Machiaj pentru secolul iminent

Machiaj pentru secolul iminent

Aplicarea corectă a machiajului - Aceasta, desigur, cheia succesului fiecărei femei. Că el este capabil să dea prospețime chipului și să ascundă neajunsurile existente și zonele problematice. Datorită diferitelor tehnici, este posibilă corectarea inciziei ochilor sau a pleoapei suspendate a unor femei. Pentru a obține un aspect irezistibil cu ajutorul produselor cosmetice este posibilă numai dacă puneți accentele corect. Pentru a detalia detaliile aplicației, este necesar să luați în considerare o serie de caracteristici.

caracteristici

Pentru ca pleoapa să nu provoace neplăceri atunci când aplicați machiajul, trebuie să știți câteva trucuri care vă vor ajuta să alegeți o paletă de culori de umbre, creion sau geluri special concepute. Următoarele recomandări vă vor ajuta să aflați câteva dintre complicațiile care pun accentul pe avantaje și ascund dezavantajele:

 1. Utilizați tipul machiajului, care va ascunde zona secolului iminent, este necesar doar cu ajutorul nuantelor întunecate de umbre. Efectul iluminat sau strălucitor se va evidenția. Ele pot fi aplicate la colțurile ochiului, deoarece sunt în această parte literalmente aspect deschis.
 2. Femei peste 50 de ani Aveți nevoie de o bază nutritivă pentru machiaj. Nu va permite umbrele să se rostogolească și să se înfunde în riduri.
 3. Dacă sunteți proprietarul a secolului iminent, înseamnă că eticheta lichidă este strict interzisă. Se poate schimba într-un creion negru. Trebuie să tragi săgeți numai de la mijlocul secolului. O altă tehnică de a trage săgețile va agrava situația și va face ochii să pară mai tulburători și mai tristă.
 4. Femeile cu acest tip de pleoape trebuie să monitorizeze starea sprâncenelor. Ar trebui să distragă atenția de pe capotă, să fie cât mai înălțată și mai extinsă. Acest lucru va crea un efect vizual.
 5. Merită să uitați să aplicați orice fonduri pe pleoapa inferioară. Alegerea acestei zone cu un creion sau o umbră poate înrăutăți totul.
 6. Uite, trebuie să dai expresivitate cu ajutorul umbrelor și aplicarea unei nuanțe de lumină, evidențiind-o cu un strat întunecat dintr-o paletă de umbre cu pene.
 7. Pentru acest fel de machiaj trebuie să alegeți produse rezistente bune care nu vor fi șterse și nu vor aluneca de la vârsta mobilă în câteva ore. Trebuie să achiziționați o pensulă de înaltă calitate, care poate umbri umbrele și machiajul utilizând tehnica ochiului fumător.
 8. Trebuie să acordați atenție genelor. Straturile groase de rimel vor strica doar machiajul - trebuie aplicate cu un strat subțire, după ce au curbat genele cu forceps. Acest accent va deschide ochii și îl va face mai profund.
 9. Ține minte asta că nuanțele întunecate ale umbrelor se aplică colțului exterior al pleoapelor, lumina - spre interior și spre mijloc - către partea de mijloc sau inferioară.

Make-up artiștii recepții

Pleoapele de tip iminent dau un aspect de lăcomie, oboseală și inexpresivitate. Pentru a ascunde acest lucru, artiștii de make-up folosesc un număr mare de tehnici care vă permit să uitați de acest mic defect. Corect corect această caracteristică va ajuta la unele dintre tehnicile care sunt populare printre experți:

 • Pentru a ascunde pleoapa superioară, trebuie să fiți atenți la sprâncene. Acestea ar trebui să fie ridicate cu un creion sau cu alte mijloace speciale - de exemplu, umbre. Dându-le geometrie, trebuie să coborâți sprâncenele cu un semnalizator de dedesubt, ceea ce le va ridica vizual.

Dacă nu există bază pentru machiaj, puteți utiliza agentul de acoperire înainte de a aplica umbra ochilor. Fiecare strat aplicat trebuie să fie umbrit către temple. Tonuri de lumină - în colțurile ochilor, mai saturate sau mai întunecate - în pleoapa superioară.Folosind această tehnică, umbrele pot fi aplicate și umbrite, depășind limitele pleoapelor. Este necesar să se interzică linerul lichid, ceea ce va face ca ochii să arate grei.

 • Pentru a spori ochii coborâți, artiștii de machiaj folosesc mai multe secrete. Primul este acela de a accentua sprâncenele, dar nu cu un creion, ci numai cu umbre (într-o cantitate mică și cu ajutorul unei perii mărunțite). Ridicați linia de fund cu ajutorul unui semnalizator.

Al doilea secret este distragerea atenției de la pleoape - cu ajutorul umbrelor de nuanțe naturale. Cea mai de succes combinație este de culoare bej și maro, aplicată pe perimetrul pleoapelor și dincolo.

Secretul final este acela de a înlocui ochiul pe umbre. Eyeliner face ochii mici și aproape set, care va strica impresia vizuală.

 • Una dintre cele mai populare tehnici este buza de creion, pe care toată lumea o poate stăpâni. E destul de spectaculoasă și extravagantă. Această tehnică ajută la o vizualizare mai deschisă, poate mări distanța dintre ochi.

Folosind o astfel de tehnică, este necesar să se țină seama de faptul că culorile de lumină și de perle nu sunt categoric potrivite. Este necesar să se utilizeze doar umbre cu o bază densă - de preferință trei sau mai multe nuanțe.

Cu ajutorul unei astfel de tehnici, o buclă va apărea în cele din urmă pe pleoapă. Efectul buclă este grozav pentru proprietarii secolului iminent, deoarece îl ridică și distrage de la geantă. Acest machiaj este realizat în orice domeniu, este destul de ușor și simplu, potrivit atât pentru imaginea zilei cât și pentru seara.

 • Există, de asemenea, un machiaj de ridicare care conferă feței un efect de întinerire. Cu toate acestea, punerea sa în aplicare necesită mai multă atenție și mult timp decât machiajul obișnuit.

Artiștii de machiaj ușurează toate cavitățile faciale disponibile cu ajutorul corectorilor, iar măștile se umflă sub un strat de fundație densă sau pulbere densă. Principala sarcină a acestei tehnici este de a ridica contururile feței cu ajutorul unor linii paralele drepte. Pentru astfel de nuanțe de machiaj strălucitoare ale rujului, mijloace tonalte strălucitoare, nu vor funcționa diverse pulovere și pulberi.

Greseli majore

Machiajul este un fel de instrument pe care trebuie să-l știți cum să îl utilizați. A fost creat pentru a îmbunătăți trăsăturile feminine, pentru a oferi un aspect bine îngrijit și proaspăt pe față, pentru a sublinia avantajele existente. Dar există o serie de greșeli pe care le fac femeile fără să le observe și să nu le realizăm.

Machiaj, aplicat în mod greșit, nu poate face doar fata ridicol, dar, de asemenea, adăuga vârsta.

Pentru a evita astfel de situații, este necesar să analizăm erorile:

 1. Când tragi săgețile evitați efectul îngrijirii descendente. O astfel de greșeală va face ca părerea să fie mai tristă decât este cu adevărat.
 2. Ochiul la aplicarea umbrelor trebuie închis. Cu ochii deschiși, cosmeticele pot fi aplicate neuniform, intermitent, neuniform.
 3. Umbre cu Shade Pearlescent și paiete, se concentreze doar pe problema. Ele pot face pleoapele umflate și grele, deoarece au o bază de ulei strălucitoare. Astfel de umbre pot fi aplicate doar sub linia sprâncenelor pentru a le maximiza.
 4. Colțul interior al ochiului este imposibil să pictezi cu umbre irizante, este necesar să folosiți doar nuanțe luminoase care nu dau efectul disproporționalității ochilor.
 5. Este necesar să renunțăm la direcția directă și sprancenele curbate, deoarece prima va spori efectul pleoapelor, iar aceasta din urmă va da o față o expresie înspăimântată.
 6. Lumanarea lichidă trebuie eliminată înlocuindu-l cu un creion.
 7. Nu lăsați linii clare și drepte. Punând umbre, trebuie să fie umbrite de la strat la strat. Chiar și atunci când se utilizează un creion, acestea nu ar trebui să fie vizibile, deoarece pot face toate dezavantajele mai vizibile.
 8. Eroarea principală este ignorând baza în machiaj. Fără ea, umbrele pot sta urîte și se pot răsturna, ceea ce va da neglijență și neglijență.
 9. Cea mai frecventă greșeală este neconformitatea. Culorile și nuanțele excesive vor strica imaginea, agravând astfel situația.
 10. Nu uitați să încurcați genele. Genele lungi deschise vor deschide ochii și vor crește ochii, ascunzând pleoapele agățate.

Problema secolului iminent este mascată destul de ușor și simplu. Este necesar să cunoaștem doar câteva trucuri, să le punem cu pricepere în acțiune și, cel mai important, să evităm greșelile evidente care introduc disarmament în machiaj.

Cum să aplicați?

Pentru ca machiajul să arate spectaculos, nu este suficient să ai cosmetice scumpe de înaltă calitate. Mult depinde de tehnica de aplicare și abilitățile proprii. A atrage atenția celorlalți, a accentua avantajele existente și a apela la privirile admirabile va ajuta la sfaturi care se bazează numai pe aplicarea corectă a produselor cosmetice.

Ochii bruni sunt cei mai obișnuiți, sunt potriviți pentru aproape întreaga paletă de culori de umbre și creioane. Pentru această culoare a ochilor există o tehnică specială de aplicare. Merită considerată în etape:

 1. În primul rând, pregătiți-vă pielea pentru aplicarea machiajului, după îndepărtarea stralucirii uleioase prin mijloace speciale.
 2. Acordați o atenție specială sprâncenelor. Trageți cu atenție conturul și completați semnele cu umbre de sprâncene, creând forma dorită.
 3. Pentru ochii căprui sunt ciocolată potrivită, verde și umbre de aur. Aplicați paleta selectată pe pleoapa superioară, umbriți ușor. Poate fi aplicat chiar deasupra suprafeței pleoapelor.
 4. Pensulă cu umbre desenează o margine. deasupra pleoapei superioare și a colțului la un unghi față de vârful sprâncenelor.
 5. Sub peria sprâncenelor cu umbre ușoare, pentru a ridica vizual linia fruntea.
 6. Culoare umbrelor pleoapei inferioare nuanțe medii.
 7. Aplicați o nuanță întunecată de-a lungul genelor, umbrite ușor.
 8. Acordați o atenție deosebită colorării genelor. Acestea ar trebui să fie vopsite cu un strat de mijloc și să arate curat, fără a lipi împreună bucăți.

Această tehnică va face vizualizarea luminoasă și deschisă.

Experții cred că culoarea verde a ochilor este cea mai versatilă, deoarece aproape orice umbră de umbre și creioane le convine. De la cele mai potrivite - nuante de bronz, cupru, violet si verde. Ele arată ușor. Pentru a crea acest efect, trebuie să urmați recomandările de bază:

 1. Pigment mat colorați partea superioară a pleoapelor. Pigmentul roz este potrivit pentru o piele echitabilă și maro sau negru pentru pielea întunecată.
 2. Regula de bază - umbrirea atentă a granițelor și liniilor, creând efectul opacității ușoare.
 3. La jumătatea secolului, trageți o linie amestecați-l, obțineți o bandă întunecată.
 4. În colțul exterior amestec umbre întunecate, Cu o perie, faceți o linie netedă spre colțul interior al ochiului, ascunzând astfel marginea existentă.
 5. Pleoapa inferioară (și anume, partea superioară) vopsea cu umbre verzi, amestecați și ascundeți din nou marginea.
 6. Îndepărtați pensula din pupa linia la colțul exterior. Dacă este omisă, utilizați o pensulă cu umbre pentru a desena o bandă de-a lungul pleoapelor (mai aproape de templu), ridicând vizual aceste colțuri.
 7. Fiți atenți la sprâncene. Linii de desen creion, care imită părul în cazul în care există lacune.

Tehnica de aplicare a umbrelor pentru ochi albastri și gri are aceleași caracteristici. Stilistii recomanda culori roz, auriu, argint si turcoaz. Procedura este după cum urmează:

 1. Aplicați umbra argintie pe pleoapa superioară și vopsiți-o cu umbre de lavandă, umbrite cu atenție astfel încât să nu fie vizibilă o tranziție ascuțită.
 2. De la mijlocul secolului În colțul ochiului, conectați umbrele violet în forma literei V, amestecați.
 3. Subliniați partea inferioară a ochiului cu un creion.
 4. Vopseste genele.

Modele de machiaj pentru diferite forme de ochi

Fiecare tip de ochi este potrivit pentru diferite tehnici de aplicare și diferite culori ale umbrelor. Dacă o fată are ochi frumoși de formă asiatică îngustă, trebuie să aflați cum să îi pictați și ce nuanțe să alegeți pentru make-up de calitate:

 1. Deasupra pleoapei superioare trebuie să țineți linia.
 2. Conectați două linii formate.
 3. Aplicați nuanțele mată pe colțul interior al ochiului și pe pleoapa superioară, oferind adâncimea de vedere.
 4. Culoare umbrelor pleoapei inferioare paletă întunecată, în cea mai mare parte negru și maro. Se amestecă bine.
 5. Peste gene pune un creion.
 6. Șireturi genetice cu forceps, aplicați rimelul, eliminând excesul.

Proprietarii de ochi rotunzi mici trebuie să umbrească foldul existent folosind tehnica descrisă mai jos:

 1. Îmbunătățiți întreaga parte a secolului. până la linia inferioară a sprâncenelor cu umbre ușoare. Desenați o linie subțire a viitorului ori cu umbre întunecate.
 2. Diminuează partea din mijloc a ochiului, pentru a ascunde bulbul ocular. Luminați colțul interior.
 3. De la mijlocul ochiului în lateral întunecă o parte a pleoapei, creând o ceață ușoară. Acest lucru va face mere nu atât de proeminent.
 4. Sub linia sprâncenelor și în colțul ochiului Aplicați umbre ușoare sau evidențiere, umbrirea înseamnă cât mai mult posibil.
 5. Genele bine pictate va fi atingerea finală în machiaj.

O altă formă de ochi este în formă de migdale. Proprietarii acestui formular au posibilitatea de a nu face machiaj complex, care durează mult timp. Ele pot sublinia doar avantajele unui make-up ușor. Puteți, de exemplu, marcați colțurile exterioare și interioare ale ochiului, întinzând liniile spre temple. Cea mai importantă caracteristică va fi genele lungi.

Acest efect poate fi obținut printr-o rimel mascată sau gene false. Aceasta este ceea ce va da o profunzime maximă de vedere.

Fetele care au ochi adânci pot apărea incruntate și nemulțumite din cauza machiajului necorespunzător. Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă amintiți tehnica de aplicare a machiajului pentru acest tip de ochi:

 1. Alegeți nuanțele luminoase și aplicați una dintre cele selectate pe întreaga suprafață a secolului și puțin mai mare.
 2. Desenați săgețile care trebuie să aibă în mod necesar o linie subțire care se potrivește perfect genelor.
 3. Este necesar să se dea volum genelor cu rimel, care trebuie aplicate în 2-3 straturi. Pentru aspectul cel mai expresiv, puteți crește genele.
 4. Pentru ochi adânci frunțile groase sunt potrivite, dar nu prea scăzute.
 5. Buzele cu destul un machiaj moale ar trebui să iasă în evidență și să prindă ochii.

În prezent, aplicarea corectă a machiajului poate ascunde chiar și un astfel de defect mic, la fel de bine ca ochii apropiați, care dă multor femei disconfort și disconfort. Este demn de remarcat faptul că multe stele au aceeași problemă, dar le corectează cu îndemânare și o fac un punct culminant. Pentru aceasta trebuie să țineți cont de secretele cheie:

 1. Aplicați în colțul ochiului și în mijlocul umbrelor strălucitoare ale pleoapelor superioare. Ele ar trebui să fie doar tonuri ușoare, dar nu perle și strălucite.
 2. Aplicați nuanțe întunecate în colțul exterior. Este necesar să se țină seama de faptul că nu este necesar să le umbli deloc.
 3. Trageți săgețile cu căptușeală lichidă. Trebuie remarcat faptul că linia trebuie să înceapă de la marginea interioară, trecând ușor spre exterior. Nu este necesar să se îngroșească săgeata, ar trebui să fie cât mai aproape de linia de creștere a genelor, fără a observa partea deschisă a pleoapelor.
 4. Cu acest aranjament al genelor ochiului, acumulate pe întregul diametru este strict interzisă. Este necesar să se vopsească sau să se genereze genele numai de la marginea exterioară, fără a ajunge la mijloc.
 5. Sprâncenele pentru ochii apropiați trebuie să fie diluat la bază, vârful trebuie făcut mai lung.

Multe celebrități au demonstrat de mult că ochii larg răspândiți nu sunt un defect, ci o caracteristică distinctivă care face o femeie specială și unică. Acest lucru va ajuta la implementarea corectă a machiajului, ceea ce reduce vizibil distanța:

 1. După cum se știeSprâncenele ar trebui să înceapă acolo unde se termină aripile nasului. Dacă sprâncenele sunt situate aproape una de cealaltă și ochii sunt mai largi, acesta este un plus, deoarece ajută vizual să aducă ochii la un loc. Dacă sprâncenele sunt situate mai departe, este necesar să le desenați cu un creion.
 2. Pentru acest tip de umbra de ochi pot fi combinate, combinate, aplicându-le într-un mod special.Dacă sunt alese nuanțe întunecate și luminoase, cele întunecate sunt aplicate din partea exterioară și umbră până la mijlocul secolului. Lumina se aplică colțului ochiului și se umbrează spre mijloc.
 3. MPoți folosi ochelarii dar fără săgeți. Linia trebuie să meargă în mod necesar la o bandă subțire din mijlocul ochiului și să se îngroaie până la partea exterioară.

Exemple de stele

În prezent, stelele, prin exemplul lor, fac unele schimbări speciale atât în ​​haine, cât și în machiaj. Adesea, atunci când vizionează fotografii ale fetelor seculare, vreau să repet machiajul și să par la fel de extravagant. Pentru a face acest lucru, puteți lua în considerare unele variante ale machiajului stelelor și le puteți adopta.

Experimentarea în machiaj este în prezent binevenită. Eva GreentAuger utilizează această tehnică și destul de reușit. Rujul de vin, pleoapa inferioară și ochii cenușii de culoare gri-verde au subliniat toate virtuțile actritei franceze și au adăugat o senzație de machiaj de seară.

Emma Stone - proprietarul unor caracteristici cum ar fi pleoapa agățată. Pentru machiajul în timpul zilei, actrița americană a profitat de liner, a făcut săgeți și a evidențiat partea interioară a secolului. Rolul principal într-un astfel de machiaj ușor a fost jucat de gene pufoase.

Machiaj de vară Rachel McAdams diferite naturale, el nyudovy. Ea și-a făcut doar genele și le-a evidențiat buzele cu ruj roz, dar aceste mici lovituri i-au adus blândețea și aerisirea imaginii.

Amanda Seyfried bastoane de machiaj în nuanțe de maro, utilizează umbre negre. Ochii umbriți și genele voluminoase au făcut imaginea mai agresivă, dar nu au lipsit de feminitate.

Pentru machiajul de zi cu zi Masha Ivakova folosește doar nuanțe nude de ruj și rimel, accentuând astfel genele. Acest lucru este suficient pentru a face fata sa para proaspata si odihnita.

Ca machiaj festiv pe modelul covorului roșu Doutzen Cruz folosită nuanțe fumuriu-maro-verde, ochi fumuri, accentuate de genele voluminoase. Desigur, nu fără ruj nud roz.

Machiaj pentru secolul iminent - în următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze