Machiaj pentru ochi gri

Machiaj pentru ochi gri

Cea mai obișnuită în zilele noastre este culoarea gri a ochilor. Totuși, el nu vorbește deloc despre cumplitătatea și inexpresivitatea proprietarilor lor. Fetele cu ochi gri nu le place plictiseala si monotonia, se straduiesc pentru diversitate si imbunatatire continua. De asemenea, irisul se poate schimba în timpul zilei, în funcție de circumstanțe. Astfel de ochi pot avea un număr mare de nuanțe, întunecate sau luminoase, lăsând într-o zonă verde sau albastră.

Ochii gri își fac proprietarul sofisticat, misterios și delicat. Unele femei visează să aibă ochi strălucitori și expresivi verzi sau albastri. Dar frumusețea tonului gri este că puteți să ridicați cel mai mare număr de opțiuni de machiaj pentru acesta, umbriți astfel și oferind o strălucire extraordinară aspectului.

Să ne uităm la caracteristicile vizuale pentru astfel de ochi și cum să le alegeți, luând în considerare tipul de culoare, tonurile de păr și pielea.

caracteristici

Cea mai obișnuită tehnică în ochii gri este folosirea umbrelor gri. Aceasta este cea mai câștigătoare opțiune, permițându-vă să dezvăluiți toate caracteristicile frumoase ale unei fete. În acest caz, puteți utiliza orice opțiune pentru paleta gri: lumină, argint, metal, nuanțe de asfalt. Ele vor fi relevante pentru machiajul de zi și de seară. Principalul lucru - de a găsi partenerii potriviți în acest domeniu.

 • Astfel de nuanțe precum auriul și nisipul, culorile ciocolatei, piersicii și lemnului, violet și albastru sunt perfect potrivite pentru nuanța gri a irisului. Culorile metalelor prețioase: aurul, cuprul și bronzul pot crea o imagine festivă, pot fi folosite separat sau cu culorile de scorțișoară, lemn sau ciocolată.
 • Maro inchis, culori negre sau intunecate metalice. potrivite pentru a fi folosite ca o cremă, ele subliniază perfect forma ochiului, evidențiază și fac ochii mai spectaculoși.
 • Nuanțele de vin și gama violetă înmoaie aspectul, fac imaginea mai vie și jucăușă. Culorile luminoase ale acestor spectre sunt potrivite pentru make-up-ul în timpul zilei, iar variantele de vinete și prune vor crea un aspect bogat de seară.

Pentru a da profunzime și expresivitate viziunii, specialiștii folosesc trei culori, trecând unul în celălalt. La colțul interior al ochiului a pus cel mai tonic lumină, pentru a arăta mai deschis și mai proaspăt. Pe partea laterală a colțului exterior, se folosesc cele mai întunecate produse cosmetice, creând volum și formând forma cea mai atractivă a ochiului. La mijlocul secolului a pus tonul mediu. Ele sunt umbrite cu atenție pentru a nu vedea limite clare ale tranzițiilor. Pentru a crea o imagine în întregime a rădăcinilor genelor, puteți desena săgeți de vin, negru sau culoare naturală.

 • Machiaj casual Va deveni mai ușor și mai atractiv dacă săgețile sunt de asemenea bine umbrite. Deci, ele vor accentua ochii, vor accentua genele și le vor face mai lungi și mai magnifice.
 • În seara de imagine va fi potrivit să se uite machiaj în stilul de "ochii pisicii" sau "ochii fumatori"

Determinați ce umbre sunt preferate să utilizați fetele cu ochi gri:

 • Pentru pielea întunecată Cel mai bine este să alegeți opțiunile de umbră la rece, astfel încât ochii să fie evidențiate în comparație cu pielea.
 • În cazul pielii ușoare sau palide pe proprietățile aristocratice ale pielii pot fi evidențiate cu ajutorul tonurilor calde.
 • Brown gamma pentru ochii negri ajută la evidențierea profunzimii ochilor și a contrastului irisului gri cu pielea întunecată.
 • Alb umbra gamă și albastră va ajuta să dați irisul subton corespunzător.
 • Tonuri proaspete verde și violet face aspectul mai viu și expresiv în combinație cu pielea rece.
 • Culorile metalului pot fi folosite pentru a crea orice fel de machiaj.: oțel, aur, cupru, argint.
 • Imagine simplă și aerisită va ajuta la aranjarea umbrelor de alb, gri și negru, visiniu, verdeață, ciocolată, tonuri de gamă brună.
 • Fata expresivă se adaugă bronz, cupru, cărămidă și corali, precum și piersic și teracotă.
 • Într-o seară dramatică Imaginea poate fi folosită în gamă albastră, albastră și purpurie, turcoaz, caramel, roz și argint.

O varietate foarte mare de opțiuni și combinații se potrivește cu ochii cenușii. Dar nu totul ar trebui folosit.

 • Luminos și întunecat, dar, în același timp, nuanțele legate într-o gamă caldă pot face ochii umflați și fața obosită și bolnavă.
 • Corespondența perfectă între culoarea umbrelor și iris nu este binevenită astfel încât ochii se vor pierde pe fundalul lor.
 • complet rezumată de negru radical cOchii vor apărea vizual mai mic și mai îngust.
 • Umbrele umbrite nu sunt cea mai bună soluție pentru doamnele cu ochi gri.
 • Culori prea luminoaseîn special în utilizarea de zi cu zi, va face ca imaginea să fie ridicolă și vulgară.

Cel mai bine este să alegeți un machiaj de ochi gri, în funcție de tipul de culoare al proprietarului. Un rol imens în selecție va juca părul.

 1. blondele face imaginea moale și expresive va ajuta cosmetice gamă caldă. În special potrivite pentru acest scop tonuri de ciocolată. Pentru a crea adâncime, puteți folosi o combinație de tonuri bej neutre, cu efect perlelescent, piersic blând. Puteți decora și accentua ochii cu un creion sau un creion maroniu negru sau întunecat. Atingerea finală va fi utilizarea rimelului de extindere sau în vrac, din nuanță clasică de ciocolată neagră sau moale.
 2. Pentru păr blond în combinație cu gri, puteți folosi aproape întreaga gamă de instrumente. Principalul lucru este să țineți cont de relevanța acestora, să alegeți corect combinația de culori între ele, haine și accesorii.
 3. Pentru castanul închis părul este o soluție bună pentru a sublinia umbra proaspătă a irisului cu ajutorul tonurilor potrivite în machiaj. Umbrele albastre vor traduce subtilitatea ochiului în albastru, iar cenușa îi va face verde.
 4. Bruneturi cu un tip de culoare rece nuanțe de violet va face. Pentru a înmuia imaginea, puteți folosi o gamă de ciocolată și alte opțiuni calde. Dar este mai bine să alegi umbra cu mama de perle. Pentru utilizarea de zi cu zi nu este necesar să folosiți o combinație bogată de culori în umbre. Pentru a face un machiaj simplu, aduceți-vă ochii cu un creion natural sau maro și folosiți rimelul. În cazul ochilor adânci, partea interioară a pleoapei inferioare ar trebui să fie pictată cu un creion alb, iar pentru cele convexe, puteți folosi, dimpotrivă, negru.

tipuri

Dacă învățați cum să utilizați în mod corespunzător culorile în machiajul ochilor gri, selectându-i pentru caz de ieșire, haine și accesorii, nu numai că vă puteți plăcea, dar și pe toată lumea din jurul vostru.

 • Aspect obișnuit. În ea, fetele cu ochi gri pot folosi un număr mare de nuanțe. În fiecare zi nu trebuie să folosiți variante luminoase de teracotă sau portocaliu. Ei vor distrage atenția de la culoarea irisului, concentrându-și atenția de-a lungul secolelor, în timp ce ei pot face ochii să pară obosiți și răniți. Imaginea blândă va contribui la crearea unei culori naturale și naturale a umbrelor. Universal pentru ochi gri este o paletă gri, este atât de culori ușoare și întunecate, cenușă, asfalt, mama-de-perla sau cu paiete. Pentru a face vizual irisul mai întunecat, trebuie să folosiți un machiaj ușor în visage. Regula rulează în direcția opusă, produsele cosmetice întunecate vor prezenta irisul mult mai ușor. Conducerea unor astfel de ochi poate fi făcută în diferite culori de creioane, umbre sau ochiuri. Experții recomandă ca săgețile să fie subțiri, să nu depășească limita genelor. În caz contrar, ei vor tăia ochii deja și le vor da greș.Pentru ochii mari, puteți desena pleoapa interioară de dedesubt cu un creion negru și un mic dermatograf alb va extinde vizual micile.
 • Evenimentul seara. În timpul zilei, o fată cu un iris gri nu poate folosi umbre deloc, creând machiaj ușor sau de vară cu un creion și o rimel. Dar un machiaj festiv este obligat să fie special pentru a surprinde imaginația altora. Acest aspect este cel mai bine realizat folosind nuante de perle de nuante luminoase.
  • Dark makeup ochi gri potriviti pentru brunet. Aceasta va face ochii mai strălucitori și va sublinia contrastul lor.

  • Luminos machiaj pot folosi păr brun, maro sau cu părul întunecat. Poate folosi tonuri de metal, nuante de metale prețioase, vinete și vin. Puteți alege tonul, de exemplu, sub rochia albastră, mai ales că gama albastru și albastru va da irisului o profunzime de culoare și o subtonă corespunzătoare. Pentru fetele rosii se potrivesc perfect tonului cuprului, aurului sau bronzului.

 • O viziune curată cu o combinație de tonuri delicate de piersic și de mouse vă va ajuta să creați imagine de afaceri. Poate fi zi ușoară sau sărbătoare dacă adăugați o simplă săgeată neagră clasică. Această imagine este întotdeauna proaspătă și relevantă, potrivită atât pentru fetele tinere, cât și pentru cei care au trecut de 50 de ani.

Machiajul frumos ar trebui să combine nuanțele de umbre, roșu și ruj, pentru a fi elegant și selectat pentru evenimentul viitoare. Ochii gri pot fi decorați cu umbre sau combinația lor cu săgeți.

 • Mai ales pot fi identificate machiaj de nunta pentru ochi gri. Din moment ce imaginea mirelui implică de obicei o rochie albă, flori delicate și o imagine nevinovată, nuanțele naturale ale unei scale de bej, aur și argint vor arăta cel mai bine în ea. Este mai bine să le alegeți având în vedere culoarea părului și a pielii mirelui. Culorile luminoase și neobișnuite în make-up-ul nunții ar trebui să fie evitate, roșu sau purpuriu vor arăta ciudat. Excepțiile sunt tematica nunților sau utilizarea unei game speciale în designul, decorarea rochiei și buchetului. Mascara si eyeliner poate fi un ton clasic negru sau natural maro.

Cum sa alegi cosmeticele?

Cosmetica ar trebui aleasă în funcție de tipul de culoare al aspectului și de evenimentul în care se intenționează utilizarea acestuia. Este ușor să-ți faci ochii cenușii cu produse cosmetice bune. Luați în considerare unele dintre opțiunile de pe piață. Ele sunt cele mai potrivite tipului de culoare de primăvară și sunt cele mai populare în cazul artiștilor de machiaj și al fetelor simple.

 • O paletă de șase nuanțe de Guerlen. Acest produs conține un ton bej și o nuanță de os, care vă permite să creați un aspect relaxat nud. În plus, setul are nuanțe negre, gri satin, violet și maro, permițându-vă să creați o imagine pentru toate ocaziile.
 • Paleta Chic NYX Bohemian Chic conține o selecție destul de bogată de umbre mată. Poate fi luată chiar și cu dvs., este echipată cu o oglindă mare, două variante de fard de obraz și 24 de variante de umbre, inclusiv cântare bej, maro, gri, naturale. Acesta va face un aspect frumos de zi cu zi.
 • Culoarea L'Oreal Color Riche este o paletă de patru nuanțe, perfect potrivită pentru irisul de ton roșu-albastru.. Umbrele de liliac și subtilitățile albastre vor ajuta la întărirea ochilor gri, mai saturați, cu nuanță albăstrui.
 • Marca Urban Decay prezintă două opțiuni de paletă pentru a crea un aspect festiv pentru fetele cu ochi gri. Fiecare dintre produse conține douăsprezece nuanțe cu o ușoară strălucire. Datorită unui bogat sortiment de tonuri neutre, este potrivit pentru a crea un aspect de seară și machiaj pentru mireasă.
 • Marca cosmeticelor profesionale MAC oferă o calitate excelentă a produselor sale, capabile să creeze imagini luminoase și contrastante. Instrumentele profesionale oferă durabilitate de machiaj, textura confortabilă și hipoalergenică.În plus, pe site-ul companiei există clase de masterat cu privire la utilizarea produselor companiei, ceea ce vă va ajuta să alegeți mijloacele pentru aspectul dorit.

Experții recomandă doamnelor cu ochi gri să acorde atenție produselor cosmetice perle și satinate. Ele vor ajuta să ofere o privire deschisă și strălucitoare.

Fiecare frumusete cu ochi gri in gama de cosmetice ar trebui sa aiba o paleta de nuante de argint. Poate necesita mai mult de o opțiune, dar mai multe. La urma urmei, scara gri este universala pentru aceasta culoare a irisului. Ea permite fiecărei doamne să sublinieze beneficiile ochilor lor.

 1. Fete din Rusia Nivelele goale de nud sunt, de asemenea, potrivite pentru a crea un aspect casual.
 2. Pepelnovolosym Este mai bine să acordați atenție opțiunilor bej și aurului.
 3. blondele fit gamma pastel. Nu este necesar să alegeți umbre strălucitoare, cu părul foarte deschis, care va face imaginea prea provocatoare, mai ales în timpul zilei. Proprietarii de par de aur pot fi permise culori strălucitoare de violet sau de vin, dar ele ar trebui să fie utilizate foarte puțin. Blondele pot folosi tonuri mai îndrăznețe cu o culoare bogată a părului, iar cu nuanțe moi, este mai bine să preferi machiajul nud.
 4. brunetele trebuie să ridice mijloacele de tonifiere a pielii.
 • Porțelan rece pielea va merge bine cu nuante calde de umbre. Acest lucru va ajuta la evidențierea culorii irisului. Și umbrele și rimelul este mai bine să alegi în nuanțe de aur și maro.
 • Doamnele care au Tip oriental cu piele închisă, poate permite utilizarea de maro inchis. În machiaj, puteți utiliza chiar și o culoare neagră sau foarte închisă, dar în cantități mici în colțul exterior al ochiului.
 • Parul maro închis Este mai bine să acordați atenție culorilor delicate ale trandafirilor corali, piersici și întunecați. În cazuri excepționale sunt permise nuanțe luminoase și numai cu o selecție adecvată pentru îmbrăcăminte.

Dacă, atunci când alegeți un tip de machiaj, nu puteți înțelege ce opțiune vă place mai mult, renunțați la palma "ochilor fumatori". Acest machiaj accentuează perfect ochii și este potrivit pentru o față ovală, triunghiulară și rotundă.

Cum să aplicați?

Pe lângă alegerea corectă, machiajul trebuie să poată aplica corect. Luați în considerare mai multe opțiuni care sunt potrivite pentru frumusețile cu ochi gri, pas cu pas.

Prima opțiune este potrivită pentru doamne cu păr echitabil sau cu păr blond.

 1. La începutul oricărui machiaj epiderma trebuie curățată cu mijloacele obișnuite, aplicați un machiaj hidratant sau bază. Utilizați fundație sau BB-mijloace și pulbere pentru a echilibra tonul feței și pentru a face suprafața perfectă și frumoasă.
 2. Pleoapele pot fi, de asemenea, acoperite cu fundație sau un anticoroziv special pentru a oferi o machiaj mai durabil.
 3. Umbre umbrite, alb, alb bej sau lumină de argint aplicate în colțul interior al ochiului.
 4. Tonuri de culoare pune pe o pleoapă fixă ​​mai aproape de colțul exterior al ochilor. Pentru machiajul în timpul zilei, puteți utiliza umbre întunecate de bej. Și pentru fetele cu părul roșu, puteți utiliza nuanțe roșiatice.
 5. Atingerea finală de care aveți nevoie subliniaza ochii cu creionul sau cu ochiul negru sau gri închis. Săgețile ar trebui să fie destul de subțiri și îngrijite.
 6. Machiaj complet cu mascara în vrac și modelarea sprâncenelor folosind un creion, gel sau umbre speciale.

În următorul videoclip, hai să facem un machiaj zi-cu-pas.

Festive machiaj ar trebui să fie diferite de obicei, nu numai de saturație, dar, de asemenea, utilizarea de cosmetice speciale. Mijloacele ar trebui să fie de înaltă calitate și dovedite, astfel încât să nu eșueze într-un moment crucial. În plus, acestea trebuie să aibă o rezistență sporită pentru a rezista neschimbată pentru o perioadă lungă de timp și eventual schimbări ale condițiilor meteorologice de la umiditate la rece și umiditate ridicată la căldură și soare.

 1. Pentru a crea un machiaj festiv, este obligatorie curățarea preliminară a epidermei și pregătirea acesteia.. Trebuie să utilizați un machiaj de hidratare sau bază. Asigurați-vă că aliniați tonul cu concealer și fundație. Finalizați fundația folosind pulbere.
 2. Suprafața interioară a pleoapei inferioare pentru a aduce un creion alb pentru ochii înguste, iar pentru cei mai largi, îl puteți face negru.
 3. despre colțul interior pe care trebuie să-l puneți în lumină de argint sau umbre albe strălucitoare.
 4. În centrul secolului în mișcare trebuie să puneți accentul ușor de turcoaz.
 5. Se aplică albastru sau cenușiu de-a lungul liniei pleoapei mobile cu fixat din interior în colțul exterior. Trebuie să fie umbrită.
 6. Culorile de pe suprafața pleoapelor ar trebui să formeze un gradient moale. - de la alb la turcoaz, apoi albastru închis sau gri. Și trebuie să terminați cu turcoaz și argint în direcția sprâncenelor.
 7. Lăsați ochiifolosind un creion sau o creion cu negru. Este posibil să se aducă pleoapele superioare și inferioare. Dar nu faceti linia prea groasa pentru a nu face ochii mai mici.
 8. Utilizați rimelul cu efect de volum și prelungire. Pentru cazuri speciale, puteți utiliza instrumentul cu efect de genelor false sau puteți lipi grinzi artificiale în colțul exterior pentru a vă face mai expresiv ochii.

Înainte - un machiaj de nunta pentru mireasa cu ochi gri.

Secretele artiștilor profesioniști de machiaj

Profesioniștii din domeniul lor își împărtășesc secretele pentru a crea o viziune frumoasă care accentuează sensibilitatea și frumusețea ochilor cenușii.

 • Obosit și dureros nuanțele prea mari de verde, cer, portocaliu sau trandafir pot da aspectul de ochi gri.
 • Negretele neutre vor face frumoase imagine zilnică.
 • Pentru machiaj de seară Este mai bine să folosiți nuanțe de pietre. În cazuri speciale, îl puteți aranja cu săgeți neobișnuite, utilizați stilul de "pisică-ochi", design fumos sau utilizați genele extinsă.
 • Negru și gri se potrivesc în stilul de birou, dacă nu o face prea întunecată și strălucitoare. În același timp, designul și utilizarea corectă a cosmeticelor de mireasă și strălucitoare vor face din acesta o opțiune perfectă pentru un look de seară.
 • natural O caracteristică a irisului gri este abilitatea de a schimba ușor umbra. în funcție de iluminare și mediu. Acest fapt este folosit cu pricepere de artiștii de make-up. Pentru a oferi o nuanță delicată subtilă de nuanțe calde de nisip, se folosesc caramel și bronz. Și umbrele de metal vor da o reflecție ascuțită a oțelului.
 • Pentru a da irisul albastru, puteți acoperi cilia pleoapei inferioare cu rimel albastru sau trageți cu un creion de aceeași culoare. Și dacă faceți o atingere ușoară în tonuri verzi în pleoapa superioară, ochii dvs. vor juca într-o umbra similară.
 • Doamnelor cu un tip de culoare rece în make-up este mai bine să folosiți nuanțe calde de bej și maro pentru a evidenția ochii pe fundalul pielii.
 • Machiaj în culori roz și gri potrivite pentru blonde și cu părul părului.
 • Coral, piersic și decor închis la ochi roz potrivite pentru femei cu păr brun cu ochi gri.
 • Pentru ochi mici Nu este necesar să folosiți prea mult ochelarii, este mai bine să desenați o linie albă pe partea interioară a pleoapei inferioare.

Aceste lecții vă vor ajuta să creați machiajul perfect care va sublinia doar frumusețea și personalitatea.

Asigurați-vă că vă concentrați asupra tipului de culoare atunci când alegeți un make-up, culoarea naturală a părului și a pielii este importantă. În funcție de caz, puteți alege culoarea și intensitatea vizibilității. Pentru viața de zi cu zi potrivită pentru utilizarea nuanțelor naturale inconspicuoase. Fermele cu ochii înfricoșători se pot descurca într-o manieră zilnică numai cu ochelari și rimel. Pentru un eveniment festiv Vă puteți permite alegerea nuanțelor suculente, opțiuni diferite pentru culorile căptușelilor și a carcaselor. Ideile luminoase vor aduce noi culori și o dispoziție excelentă imaginii festive.

Comentarii
Autorul comentariului

rochii

fuste

bluze