Machiaj pentru ochi căprui și păr întunecat

Machiaj pentru ochi căprui și păr întunecat

Artiștii de machiaj din întreaga lume se înnebunește cu clienții cu ochi maro, a căror frumusețe se află în ochii lor încețoșați și noroc - în apariția strălucitoare a femeilor cu păr brun, pentru care natura a creat deja machiajul zilnic. Machiajul pentru ochii căprui și părul întunecat este simplu și vă permite să utilizați aproape întreaga gamă de nuanțe de umbre și rimel, și acesta este cel mai important avantaj al bruneturilor.

Caracteristici și beneficii

Poti invata machiajul prin imaginile filmelor de peste ocean - Jessica Alba, Monica Bellucci, Natalie Portman si Keira Knightley, Penelope Cruz si Catherine Zeta Jones. Dacă vă uitați la machiajul fiecăruia dintre ele, puteți observa că cosmeticele colorate subliniază frumusețea naturală a celebrității, care, la rândul ei, au nuanțe diferite de păr și de ochi.

Parul întunecat și ochii căprui - baza unui aspect luminos și memorabil al unei femei care nu are nevoie de un kilogram de "tencuială". Pentru fetele tinere, doar rimelul pentru sprâncene și câteva picături de fard de obraz pot fi utile pentru crearea machiajului de zi cu zi, pentru femeile mature - în plus, corectorul și rujul.

Ce avantaje are o fata cu ochii si parul inchis in termeni de machiaj - sa vorbim acum:

 • O imagine cu adevărat atractivă și feminină necesită o frumusețe bine îngrijită, așa că artiștii de make-up nu recomandă fetelor tinere să se implice în cosmeticele decorative, curăță sprâncenele lor și creează un ton chiar piele - genele brunetă și sprancenele au adesea o culoare închisă din natură și nu necesită colorare suplimentară
 • Pentru frumusețile înfundate, crearea tonului nu este sarcina primară, ci ultima. Acestea pot adăuga o roșie și subliniază cilia;
 • Pentru bruneturile în stil est-brun, cosmeticele cu caracter "de iarnă" sunt prescrise în mod tradițional - umbre reci, ruj rece și "frosty" roz, dar artiștii de make-up din întreaga lume folosesc o paletă caldă - toate nuanțele de maro de la bej deschis la aproape negru;
 • Ochii de culoare maro diferă unul de celălalt, iar acest lucru permite utilizarea unei scheme separate de culori pentru fetele cu ochi de măsline, maro-galben, maro închis;
 • Culoarea părului în crearea machiajului joacă un rol secundar, deoarece este atât de ușor de schimbat, ceea ce nu este exact ceea ce faceți cu ochii.

Cum sa alegi cosmeticele?

Doamnele cu ochi maro sunt toate nuante de maro, gri, negru, verde și violet - dacă vorbim despre machiajul ochilor și sprâncenelor. Ce trebuie exclus: albastru, albastru și roșu pe ochi.

Când alegeți umbre, opriți pe palete. pentru tipul de culoare "iarnă" cu nuante reci sau alegeți o gamă maro - bruneturile cu ochi maro au un aspect uimitor și sunt literalmente "totul în față". Evitați nuanțele albastre și albastre din tehnica clasică de aplicare a întregii pleoape - în cel mai bun caz, acestea vă vor trimite în anii '90, în cel mai rău caz - la toaletă la chiuvetă.

Pentru ochi morcovi sau verzi toate nuanțele de verde (inclusiv "murdar" de măsline) și maro, auriu. Pentru ochii clasici curate (nu prea întunecați), există piersici, nuci, prune, violete și roz, astfel încât în ​​loc de umbre puteți utiliza cu ușurință blush adecvat și aplicați-le pe pleoapă.

Ochii negri Este combinată excelent cu nuanțe de umbre de nuanță, argint, metalic, violet calm și liliac, și nuanțe gălbui cu muștar, nuanțe verzi și galbene, astfel încât în ​​culoarea lor seamănă cu mierea.

Dacă vorbim despre liner, atunci ridicați umbra lui după regulile umbrelor.

Pigmenții negri și maronii rămân clasici. Preferați produse cosmetice de înaltă calitate pentru sprâncene: rimel, umbra de ochi, ruj, creion - alegeți o nuanță de produs cât mai aproape de o nuanță naturală de păr (dacă nu sunt colorate cel puțin la rădăcini).

Mascara - negru, maro, verde sau albastru închis. Bruneturile cu ochi bruni sunt umbre perle, deci nu ezitați să le "purtați" la orice caz convenabil (citiți seara). Dacă vorbim de nuanțe mai uluitoare de umbre, atunci alegeți galben, portocaliu, roz, uneori albastru și albastru. Nu puneți umbre albastre și albastre pe toată pleoapa în mișcare (așa cum au făcut bunicile noastre), dar faceți un fum deasupra vârfului pleoapei superioare, pictați generos partea sa în mișcare cu ochelari negri.

Tipuri de machiaj: care dintre acestea este potrivit?

de fiecare zi

Orice brunetă cu ochii întunecați poate face fără machiaj - natura sa îngrijit mai ales de femeile de aspectul estic și de cele mai multe frumuseți rusesti cu ochii maro. Machiajul obișnuit constă de obicei în crearea unui ton, corectarea formei sprâncenelor și aplicarea creionului cu creion pentru contur pentru buze sau ruj igienic.

Machiajul de zi cu zi este cel mai bun mod de a accentua frumusețea naturală și nu depășiți:

 1. Aplicați pe fața pre-umezită o fundație ușoară (iarna) sau un fluid (este ideal pentru vară) și amestecați-o bine.
 2. Reglați forma sprancenei și periați părul cu o perie. Dacă jyb este în mod natural gros și bushy, este suficient să le fixați cu un gel transparent, dacă nu, le vopsiți suplimentar cu un creion moale sau umbre.
 3. În machiaj, va fi suficient să faceți genele de ochi cu rimelul negru sau maro. Puteți impune o nuanță de 2-3 tonuri mai strălucitoare decât culoarea naturală a ochilor și le puteți umbri bine.
 4. Câteva picături de roșu roz sau piersic - și un machiaj ușor este gata. O imagine blândă este potrivită atât pentru muncă, cât și pentru publicare.

aspectuos

Deseori, machiajul festiv necesită o cantitate mare de produse cosmetice și de timp, dar proprietarii ochilor căprui și părului întunecat nu sunt cu siguranță afectați. Pentru a crea o imagine luminată, este suficient să faceți săgețile mai groase și să aplicați două straturi de cerneală în loc de unul. Deci, creați un machiaj pentru o ocazie specială:

 1. Subliniați forma naturală a sprancenelor cu un creion subțire, puteți extinde ușor linia naturală - acest lucru va lărgi vizual ochii.
 2. Aplicați primerul pentru ochi la întreaga componentă mobilă și la praf ușor. Vopsea pe mucoasa superioară a pleoapelor cu un creion negru, desenați cu capul în jos V pe colțul exterior și trageți o linie peste pleoapa superioară (cu o perie sau creion de pigment) care repetă conturul. Amestecați creionul închis și aplicați umbre maro în colțul exterior al pleoapelor, deplasându-vă în centru.
 3. O creion negru sau maro închis vă va face să străluceți ochii - trageți o săgeată bogată peste umbre și fixați rezultatul cu rimel - 2-3 straturi vor fi suficiente.
 4. Pentru a face imaginea festivă, finisarea mată a umbrelor poate fi înlocuită cu mătase-de-perlă sau alegeți o textura cremoasă a umbrelor - oferă o acoperire mai densă și o umbră bogată.

Makeup Oriental Beauty - O altă opțiune de vacanță sau chiar de zi cu zi. Tehnica sa este redusă la crearea unui "pisică-ochi", cu ajutorul unui dermatograf al pleoapelor superioare și inferioare, de culoare neagră bogată. În funcție de forma și dimensiunea ochiului, tehnica se schimbă, dar tinde să creeze o formă de migdal.

Atunci când creați un machiaj blând pentru piele ușoară sau întunecată, alegeți nuanțe care sunt 1-2 tonuri diferite de cele naturale - culoarea sprâncenelor și părului, irisul ochilor. În lumina zilei, sprâncenele saturate, precum și ochii ca întreg, sunt inutile, iar pentru seară, nu vă fie frică să luați nuanțe "mai puternice" - 2-4 tone mai întunecate.

Cum să aplicați?

Bruneturile cu ochi bruni se îndreaptă în special cu "Smoky Ice" - un fel de opacitate întunecată pe ochii întunecați.Distincția modernă a "gheții fumoase" este abilitatea de a folosi orice nuanță (cu excepția negru, așa cum a fost înainte). Pas cu pas faceți așa:

 1. Fundația este pielea perfectă. Utilizați o fundație ușoară + cremă + creion de mascare: este important să se ascundă toate imperfecțiunile locale ale pielii și chiar și în umbra generală.
 2. Cercul conturul pleoapelor superioare și inferioare cu un creion închis - negru, maro, gri, în funcție de ce culoare este "Gheața fumoasă". Creați ochi în formă de migdal cu un creion, aducând conturul dincolo de limita naturală.
 3. Pe vârful creionului, aplicați cele mai întunecate umbre din paletă (știți că mai multe nuanțe de umbre dintr-o paletă vor fi utile pentru a crea "Smokey"). În centru, aplicați umbra principală - maro, aur, bronz sau orice altul - va fi un accent.
 4. Pensula pufoasă îmbină umbrele, transformând liniile într-o tranziție lină a culorilor.
 5. Din nou, accentuați eyeliner folosind un creion sau liner întuneric - conduce o linie de la mijlocul pleoapei inferioare la colțul exterior, făcând treptat linia mai largă. Repetați același lucru cu mobilul superior.
 6. Aplicați 2-3 straturi de rimel, ridicând și răsuciți firele de păr.
 7. Dacă ochii tăi sunt mari, poți desena o linie cu un creion negru.

Smoky Ice este o tehnică universală potrivită pentru ochii îngustă sau deschisă, pentru orice umbre a acesteia - negru, verde-maroniu, pentru piele deschisă și întunecată.

Nyud-style machiaj implică un aspect delicat și natural într-o paletă de nuanțe cât mai aproape de carne și roz. Puteți crea "machiaj fără machiaj", cum ar fi:

 • Umidificați și aplicați lichide tonale ușoare;
 • Periați sprâncenele cu o perie specială și fixați-le cu un gel transparent;
 • Aplicați o roșie roz sau piersic pe mere de obraji și pleoape superioare - acestea vor da prospețime imaginii;
 • Pe părțile proeminente ale feței - nasul, pomeții, bărbia, buza de deasupra buzei superioare, aplicați un mic marcator pentru prospețime;
 • Acoperiti buzele cu ruj nud sau balsam simplu.

Imaginea cea mai naturală și în același timp frumoasă este gata. Pentru frumusețile cu părul brun, este potrivit, și mai ales pentru fetele cu genele lungi și negre din natură.

Machiaj secretele artiștilor

 • Oamenii cu părul brun și cu părul întunecat merg mai ales în machiaj oriental. Artiștii de machiaj sfătuiesc să folosească un pigment negru bogat în pigment și să-l aplicați direct de-a lungul conturului genelor superioare - acest lucru va face aspectul și mai slăbit;
 • Pentru orice incizie și formă de ochi, utilizați următoarea tehnică pentru umbra ochilor.: în colțurile interioare - pigment ușor, pe exterior - întunecat. Începeți să umbliți zonele luminoase până la mijlocul secolului, precum și cele întunecate - spre centru. Excepțiile sunt ochi departe, umbrele ușoare și umbrele întunecate sunt plasate în colțurile exterioare.
 • Dacă pielea dvs. este "rece" porțelan - sunteți foarte norocos. Utilizați nuanțe de mare și fuchsie chiar în fața ochilor și le combinați cu tonul de haine sau accesorii.
 • Nu toți artiștii de machiaj primesc o nuanță portocalie și galbenă în machiajul bruneturilor, exact ca albastru-albastru.. Dacă alegeți una dintre ele, utilizați textura cremoasă a umbrelor și aplicați pe pleoapa mobilă și dincolo de ea, creând o imagine informală "marionetă" cu genelor false și folosiți rujul nud.
 • Folosiți rimelul brun separat în viața de zi cu zi. alegeți ultra-negru pentru publicare.
 • Maro machiaj ochi ar trebui să fie făcut cu atențieDeoarece toată atenția celorlalți va fi concentrată asupra lor și acest lucru necesită aplicarea perfectă a produselor cosmetice și ajustarea la timp.
 • În cazul în care ochii sunt maro deschis, este logic să încercați nuanțe de miere sau nuanță de caramel. - sunt combinate ideal și se vor potrivi atât pentru o imagine de afaceri, cât și pentru o festivă sau seară.
 • Arderea bruneturilor, în special a nuanțelor metalice - aur, bronz, argint. Fete cu un ton de păr gălbui, din păcate, această tendință nu este întotdeauna.

Crearea unui machiaj de zi pentru bruneta cu ochi căprui, vezi următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze