Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond

Machiaj pentru ochi albaștri și păr blond

O fată cu ochi albaștri și bucle ușoare - această imagine adesea bântuie poeți, artiști și muzicieni. Frumusețile blonzi cu ochi albaștri devin muzee, ele inspiră naturi creative la noi capodopere. În lumea modernă, această imagine este considerată a fi blândă și frumoasă, iar machiajul corect pentru ochii albaștri și părul blond este capabil să împărtășească rafinament, sensibilitate și frumusețe unei fete pe care natura le-a acordat cu bucle ușoare și o culoare specială a ochilor. Corpul corect este o știință întregă, dar dacă doriți, o puteți înțelege pas cu pas și acest proces va fi foarte interesant.

De ce blondele au nevoie de un machiaj special?

Blondă cu păr blond este un tip special de femei care nu vor dori cosmeticele folosite pentru fete cu o culoare diferită de bucle și ochi. Dacă bruneta este o umbra purpurie de culoare purpurie, proprietarul părului blond și a ochilor albaștri, acestea sunt pur și simplu contraindicate. Cei cu ochi albaștri ar trebui să aleagă cu atenție nuanțele umbrei ochilor, blushului, rimelului, rujului. Dar toate blondele sunt complet diferite. Există fete cu păr blond și piele întunecată - așa-numitul tip de vară, cu păr brun cu ochi strălucitori și pentru fiecare ai nevoie de o abordare individuală pentru machiajul potrivit.

Cu ajutorul cosmeticelor bine alese, puteți face machiajul perfect, ale cărui idei vă vor permite să arătați tineri, proaspeți. Prezentarea impecabilă nu este ușor de creat. Chiar și orice detaliu mic care nu se potrivește în meykap poate face o persoană vulgară, să creeze o imagine respingătoare și chiar să adauge câțiva ani în plus.

Multe femei doresc să fie blonde, în acest scop își revigorează părul. Pentru a alege produsele cosmetice potrivite pentru față este mult mai dificilă. Este necesar să vă amintiți datele naturale și cu o nouă nuanță de păr, este important să combinați profesional tonurile umbrei ochilor, pentru a găsi culoarea potrivită a cernelei și a rujului. Sub forta nu sunt doar profesionisti. Studiind secretele machiajului, machiajul frumos de zi cu zi sau festivă nu este la fel de dificil precum pare.

Reguli de bază

Arta aplicării machiajului este foarte veche. În Roma antică, frumusețile nobile foloseau ingrediente naturale naturale pentru a face ca fața lor să fie mai strălucitoare și mai frumoasă. Atunci, acea mascara a fost oferita pentru prima data pentru blonde. A fost făcută din migdale arse, antimoniu cu adaos de excremente de crocodil. În ciuda compoziției ciudate, noul colorant pentru gene era popular.

Mascara este populară până în prezent, totuși, compoziția componentelor din ea, desigur, sa schimbat. Blondele cu ochi albaștri folosesc adesea rimel. Pentru multe fete blonzi, acesta este principalul și, uneori, singurul produs cosmetic, dar nu trebuie să fie abuzat. Dacă o fată are păr blond, piele echitabilă și ochi albastri-gri, folosind numai rimelul îi poate face imaginea vulgară. De aceea este important să alegeți machiajul potrivit.

Pentru a nu arata mai in varsta decat anii sai, Nu "înfundați" frumusețea naturală a produselor naturale și nu abuzați de cosmetice, pe care ar trebui să le respectați câteva recomandări importante. în primul rândCu cât este mai ușor părul și pielea, cu atât este mai moale, mai moale și mai naturală nuanțele machiajului. În al doilea rând, fiecare instrument folosit ar trebui să adauge prospețime, ușurință și rafinament imaginii, dar în nici un caz nu ar trebui să fie mai greu. În al treilea rând, frumusețile cu părul frumos nu merg categoric în săgeți negre și chiar machiajul seara le elimină.

În cazul în care pielea este predispusă la așa-numitele tonuri reci, marmură palidă, atunci pentru pleoape ar trebui să se utilizeze o gamă de culori gri deschis și albastru. Dar, în general, paleta de culori pentru machiaj ar trebui să fie aproape de măsline, maro deschis, roz deschis, cu o piersică.

Sprancenele necesită o atenție sporită, de regulă, femeile cu părul deschis le-au luminat. Categoric, este imposibil să le dați cu un creion negru pentru a evita vulgaritatea.

Nuante principale

Frumoase cu ochi albastri natura recompensată cu calități deosebite - în exterior, ele par fragile și delicate. De aceea, make-up-ul ar trebui să fie cât mai aproape posibil de naturale și naturale. Apropo, toate elementele de machiaj ar trebui să fie umbrite cu atenție, iar liniile grafice clare și luminoase ar trebui evitate. Și atâta cât mi-aș dori să subliniez profunzimea ochilor cenușii, albăstrui, cu umbre verzi, acest ton de vopsea nu este recomandat, ca rozul fierbinte. Atât el, cât și celălalt ton vizual fac ochii să pară obosiți, iar fața dobândește o expresie tristă.

Astfel, o fată cu părul cenușiu și ochii albastri-gri. Ea este ideală pentru tonurile tradiționale albastre și albastre. Umbre de această culoare cu un strat subțire uniform aplicat pe pleoapa superioară. Adăugarea poate fi în nuanțe de culoare bej și de bronz. Ele sunt bine umbrite pentru a da naturalețe.

În acest caz, artiștii de machiaj recomandă abandonarea tonurilor negre ale rimelului, înlocuind-o cu un gri brun sau închis. Creionul pentru sprâncene ar trebui să aibă un ton mai întunecat decât culoarea naturală a sprâncenelor. Imaginea va completa o luciu de buze sau un ruj de culoare roșie, de aceleași nuanțe sau similare.

Dacă o fată cu părul cu părul curat are o culoare brună, și tonul ei de piele este aproape de cuprul cald, este permis să facă o make-up mai luminos. Alegerea umbrelor, puteți să rămâneți pe tonurile albastru, cenușiu, argintiu, caramel, piersic, maroniu. Toate umbrele ar trebui să fie obișnuite, și numai în cazuri rare la festivități sau în machiajul de seară, stilistii nu se opun utilizării umbrelor sau paietelor perle.

Rimelul pentru astfel de fete poate fi de culoare maro, albastru nu este exclusă, dar creionul sprâncene poate fi de două nuante mai închise decât culoarea naturală a sprâncenelor.

Pulbere, rouge, ruj

Orice imperfectiuni ale pielii delicate ale frumusetilor cu parul frumos sunt foarte observabile. Ca orice alte fete, blondele preferă utilizarea cremelor de fundație pentru a-și face pielea perfectă. Ei cred că, făcând acest lucru, își dau fața un aspect proaspăt și natural, dar de cele mai multe ori nu pot alege instrumentul tonal drept.

Artiștii profesioniști de machiaj cred că este necesar un cadru tonal, desigur. Dar nu poate avea o compoziție groasă, o consistență densă într-un caz de comă. Cea mai bună opțiune pentru fetele blond va fi BB hidratant sau grund cristal clar. După ce a ales produsul cel mai potrivit, este uniform aplicat pe suprafața pielii.

O atenție deosebită trebuie acordată folosirii rouge. Ei bine, dacă nu sunt lichizi, pulberea ideală - minerală cu particule care reflectă lumina este foarte flori roz, roz sau piersic. Blushul este aplicat pe partea proeminentă a pomeții cu o perie moale largă, cu mai multe curse.

Maro umbra pentru fetele cu părul curat este destul de potrivit pentru cosmetice, dar nuanțele ar trebui să fie cât mai ușoare posibil și trebuie să vă amintiți că acestea sunt mai potrivite pentru fetele de tip "iarnă" decât pentru cele ale căror piele are un ten întunecat. Umbrele de piersici umede ar trebui să fie folosite de blondele care au pistrui pe fețele lor. Și se recomandă nuanțele cele mai luminoase cu nuanțe de corali ușoare.

cerneală pentru genele din punga cosmetică a unei fete blonde ar trebui să fie fie gri sau maro. A ruj sau luciu de buze - roz deschis, bej, piersic, tonuri de liliac.

Reguli zilnice de machiaj

Zilnic nud - cât mai aproape de frumusețea naturală, trebuie să se străduiască o blondă cu ochi albastri. Proaspăt, inocență, puritate a imaginii - aceste calități sunt exprimate prin natura în culoarea ochilor și a părului. Zilnic machiajul elimină tonurile luminoase atrăgătoare. Totul ar trebui să fie cât mai natural posibil. Cel mai important lucru pe care o fată trebuie să-și amintească este condiția perfectă a pielii. Blondele ar trebui să-și monitorizeze starea, să trateze erupțiile cutanate, să ascundă semnele de acnee, să ascundă rugozitatea.

Prin urmare, pentru machiajul zilnic, artiștii de machiaj recomandă utilizarea unui cadru de tonuri de pas ușor, neclar. După aplicarea acestuia, fața devine porțelan, se adaugă o fard de lumină, care oferă un aspect sănătos înflorit. În continuare - atinge ușor două umbre ale ochilor. Pe pleoapa superioară staționară este un ton ușor de piersic, sub acesta este gri deschis, apoi o umbrire completă. Utilizarea rimelului nu trebuie să fie excesivă, iar culorile folosite - numai gama gri sau brună.

Un ruj zilnic proaspăt roz sau luciu de buze de aceleași nuanțe completează make-up-ul zilnic. Stilistii spun ca in sezonul cald puteti ajunge cu un singur tip de umbra, dar tonul sau ar trebui sa fie foarte aproape de cel natural.

Pentru o seară

Machiajul seara este luminozitatea, saturatia, frumusetea. Aici principala regulă - pentru a se conforma măsurii, nu utilizați culori prea luminoase, nu impune o mulțime de produse cosmetice dintr-o dată. Efectul opus se poate dovedi - fetița se va transforma dintr-o frumusețe blondă cu ochi albaștri într-o persoană neplăcută și vulgară. Paleta de tonuri folosite poate include culori precum burgund, roz, albastru, liliac, maro, auriu.

Seara de machiaj nu exclude mâinile albastre, albastre, maronii, rujul luminos de corali sau burgund. În acest caz, pielea ar trebui să fie perfectă, fără deficiențe, roșeață și acnee.

Regulile combinației de culori

În special pentru machiajele de păr blond s-au dezvoltat un fel de tabel de tonuri utilizate pentru unul sau alt tip de piele, culoarea ochilor și buclele. Recomandările se bazează pe mulți ani de practică, deci ar trebui să le ascultați. Pentru nuanțe de păr de păr, cu un fundal puțin gălbuie platină și tonuri de liliac din paleta cosmetică. În machiajul din timpul zilei ele pot fi cele mai ușoare, abia prezente. Și mai strălucitoare - seara.

Păr blond și ochi albastru-gri - combinație clasică. Astfel de fete se potrivesc cu gri, maronie, cremă, culori aurii. Culoare foarte ușoară, aproape cenușie a buclelor combinată cu tonuri de culoare galben, bronz, gri, bej și roz. Părul de grâu și albastru Ochii tăi se potrivesc cu tonuri gri, albastru, de aur, piersici, caise.

Pentru blondele cu perle cu ochi albaștri Nuanțele piersicului și maronii sunt potrivite. Aceleași culori sunt potrivite pentru naturale pe natura fetelor cu părul părului.

Machiaj pentru blonde cu ochii albastri văd următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze