Machiaj pentru roșcate

Machiaj pentru roșcate

Fetele cu părul roșu atrag mereu ochii și se evidențiază din mulțime, un astfel de păr este un dar din partea naturii. Bright pe natura doamnei trebuie să fie foarte atentă atunci când alegeți un machiaj, altfel culorile artificiale pot înnebuni frumusețea naturală și personalitatea. O față încadrată cu o strălucire aurie trebuie să poarte o machiaj bine selectat. Să încercăm să abordăm caracteristicile machiajului pentru femeile cu părul roșcat.

Selectăm baza tonală

În ciuda culorii părului expresivCel mai adesea, proprietarii de bucle de aur au piele destul de palidă, pistrui și ochi albaștri. Prin urmare, alegerea fundației ar trebui abordată cu o atenție deosebită. Pentru a da preferință este aproape transparent fundamentele fildeș, lumina bej sau umbra naturală. Textura trebuie să fie ușoară, hidratantă și să dea pielea o strălucire.

Fetele cu părul roșu sunt, de obicei, timid de pistrui, încercând să le mascheze cu mai mult de un strat de mijloace tonale, creând astfel un efect de mască pe fața lor. Nu merită să faci acest lucru, pentru că aceste fete sunt foarte naturale, iar pistruiul dă mereu notei de imagine a nevinovăției și a tinereții. Dacă, totuși, nu poți să accepți și să te îndrăgostești de zestul tău, atunci poți lupta cu aceste puncte solare pe față folosind măști speciale care dau efectul de înălbire. Ca opțiune - folosiți corector sau concealer.

Fetele de acest tip nu ar trebui să aleagă mijloacele cu bronzator, ele disting mai mult pistrui, iar granița dintre față și gât devine clară și distinctă. O astfel de imagine va îndepărta tot farmecul de păr roșii. De asemenea, feriți-vă de nuanțele roz ale instrumentelor de mascare, ele creează efectul unei măști.

Pentru a ascunde defectele minore și roșeața pe piele, utilizarea cremelor BB sau CC este perfectă. Textura lor este ușoară și se adaptează perfect tonului natural al feței.

Cei care suferă de grăsimi excesive pe față, este mai bine să se utilizeze creme sau pulberi minerale, precum și produse cu efect de maturare. Și pentru cei care au pielea perfectă și chiar și culoarea, puteți folosi doar pudră de perle pentru a finaliza machiajul.

sprâncene

Astăzi într-o modă largă și întuneric sprancene. Cu toate acestea, proprietarul de culoare roșie păr negru nu merge. Aceste sprâncene vor lua toată atenția asupra lor înșiși. Dar nu ar trebui să fie prea palide, altfel doar vă pierdeți fața.

Pentru fetele care au nuanțe calde în ten, este bine să folosiți un ton roșu-maroniu sau o nuanță de păr de cămilă, piersic-maroniu. În nici un caz nu ar trebui să-ți facă sprancenele luminoase. Umbra este selectată în funcție de luminozitatea culorii părului.

Roșul natural este perfect combinat cu sprâncenele de nuanță maro strălucitoare.

O nuanță de culoare ciocolată pe sprâncene se va potrivi cu fața rece și palidă.

Alegem rouge

Blushul în fetele roșii ar trebui să fie cât mai natural posibil, combinat cu tenul și să nu fie evident. În principiu, această regulă se aplică oricărui tip de fete.

Pentru fetele cu ochi maro, căpșuni și verzi, următoarele nuanțe de fard de obraz sunt perfecte:

 • teracotă;
 • cafea cu lapte;
 • piersic;
 • culoare caisă;
 • coral;
 • brun-roșu.

Petele de piersici sau roz-bej se potrivesc fetelor care au ochi albaștri sau piele palidă, aproape porțelan.

În nici un caz nu utilizați unelte care sunt compuse din particule reflexive. Acest lucru va crea un contrast inutil. Mai mulți artiști de machiaj au sfătuit să nu pună prea mulți bani pe obraji.

Ingrijirea buzelor

Fetele care poarta culoarea naturala rosie sau auriu-rosie sunt potrivite pentru orice nuanta de ruj sau luciu de buze.. Principalul lucru - să vă amintiți despre combinația cu o atingere de culoare și bucle și să nu vă implicați în culori prea luminoase care dau aspectul de vulgaritate. Dacă aveți totuși dorința de a vă face buzele cu un ruj strălucitor, atunci trebuie să vă accentuați doar buzele și machiajul ochilor este mai bine să faceți în culori mai liniștitoare.

În general, este mai bine să folosiți astfel de instrumente pentru machiajul de seară.

Culoarea cea mai potrivită pentru produsele de machiaj pentru buze este tonul de buze cu o atingere a părului. Este mai bine să dai preferință culorii, câteva nuanțe sunt mai întunecate sau mai puține. Scarlet color, nuanțe de vin, roșu-maro, coral va potrivi proprietarilor de păr strălucitor.

Alegere după culoarea ochilor

După ce au înțeles instrumentele tonale, culoarea buzelor și sprâncenelor pentru machiajul roșu, ochiul nu poate fi omisă, acest lucru ar trebui să consacre un pic mai mult timp. În funcție de culoarea ochilor și machiajul vor fi diferite.

 • Frumoase cu părul brun cu ochi verzi în vremurile vechi au fost considerate vrăjitoare pentru o combinație atât de strălucitoare și neobișnuită. Iar astăzi, astfel de reprezentanți sunt frapanți și amintiți de mult timp, pentru că astfel de persoane sunt rar întâlnite. Dar, dintr-o imagine atît de captivantă, bărbații se înnebunesc de obicei. Acele vremuri, când fetele cu părul roșcat, cu ochi verzi, au folosit o umbră de umbre în același ton ca și ochii. Astăzi, paleta de selecție este mult mai bogată.

Pentru machiajul zilnic nuante perfecte de piersici, liliac delicat și bej. Aceste culori plăcute și neutre nu vor lua prea mult, ci, dimpotrivă, vor sublinia o asemenea frumusețe neobișnuită prezentată de natură sau frumusețe. Iar cei care planifică o seară afară, puteți utiliza culori mai luminoase și mai saturate.

Pentru a sublinia umbra ochilor, nu folosim o acoperire monocromatică a pleoapelor, ci un machiaj cu mai multe straturi. Monotonia va da acest tip de sloppiness. Astăzi, în orice magazin puteți găsi palete de produse de machiaj pentru pleoape, adaptate diferitelor tipuri de culori. Pentru o nuanță bogată de culoare închisă a părului și culoarea pielii mai întunecate pot fi luminoase, bine combinate unul cu celălalt - prune sau violet, verde, bronz, caramel. Principalul lucru este să umbrești toate nuanțele de pe pleoapă, astfel încât să nu existe tranziții prea evidente. Este mai bine să refuzați împușcăturile lungi și genele păpușilor, altfel imaginea va deveni nefiresc. Pentru o piele mai ușoară cu tenul palid, selectăm o paletă delicată și pastelă.

În ceea ce privește rujul, atunci este mai bine ca astfel de fete să nu ridice rujul în tonuri de țipăt. Morcov, teracotă, piersic, luciu de buze incolor - aceasta este alegerea unor astfel de fete. Pentru a face imaginea pentru seara de neuitat, puteți aplica ruj de culoare de coral.

Mascara este mai bine să nu utilizați negrul, dar maro închis.

 • Ochii albaștri. Această combinație a culorii ochilor și părului vă permite să jucați în jur cu crearea imaginii. Astăzi poți fi timid și timid și mâine apare sub forma unei vampiri seducătoare de sex feminin. Schimbând culorile delicate pastel ale machiajului natural într-o luminoasă și expresivă, ne schimbăm propriul stil.

Umbrele acestor persoane se potrivesc perfect într-o paletă cremă, piersică, maro și bej. Va arata bine culorile de masline, bronz sau auriu. Evitați culoarea violet și negru, astfel încât să nu creați agresiune.

Asigurați-vă că aplică blush, ca pielea acestor fete, de regulă, palid. Este mai bine să subliniezi pomeții cu o nuanță de piersică moale.

Ochii lumina se pot pierde pe un fundal de piele palid. Prin urmare, este foarte potrivit să utilizați rimelul și rimelul negru. Culorile albastru închis care pot evidenția culoarea ochilor vor fi de asemenea potrivite.

Culoarea rujului, puteți alege un bogat: cireșe, prune, nuanțe de vin. Fructele și tonurile de fructe de pădure vor adăuga un accent luminos pe fundalul palid.

 • Ochii gri sunt o combinație destul de contradictorie: tUmbra caldă, aproape însorită a părului și a ochilor gri, gri, creează unele probleme când se aplică machiajul. Există produse cosmetice pe care astfel de doamne ar trebui să le arunce din cosmetician:
 1. Negru rimel și ochelari de vedere.
 2. Umbre de nuanțe întunecate.
 3. Toate acestea au o culoare portocalie.
 4. Ei bine, faptul că este timpul pentru toată lumea să ia mult timp din vedere: ruj purpuriu.

Făcând machiaj, ar trebui să urmați câteva reguli simple.

 1. în primul rând, săgețile ar trebui să fie subțiri și ușoare.
 2. În al doilea rând, nuanțele umbrelor sunt neutre, luminoase sau gri.
 3. ruj alegeți roz sau stacojiu.
 4. ruja pot fi alese cu o nuanță de bronz, teracotă sau coral.

Asemenea fete ar trebui să urmeze o regulă simplă: naturalitate maximă chiar și pentru o seară.

 • O altă combinație obișnuită este fetele cu ochi căprui și păr roșu. Acest tip de complet nu se potrivește machiaj agresiv și greu. Este mai bine să nu folosiți culori negre, lenjeria de ochi este potrivită numai atunci când ochii sunt de culoare maroniu închis, aproape negri și nu se utilizează decât pentru pleoapa inferioară.

Pentru ochii maro deschis sunt o nuanta perfecta verde. Culorile luminoase, ierboase vor crea o dispoziție jucăușă și o nuanță mai deschisă de măsline va adăuga eleganță imaginii. Pentru machiajul de seară, puteți utiliza o culoare mai intensă, aproape grafită. Am combinat o paletă maro de nuanțe cu o nuanță mai saturată de ochi.

Pentru frumusețile întunecate-roșu sprâncenele maro perfecte. Aceste fete pot face și machiaj luminos, cu accent pe ochi.

În general, combinația de păr roșu cu ochi căprui se referă la tipul de toamnă și primăvară. Machiajul de lumină cu ajutorul rimelului și luciu de buze fără greutate subliniază perfect naturalețea imaginii și este potrivit pentru machiajul de zi cu zi.

stiluri

10 fotografie

Principalele tipuri de machiaj sunt zi și seară, sau se numește și vacanță.

Make-up zilnic este un make-up pentru fiecare zi. Aceasta este ceea ce "tragem" pe fața noastră în fiecare dimineață înainte de a merge la muncă. Acest machiaj include:

 1. Punerea la temelie a fundației, cât mai aproape de culoarea pielii. Dacă nu vă place să folosiți astfel de unelte, astăzi există piele de produse cosmetice foarte ușoare și fără greutate. Acestea fac ca tenul să devină mai uniform și să ajute la reîmprospătarea acestuia, fără a crea un efect de mascare asupra feței. Crema BB sau CC va fi o soluție excelentă pentru fiecare zi, pe lângă aceasta, nu este absolut simțită pe piele.
 2. Umbrele nu pot fi aplicate pe pleoape, dar dacă doriți să accentuați puțin ochii, dați preferință nuanțelor de aur, bronz sau măsline. Folosim două nuanțe, bine umbroase între ele.
 3. De obicei ochii cu acest machiaj vopsea cu cerneală într-un singur strat, iar luciu de buze sau ruj poate fi aplicat la umbra de bronz.
 4. Ochelari de soare maro, fără săgeți.
 • Machiaj de zi - Aceasta este o versiune low-cheie a machiajului, a fost creată doar pentru a reîmprospăta puțin fața și a sublinia frumusețea ei naturală.
 • Machiaj de seară. De obicei, aplicăm acest tip de machiaj la ocazii speciale: în sărbători, la petrecere, pentru a merge la un eveniment. Aceasta implică utilizarea de culori saturate, dar aici este necesar să se respecte măsura, astfel încât să nu se depășească pragul vulgarității.
 1. Aplicați fundația pe piele, mijloace tonal și grund, decât vom oferi o rezistență mare de make-up. Umbra de cremă este potrivită tonului pielii, puteți încerca să folosiți puțin tonuri de bronz.
 2. Aplică o fard de obraz pe piept.
 3. Linerul poate fi folosit pentru liner în nuanțe de aur și maro.
 4. Colțul exterior al ochiului este mai întunecat, mai bine umbrele de grafit.
 5. Puneți umbre ușoare pe colțul interior. bej sau roz.
 6. Culorile umbrează ușor între ei.
 7. Vopsiti pleoapa inferioara cu un creion perle sau argint.
 8. Buzele conferă o nuanță de culoare roșie sau de vin. Poate fi aplicat peste stralucirea roz.

Frumos machiaj pentru ieșirea gata.Cel mai important lucru în machiaj este, desigur, moderarea și conformitatea cu stilul general. De afaceri, de seară, de epocă, stilul de tineri de haine ar trebui să fie complet gândit și se încheie cu un make-up competent.

Cum se face machiajul pentru roșu - în următorul videoclip.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze