Machiaj pătrat

Machiaj pătrat

Proprietarii unei fețe în formă de pătrat rămân adesea nemulțumiți de aspectul lor, deoarece o astfel de față are propriile dezavantaje și caracteristici. Pentru a le ascunde, trebuie să cunoașteți regulile machiajului.

caracteristici

Cele mai multe fete nu-i plac caracteristicile masive ale feței lor pătrate și încearcă să le corecteze cu make-up. Pentru aceasta trebuie să cunoașteți câteva reguli:

 1. Ar trebui să întunecă părțile largi. - pomeții, bărbia, nasul, fruntea, deoarece sarcina principală este de a reduce vizibil fața și de a da o formă ovală;

 2. Partea principală a feței trebuie clarificată cu produsele cosmetice. Deci se întinde vizibil;

 3. Este necesar să ne concentrăm asupra meritelor. Dacă există buze puși sau ochi mari, atunci trebuie să li se facă distincția.

Urmând aceste reguli, fiecare fată cu o formă pătrată poate să înmoaie liniile și să sublinieze cele mai bune laturi ale aspectului ei.

Reguli și etape de corecție

Pentru a transforma vizual o formă pătrată, trebuie să urmați un algoritm specific de aplicare a machiajului. Corectarea pas cu pas cu aceasta arată astfel:

 • Schimbarea formei și a liniilor largi ale feței prin utilizarea tonală înseamnă:
  • Pentru a începe pielea trebuie umezită cu o cremă sau bază pentru machiaj. Aceasta va contribui la distribuirea uniformă a instrumentului tonal;

  • Ridicați două nuante de fundație. Unul ar trebui să fie similar cu tenul natural, iar al doilea ar trebui să fie 1-2 tonuri mai întunecate. Se recomandă aplicarea cremei cu o pensulă, astfel încât ea se va afla mai uniform și nu va da un efect de mască.

   Instrumentul tonal, similar cu culoarea facială a feței, este necesar pentru a desena o ovală. Apoi, trebuie să umbriți cu atenție liniile și să aplicați crema pe partea principală a feței. Zonele de piele care rămân intacte trebuie să fie colorate cu o culoare și umbră mai întunecate;

  • Dacă nasul este puternic alocat planului general, acesta ar trebui să fie umbrite ușor de cremă pe ton mai întunecat. Pentru a face acest lucru, este aplicat pe aripi și umbrite cu atenție. Puneți pe partea de sus a pulberii, culorile luminoase ale culorilor;

  • Corectarea pomeții și a obrajilor folosind fardul. În acest scop, sunt utilizate numai tonuri de lumină. Nu-i umblati aproape de buze, deoarece aceasta se concentreaza pe o barbie larga. Linia rouge trebuie să se termine la nivelul buzei;

  • Fruntea și bărbia sunt luminate cu o fundație pulbere sau culori deschise.

După ce fața a devenit o formă ovală atractivă, trebuie să treceți la pasul următor.

 • Spargerea sprâncenelor:
  • Pentru a începe sprâncenele ar trebui să i se pună forma corectă. În acest caz, acestea nu ar trebui să fie prea subțiri sau largi. Ar trebui să se acorde prioritate sprâncenelor scurtate și unui form cu o îndoire. Ele nu ar trebui să fie făcute drept sau rotunjite;

  • Nu se recomandă vopsirea sau desenarea firelor de păr în negru. Chiar dacă ele însele sunt negre, nu este nevoie să le subliniem din nou. Culoarea creionului sprâncene ar trebui selectată pe baza culorii părului sau a tonului mai ușor.

 • Fă-ți ochii:
  • Pentru fetele cu ochi înguste sau mici, săgețile vor fi o adevărată mântuire. Ei au nevoie de la colțurile ochilor ridica ușor. Pentru machiajul de seară se potrivesc negru și pentru săgețile de zi gri sau fum;

  • Paleta umbrelor trebuie utilizată monofonic. Cu ochii apropiați, se recomandă să se pună umbre ușoare pe colțurile interioare, iar cu ochii departe, culorile întunecate. Alegerea nuanțelor de umbre depinde de tipul de machiaj și de eveniment;

  • Nu uitați de vopsirea genelor. Parul superior trebuie vopsit cu atenție cu cerneală în mai multe straturi. Fundul trebuie să fie acoperit numai în colțuri.

 • Forma buzelor:
  • Cu ajutorul unui creion pentru buze, puteți mări sau micșora dimensiunea acestora. Culoarea trebuie aleasă aproape de nuanța naturală a buzelor;

  • Culoarea rujului colorat este potrivită numai pentru make-up-ul de seară. În după-amiaza se preferă strălucirea unei nuanțe neutre sau a unui balsam de buze.

zi

Machiajul zilei se caracterizează prin nuanțe de calmare și pregătire temeinică a pielii. Înainte de aplicarea machiajului, acesta trebuie curățat cu o freză, tratată cu tonic și hidratată cu cremă sau bază de machiaj. Aceasta este urmată de aplicarea unei fundații a culorii pielii și a nuanțelor reci. Toate fondurile sunt umbrite cu grijă, iar excesul este îndepărtat cu un șervețel. Trebuie să se pună accentul pe un singur detaliu al feței.

În timpul zilei, este mai bine să evidențiați ochii. În acest scop, au fost selectate mai multe culori dintr-o gamă. Paleta ar trebui să fie în armonie cu culoarea ochilor.

Granițele dintre mai multe umbre ar trebui să fie umbrite cu atenție. Este potrivit să fie rimelul negru bogat. Pentru buze, alegeți culori nud de ruj sau luciu.

seară

Pentru machiajul de seară este de asemenea important să pregătiți pielea - curățați cu un tonic sau spumă și aplicați baza. Pentru seara, fata trebuie ajustata conform tuturor regulilor. Mai întâi, dați-i ovalul corect, apoi construiți partea principală. Ochii sau buzele pot fi distinse mai mult.

Pentru buze ruj roșu, roșu. Pentru ochi - tehnica "ochilor fumatori". Puteți alege nuanțe mai întunecate de umbre. Pot fi potrivite în acest machiaj și săgeți. Ele pot fi de diferite lungimi și grosimi.

Eyeliner este mai bine să alegeți negru. Cu deosebită grijă, este necesar să se distingă genele superioare și inferioare.

Cum să faci machiajul potrivit pentru fața unei forme pătrate - în videoclipul de mai jos.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze