Machiaj pentru ochi căprui

Machiaj pentru ochi căprui

Ochi de culoare brun - dominantă absolută, astfel încât oamenii cu această culoare a irisului vor fi întotdeauna mult. Deci, vor fi multe intrebari despre ce machiaj este cel mai potrivit si care sunt cele mai bune optiuni de alegere.

Caracteristici și beneficii

Ochii de culoare brun ar trebui să fie mândri și să le accentueze și să nu se ascundă sub lentilele de culoare. Iată câteva avantaje:

 1. Trebuie remarcat faptul că ochii căprui sunt probabil cei mai versatili din punct de vedere al potrivirii culorilor. Roșu, galben, verde, albastru - orice machiaj poate arăta grozav pentru proprietarii ochilor colorați în ciocolată.
 2. Umbra brună pare întotdeauna avantajoasă cu orice culoare a părului. Imaginați-vă blonda cu ochii întunecați, este plină de farmec și mister. Și ia o fată cu părul roșcat, cu ochi căprui care arată ca frunze de arbore de ceai - o adevărată nimfă de pădure! Părul brun deschis este, de asemenea, frumos și foarte natural privit pe fundalul a două puțuri de fund fără fund. Și imaginați-vă cum femeia cu părul brun cu ochii întunecați va arăta aristocratică. Fața ei, ca și cum o imagine scumpă, va fi încadrată de un cap de păr, dând o tăietură la strălucirea ochilor.
 3. Sub ochii căprui, este ușor să ridici o tinuă. Acum, blugii de culoare albastră sunt atât de populari și de fapt sunt perfect combinați cu nuanțe de piele și ochi maro. Sau imaginați cât de elegantă o rochie albastră va arăta pe un corp bronzat încoronat cu ochi puternici, plini de viață maro. Este imposibil să treci printr-o astfel de femeie, bărbații vor fi cel puțin rugați să facă o fotografie și cel mult li se va oferi o mână și o inimă.

Acum, când nu vă mai îndoiți că culoarea brună a ochilor dvs. este incredibil de frumoasă, puteți trece la anumite tipuri de machiaj pentru a sublinia doar puțin ceea ce este deja disponibil din natură.

Tipuri de machiaj pentru ochi căprui

 • Un aspect casual presupune că nu veți avea un milion de straturi de produse cosmetice. Make-up pentru a merge la lucru - foarte natural, subțire, aproape imperceptibil. Pentru început, puteți folosi nuanțe clasice nud.

Ca o regulă, în plus față de mată roz deschis, strălucire ușor mai închisă și albă și în palete, există o altă culoare. Ei bine, dacă este vorba de aur, atunci va fi foarte ușor pentru dvs. să creați un machiaj ușor, dar vizibil pentru fiecare zi.

Pe pleoapa superioară mobilă, puteți aplica o nuanță roz deschisă, colțul ochiului trebuie decorat cu atenție cu o picătură de umbre albe. Sub ochii poți arunca o umbră creată folosind cea mai întunecată culoare din paletă. În locul în care se află balonul de ochi, scade ușor "frotiurile de aur". Dacă, în același timp, lăsați linia ochilor în jos cu un creion alb, va fi imposibil să vă îndepărtați de ochi.

Și acest machiaj destul de moale poate fi ușor redesenat seara - doar prin schimbarea tonului de ruj. Asigurați-vă buzele prune sau luați o nuanță de culoare roșie clasică - și puteți merge la o întâlnire sau o întâlnire cu regina, unde vă place mai mult.

 • Dacă aveți piele întunecată, numai două culori de aur și maro de ciocolată vor fi suficiente pentru aspectul expresiv.. Lăsați ciocolata sub ochi și utilizați o perie pentru a desena o săgeată ușoară cu umbrele și stropiți pleoapa superioară cu aur, ca polenul. Cu un bronz acest machiaj arată uimitor, "scump" și, în același timp, moale. Nu are nevoie de multă pricepere.
 • Dacă pielea este destul de palidă, puteți renunța chiar la umbre. Doar folosiți ochelarii pentru a desena o săgeată curată, pentru a picta genele cu rimel, pentru a înnebuni puțin obrajii și pentru a pune pe buze roșu suculent sau roșu.O astfel de imagine este clasică și fără sfârșit. Nu arată pretențioasă și este potrivită ca machiaj pentru fiecare zi.
 • Aurul, aplicat sub ochi și combinat cu o nuanță roz mată pe pleoapa superioară, poate arăta foarte ușor. Pentru a înmuia aspectul deja nud, folosiți cerneală în loc de cerneală neagră. Dacă vreți să complicați puțin imaginea, utilizați un dermatograf gri sau turcoaz-gri.
 • Machiajul arată foarte frumos, unde pleoapa superioară este colorată cu un gradient de la argint la aur. Strângeți umbra rece din centru și o încoronați cu vopsea de aur. Sarcina principală este de a face tranziția fără probleme, fără o limită clară. Adăugați niște rimel și aspectul de vară ușoară este complet.
 • Trecerea de la culoarea roz deschis la cea gri fum pare foarte interesantă. Dacă doriți, puteți face acest make-up un pic mai stricte prin adăugarea de săgeți la imagine. Întotdeauna atrage atenția.
 • Uneori, pentru o machiaj în timpul zilei, poate exista o bază destul de normală sub umbre. Dacă fața ta are un ton foarte neted și genele sunt ușor îmbrăcate în mascara (negru sau maro), această imagine poate deveni bine de afaceri. Buzele strălucitoare vor face mai interesantă și nuanțele mată nude ale rujului - și mai stricte, în funcție de situație.

După cum puteți vedea, machiajul zilnic poate fi foarte diversificat, dar, la urma urmei, în viața noastră apar vacanțe și puncte de desfacere, astfel încât tipurile de machiaj pentru ochii căprui trebuie să fie gândiți pentru ocazii de seară. Următoarele opțiuni merită luate în considerare:

 1. Cea mai mare parte a tuturor oamenilor cu ochi căprui, bineînțeles, în țările estice, deci nu este surprinzător faptul că machiajul arab cu ochii lăsați în jos negru din toate părțile, nu încetează să mai fie relevant. Dacă evenimentul și starea de spirit vă permit să vă plimbați în povestea arabă - îndrăzniți. Principalul secret al privitorului expresiv este aplicarea unui creion negru de-a lungul liniei interioare a ochiului (atât deasupra cât și dedesubt). Adâncime adițională poate fi dată o săgeată neagră lungă pe pleoapa superioară și o culoare întunecată și bine pătrată - pe partea inferioară.
 2. Pentru cei care nu sunt pregătiți pentru o astfel de machiaj agresiv cu săgeți, puteți oferi o opțiune similară, dar schimbată în modul european. Desigur, acesta este un ochi clasic fumuriu. Puteți alege negru ca nuanțe de bază sau ciocolată care vor face aspectul mai moale. Dacă doriți să faceți o evidențiere, puteți picta linia de apă a ochiului cu un creion de culoare - de exemplu, neon roz sau albastru. Se va arata foarte extravagant, dar nu si fara gust.
 3. Dacă v-ați plictisit deja cu culori clasice, încercați să faceți machiaj în tonuri de cireșe sau în roșu bogat. Principalul lucru - nu-l exagera cu buzele, nu ar trebui să fie întunecate, dacă ochii tăi sunt deja înfățișați cu ceva strălucitor. Accentul pe față ar trebui să fie unul, altfel imaginea se va transforma într-un vinaigret.
 4. Pentru o petrecere de aniversare sau o petrecere prietenoasă, puteți alege cu siguranță culori vii - de exemplu, albastru, verde, galben, violet, albastru și așa mai departe. Pentru a face ca festivul să fie foarte luminos, aplicați o bază specială înainte de a utiliza umbrele. Dacă nu există un produs separat pentru ochi la îndemână, încercați un grund obișnuit. Acesta va ajuta la netezirea liniilor fine și la îmbunătățirea pigmentului conținut în umbre, făcând culoarea uniformă și durabilă.
 5. Nu vă fie teamă să amestecați diferite culori. Încercați să faceți un complex de machiaj de nuanțe mov, galben și roz sau să aranjați un spectacol de argint, indigo și negru. Faceți un amestec de galben și verde, diluați această paletă cu bronz sau argint. Variații pe această temă - cum ar fi aurul într-un dragon de zână, foarte, foarte mult.
 6. Dacă vă puteți lăuda chiar și cu pielea cu un minim de imperfecțiuni, aruncați-o pe toată lumea cu o imagine întunecată și misterioasă, creată cu un efort minim. Sarcina principală este de a face tenul chiar și cu o nuanță răcoroasă. Pe ochi, aplicați o culoare neagră mată, impenetrabilă, ca noapte de sud.Împingeți-vă ochii într-o grămadă de genelor false pentru a vă face ochii să arate pufos și aplicați rujul pe o nuanță de vin foarte întunecat. Deci, veți obține o imagine simplă, dar fatală, care va fi amintită de mult timp.

După cum puteți vedea, multe opțiuni sunt disponibile pentru ochii alunecoși și negri. Nud sau Shimmer, color sau monocrom - depinde de tine. Dacă aveți nevoie de un exemplu de inspirație, uitați-vă la stele și machiajul lor. Amintiți-vă frumoasa Sophia Loren, să simțiți clasicul scump, flirtul Shakira, pentru a da imaginii un pic de stâncă și îndrăzneală, fermecătoare Lily Collins, dacă doriți să adăugați sensibilitate vieții voastre. Uitați-vă la faimoasele femei cu păr brun - familia Kardashiană. De fapt, cine avea atât de multe imagini încât nu vei avea suficientă viață pentru a le repeta pe toate.

Când schema de culori este aleasă și imaginea sa format deja în capul tău, este rândul de alegere a mijloacelor.

Cum sa alegi cosmeticele?

Luăm axiomul că tu ești proprietarul ochilor maro, maro închis sau verde-brun. În căutarea de produse cosmetice decorative, mai merită să nu pornim de la flori, ci din forma și potrivirea ochilor. De obicei, fetele trebuie să se confrunte cu următoarele probleme majore:

 1. Ochi prea mici.
 2. Adânc în ochi.
 3. Ochii largi.
 4. Ochii sunt prea aproape.

Merită să alegeți instrumentele potrivite, concentrându-se pe aceste patru probleme. Deci, se recomandă să luați în considerare următoarele:

 • Pentru a face "farfuriile fără fund" din ochii mici, puteți merge pentru câteva trucuri - de exemplu, experimentați cu forma sprâncenelor. Pentru a face acest lucru, nici macar nu trebuie sa cumparati nimic, doar eliberati cat mai mult spatiu pe care il puteti permite (in functie de grosimea parului).

Un alt truc este un creion alb aplicat liniei de apă de deasupra și dedesubt.

În ceea ce privește alegerea umbrelor, culorile întunecate vor fi aproape sigur contraindicate. Umbrele ușoare moi deschid ochiul, făcându-l mai larg vizual. De asemenea, trebuie să aveți în vedere faptul că agentul de încleiere va ajuta să deschideți puțin ochii, deci nu le neglijați.

 • Problema ochilor adânci poate fi rezolvată cu ajutorul umbrelor aplicate cu îndemânare. Asigurați-vă că achiziționați o bază care va echilibra tonul și va simplifica procesul de aplicare. Dacă baza nu era la îndemână, utilizați pulbere. Ca ton principal aveți nevoie de cele mai luminoase nuanțe care trebuie să fie umbrite pe toată lungimea pleoapei superioare. Utilizați culori închise aproape punctate - de exemplu, adăugând-le într-un colț al ochiului sau prin aplicarea unei pleoape inferioare cu acest produs cosmetic.

Dacă aveți de gând să utilizați rimel și dermatograf, amintiți-vă că linia ar trebui să fie foarte subțire. Săgețile cu săgeți transformă aspectul oriental în ochii unui chinez și nu cel mai frumos.

 • Dacă ochii sunt întinși, secretul principal constă în faptul că trebuie să subliniezi colțul interior al ochiului. Nuanțele mai întunecate pot fi aplicate în interior, întinzând culoarea către centru. De asemenea, puteți utiliza rimelul în două straturi și trebuie să pictați genele cu mișcări către nas.

Un alt secret este accentul sprancenelor. Faceți sprâncenele mai lungi pe interior (cu creion și perie) și veți vedea că distanța dintre ochi va fi puțin mai mică.

 • Dacă ochii sunt prea mici în afară, ochiul tău va deveni asistentul tău loial. De-a lungul conturului ochiului va trebui să trageți o linie subțire, cu o îngroșare treptată spre marginea ochiului. Nu uitați să umbrați conturul, altfel va arăta prea stângace. Faceți părțile interioare și medii ale ochilor luminoși și păstrați paletele întunecate pentru pleoapele apropiate de temple.

Cum să aplicați?

Rețineți instrucțiunile pas cu pas foarte simple și luați-o în folosință:

 1. 50% din succesul machiajului dvs. va depinde de pregătirea pielii. Pentru a începe, curățați-vă fața.Acum, cel mai popular și eficient mod poate fi numit apă micelară, dar nimeni nu a anulat apă obișnuită sau tonic pentru spălare. Acționați pe gustul dvs. - principalul lucru este să vă mențineți fața proaspătă, fără grăsime și murdărie.
 2. Amintiți-vă să hidratați pielea. Aplicați crema preferată. Faceți o mască dacă timpul permite sau utilizați patch-uri. Puteți face aproape orice doriți - dacă numai pielea dvs. a fost "plină". Lăsați substanțele benefice să se înmoaie - și abia atunci încep să acționeze.
 3. Aplicați agenți de mascare. Poate că utilizați un agent de acoperire a culorilor, aplicați un grund pentru a netezi ridurile ... Luați toți pașii pregătitori necesari înainte de a reveni la urzeală.
 4. Puneți baza, amestecați-o ușor pe fața.. Dacă folosiți bureți pentru a intra în mașină, atunci o faceți cu atenție. Nu uitați să luați un gât și urechi puțin, astfel încât fața să nu fie prea diferită de restul pielii.
 5. Aplicați pulbere pentru a îndepărta strălucirea și pentru a adăuga o culoare roșie. Pentru pielea tăbăcită, poți folosi bronzuri, de asemenea, pentru proprietarii de păr brun deschis și piele echitabilă, va fi destulă lumină de coral deschis.
 6. Pentru a obține efectul ochilor mari, o zonă triunghiulară sub ochi poate fi distinsă folosind o tehnică de machiaj cum ar fi coacerea.. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o pulbere albă liberă, precum și o perie largă. Aplicați pulbere sub ochi cu curse ușoare, dar sigur. Apoi utilizați un marcator fals. Acest lucru vă va ajuta să "evidențiați" ochiul și să îi oferiți un volum suplimentar vizual.
 7. Următorul pas este să lucrezi cu sprâncene.. Perie, nuanță și formă. Utilizați creioane, umbre, ceară - totul se potrivește, doar pentru a obține un efect la modă de sprâncenele groase și foarte clar definite.
 8. Plecăm la linia de sosire - facem machiaj pentru ochi. Mai sus, ați primit deja multe recomandări detaliate pentru a lucra cu umbre și sfaturi directe pentru acțiune. Singurul lucru care nu a fost încă spus este că, după finalizarea lucrărilor de culoare, va trebui să eliminați cu atenție umbrele în exces dacă se vor sfărâma.
 9. Ultima etapă - selectarea pomeții și aplicarea rujului pe buze. Dacă manevrați cu pricepere periile și știți foarte bine ce conturare este, nu ezitați să aplicați cunoștințele în practică. Când toate liniile sunt trase, doar gura va rămâne, nu uitați că accentul ar trebui să fie pe un singur lucru. Sau pe ochi sau pe buze. În cazul în care make-up-ul a fost foarte blând înainte, câteva nuante luminoase de ruj vor aduce prospețime și viață. Dacă culorile anterioare au fost saturate, nu întunecați toate zonele feței.

Singura opțiune în care umbrele întunecate pot fi în armonie cu rujul închis - ochii de culoare brun deschis, care ar arde un loc luminos, punând pe fundal restul machiajului.

Lucrați în etape, nu sari de la bază până la sprâncene și de la ochi până la buze. Aplicația pas cu pas nu este în zadar. Adaptarea la plan, vă veți salva de la posibilele greșeli.

Machiaj secretele artiștilor

 1. O modalitate ușoară de a elimina oboseala din ochi și de a face aspectul fabulos este de a folosi umbre pâlpâitoare. Principalul lucru este că se potrivesc cu tonul machiajului principal.
 2. Încercați să ghiciți ce umbră a ochiului o prevalează pe celebritățile cu ochi maro. Nu lăsați, răspunsul este purpuriu. Tot felul de nuanțe de prune sau chiar de liliac ușor accentuează perfect frumusețea naturală a ochilor.
 3. Ca culori metalice. Bronzul, aurul, argintul sunt cei mai buni prieteni. Dacă aceste trei culori sunt în paleta dvs., restul poate fi pur și simplu aruncat afară, atât de bine este metalul combinat cu ochii căprui.
 4. Nu vă fie teamă să utilizați rimelul colorat. Ochiurile de culoare brună arată foarte bine cu genele turcoaz, violet sau chiar roz. Desigur, acest machiaj nu este potrivit pentru fiecare zi, dar uneori soiul nu doare.
 5. Desigur, secretul principal al frumusetii ochilor este odihna. Indiferent de modul în care mascați oboseala cu produsele cosmetice, venele roșii vă vor oferi un lucru obișnuit sau un pasionat de partid.Somnul sau picăturile de ochi sănătoși (ca o ultimă soluție) vor ajuta la păstrarea farmecului natural.

Dacă timpul de odihnă nu este suficient, nu uitați de încărcarea elementară. Aveți grijă de instrumentul principal de seducție, deoarece nu toate pot fi netezite cu cosmetice.

Acum, că aveți un arsenal amplu și cunoașteți liniile directoare detaliate pentru acțiune, machiajul dvs. ar trebui să fie perfect. Rămâne pentru cei mici - să învețe să transpună ideile care au apărut în capul meu în realitate și să încerce să nu se teamă să meargă dincolo. Puneți-vă în lumea magică a culorilor roz, galben, roșu, verde și începeți să creați.

Principalul lucru - machiajul este ușor de spălat, deci nu aveți nici un motiv împotriva unor noi experiențe interesante. Numai un milion de profesioniști diferiți.

Cum să faci machiajul perfect pentru ochii căprui, vezi următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze