentuează colțul exterior al ochiului și adăugați adâncimea prin tragerea unei pliuri peste pleoapele superioare cu o umbră;

tonul întunecat este combinat cu celelalte două, dacã este necesar, îndoiþi creionul cu o pensulã;

• sprâncenele evidențiază ușor umbra rămasă pe ciucure, fără să uităm să le pieptăm cu o perie specială;

• de-a lungul creșterii genelor pleoapei superioare trageți o linie cu un creion, nu uitați colțul exterior, apoi conectați ușor linia cu umbra întunecată;

Rămâne să compun ochii cu rimelul: trei straturi pe genele superioare, una sau două - pe partea inferioară;

• genele sunt pieptănate, eliminând aderența.

Pentru a face imaginea mai senzuală, Aveți posibilitatea să faceți buze de buze roz sau coral.

Pentru filmări de familie

Mamma machiajului ar trebui să transfere nu numai frumusețea exterioară, ci și cea interioară. Este un aspect odihnit, sănătos și fericit. Este nevoie de un accent pe sănătatea pielii.

Dacă vârsta copilului (copiilor) este mică, este suficient să pulbați pielea. Fetele pot crea genele și ochii ușor umbri cu nuanțe de nuanțe naturale.

Băieții și bărbații nu au nevoie de un "decor" suplimentar: pulberea friabilă este mai mult decât suficientă. Desigur, dacă pielea are nevoie de ajustare, atunci trebuie să o faci. În caz contrar, apariția unei piele neclintită pe fondul unei mame frumoase va fi evidentă.

Ghid și reguli pas cu pas

Dacă nu puteți folosi serviciile unui artist profesionist de machiaj, puteți face totul acasă. În acest caz, baza este de a lua o clasă de master pas cu pas și de a respecta cu strictețe toate recomandările. De obicei, instruirea stilistului nu este la fel de complicată cum pare la prima vedere. Principalul lucru este respingerea principiului "cu cât mai mult, cu atât mai bine". Instrucțiunile de machiaj vor satisface cele mai bune rezultate decât dacă încercați să experimentați o lecție profesională.

Regulile de bază ale machiajului sunt:

• utilizarea obligatorie a bazei de date;

• tonul curat și curat al feței;

• fără grăsimi;

• plasarea accentelor competente;

• focalizarea principală - ochii;

• lipsa rivalității ochilor, sprâncenelor și buzelor;

• aplicarea tonului nu numai pe față, ci și pe decolteu.

pregătire

Nu este un secret faptul că succesul machiajului depinde în mare măsură de puritatea pielii feței. Niciodată machiajul nu va arăta frumos, dacă tonul feței este inflamat, există iritații pe piele, cercuri întunecate în jurul ochilor sau pete de vârstă.Acest lucru interferează cu accentul și, de asemenea, obligă fotograful să "curețe" pielea pentru o lungă perioadă de timp cu un editor grafic.

Nu contează dacă sunt planificate culorile sau ramele alb-negru: pielea trebuie să fie netedă, curată și frumoasă. Trebuie să avem grijă de sănătatea ei în avans. Dacă este necesar, tratați zonele problematice ale feței.

Make-up-ul nu trebuie să strică nimic: pentru a organiza o sesiune foto, trebuie să vă amintiți nu numai despre sănătatea și frumusețea feței. Este important ca punctul de vedere să fie restabilit. Prin urmare, merită să aveți grijă de modul de somn în avans și, de asemenea, să nu uitați să vă puneți unghiile în ordine: astfel de lucruri pot distruge instantaneu imaginea perfectă.

În plus, înainte de a face fotografii, nu trebuie să beți prea mult lichid, astfel încât fața să nu pară umflată. Nu mâncați alimente picante, pentru a nu provoca acnee. Și nu fi zeloși cu utilizarea scrubs: o iritare puternică a pielii nu ascunde orice machiaj.

Cum să o faceți singuri?

Înainte de aplicarea machiajului, trebuie să curățați pielea, spălați-o cu apă rece: se vor îngrădi porii și se va încetini producerea de sebum. Apoi ai nevoie de un tonic. Pentru a egaliza tonul feței folosind o fundație de două nuanțe: întunecați primul strat, acoperind fundalul general.

Umbra de lumină joacă rolul de corector și ajută dacă nu există nici un concealer. Cu aceasta, ascunde complet acneea și cercurile întunecate în jurul ochilor. Straturile nu trebuie să fie prea dense, în caz contrar, crema se va înfunda și pot apărea riduri în toată frumusețea fotografiei, accentuând expresiile faciale.

În urma fundației, se aplică pulbere liberă pe față, fără a uita să se facă o tranziție lină de la fața spre zona de decolteu. Nuanța pudrei trebuie să fie identică cu tenul.

Deci, fața din fotografie nu pare palidă, aplică un pic de fard de obraz și continuă să facă ochii.

Ochii și sprancenele

Ochii - o oglinda a sufletului, aceasta este baza machiajului. Ar trebui să stea pe fundalul unei piele impecabilă. Pentru a le focaliza în principal, aveți nevoie de desen atent. Artiștii de machiaj recomandă folosirea bazei înainte de a aplica umbrele: astfel încât produsele cosmetice nu se vor rostogoli în palmele pleoapelor, iar machiajul va fi ținut suficient de mult fără a fi nevoie să fie corectată.

Artiștii de machiaj sunt sfătuiți să nu folosească eyeliner: adaugă câțiva ani la vârstă și schimba forma ochilor, lipsindu-i de frumusețea lor naturală. După ce ați lucrat cu umbrele de-a lungul creșterii genelor pleoapei în mișcare, trageți o linie cu un creion negru sau maro. Acest lucru va da un aspect expresiv. Dacă doriți să o deschideți și să măriți dimensiunea ochilor, puteți marca colțul exterior cu un creion, puteți merge de-a lungul creșterii genelor cu umbre albe și apoi faceți genele cu rimel, fără să uitați să le răsuciți cu un instrument curling.

Sprâncenele ar trebui să fie puțin mai ușoare decât ochii. În mod ideal, bruneturile au un ton ușor mai luminos de păr, iar blondele au un sunet de două tonuri. Forma sprâncenelor accentuează cu un creion, apoi se umbrește cu o perie, îndepărtând o linie ascuțită.

gură

Principala regulă de accent nu este nici o rivalitate. Buzele trebuie să fie senzuale și naturale. Stralucirea uleioasă și peștele sunt excluse: astfel de produse cosmetice vor crea imagini importante în fotografie.

Dacă doriți ca buzele să arate ciudate, dar naturale, puteți folosi o tehnică interesantă: rujul strălucitor este aplicat în centru - și cu o perie se întinde pe contururi. Acest lucru creează o ușurare vizuală și nu întrerupe accentul pe ochi.

În cazul în care tonul buzelor este uniform, este recomandabil să se cernească conturul cu un creion de o nuanță similară, în caz contrar fotografia nu va fi chiar cu contururile.

Cum se face machiajul pentru o fotografie - în următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze